Randi

A Velvet randiblogja

Csernus: Tamás nem a kellő időben mondja el fájdalmait

2014. november 12., 15:41 Módosítva: 2014.11.13 07:16
6

A múlt héten Zsófival kezdődött el a Randiblog társkeresős posztsorozata, ezért ezen a héten egy férfit mutatunk be olvasóinknak, nyilván ezúttal elsősorban a hölgyeknek. Tamás is ugyanarra a felhívásra jelentkezett, mint Zsófi, ugyanazokra a kérdésekre válaszolt, de máshol és más újságíróval volt próbarandin. A FeelingFinder továbbra is segít minket, ezért a leírásokat a megjelenés előtt elküldtük Dr. Csernus Imrének egy gyors véleményezésre, hogy Tamást még több oldalról meg tudjuk mutatni. A poszt legalján pedig Tamás gondolatait lehet elolvasni a róla szóló értékelésekről.

Na és mi az egésznek az értelme? A dolog ugyanúgy működik, mint Zsófi esetében: ha önmindent végigolvasott, és úgy érzi, hogy Tamás profilja megszólította önt, kérjük, írjon a Randiblog címére! Küldje el nekünk rövid bemutatkozását, vagy bármit, amit gondol. Ami jön, azt mi továbbítjuk Tamásnak, és innentől kezdve már csak rajta múlik, hogy kezdődik-e az igazi, éles randizás.

Távolról sincs vége, olvasson még

9 év után találta meg eltűnt férjét – egy új házasságban

2014. november 11., 21:17 Módosítva: 2017.05.30 09:51
7

Rengeteg házaspárral előfordul, hogy az egyik fél egy durva veszekedés után rávágja a másikra az ajtót és elmegy otthonról egy időre. Az viszont elég ritka, hogy az illető soha többet nem is tér vissza, miután egy szó nélkül lelépett. Még ritkább, hogy az adott személyről 9 év keresés után az derül ki, hogy újraházasodott, holott még el sem vált korábbi házastársától. Ebben a posztban pontosan egy ilyen történettel ismerkedhet meg, a főszereplő egy szerencsétlen amerikai asszony és egy olyan férfi, akinek a szerelemi élete innentől kezdve a bíróságon folytatódik. Történetüket először a Post-Crescent Media osztotta meg a világgal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a néni táblázatban pontozta mind a 140 pasiját

2014. november 10., 17:27 Módosítva: 2014.11.11 21:21
4

Na a mai poszt aztán tényleg próbára teszi az ember előítéleteit a nőkről. Szokás azt emlegetni, hogy egy férfinél dicsőségszámba megy, ha minél több csaj volt meg neki, de ha a skalpgyűjtést egy nő csinálja puszta hobbiból, akkor azt rögtön leribancozzák és/vagy megszégyenítik, minél idősebb, annál jobban. Hát akkor most itt van Sandy Nardo, aki 53 éves, ír származású, és nem szégyell semmit – kíváncsian várjuk, önben milyen vélemény alakul ki majd róla. Ez a hölgy büszkén meséli, hogy mennyire szereti a szexet, már 140 pasija volt életében, és ráadásul mindre emlékszik is, mert pontozni szokta a szeretőit egy táblázatban. A nyilvántartás egy részét szintén megosztotta a nagyvilággal, úgyhogy ha kíváncsi, alább mindent megtalál.

Távolról sincs vége, olvasson még

Extrém: társába csimpaszkodva lógott 119 m magasról

2014. november 9., 16:30 Módosítva: 2021.07.06 19:35
12

Nem újdonság a Don't Look Down (Ne nézz lefelé) című brit dokumentumfilm, de én ezen a héten láttam először, amikor rátaláltam egy féllegális youtube-videó formájában. A főszereplőjét ismertem már: James Kingstonról itt a Velveten is lehet néha olvasni. Ebből a filmből kiderül róla, hogy nem szerette az iskolát, mert nem volt kedve olyasmit tanulni, ami nem érdekelte, úgyhogy abbahagyta. Ezek után évekig csak otthon videójátékozott, anyukája meg nem tudta, mit csináljon. Pár év után Jamesnek magának lett egy jó ötlete: elkezdett parkourozni, aztán pedig daruk és más magas építmények biztonsági felszerelés nélküli megmászására specializálódott. Tériszonya, az nincs.

Ebben a bizonyos dokumentumfilmben ukrán hasonmásával találkozik, akit MustangWantednek hívnak, és ő is belekerült már néhányszor a hírekbe egy-egy vakmerő mászással. A dokumentumfilm két különc őrültként mutatja be a két srácot, teheti ezt azért, mert azok is. De közben meg van bennük valami, amiben annyira hasonlítanak önre és énrám, hogy abba szinte fáj belegondolni. És igen, ez a téma a pontosan a Randiblogba való. Bízzon bennem és szánja rá a következő öt percet az alábbi néhány bekezdésre!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagykorúságára minden 4. magyar túl van a 12. szexuális partnerén

2014. november 8., 15:53 Módosítva: 2014.11.09 17:14
52

Ön ismeri az intimkerdes.hu nevű oldalt? Mi őszintén szólva nem hallottunk róla egészen addig, amíg nem kaptunk tőlük egy egészen érdekes sajtóközleményt ezen a héten. A „nemi és párkapcsolati problémákra specializálódott közösségi kérdésfeltevő oldal” ugyanis a nemi betegségekkel kapcsolatban tett fel néhány elég húsbavágó kérdést a fiataloknak. Összesen nyolcezren válaszoltak, és nem csak az intimkérdés.hu felhasználói közül, hogy minél szélesebb kép alakuljon ki a magyar tizenévesek és a nemi betegségek viszonyáról.

Bizonyos adatok meglehetősen elrettentőek, főleg a 14 és 18 év közöttiek múltbéli szexuális partnereinek számáról szólók, de az is, hogy valamilyen nemi betegségen minden harmadik megkérdezett tizenéves átesett már. Ezek után csak reménykedhetünk benne, hogy legalább az óvszerhasználatot tényleg komolyan veszik a fiatalok. A sajtóközlemény szövegét alább olvashatja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor 35 év után köszön vissza a norvégiai futó kaland

2014. november 7., 18:39 Módosítva: 2014.11.09 14:05
1

A Peterborough Today nevű angol lap dobta fel a mai sztorit. A főszereplő bizonyos Chris Brent, és a történet 36 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Brent 26 éves volt. Tengerészként dolgozott akkoriban, és egy időre Norvégiába kellett mennie. Itt összejött egy Magnhild nevű nővel. A románc addig a pár hétig tartott, amíg Brentnek a munkája miatt ott kellett maradnia, aztán a férfi távozott. A nővel azonban kapcsolatban maradtak: levélben hamarosan meg is írta az örvendetes hírt, miszerint terhes. A sztori innentől igazán érdekes, részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

180 óra gyakorlás ment a jófej apuka esküvői meglepetésébe

2014. november 6., 16:32 Módosítva: 2014.11.07 18:25
26

A mai poszt egy olyan angol esküvőt mutat be, amire a múlt hétvégén került sor. Az ifjú (26 és 29 éves) párt Ian és Natalie Wrightnak hívják, tavaly szeptemberben jegyezték el egymást, amikor az USA-ban jártak egy nyaraláson. A lánykérésre konkrétan Disneyworldben került sor, úgyhogy az esküvőn is felbukkantak itt-ott a rajzfilmfigurák, de azért nem egy borzalmas hülyeesküvőre kell gondolni, csak pl. a lagzin az asztalok mesealakokról voltak elnevezve. Szóval ment szépen a maga útján a lakodalom, amikor a menyasszony 50 éves édesapja egyszer csak bejelentette, hogy most egy meglepetés következik. És John Butcher ekkor egy olyat tett, amire tényleg senki nem számított tőle, pedig biztosan sokan tudták róla, hogy mekkora Elvis-rajongó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csernus: kevés pasi tudja az ilyen nőket kezelni, mint Zsófi

2014. november 5., 15:57 Módosítva: 2014.11.06 16:35
85

Pár hete egy posztban meghirdettük, hogy társkereső szolgáltatást indítunk a Randiblogon – mostanra jutottunk el odáig, hogy a társkeresés tényleg be is indulhat. A mai posztban Zsófit mutatjuk be, aki 10 kérdés megválaszolásával jelentkezett a társkeresésre, és akit sok-sok jelentkező közül választottunk ki. Ezek után egy újságíró elvitte őt egy próbarandira, hogy az érdeklődők objektív képet kapjanak arról, milyen Zsófival egy első randi. Fotós is volt, szóval a képeken sem az látszik, hogy Zsófi milyennek szeretné mutatni magát, hanem az, hogy mi milyennek láttuk.

És a legizgalmasabb az egészben: a FeelingFinder lehetővé tette, hogy a bemutatkozást és a próbarandi leírását Dr. Csernus Imrének is elküldjük, és ő szintén megosztotta velünk véleményét-benyomásait Zsófiról. Hát kellhet még ennél több ahhoz, hogy ön eldönthesse, hogy meg szeretné-e ismerni ezt a lányt? Szerintünk nem! Ha úgy érzi, szívesen felvenné a kapcsolatot Zsófival, írjon a Randiblog emailcímére, és megkeresését továbbítjuk neki. Innentől kezdve már minden csak önön és Zsófin múlik (és megígérjük, a további fejleményeket nem fogjuk megszellőztetni a Velveten). Szóval ha ön társat keres, és úgy gondolja, Zsófival érdemes lenne randizni egyet, írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amit a férfiak a nőjüktől akarnak

2014. november 4., 15:09 Módosítva: 2014.11.06 11:39
280

Az alábbi öt pontot Jill P. Weber amerikai pszichológus állította össze és tette közzé egyik kedvenc website-unkon, a Psychology Today-en. A téma: mit akarnak a férfiak, mármint a nőjüktől, és mármint a szexen kívül. Azt bocsátja az összeállítás elé a pszichológusnő, hogy a férfiak és a nők közötti különbségeket ugyan hangsúlyozni szokták, mert nyilván az ilyesmiket a legérdekesebb kiemelni, de azért igazából a férfiak és a nők több mindenben hasonlítanak, mint amennyiben különböznek. A különbségek egy része pl. abból származik, hogy a férfiakat gyerekkoruktól kezdve az úgynevezett férfias magatartásra nevelik, aminek aztán ők vagy megfelelnek vagy nem, de ha nem, akkor is valószínűleg próbálkoznak vele. Szóval a lényeg: játszmázás helyett ezt az öt pontot jó szem előtt tartani, és nem a tipikus férfit belelátni az összes hímbe. A férfi is csak ember, és mint ilyen, tartós kapcsolatától a következőket várja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szavazással szervezték az esküvőjüket, ilyen lett

2014. november 3., 16:11 Módosítva: 2014.11.04 12:01
10

Az esküvőszervezés a legtöbb házasulandó számára terhet is jelent, mert marha sok munka megy rá annak az egyetlen napnak a megszervezésére. Az viszont jó benne, hogy végre egyszer az ember kiélheti magát, és végre minden úgy lehet, ahogy szeretné (a pénztárcája által megszabott keretek között legalábbis). Ön feladná ezt a jó oldalát a dolognak, ha cserébe a hátrányoktól is megszabadulna? A fenti videón látható brit pár ugyanis ezt tette. Egy Pearl White nevű fogfehérítős cég akciójában lettek ők a győztesek, és a dolognak az volt a lényege, hogy a társaság megszervezi 25 ezer font (kb. tízmillió forint) értékben a nyertesek esküvőjét, de az ifjú párnak nem lehet beleszólása abba, hogy mi hogyan legyen, hanem minden részletet a Facebookon szavazó júzerek döntenek el demokratikusan. Na a végeredmény az alábbi videón látható.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 pofára ejtett menyasszony 3 videón

2014. november 2., 15:50 Módosítva: 2014.11.03 11:32
5

Egy lakodalomban manapság már mindent videóznak, úgyhogy ha valami rosszul sül el, arról is tuti lesz felvétel. Aztán ha a násznép elég tapintatlan, akkor fogja, és feltölti a videót a netre, hadd kasszírozza a nézőszámot az ifjú pár kárára. A fenti videó például a héten kapott nyilvánosságot, ezt látva azt jegyzi meg az ember az életre, hogy a karbanvivés bár nagyon romantikus, egyben balesetveszélyes is. Esküvőkön pedig a balesetveszélyes dolgokat kerülni kell. De nem a fenti az egyetlen menyasszony, akinek a pofáraesését az utóbbi napokban megörökítették, alább mutatunk még két videót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hidegzuhany: elmesélte, előző kapcsolata miért ért véget

2014. november 2., 09:00 Módosítva: 2014.11.03 11:08
3

27 éves lány vagyok, aki azt hitte magáról, hogy erős, de ez megdőlni látszik” – a mai levél beküldőjének a Marianna álnév jutott. Marianna egy szakítás történetét meséli el, igaz, klasszikus szakításnak nem nevezhetjük, mert a srác már akkor lelőtte a kapcsolatot, amikor az még csak éppen elkezdődött volna. Tette ezt ráadásul egy olyan indokkal, amit őszintén szólva kicsit szokatlannak találunk, és valószínűleg Marianna is annak találja, különben nem írt volna nekünk levelet róla. Ön mit szól ehhez a történethez? Ön hogyan reagált volna, ha önnek ilyet mond a szerelme? Vagy esetleg mondtak is már hasonlót önnek? Kérjük, írja meg véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők azok, akiket el lehet csábítani partnerüktől

2014. október 31., 16:06 Módosítva: 2014.11.01 13:55
3

A mai posztban a partnerlenyúlásról lesz szó, azaz arról, amikor valaki olyasvalaki csábít magához, aki éppen kapcsolatban él. Előfordul az ilyesmi, gondolhatjuk erre, de azért meglepő lehet, hogy milyen gyakran: a Brit Pszichológiai Társaság Research Digest nevű oldala foglalkozik a témával, és ők egy olyan nemzetközi kutatást idéznek, ami szerint a férfiak 63%-a és a nők 54%-a azt vallja, hogy azért van jelenlegi kapcsolatában, mert jelenlegi partnere magához csábította (azaz lenyúlta őt) korábbi partnerétől.

Ha ez tényleg igaz, akkor el lehet mondani, hogy a kapcsolatban élők több, mint felét lenyúlta a jelenlegi partnere a korábbi baráttól-barátnőtől. Na de kik azok, akiket ilyen könnyű átcsábítani egy új kapcsolatba? Hát a fentiekből az máris látszik, hogy a férfiak (63% majdnem kétharmados többség!), de egy újabb kutatásban ennél behatóbban is megvizsgálták, hogy mi jellemző azokra, akiket így le lehet nyúlni. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy app azoknak, akiknek minden csaj tetszik

2014. október 30., 20:27 Módosítva: 2014.10.31 14:00
20

Hurrá, íme egy újabb olyan poszt, amiben három társkeresős marhaságot mutathatunk – ezúttal három okostelefonos appról van szó. Az első nem maga a Tinder, hanem ahhoz egy kiegészítés. Jó régen volt, amikor a Tindert először bemutattuk, azóta elég sokan ismerik és használják már Magyarországon. Ha ön még nem ismerné, íme lényeg: a közelben levő pontenciális partnerek fotóit mutogatja ez az app, és aki tetszik, azt be kell jelölni. Ha az illető is bejelölt minket, akkor a Tinder összekapcsol az adott júzerrel, és már mehet is a cset.

Na de milyen fárasztó lehet egyenként bejelölgetni, hogy ki tetszik! Főleg azoknak, akiknek mindenki tetszik! Nyilván nekik szól a Tinder Liker, és ahogy az app website-járól nézzük, elsősorban a férfiak vannak becélozva érthető módon. Elég letölteni ezt az appot, és vége a fáradságos válogatásnak, a Tinderly – Tinder Liker automatikusan bejelöl mindenkit! Ha kell, az egész város összes csaját is. A dolog őszintén szólva viccnek hangzik, de mondjuk simán el tudjuk képzelni, hogy van olyan férfi, aki tényleg úgy tinderezget, hogy az összes csajt bejelöli, hátha valakivel összejön.

Távolról sincs vége, olvasson még

A 20 leggyakoribb ok, amiért a nők szexelnek

2014. október 29., 17:45 Módosítva: 2014.10.31 08:57
188

A Randiblog olvasói többször is segítettek már a Pécsi Tudományegyetem kutatóinak. Egyszer a félrelépéssel kapcsolatban tudtunk meg rengeteg érdekeset, most legutóbb pedig arra kértünk mindenkit, vegyen részt egy olyan kutatásban, ami azt vizsgálja, hogy ki milyen okból szexel – házasságon belül vagy kívül. Az első eredményeket ma kaptuk vissza, és el se tudjuk képzelni, hogy ezek után mi jöhet majd még, mert már ezek a kiinduló adatok is nagyon érdekesek. De lesz ám folytatás és van újabb kérdőív is, a linket a poszt alján találja. Csak előbb jöjjön, amit eddig megtudtak a kutatók 1161 kitöltő válaszaiból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lélekölő a csöcsöket szedegetni társkeresőkről és a Facebookról

2014. október 28., 19:22 Módosítva: 2014.10.29 18:14
11

A Randiblog gyakran foglalkozik a közösségi oldalakkal és a társkeresőkkel, de ezeknek a szolgáltatásoknak van egy olyan vetülete, amiről nem szokás sokat beszélni, részben azért nem, mert maguk a szolgáltatók sem szeretnék, hogy ezzel a témával hozzák őket összefüggésbe. A Wired egy borzasztó érdekes cikkben mégis utánament a dolognak: annak, hogy hogyan érik el, hogy az ilyen website-ok pornó- és erőszakmentesek legyenek.

Merthogy nyilván senki sem akar online csajozás/pasizás/barátkozás közben hardcore képekbe botlani, és az sem kívánatos, hogy egy közösségi oldalon a vicces vagy romantikus fotók között lépten-nyomon felbukkanjon egy állatkínzás vagy kivégzés. Valahogy tehát kontrollálni kell, hogy a felhasználók mit töltenek fel és osztanak meg, mert ahol mindent lehet, ott biztos lesz olyan troll, aki megteszi, amit nem tudnak neki megtiltani, csak hogy sokkolja a többieket. Erre vannak a pornográf és/vagy horrorisztikus videókat vadászó moderátorok, akiknek első pillantásra mintha könnyű, vicces, és egyben érdekes lenne a munkája. Mint alább kiderül, egyáltalán nem az.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem hasonlított a nője a profilképre, megverte

2014. október 27., 17:55 Módosítva: 2014.10.28 19:42
20

A Kentucky.com nevű lap írta meg először ezt a sztorit, ami mélységesen szomorú és egy kicsit vicces is egyszerre. Adott egy 33 éves férfi, Cornelius Jeffersonnak hívják, eredetileg Georgia államban él. Azonban megismert egy nőt az interneten, és az online kapcsolat olyan fázisba jutott, hogy Jefferson átköltözött a nőhöz Kentuckyba. Hogy a költözés és a vita között mennyi idő telt el, azt nem lehet tudni, de az ember valahogy úgy képzeli, hogy a férfi beállított a nőhöz, és azon nyomban el is kezdődött a balhé, amikor meglátta személyesen. De persze lehet, hogy igazából nem így volt, és az illető csak később vágta a nő fejéhez, hogy mi a baja.

1

A rendőrség mindenesetre annyit tett közzé kettejük vitájának tárgyáról, hogy Jefferson „úgy vélte, hogy a nő nem olyan volt az életben, mint az interneten”. Nem szép dolog úgy csinálni például egy társkeresőn, például cseles fotók feltöltésével, mintha szupermodell-kategóriás testünk lenne, holott a valóság inkább az átlag környékén keresendő, de Jefferson rendesen túlreagálta, hogy internetes szerelme, akinek a nevét nem tették közzé, kicsit szépített a tényeken.

Először fojtogatni kezdte a nőt, aztán megdobálta étellel, majd fogta a bőröndjeit és lelépett. Georgiáig azonban nem jutott el, mert még Kentucky államban letartóztatták. A sztori kapcsán a rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy legyenek elővigyázatosak az interneten megismert emberekkel, mert lehet, hogy nem olyanok vagy nem úgy néznek ki, mint állítják magukról. Vagy még rosszabb eset, ha az derül ki róluk, hogy erőszakos, nőverő szararcok.

Elvész belőlem a tüzes kurva, akit megszeretett

2014. október 26., 16:22 Módosítva: 2014.10.27 21:11
12

Nos, már korábban írtam nektek, hogy a főnököm szeretője vagyok, ám most a státuszom megváltozott, így lettem barátnő, szerelem...” – többen is küldtek be nekünk levelet az utóbbi hónapokban munkahelyi szerelmekről, most egyikük újra jelentkezett, de ezúttal más álnevet adunk neki. Amanda ebben a levélben arról ír, mi a helyzet akkor, amikor már nemcsak egy titkos munkahelyi viszonyról van szó, egy bimbózó szenvedélyről, hanem kezd a kapcsolat igazán komolyra fordulni. Amanda távolról sem pusztán felhőtlen boldogságról számol be, sőt, kérdésekkel zárja levelét. Ha van ötlete, mit lehet válaszolni ezekre a kérdésekre, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére! De természetesen továbbra is folyamatosan várjuk a saját történeteket, munkahelyi és egyéb kapcsolatokról is.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 meglepő tény a magányról

2014. október 25., 16:56 Módosítva: 2020.03.12 15:48
266

Néha jó egy kicsit egyedül lenni, de a magányosság érzése hosszú távon szinte elviselhetetlen, és az emberek gyakran olyan dolgokba menekülnek előle, amikbe nagyon nem kéne. Ezek tények, de egyáltalán nem meglepő tények. A témában az érdekességeket Guy Winch pszichológus szedte össze és tette közzé a Psychology Today nevű weboldalon, alább összefoglaljuk, mikkel lepett meg minket. Mondjuk előre szólunk, hogy sok jó hír nincs a 10 pont között.

Távolról sincs vége, olvasson még