Norbi

Levelezés Fazekas családdal- Zabot a lovak esznek

2007. november 5., 12:40 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

 Zsolt ma 7-körül reggelizett: megevett egy szelet tarját /tegnapról maradt/, 2 upd virsli, 1 melegszendvics, 9 dl tej /ezt sokalltam, holnap rámérem, max. fél litert adok Neki /, kávé édesítőszerrel Délben: upd. erdei gyümölcsleves, upd sertéssült párolt gombával, pritaminpaprikával és zöldbabbal, upd barackos túrós szelet, 2 szelet upd dejós szelet, kávé édesítőszerrel Délután: csirkepöri – a bőrt becsületesen leszedte - upd nokedlivel /ezt főztem ebédre a gyerekeknek és magamnak/, csemege uborka, kávé édesítőszerrel 7- ½ 9: intenzív ping-pong, keddenként van a legerősebb ellenfele, a pólójukban szinte nem maradt száraz, mire végeztek a sporttal. Nagyon fáradt volt, ezért a duci torna elmaradt, tudatosítom Benne, hogy holnaptól 35 perc lesz, remélem sikerül. Este ½ 10-kor 2 melegszendvicset kért. Napközben vizet, light colát, upd limoport ivott.

Tegnap néztük A nagy fogyást. Az nagyon tetszett, hogy Ti jó kis pöriket ettetek, Alexandráék meg zabkását. Még jó, hogy Te segítesz Zsoltnak a fogyásban. Ha elképzelem zabkásával az Én húsevő férjemet, egy hetet sem adnék az ügynek. Sok sikert Neked, a kis családodnak és a duci családodnak is! Jó éjt! Vera

 

 

Jó a humorod! Zabot tényleg csak a lovak esznek. Zsolt o.k!

Puszi!

 Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal- ha bezárul egy ajtó....

2007. október 31., 11:29 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

 Zsolt ma 8 óra körül reggelizett: 3 tojásból, upd sonka szalámiból készült tojásrántottát evett, ami természetesen egy vöröshagymás, lecsós masszán alapulva. 1 szelet upd dejós szelet. Délelőtt nem evett semmit, sőt 3-körül volt újra éhes. Ekkor zeller upd krémlevest, upd harcsapaprikást /a hozzá tartozó galuskából 3 kanállal/ 1 szelet natúr sült tarját, upd svéd gombasalátát, upd orosz krém szeletet evett. Ettől dugig ette magát. Volt még kávé édesítőszerrel. Estig nem kért semmit. Napközben vizet, light colát ivott. 7-8-ig ping-pong, ¼ 9-3/4 9-ig duci torna. Ma már nem akar semmit sem enni Zsolt. Ma is csak kétszer evett!!! 9-től nézzük A nagy fogyás első részét! Váltig állítom, hogy bár Isten becsukott egy ajtót / Zsolt nem került be a műsorba/, de kinyitott egy ablakot /Te elvállaltad Őt/. És lehet, ha nem biztos, hogy szélesebb az ablak, mint az ajtó volt.

Jó éjt!

 Vera

Köszönöm, hogy így látjátok! Háromszor mindenképp egyen, nehogy belassuljon az anyagcsere! Most már 35 percet kell tornáznia!

Jó éjt!

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal- stagnálás

2007. október 30., 10:52 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Zsolt tegnap vacsorázott, de keveset és csupa upd 1-es dolgokat. Ma reggel méredzkedett az egész család. Egységesen elmondható, hogy a mérleg mindenkinél ugyanazt mutatta, mint egy héttel ezelőtt, bár mindenki vékonyabbnak látszik szemrevételezés alapján.

Zsolt csalódott volt, de vigasztaltam, hogy már izmosodik, látszatra fogyott, és ezt mindenki látja, a mérleget pedig úgyis csak Ő látta. Délelőtt hívtalak, és bármit is mondtál Neki, megnyugodott tőle és túllépett a dolgon. A legközelebbi méredzkedés csak két hét múlva lesz! Reggel azonban még annyira rossz kedve volt, hogy nem is reggelizett. Upd1 program előtt mondjuk jól belakott volna csalódásában – ezt csak úgy széljegyzetként írtam. A telefonod után azonban megnyugodott és reggelizett: upd virslit, 2 melegszendvics csupa-csupa upd1 alkotóelemekből, paprika, paradicson, lilahagyma, kávé édesítőszerrel. Annyira jól lakott - mondjuk nem csodálom - ,hogy ¾ 3-kor csak azért ebédelt, mert már itt volt az ideje. Ekkor: upd. málnakrémlevest, upd. sajtos rakott brokkolit csirkemellel, 1 kis szelet -upd. liszttel és panírmorzsával készült - rántott tarját evett. Annyira jóllakott, hogy az upd sütit már meg sem ette. Az ebédet egy kávéval zárta. Estig nem is evett semmit. 7- ½ 9-ig ping-pong, utána rögtön duci torna. Kérdeztem, hogy vacsizik-e valamit, de azt mondta, hogy annyira tele van még mindig, – megjegyzem a 3-kor megevett kajával este 9-kor - semmit sem bírna enni. Tehát tulajdonképpen ma csak kétszer evett!!! Ez a nap is szabályos volt, csak upd1 minősítésű dolgokat evett, ivott és a napi mozgás is meg volt.

Szemlátomást igenis nagyon látszik a változás Zsolton is és az egész családon is. Én például összesen 1 kg-ot fogytam a mérleg szerint, mégis észreveszik rajtam, mert többnek látszik, és ami a fő dolog, hogy onnan megy le ahonnan kell! Az upd1 termékek beszerzése a múlt héten teljesen megoldódott – ezt elfelejtettem megírni – az utcánkban levő COOP bolthálózat egyik jeles kisboltjának vezetője ugyanis olyan szalámikat is beszerez a Délhústól /pl upd1 szalámikat rúdban és nem vákuum kiszerelésben – eszméletlen finomak, virslit/, amit a multik polcain még csak nem is láttam. De ugyanígy túrórudit, pudingot, light sajtot stb. Megmondom, hogy mennyit kérek, és másnap már mehetek is érte. Hajrá emberközpontú magyar kiskereskedelem! És persze ott van még a FEX áruház is minden egyébre.

Jó éjt a családodnak és a csapatodnak is és persze Neked is! Remélem már megyógyultál! Vera

 

Kedves Vera!

Csókoltatjuk a Coop kisbolt vezetőjét! Annyit mondtam Zsoltnak, hogy ne frusztrálja magát csak maximum kéthetente a mérlegen! Ez fontos. Mindent jól csinál, de az anyagcsere és az idő nem úgy működik mint a 2x2! Mentek össze, karcsúsodtok, miközben a zsírnál tízszer sűrűbb izomszövet jön létre. Ennyi a megfejtés. Két hét múlva legalább -5 kg lesz az eredménye. Erre emlékezzetek!

Puszi Nektek!

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal- pihenős hétvégét!

2007. október 27., 12:15 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Jobbulást kíván Neked az egész család. Vigyázz, ne üsd ki Magad teljesen. Zsolt reggelije: upd virslis tojásrántotta, jó vöröshagymás, paprika, paradicsom, lilahagyma, és ahiányolt erős pista, kávé édesítőszerrel. Délelőtt: 2 szelet upd puncs szelet. Ebéd: ubd brokkolikrémleves, füstölt sajttal töltött pulykamell párolt bébirépával és zöldbabbal, upd. joghurtos meggyes kocka, kávé édesítőszerrel. Délután: upd almás, fahéjas süti, 2 szelet upd puncs szelet Vacsora: upd kelkáposzta főzelék főtt virslivel, 5 dkg délhúsos upd sonka, fél doboz ligh kenhető krémsajt, kevés sovány sült marha oldalas. Duci torna ½ 9 – 9 –ig.

Zsoltot nap, mint nap nagyon sokan bíztatják, drukkolnak Neki, hogy sikerüljön a fogyás, ami igen jó érzéssel tölti el. Mindenkinek elmondja, úgy fogy a módszereddel, hogy abszolút nem éhezik, sőt nagyon is finom, ízletes kajákat hoz a Food Expressz. Pihenős hétvégét kívánok Neked és kedves családodnak is.

Jó éjt!

 Vera

Kedves Vera!

Nagyon köszi, felszívom magam! Nektek így tovább!

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal- kisebbre kell venni a kabátot

2007. október 25., 11:05 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Zsolt ma is abszolút fegyelmezett napot tudhat maga után. Reggeli: virsli, főtt tojás, upd1 kenyér, 1 doboz upd tintahal, lilahagyma, paradicsom, fokhagyma, upd majonéz, erős pista elmaradt! Csökkenőben van az erős iránti igénye jelen állás szerint. Hogy miért, halványlila gőzöm sincs, de így van. Volt még egy kávé édesítőszerrel is. Délelőtt nem evett semmit.

Ebéd: upd ribizli leves, upd rántott pulykamell burgonyapürével, 2 szelet upd sütemény, kávé éesítőszerrel. Semmi kiegészítés. Délután szintén semmi. Vacsora ½ 7 körül: upd sonka, upd1 kenyér, light kenhető sajt, paprika, paradicsom. Nem evett sem túl sokat, sem túl sokszor! A ping-pong elmaradt, mert a partnere az utolsó pillanatban lemondta. Duci torna ¾ 8 – ¼ 9 –ig tartott. A problémák egy része megoldódó stádiumban van. Zsolt fáradtságot és kimerültséget érez. Ha megül, utána nehezen indul el, a derekát ás a forgóját fájlalja. Mindezek ellenére nem kellett győzködni a torna miatt. Már alig várom a hétfőt, kíváncsi vagyok a mérlegelés eredményére. Anna fogyása továbbra is látványos, nagyon boldog.

Számomra ez kisebb fajta csoda, hiszen egy gyereket fogyasztani szerintem nagyon nehéz. Ma a cipésztől kilépve láttam egy nagyon-nagyon duci fiatal lányt. Kinézetre ducibb volt, mint Anita a fogyi showban. Nagyon megsajnáltam, majd beszálltam az autóba. Azután gondoltam egy nagyot, kipattantam az autóból, és utána szaladtam. Bemutatkoztam, elnézést kértem Tőle, hogy ismeretlenül megszólítottam, elmondtam, hogy a férjem is 200 kg, a Te módszereddel sikeresen fogy, próbálja ki Ő is. Azt mondta, hogy „ a teljes Norbi arzenál” meg van Neki. Régebben csinálta, fogyott is. Én végül is csak arra tudtam bíztatni, hogy kezdje el újra, mert nagyon jó a módszered. Nem haragudott meg, hogy ismeretlenül leszólítottam és a súlyáról beszéltem Vele, pedig legbelül tartottam attól, hogy elküld melegebb éghajlatokra. Mosolyogva váltunk el. Jó érzés volt utólag, hogy megtettem. Kérdésem, milyen tanácsod van a bőrével kapcsolatban? Érdemes valamit tenni ez ügyben vagy bele kell nyugodni abba, hogy majd „kisebbre kell venni a kabátot” – mint mondta a Mokkában.

Sok szeretettel, Vera.

 

Kedves Vera!

 Nem minden nap sétagalopp. Tegnap és ma én is ágynak dőltem. Hasmenés, hőemelkedés, állandó alvási vágy. Kivett a csapatomért letett munka, a stressz. Már jobban vagyok. Mondd el Zsoltnak, hogy minden napja kilókban könnyebb lesz, s ez a lényeg. Nem egy álom kiszabadulni a zsírbörtönből. Amit tettél az nemes. Az a baj, hogy sokan nem viszik végig a céljaikat, s az életük félresiklik. Nem számít a Norbi arzenál, ha belül nincs rendben. Belső erőt pedig csak konzekvensen végigvitt elhatározásaink büszke emléke adhat.

Puszi Nektek!

 Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal- a baj nem jár egyedül

2007. október 24., 15:02 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

A magyar nyelv egy gyönyörű, kifejező nyelv. A baj nem jár egyedül, a baj csőstül jön, nagyon találó és szemléletes kifejezések. Sajnos nekünk is rossz szériánk van, idegeskedésből kijut rendesen. Ez volt a rossz hír. A jó pedig az, hogy mindezek ellenére szigorúan upd1 program van. Az olyan idegileg nehéz helyzetekben, mint amilyen a mai nap is volt, a fogyókúra kísérletek a múltban rendre kudarcba fulladtak.

Zsolt reggelije: upd. virsli, főtt tojás, upd majonéz, upd1 kenyér, lila hagyma, paradicsom, fokhagyma. Kávé édesítőszerrel. Délelőtt nem evett semmit.

Ebéd: upd. brokkolikrémleves, lazacszelet vargányagomba mártással, upd galuskával, kávé édesítőszerrel Délután kétszer is szándékozott enni, de nem hagyták, mindig jött valaki Hozzá. Este ½ 8-tól ½ 9-ig ping-pong, ¾ 9 – ¼ 10-ig duci torna. Kérdeztem Tőle kér-e valamit enni még, mit írjak Neked? Válasz: most olyan ideges, hogy biztos nem kér semmit! Napközben víz, upd italpor. A mai nap nem a szokásos módon –evés - reagálta le a stresszt. A tegnapi válaszleveledből láttam, hogy Te sem a tyúkokkal fekszel. Jó éjt! Sok sikert a csapatoddal!

Vera

 

Drága Vera!

Mondd meg az Uradnak, hogy szívből vele vagyok és egy ország ducijainak ad reményt! Küzdök én is keményen, de érdemes! Ölellek és köszi a fotókat!

Puszi.

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - egészségeses feszültség levezetés

2007. október 18., 12:09 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

A problémák a vállalkozással kapcsolatosak, sajnos nagyobb horderejűek. A fényképeket, ha minden igaz holnap tudom küldeni. A fogyási versenyben természetesen a Te csapatodnak drukkolunk, de gondolom ez evidens volt.

 Zsolt ma reggel 7-kor reggelizett: 2 szelet upd. 1 kenyér, upd. virsli, paprika, paradicsom, lilahagyma, light sajt, ½ l tej, kávé édesítőszerrel. 11-kor 1 hekket evett. 1órakor ebédelt: upd tejszínes gombakrémleves, csirkemell csíkok feta sajtos görög salátával, 1 házilag készített upd rántott csirkecomb, 2 szelet upd sütemény, kávé édesítőszerrel 2-kor 2 szelet upd dejós szeletet kért. ¾ 5-kor: ½ adag upd sonkakrémmel töltött palacsinta sajtmártással, upd sonka szeletek, 2 szelet upd1 kenyér, light sajt, paprika, paradicsom, lilahagyma, erős pista 7 - ¾ 9- ig ping-pong, majd ¼ óra duci torna. Már csak ennyire maradt ereje. Most / ½ 10-kor/ valami sósat kért: upd sertéspörit kapott upd tarhonyával /tegnapi food-os kaja/ Napközben vizet és upd italporokat ivott. Ma többször evett, mint az elmúlt napokban - a feszültség levezetés egyik hagyományos eszköze – de szigorúan upd.1-es volt minden. Az Én érzelmi reakcióim elég vegyesek voltak. Mivel tudtam, hogy az evések egy részének pótcselekvés az oka, először a szokásos rosszallást éreztem magamban, egyszerűen ideges voltam attól, hogy eszik. Minden idegszálammal arra figyeltem, ahogy a konyhában mit csinál. Csak lassan tudatosult bennem, hogy upd1-es dolgokat kajál, tehát nagy baj nem lehet. Tehát Nekem meg berögzült válaszreakcióim vannak, amiről le kell szoknom. Régen ilyenkor a „szokásos köröket futottuk”, tulajdonképpen előre borítékolni lehetett a következő 10 biztosan elhangzó mondatot mindkettőnk részéről. Szerencsére ma ezt megúsztuk.

Sok szeretettel: Vera.

 

Drága Vera!

Ez is haladás! Egyen, ha kell, de csak 1-es kódú ételt! Mondd meg, hogy a mozgás növelése jobban csökkenti a feszkót mint a kaja.

 

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - egy nehéz nap

2007. október 17., 10:29 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Szia Norbi!

Reggel néztem a Mokkát, jó voltál nagyon. Fáradtnak láttalak Én is, ezért még inkább értékelem, hogy ennyi elfoglaltság mellett még velünk is bajlódsz. Zsolt ma 7-kor reggelizett: 2 szelet upd.1 kenyérből bundás kenyér, upd. szalámi, paradicsom, paprika, fokhagyma, light kenhető sajt. Délelőtt intézte a dolgait, 1 óra körül ért haza. Ekkor upd. meggylevest, upd. székelykáposztát evett, valamint ¾ adag upd. rántott karfiolt tzatziki öntettel, és egy upd. csokis túrós szeletet. Kávét édesítőszerrel. Délután nem kért semmit enni.

A mai nap nem igazán az Ő napja volt, tele feszültséggel, gondokkal. 6-kor vacsorázott: 2 szelet upd. 1 kenyérből bundás kenyér, upd. virsli, paprika, paradicsom, olívabogyó, lilahagyma, 1 doboz upd. polip, 1 szelet upd. süti, a vacsora mellé tejet ivott. Nem evett jó ízűt, szerintem a napi feszültség miatt. 7-től ½ 9-ig üzleti előadáson van, 9 tájban fog hazaérni. Ekkor lesz a duci torna. Ha rendetlenkedik, felhívlak. Nehéz nap volt, de ennek ellenére szerintem nem evett túl sokat. Sok erőt kívánok Neked, kitartást a családodnak, hiszen gondolom ilyenkor kevés idő jut rájuk.

Jó éjt!

Vera

 

Kedves Vera!

Ez tökéletes amit evett. Tényleg kipurcant az a napi 12 óra amit melózom. Minden nap megyek Gödre a duci csapatomhoz. Szinte a másik családom lett. Ha egyik héten mi fogyunk kevesebbet, s kiesik egy közülük - iszonyú fájdalom. Pedig mind a két csapat szépen fogy. Néhány kiló dönti el meddig maradhat együtt ez a spontán kis család. Mi okozza Zsolt napi feszültségét? Van tényleg méltó oka?

 Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - 20 kiló/ család

2007. október 16., 12:31 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Ma hajnalban keltünk /5-kor/, a terv szerint 6-kor indultunk volna, de hoztuk szokásos formánkat, 1/7-kor már sikerült is elindulni Pestre, a Mokkába. Néha olaszosan élünk. Felkelés után mérlegeltünk, Zsoltnál 182 kg-ot mutatott a mérleg, ami -10 kg-ot jelent 2 hét alatt. Az egész család mérlegelt: Peti - 3 kg, Anna - 4 kg, Eszter - 2 kg, Én – 1 kg. Ez ugye még -10 kg. Összesen családi szinten -20 kg/család. /Az sms-ben az enyémet nem adtam a családi fogyáshoz, ezért - 19 kg-ot írtam/ Nagyon örülünk. A gyerekek közül Annánál a leglátványosabb a változás, mégpedig a hasán, fenekén, combján. Eszter a nyáron a fenekére és a combjára hízott, most pedig pont ezek a testrészek lettek vékonyabbak. Van bennem egyfajta megnyugvás a gyerekeket illetően!

Eddig azt gondoltam arra kell Őket nevelnem /főleg a két nagyobbat/, hogy egész életükben nagyon kell vigyázniuk a súlyukra, ami örökös fogyókúrából, megvonásból, lemondásból áll. Annát előre féltettem a szülés, szoptatás időszakától. Ez egyfajta féltésként élt bennem. Rossz volt a tudat, hogy keserves harcaik lesznek és a bizonytalanság, hogy tudnak-e győzni vagy elbuknak. Zsolt példája nem sok jóval kecsegtetett. Most pedig itt van Nekik is a módszered, amivel könnyedén megtarthatják az ideális testsúlyukat. Ki tudja, mennyire befolyásolja majd az életüket, mitől óvja meg Őket. Mindenesetre ez egy megnyugtató érzés, biztonságban tudom Őket az elhízás veszélyétől. Ez egy anyának nagyon jó érzés. Zsolt reggel indulás előtt 1 vákuum fóliázott upd. párizsit evett, fél kenhető light sajtot, 1 szelet upd. 1 kenyeret, paprika, erős pista Csiszár Jenővel volt a beszélgetés a Mokkában. Nem tudom sikerült-e esetleg megnézned, mi a véleményed róla? Hazafele 11 körül értünk Jakabszállásra, ahol megálltunk enni. Zsolt pacalt evett savanyú uborkával, erős cseresznye paprikával, köret nélkül, 1 szelet upd. kenyérrel, amit magunkkal vittünk, valamint 1 hekket. Csalódás volt számára az evés, rágós volt a pacal, talán az íze sem volt olyan, mint szokott. Nagyon fáradt volt egész délután. Mondta is, a ping-ponghoz sincs ereje. Ezért azt gondoltam, hogy a duci torna miatt ismét közel harcot kell vívni, azonban nem így történt. Délután 2 szelet upd. süteményt evett. 6 óra körül upd. karfiolos, brokkolis rakott csirkemellet, 2 szelet upd. süti. Ez volt a mai utolsó evése. A nap folyamán upd italporokkal ízesített tisztított vizet, vizet ivott.

¼ 8 - ¼ 9-ig ping-pong, majd utána azonnal duci torna minden rábeszélés nélkül. Sőt épp a levelet írtam Neked, amikor meghallottam az ismerős zenét. Erre aztán az egész család a nappaliba csődült, és már kezdtük is. A reggeli Mokkát felvették kérésünkre DVD-re a barátaink. Itthon megnéztük, és megdöbbenve láttam a holnapi témák előzetese között a következőt: Norbi kajája mehet a lecsóba?- felszámolás alatt az egészségkonyha. Erre utaltál a napokban, hogy valaki fel akarja használni ellened? Tök szemétség. Mi teljes mellszélességgel kiállunk Melletted is és a módszered mellett is. Nagyon sok ember köszönheti Neked, hogy visszakapta az életkedvét, az egészségét, életminőségét, megmentetted esetleg a házasságát stb. Minél inkább ellened vannak, annál biztosabb lehetsz benne,hogy jó úton jársz!!!

 Jó éjt!

Vera

 

 

Kedves Vera!

 

Sajnos odáig jutottunk, hogy átvernek a Mokka szerkesztői. Engem a Nagy Fogyás műsorral kapcsolatos interjúra hívtak. Tök vicc, hogy két éve beszűntettem egy projektcégem működését, végre felszámolják. Régóta a Food Express kajáit eszitek Ti is. Ők csinálják sikerrel az Update-et. Több ezer működését máshova átvivő céget számolnak fel havonta, s mégis velem csámcsognak. Mintha a garázsban nekiütném a kocsim ajtaját a falnak és másnap szalagcím lenne: Norbi túl az életveszélyen! Súlyos autóbalaesetet szenvedett! Túléli? Közröhej a mai bulvármédia. Az eredményeitek meghaladják az általam elképzelteket! Szívből gratulálok! A gyerekek ne fogyjanak, csak tartsák a súlyuk! Kivétel a pici duci lányod. Egyenek több 2-est!

Puszi Nektek!

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - egyik szemem sír, a másik nevet

2007. október 15., 10:34 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Ma reggel a szállodában reggeliztünk 8 órakor. Tojásrántottát, virslit, néhány szelet sonkát, paradicsomot, lilahagymát, sült zöldségeket evett. Összességében azt mondanám, hogy sokat, de minden upd 1-es volt, tejet ivott hozzá. Délelőtt fürdés, úszás, séta a Balaton partján. Az idő gyönyörű volt, nagyon jól éreztük magunkat, egy csomó fényképet is készítettünk. Mielőtt haza indultunk volna - 2-kor – elmentünk arra a helyre, ahol tegnap vacsoráztunk, és újra gyrost rendeltünk. Zsolt ekkor még nem volt éhes, pedig már 6 óra eltelt a reggeli óta! Ilyen az upd program előtt soha nem fordult elő. Akármilyen sokat evett 3 óra múlva simán tudott enni. Nagyon boldog vagyok ezért az újabb fejleményért. Tegnap még azt hittem, ez csak véletlen. De a mai napon újra megismétlődött. 5-re értünk haza.

Szöszmötöltünk a kipakolással, kocsimosással. 7-kor telefonon beszélt Veled. A beszélgetés előtt azt mondta, hogy enne valamint, de a beszélgetés után a torna mellett döntött. ½ 8 – 8 –ig duci torna. Most 9 óra van, de még nem kért vacsorát. Igazából ma eddig csak kétszer evett. Ha később eszik valamit, holnap megírom. Ez már szinte hihetetlen. Peti fiunk pénteken töltötte a 14. életévét. Már nagyon kamaszodik, néha már húzna ki a családi programokból. Lazulnak a szálak, megkezdődött, vagy inkább gyorsul a leszakadás, az önállósodás. Jaj anyai szívemnek. Egyik szemem sír, a másik nevet. Gyönyörű napunk volt. Holnap korán indulunk Pestre, a Mokkába.

Jó éjt!

Vera

 

Kedves Vera!

A fiad felnőtt lesz, de közben visszakapod a szerelmed. Zsolt azért egyen háromszor mindenképp. N.

 

Levelezés Fazekas családdal - nekem Balaton a riviéra

2007. október 12., 10:43 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Ma reggel mondhatni kisebb csoda történt. Zsolt szokásához híven korán ébredt. Az első gondolata azonban nem a kaja volt, nekilátott a napi rutinnak. 8 óra körül Én mondtam, hogy reggelizni kellene. Ő azonban azt mondta, hogy nem éhes. Végül is ¾ 9-kor reggeliztünk.

 Zsolt a következőket ette: 3 db bundás kenyér upd 1 kenyérből, upd szalámi, sonka 1-1 zsugorfóliával, paprika, fokhagyma, erős pista Délelőtt úgy döntöttünk, hogy mégis csak elmegyünk Siófokra, – a héten beszélgettünk róla, de végül is péntek körül a nem mellett voksoltunk – a Hotel Azúrba. ¼ 1 körül indultunk, mivel mindenki későn reggelizett, ebéd nélkül. Bepakoltuk az upd1-es kajákat is. 3-kor álltunk meg ebédelni – 6 óra telt el a reggeli óta!! Zsolt nem igazán volt még éhes, de egy pacalt evett –elég kevés volt - köret nélkül, szeletelt paradicsommal. 1 szelet reggeliről maradt upd. 1 bundáskenyeret, 2 szelet upd dejós süteményt.

Délután úsztunk, fürödtünk a rendes medencében, áztunk a gyógyvízben. Este kimentünk az aranypartra, ahol is Zsolt gyrost evett pita nélkül. Az öntetben sem volt cukor, megkérdeztük. Rendkívül finom volt, nagyon ízlett Neki. Evés közben a fejét csóválta, ilyen finomakat ehet, és közben fogy! Ez kb 8 körül volt. Ekkor küldtem az sms-t is. Tehát ma összesen 3-szor evett, és nem sokat. Az upd. étrend előtt ilyen szinte soha nem volt. Napközben vizet, light colát ivott, valamint 2 kávét édesítő szerrel. A héten egyébként észrevehetően jó kedélyű volt, fütyörészett, énekelt.

 Sok szeretettel!

 Vera

 

Kedves Vera!

 Mostanra állt át teljesen a szervezete az update-re.

Üdv.

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - cukorfüggőség

2007. október 11., 16:51 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Szia Norbi!

Tegnap este, amikor Zsolt szervezete lenyugodott a sport után mégis vacsorázott. Upd. kagylót és tonhalat evett paradicsommal, néhány szem olíva bogyóval és az elmaradhatatlan erős pistával. Még ezzel a vacsorával együtt is keveset evett szerintem a tegnapi nap. Az ilyen kései vacsorák a programod elkezdése előtt, rendszerint veszekedésbe, morgolódásba torkolltak, hiszen tudtam, akit legjobban szeretek /testem-lelkem másik fele/ szép lassan a szemem láttára eszi halálra magát.

 Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez állandó intenzív érzésként élt volna bennem. Egy-egy fáradt nap után csak egy szomorú beletörődő gondolatként suhant át rajtam. Máskor hangosan kardoskodtam Vele. Tönkre téve a család jó hangulatát. Aztán lehetett választani, miért legyen nagyobb lelkiismeret furdalásom. Az evéssel összefüggő szenvedélybetegség a család és a környezet, külvilág számára nem olyan szörnyű általában, mint a többi szenvedélybetegség esetében - szerintem. Maximum a nagyon extrém esetekben, mint amilyen Zsolt is. Egyrészt megszámlálhatatlanul sok eset van körülöttük, mondhatni megszoktuk. Az ingerküszöb igen alacsony. Másrészt anyagilag és erkölcsileg nem olyan tragikus, mint a többi szenvedély betegség. Anyagilag azért nem olyan súlyos, mint az alkoholista, játékszenvedélyes vagy kábítószeres apák, anyák esetében, mert nem verik el a család utolsó pénzét.

 A társadalom pedig jobban elfogadja a duci ember látványát, mint egy részeg vagy a kábítószer hatása alatt levő emberét. Kevesebb az előítélet, inkább sajnálják, mint megvetik a kövér emberekét. Pedig az önpusztító eredmény tekintetében sajnos nincs különbség.

A mai napunk a következők szerint alakult: Reggeli 8 körül: 4 tojásból rántotta 4 upd. virslivel, 1,5 szelet upd.1 kenyér, kevés light medvesajt, paprika, paradicsom, fokhagyma, kávé édesítőszerrel Délben: sárgabarack leves, rántott gomba majonézes mártással, tegnapról megmaradt cs. mell /ennek csak harmadát ette meg/ párolt z.borsó, sáárgarépa /ennek a felét/, 4 upd. virsli, paradicsom saláta, erős pista, kávé édesítőszerrel. Délután nem kért enni semmit. ½ 8 körül alkudozás, ma nem lesz torna. Nem akartam veszekedésig vinni a dolgot. Vacsora ¾ 8-kor: 8 db upd.virsli /20 dkg/, kevés light sajt, 1,5 szelet upd.1 kenyér, erős pista, saját készítésű: v.hagyma, reszelt s.répa, reszelt zeller, upd.sonka párolása kevés olíva olajon. Amíg vacsorázott fent, addig hívtalak lent. A beszélgetés végére lejött az emeletről, ekkor nyomtam a kezébe a telefont. Amikor letette, rám nézett, és mosolyogva, dühöt színlelve annyit mondott: fogadjunk, rám uszítottad a Norbit. Én pedig ártatlanul csak annyit válaszoltam: valahogy úgy. Nagyon köszönöm, hogy átsegítetted Zsoltot a holtponton. Mivel épp akkor lakott jól, megegyeztünk, hogy várunk 9-ig. 9- ½ 10 – ig családi duci torna. A végén megkérdeztem: jóleső érzés-e, hogy megcsinálta ma is a tornát, túl van rajta. Válasz: hát persze. A gyerekekkel megdicsértük, gratuláltunk.

 Duci torna után megnéztük a Hír Tv-n Kiskunhalas /szülővárosom, lakóhelyünk/ „nagy vállalkozóinak” sikeres uniós MSZP-s pályázatait. Zuschlag János után igazán „felemelő” érzés volt egy újabb botrány. Még jó, hogy van egy Halasi Csipkénk, Miklósa Erikánk is.

Két napja a következőn gondolkodom: nem volna-e célszerű a nagyobb városokban Norbi Update Fogyi Klubokat létrehozni, ahol a módszeredre megtanított trénerek segítenének a fogyni vágyóknak? Tanácsot lehetne tőlük kérni stb. Bizonyos értelemben így lehetne „megsokszorozni” Téged. Hiszen egy ország nyilván nem írhat Neked esténként e-maileket, nem hívhat fel, hogy tedd helyre kedves párjuk agyát! Vagy update receptek főzése, sütése valamelyik csatornán Veletek. Had fogyjon az egész ország. Ennyit gondolatébresztőnek.

Jó éjt!

Vera

 

 

Kedves Vera!

Amit írsz nagyon komoly és mély meglátása a dolgoknak. Nagyon durva szenvedélybetegség ez, ami egyrészt lelki eredetű, másrészt a finomított cukor, fehérliszt és a mesterséges ízfokozók együttes eredménye. Egyfajta függés, addikció. A tévéreklámok hazugságai még fokozzák ezt. Kedvencem amikor egy finomított cukorbombát azzal adnak el gyerekeknek, hogy nincs benne tartósító és mesterséges színezék. Tulajdonképpen a lényegről terelik el a figyelmet.

Amikor beszéltem Zsolttal, csak annyit mondtam neki, ha valaki elcseszi a napját akkor nem az a megoldás, hogy egy kis mozgást elhagy - fáradt - és magával és veletek is kitol. Az életéért küzdünk. Az országos elérhetőség miatt szeretnék Norbi Update centereket létrehozni. Kb 6-700 nm területen lenne aerobik, kardio fitnesz és kontroll, szűrőállomás, update étterem és delikát, valamint Réka bőrfeszesítő és szépségszalon. Természetesen oktatnám az edzőket és a dolgozókat. Már dolgozunk ezen! Csak év végéig 5 franchise étterem nyílik. Örülök, hogy meg vagytok elégedve a Food Express Update ételekkel. Épp két éve fejeztem be az üzleti tevékenységét az első ilyen, önálló cégemnek. Azóta alszik, most számolják fel. Képzeld már ebből is valaki botrányt csinál, mintha csődbementem volna. Látod az embereim a kilók ellen küzdenek én a rosszakarók és az irigyek ellen. Lehet, hogy ismeretlen, kövér és cukorbeteg fiúként boldogabb lettem volna? Vicces. Néha elgondolkozom ezen. Tartsuk tovább a lelket Zsoltban! Dicsérjétek! Át kell lendíteni a holtpontokon! Ti csak egymásnak vagytok, s ő nagyon beteg a kilóktól.

Ölellek.

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - új élmények a depressziós bánatevés helyett

2007. október 10., 13:21 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Úgy látszik sikerült rád hangolódnunk teljesen. A leved akkor olvastam fel Zsoltnak, amikor ping-pong után éppen vacsorázott. Nem a food expresszes kaját kérte, hanem virslit, amihez nagy tál salátát készítettem. /saláta, paprika, paradicsom, lilahagyma, fokhagyma, olívabogyó, fetasajt/ És mit írtál, még egy kis zöldség mehet. Jó érzés volt, hogy kitaláltuk a gondolatodat. Ma reggel hatkor kelt, de csak nyolckor reggelizett! Szerintem ez is haladás.

Az upd. kúra megkezdése előtt az ébredések után mindig indult reggelizni. Szalonna, kolbász, disznósajt, zsemle. Reggeli: 1 doboz upd. polip fokhagymás mártásban, parika, paradicsom, fokhagyma, erős pista –az erőset változatlanul nagyon kívánja- 1,5 szelet upd kenyér, kenhető light medvesajt, 0,5 l sovány tej, kávé édesítőszerrel. Délelőtt intézte az ügyeit. Délben még nem volt éhes!!!!!!!!!!

Ebéd ½ 3- kor: upd csirkeragu leves, upd. sertés szelet párolt gombával, upd burgonyapürével. Feta sajtos salátát evett hozzá, valamint megkóstolta azt, amit a gyerekeknek készítettem. Csirkemell szeleteket sütöttem teflonban kevés olívaolajon. Ezt egy jénai tálba fektettem. Tetejére:összedarabolt vöröshagymát, paprikát, paradicsomot, reszelt sárgarépát kevés olíva olajon megpároltam, sóval, borssal, majoránnával, bazsalikommal fűszereztem. Az egészre light óvári sajtot reszeltem. 15 percre be a sütőbe. Upd. joghurtos ribizli torta szelettel, kávé édesítőszerrel zárta a sort.

Délután nem kért semmit. Napközben vizet, light colát, upd málna italport ivott. ¼ 8 -kor jött a ping-pong partnere családostól. A fiúk 1 órát játszottak, mi lányok a módszeredről és a termékeidről beszélgettünk, a gyerekek játszottak. Megmutattam a termékeidet, egy csomót meg is kóstoltattam velük. Nagyon tetszett. A család hölgy tagja is szeretne legalább 4-5 kilót fogyni. Adtam a Food Expressz katalógusból, próbálják ki, megadtam a Fexmarket honlapjának címét, rendeljenek. 9-kor mentek el. Némi rábeszélés, kifogáskeresés következett, majd fél óra duci torna az egész családnak. Ezért is írok ilyen későn, úgy gondoltam fontosabb, hogy a torna meglegyen. Kérdeztem kér-e valamit enni, a válasz: most biztos nem. A sport után közvetlenül ugye nem esik jó a kaja. Az upd málna ízű italpor viszont nagyon ízlett neki, mert az előbb kiabált fel, hogy olyat kér. Ha később még kér valamit, holnap megírom. Összegzés: a mai napon szerintem kifejezetten keveset evett. A régebbi étkezéseihez és a múlt héthez képest is.

 Jó éjt!

Vera

 

Drága Vera!

Két elméletem kezd igazolódni. 1. Újabb élmények váltják fel a depressziós bánatevést. Ez a Ti érdemetek és rendszeres mozgásé, valamint a fogyással növekvő önbecsülésé. 2. Kezd helyreállni a vérképe és már nem inzulin túltengéses kaja és szénhidrátfüggő. Ez az update1 program lényege, tulajdonképpen lejön az általad előzőleg írt levélben való drogról. Minden tökéletes amit írtál.

Szeretettel ölel: Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - az evés szenvedélye

2007. október 9., 12:53 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Tegnap sokat gondolkodtam Zsolt esetén. Évek óta keresem a választ arra a kérdésre, hogy az én kolerikus, vasakaratú, egyéb dolgokban igen elszánt férjem miért vall /vallott/ redszerint kudarcot a fogyókúrák terén? Állításaim igazolására néhány adat: Zsolt kétszer dobta el a cigarettát egyik napról a másikra. Az első alkalom akkor volt, amikor udvarolt nekem és arról beszélgettünk, ha majd gyereket szeretne, előtte abba fogja hagyni a cigizést leendő gyerekei egészsége miatt – ekkor még arról nem volt szó, hogy Én leszek az anyuka jelölt. Erre Én kinevettem, és azt mondtam, nem hiszem el. Annyira megsértettem a hiúságát, hogy aznap eldobta a cigit. Kb egy évig nem is dohányzott. Sajnos ez a módszer többször nem jött be Nála. Egyszer volt Budán kutyavásár.

Másodszor pedig akkor, amikor napi 3-4 doboz cigi elszívása után szorított a mellkasa. Szintén egyik napról a másikra dobta el acigit. Házasságunk elején volt egy nem túl hosszú időszak – ez persze csak utólag tűnik így, akkor nagyon is hosszúnak tűnt – amikor játékgépek szenvedélyének hódolt. Erről is leszokott, pedig állítólag ez nagyon keveseknek sikerül.

Hát ezek után nem tudtam, az evés szenvedélyével miért nem tud elbánni? Ő maga sokszor mondta: a kajával nem tudja, nem lehet megtenni azt, amit a cigivel. Elcsavar egy dobozt, kidobja és kész. Kínlódik egy darabig, de Ő az Úr. Most már tudom. A boltokban megvett kaják adalékanyagai kábítószerként működtek. Félre ne érts! Nem akarom a felelősséget Zsoltról, vagy Magamról áthárítani. Mindig is kerestük a válaszokat, a megoldást. De kérdem én, hol vannak a háziorvosok, a belgyógyászok a …., akik a nagy tudományosságukkal csak annyit tudnak mondani a magas vérnyomásos, cukorbeteg pácienseknek, hogy le kellene fogyni. Rosszabb esetben kövérebbek, mint az előttük ülő beteg./ Volt kolleganőim példája./ A fogyókúrázó férjem pedig úgy járt, mint az a kábítószeres, aki elhatározta, leszokik, de valaki a reggeli kávéjába mindig belecsempészett egy kis adag kábítószert. Aztán csodálkozott az illető, hogy nem sikerült. Elkeseredett tehetetlen dühöt és haragot éreztem. Hány ember halt már meg ezen a világon a szemét kaják miatt? Lehet, hogy évek múlva emberiség elleni bűntettnek minősítik a mai élelmiszergyárak munkáját? Hitler és Sztálin hozzájuk képest csak amatőrök voltak.

Ha belegondolok, hogy még olyan könyvet is vásároltam és olvastam –nem egyet- , ami az elhízás lelki okait taglalta! Amelyik nő a combjára hízik, annak a lelke mélyén a nőiességével van problémája stb. Csak éppen azt felejtették el hozzátenni, hogy ezek a tézisek csak akkor igazak - ha egyáltalán igazak - ha kizárólag egészséges kajákat eszik az illető nem pedig „ kábítószerrel” tudatosan átitatott élelmiszereket. Sírni tudnék! Minden próbálkozásunk eleve kudarcra volt ítélve. Ne haragudj, gondolom, nem mondtam újat. Csak épp a saját életünkben szembesülni mindezzel eléggé lesújtó. Nincs is rá kifejezés, milyen hihetetlenül rossz érzés! Szívesen beolvasnék valakinek, ha tudnám kinek!

A mai napunkról: Reggel 7- 1/2 8-ig duci torna. Most csak ketten csináltuk, a gyerekek iskolába készülődtek. Még nagyon elfárad, de bíztatom idővel majd jobb lesz. Reggeli ¾ 9 körül: 2 tükör tojás, 3 u. virsli, paradicsom, erős paprika, 1 doboz u. tonhal amerikai szószban, 1 u. kenyér, kávé édesítőszerrel. Ebéd 1 körül: őszibarack leves, u. zöldbabfőzelék vagdalttal, u. tiramisu /a sütiből már hétfő óta kettőt rendelünk/

A család többi tagjának palacsintát sütöttem az u. palacsinta lisztkeverékből. Rendkívül finom. Ebből üresen Zsolt is megevett egyet. Mielőtt bekapta volna, még egyszer megnéztük a csomagoláson a kódot, annyira hihetetlen, hogy ilyet is ehet. És nagyon-nagyon jó érzés olyan ételt tenni az asztalra a család elé, ami egészséges, nem hizlal. Nekem anyaként, háziasszonyként ez nagyon fontos. Voltak már próbálkozásaim, de nem igazán jöttek be hosszútávon. Egyszerűen nem fogadta el a család. Tudod mit érzek? Evés szempontjából biztonságban van a családom, és ezt nagyon köszönöm neked. Délután Zsolt kért a palacsintából, egy fahéjas édesítőszereset, és egy 12%-os tejfölöset kapott édesítőszerrel. /A gyerekek pl u.pudinggal kenték meg./ Most ½ 8 van, megérkezett a ping-pong partnere, akivel minimum két órát fognak játszani. Ha eszik valamit, akkor az valószínűleg a napi menüből a tengeri halfilé mártásban u. galuskával. Ne haragudj, hogy hosszan írtam, nem akartam visszaélni sem az időddel, sem a türelmeddel. Puszi az egész családodnak.

Jó éjt!

Vera

 

Kedves Vera!

Máskor is írj így, hiszen a blogon segítünk ezzel a levélváltással mindenkinek aki Zsolthoz kíván csatlakozni. A leírt nap tökéletes. Egy kis 1-es kódú gyümölcs és zöldség még mehet. Amit a "kábítószerekről" írtál hivatalosan nem igaz. Ha az én véleményemet kérdezed: Jól látod! Amit az összes élelmiszerbe hozzáadott, finomított cukor, a finomliszt és az ízfokozók művelnek: Bűntett. Nos én ezeket update-eltem a kukába. Az embereim zabálva, mulatva fogynak, engem pedig üldöz az "inkvizíció"... Kalória-elmélet ezekkel az anyagokkal bullshit. Nem tudom hány százezer embert kell még sikerrel felmutatnom, hogy ne üldözzenek fogyasztók félrevezetéséért. Most Zsolt a lényeg és a benti hat duci Testvérem.

Ölellek Benneteket!

Norbi

Levelezés Fazekas családdal - az első mérlegelés

2007. október 8., 08:11 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

A Ti munkátok úgy gondolom egyfajta misszió. Az is csoda, hogy Te erre a célra tetted fel az életed, – szerintem túlzás nélkül mondhatom – az pedig már csodálatos, hogy ehhez a sorstól, Istentől – a hited szerint válaszd ki melyik - egy segítőtársat is kaptál Réka személyében.

A Zsoltnak pedig jár egy tökön rúgás és egy dicséret. Az előző az esti torna elmaradásáért. A dicséret pedig a reggeli mérlegelés eredményéért. 185 kg –ot mértünk a mérlegen. A boldogság leírhatatlan. Egy hitetlen ember lelke életre kelt. Zsolt eddig a múltbéli keserves tapasztalataira tudott csak hagyatkozni. Amit Te és Én mondtunk Neki, azt hitte is, meg nem is. Inkább csak remélte. A megtapasztalás, a bizonyosság elsöprő erejű volt. Meg is hatódott.

A család örömtáncot járt a nappaliban. Azt sem tudtuk sírjunk vagy nevessünk. Az evéshez eddig csak kevés öröm társult, talán, csak amíg lenyelte a falatot. Azután mindig jött a bűntudat. Reggeli 7-kor: 2 szelet u. bundás kenyér /ízlett nagyon/ 20 dkg u. Sole meat virsli /egy egész zsugorfóliányi/ 1 Medve light sajt kenhető /125 g/ 4-5 gerezd fokhagyma, paradicsom. Kávé édesítővel. Most többet evett mint szokott, felszabadultabban, amit a mérlegelés kedvező eredménye okozhatott. Mondta is, hogy jól belakott. Bevallom kicsit sokalltam a megevett mennyiséget, de nem szóltam. Ha Szerinted belefér, akkor jó. Délelőtt megbeszéltük a telefonod és az email után, hogy este fél órás duci tornával próbálkozunk. A bőséges reggelivel 1 óráig bírta. Ekkor ebédre megette a mai menüt /szederleves, sült cs.mell párolt bébirépával és zöldbabbal, joghurtos citrom szelet/ plusz a tegnapról megmaradt u. csirke mellet zöldbabos karfiollal /helyette ugye gyros volt/. U1-s majonézt és Erős Pistát tett rá. Én ezt a mennyiséget most is sokallom, de végül is minden u1 volt.

Ami furcsa még és nem is találunk rá magyarázatot: annyira kívánja az erőset, hogy az már szerintem nem normális. Ennyi erőset máskor fél év alatt eszik meg. Ez olyan, mint a szenvedély betegeknél az elvonás tünete. / Zsoltnál az evés tutira az/ 3 órakor 1 szelet u. puncs szeletet kért. Este 7-től ¼ 9-ig ping-pong. ½ 9 – 9-ig duci torna! Végig csináltuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tökein is folyik a víz. Intenzíven tornázta végig. Zsolt olyan ember, aki vagy csinál valamit, de azt tisztességgel, vagy semmit. Egyébként is a végletek embere, köztes út nem létezik Nála. Gratuláltunk Neki, meg nem öleltük, mert olyan izzadt, mintha egy medencéből lépett volna ki. Kérdeztem, hogy akar-e még valamit enni? Mit írjak neked? Válasz: most annyira fel van ajzva, hogy biztos nem kíván semmit. Ha netán később eszik valamit, holnap megírom. Boldogok vagyunk! Kérdés: a Corában vettünk diabetikus lekvárt. Ez u1-nek minősül-e ? Köszönöm Neked a mai napot!

Jó éjt, Vera.

 Ui: most kiabált fel, hogy fél liter u. kakaót kér. Rohanok és csinálok Neki! Megérdemli.

 

 

Kedves Vera!

Így tovább! Gratulálok az eredményhez! Tornázzon rendesen, tartsa a rendszert és nem kell többé éhezni, se küzdenie a lelkével. A diabetikus lekvár felejtő egyelőre! 2-3 kód között van! Ne lassítsuk az eredményt. Kérjetek pluszban upd1 sütit a Food-tól! Ezer csók! Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - made in china

2007. október 4., 10:04 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Ma reggel „csak” ¼ 7-kor kelt, omlettet szeretett volna enni. Mondtam, megkapod de laghamarabb 7-kor. Végül is nem részletezem miért, nyolckor reggeliztünk. Reggeli: 4 tojásból omlett /light óvári sajtot használtam hozzá/, paprika, paradicsom, 2 puffasztott búza, 3 dkg pulykacomb sonka, Délelőtt édességet kívánt, u. jégkrémet adtam –csoki-vanília- ízlett Neki. Ebéd: könnyű gombaleves, vadas marha update galuskával, u vaníliás ribizlitorta szelet. A második féléből hagyott egy kicsit, helyette az Én ebédemből evett. Padlizsánt pároltam v.hagymával, z.hagymával, fokhagymával, /só,bors, majoránna/ amit egy tálba tettem. Tetejére: v.hagymán csirkecomb csíkokat pároltam, fokhagymát reszeltem rá, egy kevés 12%-os tejföllel összerottyantottam, só, bors. Felülre light sajtot reszeltem, amit ráolvasztottam. Paradicsomsalátát ettünk hozzá /paradicsom, lilahagyma, só, bors, olívaolaj, édesítőszer.

Ebéd után indultunk Szegedre, plázába mozizni. /Csúcsformában 3-at néztük/ Útközben merült fel a kínai kaja ötlete. Ekkor hívtalak fel, mert tudtam, hogy az gáz, de ugye én csak az „asszony” vagyok. Különben is vittem magunkkal a u. csirke mellet zöldbabos karfiollal. Végül is jófiú volt, gyrost evett Zsolt is, a család is.

 A Corában kaptunk végre u. kenyeret, u. sütiket, u. szalámikat, italport, stb. Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!! Szomorú élmény: kövér édesapa 6 év körüli kövér kisfiának sima colát és chipset vett. Legszívesebben oda mentem volna elbeszélgetni velük. De nem tettem. ½ 8 körül értünk haza, útközben letelefonálta a pig-pongot, amit most hagytak abba. Rábeszélem még a tornára, melatonin és alszunk. Szép napunk volt, együtt volt a család, sokat nevettünk. Remélem neked és kedves családodnak is szép napotok volt.

Jó éjt, Vera.

 

 

Kedves Vera!

Mi egész nap országot jártunk, tornáztattuk az embereket. Minden nap ezután bemegyek a Nagy Fogyás házba a csapatomhoz. Este Duci Dance bulit tartottunk. A Ti napotok tökéletes volt! Bent az embereim napi 2x40 percet tornáznak. A legnagyobb emberem 200 kilóról indult. Zsolt 15 perces bemelegítése kevés. Kérlek mondd meg. Legalább napi 1x fél órát kérek! Nem kell tiszta erőből. A kínai olcsó gyorskaja méreg! Minden szószban cukor, só és nátrium glutamát. Ez utóbbi depressziót, farkaséhséget, ödémát, magas vérnyomást okoz. Amit láttál az dráma. Buta apuka, buta szokásra, szenvedő életre neveli kisfiát. Az embereket tanítani kell és példát kell mutatni! Sok multicég sajnos olyan szerződést köt, azért fizet, hogy magyar, konkurens termékeket kizárjon az eladási helyekről. Lábbal tapossák a versenytörvényt, tönkreteszik honfitársaimat. Ezért nehéz néha az árubeszerzés.

 

Ma méredzkedjetek!

Üdv. Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - kísértés

2007. október 3., 14:44 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Szia Norbi!

Kenyér ügyben jelentem az van, hogy Halason a boltokban nem lehet kapni, a FEX áruházban pedig minden hétfőn 14 óráig lehet pékárura megrendelést leadni, ami csütörtökön érkezik.

Az áruházból pénteken egy csomó mindent rendeltem, így liszteket is, alig várom, hogy kipróbáljam őket. A jó hír, hogy a tervek szerint vasárnap átmegyünk Szegedre - a plázában családi mozi délután – ahol a Corában talán lesz.

 Ma reggel Zsolt megint 6-kor kelt, és reggelizett. Csak tudnám miért? Én ilyenkor egy falatot sem tudnék lenyelni. Morgolódtam is vele, de csak egy kicsit. Ha azonban holnap – vasárnap - reggel is korán kel, fejbe vágom egy sodrófával az tuti!

Reggeli: egy nagyobb tányér lecsó, 1 db virsli – ennyi maradt, tegnap nem kaptam u.1-et. Erre azt mondta, nincs mit enni. Megjegyzem a hűtő tele van számára is ehető dolgokkal. 20 dkg halspecialitás /hal szalámi/ vákuum fóliázott volt, erős paprika, fokhagyma, lila hagyma, ½ l tej Megkérdeztem tőle jót evett-e? Válasz: Nem, minden „szart” összeettem. Mire Én: Lehet, hogy jobban jártál volna, ha nem eszel? Lehet. Mindig is jobban jártam volna ha nem eszek. - volt a válasz. A hűtő előtt elmenve belenézett, álldogált és azt mondta: Nincs semmi amibe beleharaphatnék. /értsd: házi szalámi, egy falat sonka, meg ilyenek/ Délelőtt jött a KÍSÉRTÉS.

Két régi cimbora beállított délelőtt ½ 9-kor, nem egész tiszta állapotban /talán a helyes kifejezés „volt a fejük körül”/ azzal a felkiáltással, hogy főzni kéne valami bográcsost. Ezekkel a régi barátokkal kb 10 évvel ezelőtt voltak közelebbi barátságban egymással, sűrűn főztek bográcsost, ami aztán zabálásba, piálásba fulladt. Előfordult, hogy este elmentek egy sörre, ami eltartott úgy hajnalig. Azután szerencsére szétváltak útjaik. Mit mondjak, nem ugráltam a plafonig örömömben, mikor megláttam őket. Az Én „Hősöm” azonban udvariasan és határozottan elhárította az ajánlatot. Itt voltak ½ 12-ig. Zsolt itallal is kínálta őket, Ő azonban csak light colát ivott.

Ebéd: u. eperkrém leves, lecsós sertés szelet u. tarhonyával, u francia csokoládé szelet, feta sajtos saláta. Ez az első olyan ebéd, amit a salátán kívül nem egészített ki semmivel!!!!!!! Szerintem ez is egy fontos állomás.

Az asztaltól elégedetten kelt fel, minden étel ízlett neki. Nagyon meg van elégedve a -10 kg /hó update étrend ízeivel. Még nem volt olyan, ami nem ízlett Neki. Délután rendkívül idegesítő volt. Már szívesen lecsaptam volna. Megkérdeztem tőle, mi a fene baja van? Na mi volt a válasz? Hát az a baja, hogy nem éhes, nem éhezik, hát hogy fog Ő így fogyni? Tudsz Te egyáltalán arról, hogy más u1-s kajákat is eszik? Azt válaszoltam, hogy lassan már – bocsi - az is megírom mikor fingasz! Egyébként ha ezreknek működik, neki is működni fog. Erre szoktam mondani, hogy akinek nincs baja, az csinál magának. Ebben a bizonytalanságában szerintem az első mérlegelés fog fordulatot hozni. A telefonod nagyon feldobta. 5-6-ig ping-pong. Több silkerrel, mint tegnap. ¼ 7-kor megette a pikáns csirkemellet u. burgonyával, az ebédről megmaradt feta salátával. És szintén nem egészítette ki semmi mással, csak a salátával. ½ 8- 8- ig duci torna, még mindig ¼ óra. Szelíden bíztatom a folytatásra, de nem erőltetem. Itt- ott fájnak az izmai, kicsit panaszkodik, de azért csinálja. 8-kor vitamin, 5 szem melatonin. Szerintem a mai nap is volt előre lépés. A holnapi nap „kimerészkedünk” a várunkból. A pláza gondolom tele lesz csábítással, de én készülni fogok u. kaja nélkül egy lépést sem teszünk, ha egyáltalán elindulunk. Ember tervez, Isten végez. Sok sikert kívánok Neked a bentiekhez is, jó éjt az egész családodnak.

Szia!

Vera

 

 Kedves Vera!

Ha a 7 nap eltelt mérjetek! El fog csodálkozni. Éhezve nem lehet fogyni - szerintem. Minden tökéletes! Tornára tegyen még rá 5 percet mert tökönrúgom :-)! Mondd meg neki.

Puszi.

Jó éjt!

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - nincsenek krízisek, hisztik

2007. október 2., 15:59 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Úgy tűnik – nem akarom elkiabálni – a Te módszereddel nincsenek krízisek, hisztik. Az eddig kipróbált fogyókúrás csodáknál ez elkerülhetetlen volt. Ma korán kelt, előre tudottan stresszes napja volt / szorongás és bizonytalanság is bőven beene volt / , 6 órakor elindult a konyhába – én szorosan a nyomába. Végül nem evett sokat: 3 db virsli, 1 csomag u.marhapárizsi, 1 doboz light kenhető Medve sajt, 2 szelet puffasztott búza, paprika, paradicsom, ½ l tej.

Lehangolt volt, kérdeztem is, hogy a kaja miatt? De nem, inkább az előtte álló nap agasztotta. Mivel korán reggelizett 9-or újra éhes volt. Ekkor ette meg a tegnapi szárnyashúsos rakott zöldbabot, pici darab light Óvári sajtot, 1 u. túrórudit.

Délben: marhahúsleves, rántott cs.mell vajban párolt zöldborsóval, fetasajtos salátát készítettünk hozzá közösen, aminek a felét ette meg. Eddigre kedvezően megoldódott a probléma. Délután nem kért semmit. ½ 7-től duci torna 15 perc /úgy látszik ez egy lélektani határ/ A befejezést követően 5 perc múlva jött aping-pong partnere. 15 perc játék után feladta a meccset, mivel fájt a karja felemeléskor. Alighanem izomláz. Ez ugye a ping-pongnál elég gáz.

 Vacsorára megette a spenótot tojással, 4 u. virslit evett hozzá valamint a délről megmaradt fetasajtos salátát. 5 szem Melatonin. Még ébred éjszakánként, de úgy gondolom idővel ez is rendeződik. Ami fontos lehet: nőtt a széklet mennyisége, javult a minősége. Napközben vizet és light cólát ivott. Bizakodunk!

Sok szeretettel:

Vera.

 

 

Kedves Vera!

A hiszti, a krízis a kedvező vércukor-inzulin egyensúly miatt marad el. Ha megszegné a szabályt egyszer is, akkor jönne probléma utána is. Hiányolom az update1 kenyeret! Még több rost és jóllakás. Ehetne piritóst, szendvicset toast-ot. A FEX áruháztól rendelj 1-es tésztámból. Ehetne egy jó pörit, csuszát! Egye meg sütit a menümből! Fantasztikus asszony vagy, hogy még a székletre is figyelsz! Hogy tudsz ennyire szeretni valakit a külső jelenlegi állapotától függetlenül? Mondd meg neki, hogy nagyon jóképű ember. Ha hiba nélkül hagyja magát lefogyasztani a módszeremmel, büszkén nézhet egy jókiállású, erős emberre a tükörben!

 

Ölellek Benneteket!

 

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - már nem tombol az éhség

2007. október 1., 15:13 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Szia Norbi!

Az este már nem volt duci torna, de 2 órás intenzív ping-pong szerintem elég volt. Melatoninból 2 szemet evett. /Később olvastam csak a leveled./ Ma már legalább 5 szemet adok Neki. Az éjszaka 3-szor ébredt. Laci szerint /ping-pong partner/ Zsolt az este energikusabban, jobban játszott a szokásosnál is, és jobb volt a reakció ideje is.

Az este kérdezgettem tőle, mit gondol a három nap tapasztalata alapján a módszeredről. Számára hihetetlen, hogy szenvedés nélkül is lehet fogyni. Az Ő fejében a fogyás fogalomhoz éhezés, megvonás, szenvedés fogalmak tartoznak.

Azt kérdezte, hogy Te tudsz egyáltalán arról, hogy a Food Express kajáin kívül mást is eszik? Megnyugtattam, hogy mindenről tudsz és jóvá is hagytad. A leveleket is felolvasom Neki elküldés után. Még csak 3 nap telt el, de Annának már picit laposabb a pocija, aminek nagyon örül.

Ma reggel 7-kor volt a reggeli. Füstölt makréla szeletet evett /vákuum fóliázott volt/, illetve csak a ¾-ét, 2 u. virlit, 1 szelet pulykacomb sonkát, erős paprikát, paradicsomot, fokhagymát, ½ l tejet ivott rá. /régebben 1 l tejet is képes volt meginni a reggelihez, hiába mondtam, hogy az is ételnek számít, kalória értéke van, kinyújtja a gyomrát ha egyszerre sokat iszik belőle./ 10 óra körül két nagy narancs frissen csavart levet ivott. 11-kor azt mondta, hogy éhes. Megkérdeztem, mit hozzak neki, hiszen nem kell éheznie? Ja, tényleg! –volt a válasz és szabályosan felcsillant a szeme. Végül is 1 u. virslit evett, egy pici darab óvári light sajttal, fél erős paprikával. ¼ 12-kor elmentünk a Tescóba update termékek ügyében, nem túl sok sikerrel. Tegnap éjszaka azonban bejelentkeztem a fexmarket honlaján, és onnan rendelünk. ½ 2-kor jutottunk az ebédhez.

Menü: zellerkrémleves, tengeri tejszínes hal spenótos galuskával / a galuska rendkívül ízlett neki, és azt mondta: végre bűntudat nélkül ehet tésztafélét, eddig kerülte, mert hízlal/ Fetasajtos salátát készítettem u. ezersziget öntettel, ebből is evett. Evett még egy kisebb tányér lecsót /tegnapi maradék/ - Zsolt mosolygós megjegyzése: azért ez a lecsó sem az igazi így „üresen” –értsd füstölt szalonna, kolbász nélkül.

Ebédre a gyerekeknek csirkemell csíkokat pároltam v. hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, majorannával, 12 %-os tejföllel. Ebből 3 evőkanálnyit evett, valamint a reggeli makréla kevés maradékát. Volt még u. puding 1 vaníliás, 1 csokis és az oroszkrém szelet. Délután nem kért semmit.

Mozgás: ¾ 7 –től 15 ! perc duci torna /egész család/ Tulajdonképp az első blokkot, a 20 másodperces szünetig csináltuk végig. 7 óra körül én mondtam Zsoltmak, hogy van még egy adag kajája, a szárnyashúsos rakott gombás zöldbab. Nem kérte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Véleménye szerint sokat evett délben, igazán nem is éhes./bűntudat szindróma?/ Nem erőltettem, abban azonban megegyeztünk, ha éhséget érez, nyugodtan megeheti. Viszont kérte, hogy facsarjak ki 2 narancs levét, amit meg is ivott. Napközben vizet és light colát ivott. ¾ 8- tól 1 óra intenzív ping-pong. Úgy jött az ellenfele, hogy „agyonveri” Zsoltot, esélye sem lesz. Zsolt nyert 4:0 - ra. Az ellenfele szerint „feljavult”.

 ¾ 9 – kor megevett 4 szem melatonint. A délelőtti tornára még nem sikerült rávennem. Talán ha még egyszer bíztathatnád erre, milyen fontos volna neki, megcsinálná. Amikor felolvasom a válaszaidat mindig olyan sejtelmesen, jólesően mosolyog a bajsza alatt. Látszik rajta, jól esik Neki. Köszönöm, hogy figyelemmel kíséred a fogyást! Gondolom van elég bajod nélkülünk is. Jóéjszakát Neked és az egész családodnak!

 Vera

 

 

 Kedves Vera!

Napról napra jobb. Már nem tombol az éhség, tuti megszokta a normál, kiegyensúlyozott vércukor szintet. Legyen este torna, legalább egy kicsi. Facsart narancslevet csak délelőtt! Mondd meg neki, ha így folytatja győzni fog! Sajnos a hipermarketek még nem foglalkoznak több millió kövér ember igényeivel. A többség csenben belehal az olcsó, lisztes, cukros, térfogatnövelős akciókba.

 

Jó éjt!

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - amikor az egész család elkezdi

2007. szeptember 28., 09:35 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Zsolt éjszaka 4-szer felébredt. Szerinted lehetne-e emelni 3 szemre a melatonint? Bár az is lehet, hogy csak ki kell várni, amíg átáll a szervezete.

 Reggeli: tojásos lecsó /összetevők: pici olaj, v.hagyma, paprika, só, 2 db tojás/ ehhez 3 szelet pulykacomb sonka. A reggelit magától hagyta abba, kicsit fancsali képpel. Kérdésemre, miszerint nem okozott örömöt az evés, azt válaszolta, hogy kicsit hiányzik a mangalica szalámija, meg szalonnája.

Azért azzal egyetértett, hogy az élete ezeknél jóval többet ér, és végül is finomat ehetett. Ebéd:a gyümölcslevest és a majorannás csirkecombot burgonyapürével kajákat ette meg, nagyon ízlett neki, először a második félét gyorsan kezdte enni. Erre megkérdeztem tőle, mit gondol, ahogy távolodunk a gyűrű felengedésének időpontjától, gyorsabban eszik-e?

Elgondolkodva annyit felelt, hogy egy nagyon picit igen és ezután lassított az evésen. Megevett még közben egy-egy falatot, illetve a második után összességében: 3 db u virslit egy fél paradicsomot, fél erős paprikát, 1 gerezd fokhagymát, a zöldségeket u sóval sózta, valamint a reggeliből megmaradt tojásos lecsóból két-három falatot. Az ebédet egy u túrórudival és egy kávéval zárta.

Elégedetten kelt fel az asztaltól. Először attól féltem, hogy meg akarja majd enni az összes menüt egyszerre, de szerencsére ez meg sem fordult a fejében. Délután ½ 4 kor megette a somlói galuskát 6 körül vacsorázott: afrikai harcsafilé, joghurtos vitaminsalátával ez is ízlett Zsoltnak /a harcsa bőrét leszedte/ 1 tányér lecsót is evett, ami hasonlít a sült lecsóhoz, csak nem tojást ütünk rá, hanem picit hosszabb lével fő a kevés olajon megdinsztelt vöröshagyma, paprika, paradicsom, fokhagyma. ½ héttől ping-pong egy olyan barátjával, akivel minimum 2 órát szoktak játszani. Ilyenkor mindkettőjük pólója teljesen átázik az izzadságtól. Ha még marad ereje családi duci torna, melatonin.

 Napi ital: tisztított víz, light cóla volt. Zsolt együttműködő volt ma is, nem éhezett, a kaják pedig ízlettek kivétel nélkül. A gyerekek nagyon díjazzák az u. túrórudit, azt hiszem ezt minimun 20-30-asával fogom venni. Anna, a nagyobbik, „súlyosabbik” lányunk ma 4 óra után ért haza a suliból és nem fogadta el az u. 2-es tésztát, csak a tejszínes-hagymás marha szeletet, mivel 3 óra után jártunk már! Mivel ez nem volt elég neki, puffasztott búzaszeletet evett light sajttal, u. marha párizsival. Nagyon megdicsértem a döntése miatt. Úgy néz ki nagyon elszánt a kiscsaj! /Hála Istennek./

Egyébként Anna hasonlít legjobban az édesapjára nem csak testalkatban, hanem mentálisan is. Petinek is volt ebben a korban néhány kiló túlsúlya /ő is apja alkat/, a nyáron azonban rengeteget nőtt és hármójuk közül neki a legjobb az emésztése. /Itt a kiadásra gondolok a mosdóba./ Anna apjához hasonlóan hajlamos a székrekedésre, illetve a nem jó minőségű kevés székletre. Bocsi az ecsetelésért, de szerintem a „kiadás” is fontos dolog. Azt gondolom szintén jó napot zártunk, ha késő este történik valami rendkívüli, azt holnap megírom.

Holnap megtámadom a Tescot is, mert állítólag szállítás lesz. Egy hétre előre bevásárolok. Bizakodóak vagyunk. Minden jót kívánunk Neked és az egész családodnak.

Vera.

 

 

Drága Vera!

 

Jómagam 4 szemet szedek stresszes, kimerült nap után és csak 70 kg vagyok. Reggeli. Vannak célok és áldozatok. Inkább a szalonna menjen, mint az amputáció jöjjön. Lassan enni, 2-3 perc szünet 3 falat után, hiszen senki nem veszi el! Minden elvárás szerint, tökéletes! Ebből is látszik /kislány/, hogy Ti vagytok a példaképek! Ő az apja lelke miatt lett kövér. Megmentünk minden duci sorstársat!

 

Jó éjt kis Családom!

 

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - Update termék vadászat

2007. szeptember 27., 09:16 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Nagyon jó érzés volt olvasni a leveled, lélektanilag nagyon sokat számít mindkettőnknek. Egy biztos pont, egy támasz.

A mai napról előzetesen csak annyit, hogy nagyon jól alakult.

Reggeli: egy kávé édesítővel, complettával 4 db virsli update1, 1 paprika, 0,5 l tej Fél kakaós kalács update1/továbbiakban u/ Délelőtt norbi /bocsi, de itt jelzőként használom a nevedet, ne vedd sértésnek/ termékeket vadásztunk a Tescóba.

Kiderült, hogy csütörtökönként van szállítás a termékeidből. A pékáru részlegnél pl. csak egy piskóta tallért találtunk. Még szerencse, hogy a múlt héten, amikor Szegeden bementünk a Corába, én már akkor minden termékedből ami ott volt, vásároltam.

Itt találkoztunk egy kedves eladóval, akitől miután a termékeid felöl érdeklődtünk, azt a szomorú hírt mondta, hogy régebben nagyon sok termékedet lehetett kapni, de sokat „listáztak”. Az elmondottak alapján ez azt jelenti, hogy levették a választékból. Szerinte azért, hogy a rossz minőségű, olcsó, tescos termékeket vásároljanak az emberek. Lehet, hogy az emberek megszerették a termékeidet, sok fogyott belőlük, ami nem tetszett a Tesconak?

A hölgy egyébként elmondása szerint „istenít” téged, mert „zabálta” a „norbis” termékeket és egy hét alatt 6 kilót fogyott éhezés nélkül, a könyvedet pedig két éjszaka elolvasta. Délelőtt sajnos nem volt torna.

Ebéd:/délben/ 1 adag csirkemell gazdag zöldségkörettel – nagyon ízlett Zsoltnak, evett hozzá paprikát, paradicsomot, fokhagymát. Folytatásként 1 szelet puffasztott búza szelet két szelet u párizsi, 2 szelet u. szalámi, 3 szelet délhúsos könnyű ízek. Ezek után még mindig hiány érzete volt, ezért melegítettem 1 adag csirkemell zamatos lencsével /megjegyzem ezt fél éve vette, azóta ott állt a hűtőben/ , miután megkóstolta, fel is kiáltott, hogy ezt nem kóstoltam meg fél éve?! No mindegy! Ennek a feléről azonban sikerült lebeszélnem.

Rád hivatkoztam, miszerint nem kell jóllakásig enni, a kaja úgyis megvárja. Végül azzal szereltem le, hogy ha vár öt percet és még akkor is éhes lesz, akkor ígérem odaadom neki. Beleegyezett, de azért kialkudott 2 db u piskóta tallért. Nem semmi koma! Kapott még egy kávét édesítőszerrel, comlettával.

 Az ebédet egyébként láthatóan lehangoltan kezdte el. Kérdeztem is tőle, hogy nagyon sajnálod magad, mire a válasz néhány határozott fejbólintás volt. Az ebéd végére azonban kifejezetten jó hangulatba került, és megjegyezte, nagyon finomak a termékeid. Ezután leült a tv elé, ahol ugyan elszundított, de kevesebb ideig mint szokott, kb 15 percet. Viszont úgy ébredt, hogy éhes vagyok./kb 1 óra volt/ Olyan szemekkel nézett rám, hogy elnevettem magam. Eddigre azonban elkészültem egy nagy tál fetasajtból, salátából, paprikából, paradicsomból, lilahagymából álló salátával, amit meg is evett. Bírta is fél hatig.

Ekkor megette a lencsés csirke másik felét, két u virslit, parikát, paradicsomot, lila hagymát, fokhagymát. Hétkor 1 órát ping-pongozott, majd a gyerekekkel 10! perc duci torna. Ez ugye 3 perccel több, mint tegnap! A bio melatonint és a vitamint 8 óra körül ette meg. Kilenckor / én ekkor értem haza, este héttől nem voltam otthon/ két u. virslit kért zöldségekkel. Erről azonban a Petivel közösen sikerült lebeszéleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A napi ital: tisztított víz, light cola volt. Jelenleg itt tartunk. Szerintem egész jól sikerült a nap, bár voltak feszültségek. Amiben bizonytalan vagyok – és ez a levélírás közben jutott eszembe – az a competta kérdése. Ezt tehetek a kávéjába? Bocsi, hogy későn írtam/ nem igazán rajtam múlott/ a továbbiakban igyekszem hamarabb megírni, és elküldeni. Sok, sok szeretettel és hálával: Vera

 

 

Kedves Vera, kis Család!

Gratulálok ismét. A leírtakból is látszik, hogy kajálásfüggő, hiszen még mindig csak ebben látja az élete örömét. A cukros, lisztes dolgoktól pedig még vannak az inzulin miatt éhségrohamok. Már 1 nap alatt fejlődött a mozgás. Minden nap szerezzetek neki valami családi-szeretet örömöt, aktivitást! Táguljon ki neki a való élet szépsége. Completa helyett mehet csukormentes tejszínhab!

Ölellek.

Norbi

 

Levelezés Fazekas családdal - a kezdetek

2007. szeptember 26., 10:04 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

 

Kb negyed kettő körül jöttünk el tőled. Hazafelé az M5-ön a Szél Csárdában álltunk meg –jobb híján – ahol is Zsolt sült csülköt evett párolt káposztával, kávét ivott édesítővel, 2 light colát és 1 szénsavas ásványvizet ivott.

Fél hat körül 15 percig focilabdát passzolgatott Petivel /fiunk/.

Hatkor megevett 1 puncs szeletet, 2 dejós szeletet update1-eset. ¾ 7től duci torna – az egész család – Zsolt 7, azaz hét percig bírta. / El volt szörnyülködve. Holnap újra az egész család fogja csinálni az apával./ 10 perc pihegés, lihegés, izzadság törölgetés, fujtatás után megérkezett a ping-pong partnere, 7-8-ig ping-pong. Én meg rohanok az ügyeletes patikába a bio melatoninért és a supradynért, meg ki a Tescoba, mert délután a Spárban szinte semmilyen update1 termék nem volt kapható.

Mégegyszer mindent köszönünk, nagyon elszántak vagyunk.

 

Vera.

 

 

 

 

Kedves Vera!

 Ez így tökéletes. Így dokumentálj nekem mindent, órára pontosan és küldd minden nap. Írd le az érzéseket és a tapasztalatokat is. Én is írok minden nap. A csülökről minden zsírt szedjetek le. A párolt káposztát sokszor cukorral dinsztelik, ez éhessé, függővé teheti. Megcsináljuk, mellettetek vagyok! Megmentjük Zsoltot, megmentjük a kis családot! Mellékelek máról két fotót! Az első nap!

Ölellek Benneteket!

 

Norbi

 

Tisztelt Blog olvasók!

2007. szeptember 26., 09:39 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban kicsit eltűntem. A Nagy Fogyásba való beköltözés és munka napi 12 órát vesz el az életemből. Nem tudok a csapatomon kívül szinte semmi mással foglalkozni.

 A családomon kívül egy nagy ember sorsát vállaltam magamra. Fazekas Zsolt, 200 kilós, szívproblémás, kudarcot vallott gyomorgyűrűs emberét. Utolsó percben nem fért bele a műsorba, nem vállalta az orvosi team a felelősséget. Megértem. Szeretnénk közösen bebizonyítani, hogy otthon egy szerető családdal sokkal könnyebb. Felteszek mindent egy lapra.

Segítek neki levélben éjjel, telefonon és szakembereim útján. A felesége, Vera a csodás jobbkezem. Minden nap, minden levelezést élesben láthattok. Fölteszem a kezdőfotót és havonta az újabbat. Kamikáze akció. Ha nem vállalom be, akkor nem tudok a felesége és a csodás három gyermeke szemébe nézni. Lábait 1-2 éven belül amputálni kell és a halál mindennapos közelségben lehet. Akkor a saját szememben semmit sem érek. Ha bevállalom és bármi kedvezőtlen történik- mindegy, hogy sorsszerű, vagy a módszerem nem jó - jól lejáratom magam, talán végem. Én Zsoltot választom. Talán így kell történnie. Sok sikert! Ha kedvet kaptok tartsatok vele, hiszen könnyed torna és tudatos Update a feladat!

Egy Update követő levele

2007. szeptember 15., 12:12 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi!

Megvettem a megújított nagy Update könyvedet. Nagyon emberi és olvasmányos, könnyű betartani. Azóta naponta edzek 30 percet és kerülöm a cukros, lisztes dolgokat. Két hónap alatt 12 kilót fogytam és nem szenvedek. Olvasgatva a fórumokat azt látom, hogy sokan nagyon hisznek Benned, kevesek viszont izomból támadnak. Most azon ment a vita, hogy mit jelent a címlapon a "Tudományosan alátámasztott egészséges életmód"? Csak azért kérdezem, hogy miért nem "Tudományosan alátámasztott Update módszert" írtál? Így befoghatnák a szájukat!

Egyébként köszi mindent! Csókolunk!

Kálózi Edit és családja /Szigetszentmiklós/

 

 

Kedves Edit!

Tudományosan alátámasztott tény, hogy a tudatos, rendszeres táplálkozás, a napi kardió mozgás és a lelki harmónia az egészséges életmód alapkövei. Erről szól 1978 óta minden. Az Update mögé majd húsz év múlva talán odaírhatom amit javasolsz. Elemzők szerint itthon kb. 1 millióan ismerik, használják a könyvem. Nekünk többezer lefogyott ember képes köszönőlevele van meg. Most is folyik egy kutatásunk. Én hiszek benne, hogy a hozzáadott cukor, valamint a finomított szénhidrátok és a sok zsír elhagyása, valamint a táplálkozás ésszerű napi ütemezése, a sok rost és a sport, sport, sport jelentőségét nem kell klinikai kísérletekkel ma már alátámasztanom. Fő célom, hogy lelkifurdalás nélkül ehessetek és jól érezzétek magatokat. Nem tartom magam az egészség egyetlen útjának, de törekszem 15 éve segíteni. Örülök, hogy Ti is tapasztaljátok. Ennyi az én utam. Sok sikert Nektek!

 

Ölelek mindenkit!

 

Norbi

Mozgalmas hétvége

2007. szeptember 10., 10:06 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó napok telnek el a Nagy fogyás beköltözéséig, mégis irgalmatlan kemény hétvége volt.

Mind a három nap TV2 közönségtalálkozón vettem részt. Pénteken Rékával leautóztunk Békéscsabára. Iszonyú hosszú az út, a kamionosok szörnyű hogy mit művelnek. Mértük a testzsírt, osztottam a tanácsokat.

A szombat volt a legizgalmasabb. Délelőtt bemotoroztam 100 éves dajkámhoz, Juliska nénihez. Ő nevelt fel, ő vigyázott rám. Testileg és szellemileg teljesen jól van. Már egy fizetős ápoló otthonban lakik, hiszen számára, és vele – persze számomra is - minden nap ajándék. Támogatom és nagyon szeretem őt. Minden nap iszik két kupica pálinkát és soha nem hagyja el magát. Jó volt vele. Ilyenkor mindig fotózom, hiszen nem tudom melyik lesz az utolsó kép. Onnan gyomorszorítva kimentem a margitszigeti "Norbiellenes" tüntetésre, de senki nem volt ott... Jó volt látni, hogy elvisel még a társadalom :-). Az ételekhez, italokhoz hozzáadott finomított cukrot továbbra sem fogom támogatni a sok elhízott beteg sorstársam és a gyerekek miatt! És nem értek egyet azokkal sem, akik leszólják a cukorpótlókat. Nem lehet hivatalosan mérget forgalomba hozni. Elfeledkeznek az élelmiszertörvényről és a Codex Allimentarius-ról. Na mindegy... Egyből húztam a gázt és irány a budapesti Árkád. Jó volt szórakoztatni a rengeteg érdeklődőt. Táncoltunk, tornáztunk, nevettünk. Igazi Duci Dance volt! Találkoztam egy neurológus hölggyel, aki az Update-tel 25 kilót fogyott és úgy néz ki mint egy profi edző. A végén Laráék is meglátogattak. Aznap két éves lett a fiam. Este ünnepeltünk. Rendőrmotort vettem neki. Imádja, csak iszonyú hangos. Vasárnap csutka gáz és irány Győr. Motorral egy óra az út. Tulajdonképpen a szombati Árkád események ismétlődtek meg. Iszonyú fáradt vagyok. Így telt három nap "pihenő"...

 

Üdv. Norbi

 

Update - Érezd jól magad!

Egy a sok közül

2007. szeptember 7., 09:51 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden 2005 nyarán kezdődött. Ez volt azaz idő, amikor elhatároztam, hogy minden gyökerestül megváltoztatok. Kicsi korom óta le akartam fogyni, mindig arról álmodtam, hogy vékony, izmos leszek, de mindig csak a csodát vártam. 2005-re viszont elért az, ami mindenkit elér: szerelmes lettem. Ez adta meg a végső löketet, hogy álmodozás helyett a tettek mezejére lépjek.

Akkoriban már hallottam Norbi módszeréről. Tévében leginkább, ám akkoriban nem volt más nekem, mint az ország fitnesz guruja, akivel abszolút nem foglalkoztam. Aztán édesanyám, amikor meghallotta, hogy fogyni akarok, mondta, hogy próbáljam ki Norbi módszerét, úgy hallotta sokaknak segített. Megvette nekem a Norbi Titok könyveket, amiket elolvastunk, ő is, én is egyaránt. Megértettük a módszert, megismertük Norbi történetét, minden megvolt a sikeres kezdethez. Már csak a lelkierőre és a kitartásra volt szükség, ami jelen pillanatban megvolt bőven, lévén, ha szerelmes az ember, sokkalta nagyobb dolgokra képes, mint általában.

 Eltelt három bő hónap, a nyárnak vége lett, és ez idő alatt 15 kilóval lettem könnyebb. Hihetetlen volt számomra az eredmény, ráadásul nem is éheztem, úgy éreztem, ennél boldogabb nem is lehetnék. Aztán később változott a szemléletem, később önmagamért kezdtem harcolni, azért, hogy jobbá tegyem magam, egészségesebbé váljak. Elkezdtem sportolni rendszeresen, Norbi dvd-jére valamelyik nap, másik nap futni mentem, vagy biciklizni. A sport az életemmé vált, és valóban bekövetkezett az, amiről azt hittem, hogy csak mese: mozgás kényszerem lett. Úgy éreztem, hogy ha egy nap 1 órát legalább nem edzek, mentem felrobbanok. És remek érzés volt. Leginkább az esett jól, ami egyébként még a mai napig is tart, hogy ismerősök, barátok, rokonok elhalmoznak dicséreteikkel és bókjaikkal.

Sokan már odáig is elmennek, hogy nem kéne fogynom tovább, s bár nem vitatkoztam, jól tudom, hogy 110 kilósnak lenni még mindig sok. Az óta a 2005 nyara óta 40 kilótól szabadultam meg, és őszintén nem bántam meg, hogy megváltoztattam az életmódom. De a képek szerintem beszélnek helyettem is. Az Update beépítődött az életmódomba, napi rutinná vált az egész. Sőt, ma már sokkal nehezebb lenne nekem visszaállni a régi kerékvágásba, lévén nagyon komolyan veszem az update-t. Ez lenne röviden a kis történetem. Remélem még sok más embernek is hasonló eredményeket és örömöket fog okozni az update.

 Én biztosítok mindenkit, hogy nem okoz csalódást ez az életmód. Minden sors, harcostársamnak, valamint Norbinak is erőt, egészséget, és update-ben gazdag, egészséges életet kíván: Kovács Bertalan „Berci”

 

 

Kedves Berci!

Nagyon köszi a sztorit, közzé tesszük a blogon és az oldalon. Engedd meg, hogy a felújított, összevont ezüst Update könyvvel megajándékozzalak. A munkatársaim keresni fognak. Légy büszke és találd meg a boldogságod, van miért becsülni magad. Örülök, hogy a diétával összekötve a napi sport az életed része lett, hiszen mindig erről beszélek. Várlak jövő hónapban is az ingyenes tanácsadáson.

Ölellek.

Norbi

Norbi, segíts bejutni a fogyishowba!

2007. szeptember 3., 11:22 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szia Norbi!

 

Üdvözöllek,Kálmi vagyok Pápáról. Akivel Balatonfüreden Az AQVA-Show-on együtt tornáztunk és ismerkedtünk meg. Bekerültem a Nagy -Fogyás 30-as válogatásába. Már orvosi vizsgálaton is részt vettem, csak egy kis para van bennem mivel a terhelési teszten, a bringázástól ,meg hozzátéve a még nem szokott izgalmakat egy kicsit fel ment a pumpám (a vérnyomásom). Ami még nálam eddig nem fordult elö. A mai napig az 1-es kódú kajákat eszem, és tornászom, a 4-es cd-re. Fogyok is töle rendesen. Pusztulnak is a zsírjaim rendesen. Most attól parázom, hogy a vérnyomás miatt nem kerülhetek be a 12-es végső csapatba. Különben más hibát akadályát nem látom a dolgoknak ,ami miatt ne kerülhessek be. Úgy érzem nagyon bejöttem ott mindenkinek. Azóta rendszerességgel mérem a vérnyomásomat és hasonlót nem tapasztaltam. A 45 perces tornád utan is normál 160. A fogyi programodat azóta is rendszeresen csinálom komoly eredményekkel. Kérlek segíts, hogy bekerülhessek a Te csoportodba. Igérem neked a Te segítségeddel elvisszük a pálmát. Megnyerjük a showt kitartó vagyok ,,mindenre elszánt ,bírom a terhelést! Sajnos a vizsgálaton számomra ismeretlen ok miatt akkor nem volt kedvezö a vérnyomásom. Maradok baráti tisztelettel. Válaszodat várva.

Csumi...

 

 

Kálmi Te egy nagyon rendes ember vagy. Óriási dumád van, szívesen néznélek a képernyőn. Méltón képviselnéd a hazai romákat. Gratulálok az elért eredményedhez, csak így tovább! Tiszta szívvel szurkolok, hogy bekerülj a csapatomba, ezt közzé is teszem. Sajnos semmi beleszólásom nincs. Hidd el mindenképp le fogsz fogyni a módszeremmel és a tornával. Ha ideges vagyok nekem is felmegy a vérnyomásom. Az a lényeg, hogy sokáig élj és könnyen, jól érezd magad a bőrödben. Ez többet ér a főnyereménynél, mint volt kövér bajtársad igazán tudom. Én minden tudásom beleadom, hogy a kis csapatom - aki győzni akar, mindent otthagy emiatt - győzelemre segítsem. A többi a Jóisten dolga.

Csumidázlak és ölellek: Norbi

Hogy tudok a gyereken változtatni?

2007. augusztus 30., 11:51 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

Kedves Norbi

"Nagyon örülök hogy megtaláltalak. Őszintén sajnálom a téged és a családod ért vádakat és rosszindulatú viselkedési formákat, remélem egyszer már tudsz nekem is segiteni, illetve a fiam rossz étkezési szokásain változtatni. Én is törekszem rá természetessen,kisebb nagyobb sikerrel. A fiam 12éves, a lányom 8,úgyhogy nem zaklatni akarlak csak reményt,hogy nekem is lehet illetve nekünk is lehet szerencsénk veled majd. Hiszek benned,vallom azt hogy rossz szokásainkon nekünk lehet sőt kell megoldást találni,ill.minden az agyban történik.puszi,ildi "

Kedves Ildi!

Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal. A rosszindulatról nem tudok sokat mondani. Sajnálom, hogy keresztezem valaki, vagy valakik útját. Nem áll szándékomban. Csak segíteni szeretnék a hozzám fordulókon és boldogan, jól élni a családommal. Valamit biztos még rosszul csinálok. A jövőben igyekszem még jobban dolgozni. Másik téma:  A gyerekek életmódján, táplálkozásán csak úgy tudsz változtatni, ha Te magad és párod teljesen és mindig azt teszi amit Tőlük is elvárnál. Ti vagytok a szülői minta, a példaképek. Minden nap egy félórácskát sportolj velük - bármit. Ne vidd haza a három fehér mérget: finomliszt, hozzáadott cukor, nátriumban gazdag só. A mi gyerekeink is a saját ételeinket, fejlesztéseinket eszik, hiszen ők nekünk a legfontosabbak. Ha edzegetünk akkor utánozgatnak. Ha sportolni beiratod, akkor légy legalább a lelkes szurkolója, látogasd az edzést, bíztasd! Nekik a növekedéshez fehérjére, vitaminokra és rostokban dús, teljes értékű szénhidrátokra van szükség. Mellékelek Neked, Nektek egy kétnapos képet az életünk értelmeiről.

Ölellek! Norbi /ég a zsír :-)/

Miért olcsó a kínai étterem, avagy esszé a nátrium glutamátról...

2007. augusztus 27., 16:30 Módosítva: 2009.04.18 13:08
1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rengeteg élelmiszerben található ez a mesterséges ízfokozó. A Norbi Update termékfejlesztésnél ez volt az első amit kivetettem a fűszerekből. A negatív ismertsége a kínai étterem szindróma után lett jelentős. Megköti a vizet, szédülést, szomjúságot, heves szívdobogást, fejfájást okoz.

 

Hivatalosan:

E-621

Nátrium-­glutamát

Szerep: Ízfokozók

Hatás: depresszió, étvágynövelő, fejfájás, mellkasi fájdalmak, szapora szívverés

Érzékeny embereknél az ún. "kínaiétterem-jelenséget" váltja ki (halántéktáji nyomást, hát- és fejfájást). A patkányoknál szaporodási zavarokat és - az utódoknál - tanulási nehézséget okoztak. Étvágynövelő hatása elhízáshoz vezet. A fogyasztót megtéveszti az élelmiszer tényleges összetételét illetően. A glutamátot általában szójából nyerik, és húskészítményekhez adagolják. Az arra érzékenyeknél nyaki és hátfájást, gyengeséget, fejfájást, szapora szívdobogást okozhat. /e-szamok.hu/

Tapasztalatom szerint felvágottakban, szalámikban, gyermekeink "hagyományos" bolti csipszeiben, leveskockában és ételízesítőkben található. Olcsón fokozza a bele nem tett fűszert és ízt. Függőséget, farkasétvágyat is okozhat. Fogyasztását "személyes magánvéleményem alapján" nem javaslom. /ezt azért mondom így mert mindenért feljelentenek érintett, konkurens cégek a versenyhivatalnál/

Kérem, hogy olvassátok el a termékek hátoldalán szereplő összetevők listáját! Megéri nagyítózni is. Kerüljétek a glutaminsav alkotóelemet! Könnyebb lesz lefogyni, élvezni az ízeket, kordában tartani a kínzó kényszerevést. Nem minden E-betű kedvezőtlen...

Jó egészséget!

Norbi

/Megjegyzem, hogy a képek a kínai ételpiac európaitól eltérő ízlését illusztrálják,de elgondolkodtatnak. Ettől még vannak kiváló ázsiai éttermek, de nem olcsón! Ne feledd! Az egészség érték, az olcsó a legdrágább!/

Még egy válasz.../Eriknek, Morrigannak etc. is/

2007. augusztus 23., 10:44 Módosítva: 2009.04.18 13:08
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Kommentelők!

Miért volt fontos a nyílt válasz? Mert ez egy blog. A lényege a vita, ha valaki ezt nem vette volna észre.

Erik amúgy tök korrekt fazon, bár a szerkó ijesztő. Miért kérdeztem rá a neonáci külsőre? Mert a nagyapám és a nagyanyám 1945-ben kivégezték. Nagyapám legéppuskázott holtteste apámat takarta el a következő sorozat elől. Mindez a Thököly és a Stefánia sarkán. Aki ezt az eszmét pártolja, dicsőíti annak válaszra sem méltatok egy sort sem. Nekem a negatív komment is komment. Olvasottság, eredmény. Semmit nem érek semleges témákkal.

Erik következő leveléből hála az égnek nem tűnt ki, hogy fasiszta lenne. Remélem, hogy korrekt fazon. Ha a szerkó balhéból van, akkor itt egy kis szereplés. Ha egy kirekesztő, gyilkos eszmét testesít meg, az más kérdés. Többiek! Nem tudom elégszer elmondani, hogy nem akarok megfelelni senkinek, tehát a kritika is ugyanannyira "zavar" mint a dícséret. Kösz mindkettőt!

Ha azt írjátok, hogy alacsony, hülye,csaló, infantilis stb. vagyok, akkor válaszolok: Igen! Tudom! És? Meg egy csomó minden még. Szerintem ez Bennetek is megvan ha nap mint nap ezeket írogatjátok ide. Így tovább! Most beismertem. Valami izmosabb fikázást kéne kitalálni! Esetleg lehetne építő ötletekkel is segíteni egymást. Sokkal szebb úgy a világ. Én nem utálok senkit. Szeretem a munkám, imádok embereket lefogyasztani, szeretek pénzt is keresni /Ti nem?/, imádom a családom és tök jó néha cenzúra nélkül kimondani dolgokat, érzéseket. Még akkor is, ha néha nincs igazam. Bocs. Nem vagyok messze sem tökéletes!

 

Ölelés Mindenkinek! Norbi

 

/a képen 3 db ytong lap megy kettébe, s ez a belső erő lényege - soha nem gyakoroltam/