horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Mariah Carey-nek egyre jobban áll tizehárom évvel fiatalabb barátja

2 perce Módosítva: 2017-02-19 15:15:55
0

A 46 éves énekesnő tavaly év végén jött össze a táncosával, azóta is felhőtlenül boldogok.

Liv Tyler tündéri családi fotója a tökéletesség határát súrolja

2 órája Módosítva: 2017-02-19 14:12:03
1

A 39 éves Liv Tyler a közvélekedés alapján Hollywood egyik leggyönyörűbb nőjének számít. Ha nem hiszi, nézze csak meg az alábbi fotót, amin két elbűvölő gyermekét, Lulát és Sailort a kezében tartva pózol otthonában.

A színésznő szépsége annak fényében még inkább figyelemre méltó, hogy a képen semmiféle sminket nem visel.

„Hétvégék! Annyi szeretet, annyi fáradtság. Nincs idő sminkelni”

– fűzte hozzá a fotóhoz, amivel viszonylag rövid idő alatt gyűjtött be jelentős mennyiségű lájkot.

Arra az esetre, ha Liv Tyler családi életével kapcsolatban nincs annyira képben, tartunk egy kis gyorstalpalót. A színésznő első gyereke, Milo Williams Langdon 2004-ben született, neki az exférje, Royston Langdon zenész az édesapja.

🎄😀💗Merry Christmas 💗😀🎄 happy holidays to all and to all a good night !!! @davidgardner

Liv Tyler (@misslivalittle) által megosztott bejegyzés,

Liv Tylert 2015-ben jegyezte el jelenlegi férje, David Gardner sportügynök. Első közös gyermekük, Sailor Gene Gardner ugyanebben az évben jött világra, majd tavaly júliusban Lula Rose Gardnerrel bővült a család. Sailor egyébként nagyjából egy hete, február 11-én ünnepelte második születésnapját, méghozzá egy nagyon menő, Elmóval díszített tortával. 

Via The Sun

Távolról sincs vége, olvasson még

Fotóbomba celeb módra - Így rombolják egymás képeit a hírességek

2 órája Módosítva: 2017-02-19 13:22:25
2

Ha valaki akarva vagy akaratlanul szétbarmol egy képet, az csak akkor lehet viccesebb, ha ez celebekkel történik.

Istenes Bence csak lótifutinak jó Németországban

4 órája Módosítva: 2017-02-19 11:04:54
14

Annak ellenére, hogy Istenes Bence Magyarország egyik legsikeresebb műsorvezetőjének számít, a tévés mégis úgy döntött, hogy karrierjében visszalépve Németországban vállal munkát. Ahhoz, hogy bejöjjön a számítása, ott újra végig kell járnia a ranglétrát, ráadásul úgy, hogy közben hosszú hetekre kénytelen itthon hagyni párját, Csobot Adélt és kilenc hónapos kisfiukat, Nátánt.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Istenes Bence közben elvállalta az RTL Klub hamarosan rajtoló túlélőshow-ja, a Survivor műsorvezetését is. A Bors ennek kapcsán beszélgetett el vele.

Nem bánom, hogy visszaléptem a karrieremben, mert ahhoz, hogy elérjünk bizonyos célokat, áldozatokat kell hozni. Németország egy tízszer nagyobb piac, és még senkinek nem sikerült Magyarországról olyan karriert elérnie, amit én tervezek. Nem hiúságból teszem, inkább szakmai maximalizmusból. Érdekel az is, hogy sokkal többféle és személyre szabottabb műsor vezetésére van lehetőség, és természetesen az anyagi feltételek is mások a német piacon. Igazából csinálhatnám azt is, hogy itthon várom, hogy megtaláljon egy műsorvezetői feladat odakintről, de ezt nem akartam. Szeretném megismerni az ottani tévézési szokásokat, a piacot, a műsorkészítési folyamatokat, és a tizenkét éve nem gyakorolt németemen is dolgozni kell

– magyarázta Istenes Bence.

Távolról sincs vége, olvasson még

És azt tudta, hogy Eminem 13 éve halott és egy android helyettesíti?

6 órája Módosítva: 2017-02-19 09:45:21
66

Azok után, hogy megtudtuk, Beyoncé alighanem egy reptilián és/vagy a 2002-es, állítólagos halála óta egy klón helyettesíti, már kevés dolog tud meglepetést okozni az összeesküvés-elméletek terén.

Mostanában Eminem került a figyelem középpontjába ebben a témakörben, vagyis a kiváló megfigyelési képességekkel bíró rajongók tudni vélik, hogy akit mi oly régóta rapperként ismerünk, az valójában egy hasonmás, esetleg egy klón, mi több, 

egy Eminem képére megalkotott, emberszabású robot.

Az elmélet hívei szerint ez a klón úr robotsága teljes tudatában él 2004 óta, amióta az eredeti, emberszabású Eminem drogtúladagolás következtében elhalálozott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha Vin Diesel hangját hallja Selena Gomez dalában, nem a fülével van gond

7 órája Módosítva: 2017-02-19 10:58:57
8

Nyugodjon meg, semmi szükség arra, hogy felkeresse a legközelebbi fül-orr gégészetet. Selena Gomez „It Ain't Me” című számának remixében ugyanis tényleg Vin Diesel hallható. Az akciósztár hangját a norvég DJ Kygo csempészte bele a dalba.

„Ezzel kiléptem a komfortzónámból. Tudassátok velem, hogy mit gondoltok”

– írta Vin Diesel az instáján.

A posztban a színész megköszönte a DJ-nek, hogy annyira hitt benne, hogy felkérte énekelni, és Selena Gomeznek is háláját fejezte ki gyönyörű és mágikus hangja miatt. Mint mondta, az elmúlt években rajongói kedvéért volt néhány karaoke-s próbálkozása, amikkel megmutathatta érzelmes oldalát, de eddig egyetlen alkalommal sem volt lehetősége, hogy egy profi stúdióban prezentálhassa énektudását.

Via Just Jared

Távolról sincs vége, olvasson még

Magyar film nyerte az Arany Medvét Berlinben

tegnap, 21:35 Módosítva: 2017-02-19 10:01:20
5

Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről nyerte szombaton este a Berlinale fődíját, az Arany Medvét. Az idei filmfesztiválon ez volt az egyetlen versenyben lévő magyar játékfilm. A fesztivál fődíját legutóbb 1975-ben vitte el magyar rendező, akkor Mészáros Márta Örökbefogadás című filmje nyert.

A film egy vágóhíd igazgatója, és az ugyanott dolgozó minőségellenőr kapcsolatát mutatja be, miután elkezdenek egymásról álmodni, szarvasként. A két főszerepet Borbély Alexandra és Morcsányi Géza játsszák, feltűnik a filmben még Tenki Réka, Nagy Ervin, és Mácsai Pál is. Az Index kritikáját a filmről itt olvashatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, ki megy a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválra

tegnap, 21:33 Módosítva: 2017-02-19 00:40:07
305

Öt hete kezdődött el az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatója, a Dal 2017, amelynek döntőjébe nyolc előadó került: Kanizsa Gina, a Kállay Saunders Band, a Leander Kills, Pápai Joci, Radics Gigi, a Soulwave, Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi és Zävodi + Berkes Olivér. Aki minden nézőt és minden zsűrit lenyűgözött, és ezért 2017 májusában Kijevben is dalolászhat majd az Eurovíziós Dalfesztiválon, az nem más mint

Az Origo című számmal: Pápai Joci.

Most, hogy kiörvendezte/kiszomorkodta magát, tekintsük át bővebben a műsor folyását.

tatar
Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Elég erős fotók készültek Nina Agdalról a márciusi Maxim magazinba

tegnap, 19:18 Módosítva: 2017-02-18 20:23:44
10

Az már ízlés kérdése, hogy Palvin Barbara félmeztelen címlapfotója vagy Leonardo DiCaprio barátnőjének képei nyerik el majd jobban az ön tetszését, minden esetre a Maxim ezúttal sem bízta a véletlenre, hogy fogyjon az újság.

👐🏼🙈 @maximmag @gilles_bensimon

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Szerintünk fogyni fog.
Távolról sincs vége, olvasson még

Mi is meglepődtünk, de találtunk 10 jó eurovíziós dalt

tegnap, 18:12 Módosítva: 2017-02-19 11:43:49
17

A 2017-es Eurovíziós Dalfesztivált idén májusban Kijevben rendezik meg - a hazai válogató verseny már javában tart, a február 18-i döntőben tudjuk meg, hogy idén ki képviseli hazánkat Ukrajnában. Most, hogy már összeállt az elődöntők mezőnye A DAL 2017-ben, összeszedtük azt a 10 dalt, amelyet tényleg jónak és vállalhatónak tartunk az Eurovízió 62 éves története során. A lista természetesen szubjektív és most nem is arra mentünk rá, hogy melyik fellépő volt a legviccesebb és legnevetségesebb. 

Hogyan írjunk tökéletes eurovíziós dalt?

Aki szeretné tudni, hogy hogyan kell tökéletes Eurovíziós dalt írni, annak ajánljuk ezt a görbe tükröt, amit maguk a szervezők tartottak maguk elé:

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki,melyik amerikai elnök üldözte a szerelmével Diana hercegnét!

tegnap, 16:42 Módosítva: 2017-02-19 00:40:05
24

Donald Trump, aki a maga rendkívül sajátos és nem túl ízléses módján nagy rajongója a nőknek, a '90-es években a kelet-európai modelleken kívül Diana hercegnével is szívesen kavart volna. Erről pedig örömmel beszélt abban az időben.

Trump és Diana hasonló, gazdag körökben mozogtak, így néha összefutottak rendezvényeken, ám az első alkalom, mikor a mostanra elnökké választott üzletember ajánlatot tett neki, 1995-ben, egy jótékonysági gálán volt, Manhattanben. A beszámolók szerint Trump nem törődve azzal, hogy második felesége - Marla Maples – ül mellette, flörtölni próbált Károly herceg akkori nejével.

Trump és Marla Maples
Trump és Marla Maples
Fotó: Northfoto

És mivel nyűgözne le egy angol hercegnét egy mezei amerikai milliomos, a lehengerelő stílusán és elkápráztató külsején kívül? Hát persze, hogy azzal, hogy tagságot ajánl neki a privát golf kulijában! Diana nem fogadta el ezt a soha vissza nem térő ajánlatot, ennek ellenére Trump nem sokkal később a szerelemével kezdte üldözni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian idén egy eseményt már biztosan kihagyott

tegnap, 16:40 Módosítva: 2017-02-18 20:20:34
2

Kim Kardashian annak ellenére sem ment el a héten rendezett Párizsi Divathétre, hogy modell húga, Kendall Jenner is részt vett az eseményen. Kardashian tavaly októberben, szintén a Párizsi Divathét idején támadták meg szállodai szobájában, ahol az öt rendőrnek öltözött rabló megkötözte, a fürdőszobába zárta, majd 10 millió euró értékű ékszerrel elmenekült.

Kardashiant annyira megviselték a történtek, hogy fél évvel a támadás után sem kész arra, hogy visszatérjen a francia fővárosba, írja a contactmusic.net.

Idén január elején a rablással összefüggésben 16 embert tartóztatott le a francia rendőrség. A feltételezett elkövetőkhöz DNS-minták alapján jutottak el és elfogásuk után mindannyiukat előzetes letartóztatásba helyezték.

Február elején egyébként a bíró és az esküdtszék tagjai is annyira tapintattal voltak a celeb lelki állapotára, hogy Franciaországból New Yorkba utaztak, hogy Kardashiant tanúként hallgassák meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Irina Shayk és Bradley Cooper romantikus fetrengésbe kezdett a tengerparton

tegnap, 15:50 Módosítva: 2017-02-19 09:44:06
7

A 30 éves állapotos modell és a színész mindent kihozott a Valentin napból, amit lehetett.

Irina Shayk és Bradley Cooper romantikus fetrengésbe kezdett a tengerparton

Harry hercegnek nyomós oka van arra, hogy még nem kérte meg barátnője kezét

tegnap, 13:54 Módosítva: 2017-02-19 12:06:34
6

Harry herceg a széleskörű találgatásokra reagálva tavaly novemberben ismerte el, hogy Meghan Markle színésznővel egy párt alkotnak. A trónörökös azóta találkozott szerelme szüleivel, és bemutatta őt saját rokonságának, köztük testvérének, Vilmos hercegnek is. Egy fontos személy azonban kimaradt a sorból. Talán már ön is hallott róla. Úgy hívják, hogy II. Erzsébet királynő.

Harry herceg egyelőre azért kénytelen várni a lánykéréssel, mert a brit szokások alapján, még ha csak formálisan is, de engedélyt kell kérnie az uralkodótól, mielőtt rászánná magát a nagy lépésre. Ez pedig eddig a pillanatig nem történt meg. A jó hír az, hogy a királynő mostanáig egyetlen esetben sem szabotálta senkinek a házasságát, így aztán valószínűnek tűnik, hogy nem Meghan Markle lesz az első a sorban.

A pár a karácsonyt amúgy külön töltötte, a szerelmesek ünnepén viszont egyesítették erőiket, és ki sem dugták az orrukat otthonukból.

Via The Sun

Távolról sincs vége, olvasson még

Jenson Button modell csaját a meztelenség sem hozza zavarba

tegnap, 13:03 Módosítva: 2017-02-19 14:22:45
11

Brittny Ward két éve jár Jenson Button autóversenyzővel, és ahogy alább láthatja, kifejezetten jó nőnek számít. A 25 éves modell most a Snapchaten osztott meg magáról néhány korábbi képet, amik alapján joggal fog irigykedni a pilótára.

Brittny Ward
Brittny Ward
Fotó: Snapchat

A tekintélyes méretű keblekkel megáldott Brittny Ward nem valami szégyenlős típus. Ennek egyik kézzel fogható jele, hogy az omiózus fotókon nemcsak monokiniben mutatta meg magát, hanem – magassarkújától eltekintve – teljesen meztelenül is.

Ez is ő, csak bikini nélkül
Ez is ő, csak bikini nélkül
Fotó: Snapchat

Jenson Buttonnal egyébként azután jött össze, hogy a pilóta házassága 2015 decemberében zátonyra futott Jessica Michibata modellel. További érdekesség, hogy Brittny Wardnak már korábban is voltak híres pasijai. Mint például Kellan Lutz színész, aki az Alkonyatból lehet önnek ismerős.

Via The Sun

Távolról sincs vége, olvasson még

Önnek is olyan jók a génjei, mint a magyar celebeknek?

tegnap, 11:40 Módosítva: 2017-02-19 13:46:33
20

Visszamentünk az időben, hogy megnézzük, mi történt az arcukkal azóta. Megdöbbentünk.

Önnek is olyan jók a génjei, mint a magyar celebeknek?

Kiss Ramóna havi egymilliót is bukhat azzal, hogy kiszállt a Barátok köztből

tegnap, 11:33 Módosítva: 2017-02-19 12:06:33
27

Mint azt megírtuk, Kiss Ramóna az RTL Klub Fókusz című műsorában sírva jelentette be, hogy 16 év után elhagyja a Barátok köztöt. A riportban azt mondta, hónapok óta érlelődött benne a gondolat, aztán fél év után végérvényesen elhatározta, hogy ennyi volt. A Pénzcentrum közben utánajárt, hogy a döntés anyagilag mit jelent a számára. Számításaik szerint semmi jót: havonta akár egymillió forintot is elbukhat.

A kiszámíthatóság mellett a fizetése is csökkenhet ezzel a színésznőnek. Ugyan pontosan nem ismerjük a szerződését, azonban évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint a Barátok Közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott akár havi 1 millió forintra is.

A fizetések.hu adatai szerint egyébként a színházban szereplő színészek nem tartoznak a kifejezetten jól kereső magyarok közé. Jelenleg 192900 forint a bérük, ami jóval kevesebb, mint amennyit a színésznő eddig kaphatott az RTL-nél.

Via Pénzcentrum

Távolról sincs vége, olvasson még

Kulcscsonttöréssel végződött Brooklyn Beckham snowboardos bukása

tegnap, 09:30 Módosítva: 2017-02-18 16:48:14
1

A Beckham család jelenleg a kanadai Whistler városában vakációzik, ahol téli sportokkal múlatják az időt. Brooklyn Beckham a snowboardozást választotta, ami nem bizonyult túl jó döntésnek a részéről, mert akkorát esett, hogy eltört a kulcscsontja. Az alábbi felvételen a bukás pillanatát láthatja.

Broke my collarbone at the end

bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés,

A balesetet követően a 17 éves tinit kórházba vitték, ahol egy röntgenfelvétellel állapították meg a törést. Brooklyn Beckham erről is kiposztolt egy képet.

Édesapja, David Beckham szintén szorgosan dokumentálta a kedvezőtlen eseményeket. Ő közvetlenül a bukás elleni pillanatokról osztott meg egy képet.

„Bátor fiú...sajnálom (ember)”

– írta a fotóhoz.

Just before his accident ... Brave boy xx sorry ( man )

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Mariah Carey végre elismerte, hogy összejött a táncosával

tegnap, 08:49 Módosítva: 2017-02-19 09:20:48
4

Nekünk először tavaly novemberben tűnt fel, hogy Mariah Carey feltűnően sokat mutatkozik Bryan Tanaka névre hallgató táncosa társaságában, aki decemberben már arról beszélt, hogy mindig is érzett valamit főnöke iránt. Az énekesnő ellenben mély hallgatásba burkolózott kapcsolatuk mibenlétét illetően – egészen mostanáig.

Mariah Carey az Associated Press-nek adott interjút. Ebben már a pasijaként hivatkozott táncosára, de a részletekben nem volt hajlandó elmerülni. Saját bevallása szerint azért, mert nem szeret a magánéletéről beszélni.

„Én és a pasim nem akarjuk ezt”

– tisztázta az énekesnő.

A fenti kijelentés azonban nem akadályozta meg abban, hogy megmutassa, milyen jól érezték magukat Valentin-napon. Az instáján osztott meg egy fotót, amin egy jakuzziban pezsgőznek. Ezt itt:

Happy Valentine's Day!! 😘 #happyvalentinesday #happy #moments #bubbles 💖🥂🍾🥂🍾💖

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Via Just Jared

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek kávé mellé: Ittas vezetés miatt ugrott Zámbó Krisztián jogsija

tegnap, 08:04 Módosítva: 2017-02-19 09:20:48
32
  • A Bors egyik olvasója szerint Zámbó Krisztián február 11-én, szombat éjszaka ittasan hajtott át autójával egy piros lámpán, ezért a rendőrök a csepeli kapitányságra vitték. Az énekesre 50 ezer forint bírságot szabtak ki, valamint jogosítványát is bevonták. „Barátok invitáltak születésnapi buliba, hívogattak, végül igent mondtam. Beugrottam egy haveromhoz, indulás előtt öt-tíz perccel pedig megittam pár felest. Nem éreztem úgy, hogy bármi bajom lenne, ezért is mertem elindulni. A rendőrök meg azért állítottak meg, mert szerintük áthajtottam egy piroson. Azt hittem, még éppen átérek” – idézte fel a lapnak Zámbó Krisztián. Mint mondta, ezután sofőrszolgálattal ment haza, majd hozzátette: senki ne kövesse a példáját.
Távolról sincs vége, olvasson még

Nem könnyű felismerni a világsztárokat arcmaszkban

tegnap, 07:09 Módosítva: 2017-02-19 07:49:56
1

Erre a látványra nem készíti fel a vörös szőnyeg, az biztos!

És azt tudta, hogy Nicole Kidman és Lenny Kravitz jegyben jártak?

február 17., 20:43 Módosítva: 2017-02-18 21:42:59
3
Jó, nem most, hanem 14 évvel ezelőtt.

De annak ellenére, hogy Nicole Kidman szerelmi életére az egész világ figyelt, sikerült titokban tartania, hogy egyszer, nagyon régen, Lenny Kravitz jegyese volt.

Kidman 2001-ben, tíz év házasság után vált el akkori férjétől, Tom Cruise-tól. A tönkrement házasság nagyon megviselte és sokáig ide-oda csapongott, kereste önmagát, aztán 2003-ban összemelegedtek Lenny Kravitz-cel - írja a usmagazine.com

Úgy ismerkedtek meg, hogy a színésznő kivette a zenész egyik lakását. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Lesz, aki idén is lekövérezi a bikinis Palvin Barbarát?

február 17., 18:42 Módosítva: 2017-02-18 20:23:50
6

Palvin Barbara tavaly debütált először a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásában. Az év újoncának választott modellről felettébb szexi bikinis fotók készültek, ám azok így sem ütötték meg néhány kritikus twitterező mércéjét, ami oda vezetett, hogy nem túl elegáns módon lekövérezték őt. Palvin idei visszatérésérésről már többször értekeztünk. Megmutattuk az összes képét, ahogy azt is, hogy erős hátszéllel érkezett a New York-i jó-csaj partira. Két fontos kérdés viszont eddig nem került terítékre. Mielőtt elmerülünk a részletekben, nézze meg, hogyan készült a híres fotósorozat.

Távolról sincs vége, olvasson még

WOW! 30 kilót fogyott a Harry Potter kövér Dudley Dursleyja

február 17., 18:11 Módosítva: 2017-02-18 20:23:50
15

Harry Mellinget valószínűleg Ön is csak a Harry Potter dagi és idegesítő Dudley Dursleyjaként ismeri. Ez nem véletlen, hiszen az volt az eddigi leghíresebb szerepe, és a Halál ereklyéi első része után, ami 2010-ben jelent meg, nem is nagyon hallatott magáról.

A színész azóta 27 éves lett és ahogy az éveinek száma megnőtt, úgy tűntek el róla a kilók is. Melling csütörtökön a The Lost City of Z cmíű film premierjén mutatta meg a közönségnek új alakját. Íme:

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Garner el akar válni Ben Afflecktől

február 17., 17:28 Módosítva: 2017-02-18 14:16:30
2

A US Weekly garantálja, hogy ez az igazság:

A színésznő azon van, hogy elváljon férjétől.

Hivatalosan még senki sem adta be a papírokat, illetve azt is érdemes megjegyezni, hogy már korábban is volt egy ilyen hír, ami így szólt: majd a 10 éves évfordulójuk alkalmával válnak el. Ez elmaradt. De most, két évvel a dadusbotrány okozta szakítás bejelentése után Jennifer Garner véget vethet Ben Affleckkel való házasságának.

De azért várjuk ki a végét. A gyerekneveléssel amúgy nincs gond, szülőként tökéletes párt alkotnak.

US Weekly

Íme, Mariah Carey első fellépése a szilveszteri nagy lebőgés óta

február 17., 16:30 Módosítva: 2017-02-18 11:18:15
1

Nehéz igazságot tenni az énekesnő újévi élő koncertjét illetően, hogy ő csinált-e valamit rosszul, vagy a stáb cseszett el véletlenül a dolgokat, vagy direkt szabotálták a performanszot, hogy a botrány miatt garantált legyen a műsor magas nézettsége.

Minden, amit a Mariah Carey-botrányról tudni lehet

Az biztos, hogy az énekesnő fülese nem működött. Ami kérdés, hogy erről ki tehet. Tovább

Ami tény:

Mariah Carey szilveszteri fellépésén látványosan félrement a playback.

Az eset után másfél hónappal viszont fellépett Jimmy Kimmel élő műsorában. Halgassa csak!

Mit szól ehhez a produkcióhoz?

Távolról sincs vége, olvasson még

Alekosz nem nagyon érti a jogerős szó jelentését

február 17., 15:42 Módosítva: 2017-02-18 18:19:00
32
Akkor most a Fókusz nem mond igazat, vagy az Újságok írtak valótlant? Ugyan is a lapok, már évekkel ezelőtt tényként közölték azt, hogy a lakás már nem az enyém. Elbuktam. Ahogyan fogalmaztak. Hangsúlyozom, évekkel ezelőtt! Akkor most mi is van? Megmondom mi van. A lakás továbbra is az én tulajdonomban van. Ahogyan évekkel ezelőtt is. Az Ügy még nem ért véget.

Alekosz nem sokkal a Fókusz csütörtök esti adása után kommentálta a hírt a Facebookon, miszerint bukta a VV-s nyereménylakását. A Fővárosi Ítélőtábla ugyanis január 14-én hagyta helyben az elsőfokú bíróság ítéletét, amely szerint a Való Világ 4 győztese szerződést szegett, és ezzel elveszítette a VIII. kerületi lakás tulajdonjogát, ami így visszakerült az RTL Klubhoz.

Kiírása apropóján felhívtuk és megkérdeztük, hogy szerinte mit jelent az a szóösszetétel, hogy jogerős ítélet, esetleg a Kúriához fordul-e, de csak azt ismételgette, hogy

a posztjában mindent leírt, olvassuk el még egyszer vagy inkább tízszer, hátha úgy sikerül megérteni, mit akar mondani.

Nem sikerült, de talán elég, ha ő érti.

Távolról sincs vége, olvasson még

A világ legszétműtöttebb arcú párja kibékült

február 17., 15:39 Módosítva: 2017-02-18 14:27:33
13

Jocelyn Wildenstein egy gazdag műkereskedő exfelesége, aki fényűző életet él New Yorkban, aki úgy döntött, hogy nagyon szeretne magának cicás arcvonásokat, ezért szétplasztikáztatta magát.

Az ő pasija Lloyd Klein, divattervező. Egészen jól megvoltak 2016. december elejéig, amikor a nő összekarcolta a férfi arcát, majd egy ollót vágott annak mellkasába. Klein úgy tudta megfékezni barátnőjét, hogy bezárta a szekrénybe, aki onnan hívta a rendőröket. A végén persze Jocelyn Wildensteint vitték el.

A férfi túl sokat lógott a közösségi oldalakon, ahol biztos mindenféle nőcskéket szédített. Ebből lett a karmolászás. A szétműtött arcú nőt egy nap után kiengedték az előzetesből úgy, hogy még óvadékot se kellett fizetnie.

A pasi már nem úszta meg ennyive. Na, nem emiatt, hanem az eset után nem sokkal rájött, hogy neki szüksége lenne pár cuccra Wildenstein lakásából. A nő otthon volt, amikor a pasi váratlanul betoppant, és kiakadt, hogy Klein le akarja nyúlni az iPhone-ját, a bankkártyáját és a svájci személyigazolványát. Némi szóváltást követően a divattervező földre lökte a nőt, aki összezúzta a kezét, a nyakát és a hátát, mire egyvől hívta a rendőröket, akik a helyszínre kiérkezve

Aki azóta már nincs előzetesben, és ahogy azt a pagesix.com is írja: újra együtt vannak.

Ami történt, csak egy rossz álom volt. Nehéz ilyen sok ideig külön lenni, pláne, ha már megbocsátottál a másiknak. Újra együtt vagyunk és szeretjük egymást.

- mondta Lloyd Klein.

(via PageSix)

Távolról sincs vége, olvasson még

Hányadszorra volt ott a Story-gálán Medveczky Ilona? - itt az újabb Heti Velvet

február 17., 15:04 Módosítva: 2017-02-18 10:06:00
7

Itt a hetente jelentkező kvízjátékunk újabb része: most is felteszünk néhány egyszerűnek tűnő, de annál nehezebb kérdést a múlt heti cikkekből, hogy leteszteljük, mennyire figyelmes Velvet-olvasó ön! 

Most nagyon rövid idő alatt kiderül, hogy mennyire figyelt a múlt héten. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megérkeztek az első fotók az Igazából szerelem folytatásáról

február 17., 13:57 Módosítva: 2017-02-18 14:03:10
241

Márciusban mutatják be a filmet, itt vannak a képek az első forgatási napról.