horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Klapka György két fiáról is azt gondolta, nem tőle vannak

14 perce Módosítva: 2017-03-23 07:05:17
0

Klapka György halála után lehetett rá számítani, hogy nem lesz egyszerű szétosztani az üzletember örökségét. A legfrissebb Story pedig egyenesen arról számol be, hogy előkerült Klapka öt évvel ezelőtti végrendelete, amiben két elég súlyos állítás is van, ami meg fogja nehezíteni a vagyonfelosztást.

Klapka, öt gyerekéből két fiáról halála előtt azt gondolta, hogy nem tőle vannak.
Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Ashley Graham a melleivel rontott meg két bagelt

tegnap, 21:29 Módosítva: 2017-03-22 21:33:45
3

Ashley Graham, a világ egyik legismertebb plus size modellje sajátos módon fejezte ki pékáruk iránti rajongását. Úgy, hogy melltartónak használt két bagelt, miközben egy puszival nyomatékosította érzéseit. A videót Jillian Davisonnak, a Glamour divatszerkesztőjének kell megköszönnie. 

🥐I LOVE BREAD!🥐 xx

jilliandavison (@jilliandavison) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Nicki Minaj bősz twerkelése egy rekordnak köszönhető

tegnap, 19:07 Módosítva: 2017-03-22 21:31:10
1

A 34 éves Nicki Minaj azzal döntött csúcsot, hogy Aretha Franklin korábbi rekordját lekörözve dalai összesen 76 alkalommal kerültek fel a Billboard Hot 100 amerikai slágerlistára. A legtöbben ilyenkor beérnék azzal, hogy mondjuk pezsgőt bontanak. Belőle viszont egy tisztességes twerkelés formájában tört ki az öröm. A végeredmény most ön is megcsodálhatja, mert az instáján megosztott erről egy videót.

Nicki Minaj egyébként nem sokkal múlta felül a korábbi rekordot. A 74 éves Aretha Franklin 73 dallal szerepelt a slágerlistán, tehát kettőjük között mindössze 3 szám volt a különbség. Ez azonban nem akadályozta meg a rappert abban, hogy úgy rázza a fenekét, mintha nem lenne holnap.

Via Elite Daily

Távolról sincs vége, olvasson még

Horváth Éva macskája már most neheztel a születendő fiára

tegnap, 18:45 Módosítva: 2017-03-22 21:44:35
5

A Révay utcai Cat Café nem csak arra jó helyszín, hogy aranyos cicákba töröljük a kezünket pogácsázás után, hanem arra is, hogy híres emberek, állatorvosok és pszichológusok nyilvánuljanak meg macskákat érintő kérdésekben.

Ez történt március 21-én, amikor szakértők világosították fel a jelenlévőket arról, mennyire

nem ritka jelenség, ha egy cica stresszel és szorong.

Mert az nyilvánvaló, hogy ezek az állatok eléggé maguknak valók, de a gazdájuk iránt jórészt levakarhatatlan szeretetet táplálnak. Ja, és nem, nem a helyhez vagy a kajához ragaszkodnak, ahogy ezt sokan hiszik. 

Azúr vörös bundát húzott az eseményre, és szívesen pózolt a kameráknak.
Azúr vörös bundát húzott az eseményre, és szívesen pózolt a kameráknak.
Távolról sincs vége, olvasson még

Kiterjedt hisztit generált Wonder Woman testszőrzetének hiánya

tegnap, 17:52 Módosítva: 2017-03-22 19:02:59
16

Nem igazán nyerte el a rajongók tetszését az új Wonder Woman-film trailere. Az érintetteknél az verte ki a biztosítékot, hogy a főszereplő Gal Gadot színésznő hónalján egyetlen szőrszál sem árválkodik, holott nem túl reális, hogy a csodanő borotvával tartja kordában testszőrzetét.

A Twitteres mikrobalhé előidézőit az sem zavarta, hogy az eredeti képregényben Wonder Woman szintén hónaljszőr nélkül szerepelt. Szerintük ettől még a filmben jól látható szőröknek kéne lennie a lábán, illetve említett testhajlatán. A kérdés az internet népművészeit is megmozgatta. Így született meg az alábbi alkotás, ami tréfás megközelítéssel pótolta a keletkező hiányt.

Az internet válasza a balhéra
Az internet válasza a balhéra
Fotó: Twittter

A teljesség jegyében itt a trailer is:

Via The Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Rapszámot ihletett Vilmos herceg lazulós tánca

tegnap, 17:15 Módosítva: 2017-03-22 19:01:39
1

Vilmos herceg még svájci síelése során prezentálta higanymozgású táncát a Luniz „I Got 5 On It” című slágerére. A brit trónörökös bizonyára szerette volna elfelejteni, ami az éjszakai bár falai között történt, hiszen a ténykedését megörökítő videót az internet is felkapta, de erre már vajmi kevés az esély. A felvétel ugyanis a rapduóhoz is eljutott, és az annyira mély benyomást gyakorolt rájuk, hogy „Party like Prince Will” címmel írtak róla egy számot, ezzel gyakorlatilag halhatatlanná téve a jelenetet.

Vilmos herceg Svájcban
Vilmos herceg Svájcban

Ha lemaradt volna Vilmos herceg táncáról, itt a remek lehetőség, hogy pótolja.

Az alábbiakban pedig az említett számból hallhat egy részletet.

Via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Mikor látta utoljára Brendan Frasert? Na ugye!

tegnap, 14:36 Módosítva: 2017-03-22 15:34:33
8

Legutóbb nem festett valami jól, de a családja körében kifejezetten boldognak tűnik.

Mikor látta utoljára Brendan Frasert? Na ugye!

Hajdú Péter pert nyert Puzsér Róberttel szemben

tegnap, 13:28 Módosítva: 2017-03-22 21:33:48
75

A bíróság meghozta az elsőfokú ítéletet, amivel akár véget is érhet a szarkupacozással indult persorozat. Az utolsó Hajdú kontra Puzsér polgári jogi pernek az volt tárgya, hogy a 2013-ben megjelent Puzsér-írások (cikkek, bejegyzések, posztok, kritikák), amelyekben Hajdú Péter takonygerincűnek, pszichopatának és egyéb másnak van megnevezve, azok sértették a személyiségi jogait, konkrétan kimutatható negatív hatással voltak a showman szakmai megítélésére, sőt, anyagi károkat is okoztak. Például az éppen futó műsorának fő szponzora nem támogatta tovább az adásokat, ahogy az egyik tanú mondta: „megszűnt a szerződés az energiaitalt forgalmazó cég és a Frizbi között”; a megjelent kritikák miatt nem lehetett zsűritag a Sztárban Sztár című műsorban; a TV2 nem rendelt tőle több műsort.

A nem jogerős ítélet szerint

a másodrendű alperes (Puzsér Róbert) 2013. január 24-én közzétett bejegyzésében megsértette a felperes (Hajdú Péter) becsületéhez fűződő személyiségi jogait.

A sérelmezett Facebook-poszt részlete

„Nem is tudom, vajon az emlékezetes Orbán-interjú miatt éreztem-e a végső késztetést erre, amikor Hajdú olyan mélységekben járt a miniszterelnök ánuszában, hogy csak azért nem kellett sebészcsoport az eltávolításához, mert annyira nyálkás az egész lénye, mintha vazelint izzadna.”

Jelen állás szerint Puzsér Róbertnek 15 napja van arra, hogy a Facebookon közölje ennek a rendeletnek a vonatkozó részét, és bocsánatot kérjen. Emellett még 250 ezer forintot is kell fizetnie Hajdú Péternek. Persze még fellebbezhet, és másodfokon folytatódhat az ügy.

A bíró tisztázta, hogy miként született az ítélet. Lényegében ugyanaz történt, mint a korábbi polgári jogi per esetében: a kritikus olyan dolgokat írt le, amit a showman nem köteles eltűrni. Figyelembe vették azt is, hogy a szóban forgó 10-20 kijelentés nagyrészt mindegyike véleménynyilvánítás, de azok milyensége már személyiséghez fűződő jogokat sért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Milliárdos pasija napelemekkel édesgeti magához Amber Heard-öt

tegnap, 12:50 Módosítva: 2017-03-22 17:05:17
12

Gyűrű? Ruha? Plüssmaci? Fenéket! A napelem vonzza a nőt! - így gondolkodhat Elon Musk, Amber Heard pedig költözik is azonnal.

Milliárdos pasija napelemekkel édesgeti magához Amber Heard-öt

Gönczi Gábor Kim Dzsongun-hajjal vallotta be a Mokkában, hogy nagy, de gömbalakú feje van

tegnap, 11:56 Módosítva: 2017-03-22 20:29:27
3

Önnel ellentétben ma Gönczi Gábor volt a Mokka vendége, ahol egy egészen meglepő frizurával nyilatkozott abban a kérdésben, hogy milyen érzés apának lenni. A következőket tudtuk meg:

 • Áron (így hívják az újszülöttet) éjszaka alszik
 • emiatt többen neheztelnek Gönczi Gáborra
 • a kisfiú minden bizonnyal rettentően nagyfejű felnőtt lesz

Az utóbbit nem mi állítjuk, hanem a műsorvezető maga, aki saját fejméretének elemzésével támasztotta alá az igazát. 

Szép nagy feje lesz a fiunknak, mert nekem is szép nagy fejem van, ezt nem lehet elvitatni. Nem is annyira kocka, mint inkább gömb. Mi a párommal szép nagyfejű pár vagyunk, ezt lehet is látni Áronon. 

Demcsák Zsuzsa a műsorvezetői székből nyugtatta meg Gönczit, hogy attól még jó fizimiskája van, majd hirtelen Vajna Tímea nyomdokaiba lépett , és lófejűségéről vallott. Ezt értse úgy, hogy a helyzetre oldási kísérletet tett, és arra reflektált, hogy őt általában lófejűnek nevezik az emberek, de nem izgatja. 

Hogy nagy vagy kicsi lesz a gyerek feje, ezt egyelőre nehéz megjósolni (meg minek is?), abban azonban biztosak vagyunk, hogy Gönczi Gábor Kim Dzsongun-frizurával igyekezett még jobban hangsúlyozni a  feje méretes jellegét. Vagy csak kedveli ezt a stílust. Nem tudni, erre ugyanis nem tért ki a riport. 

A műsorban egyéb hajászati fordulat is felütötte a fejét egyébként, amitől szintén nem kívánjuk megfosztani önt, úgyhogy egy az egyben bemásoljuk a videót, amelyen a Hooligans énekesét, Csipát láthatja ŐSZEN. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Brad Pitt köcsögöléssel próbálja feldolgozni a szakítását Angelina Jolie-val

tegnap, 11:37 Módosítva: 2017-03-22 15:59:01
2

Brad Pittnek nem könnyű a lelke az Angelina Jolie-val folytatott válási procedúra elindítása óta, sőt, alighanem már előtte sem volt olyan kiegyensúlyozott, amilyennek annak idején megismerte őt a világegyetem. Azóta sok minden történt, a színészt ott támadta Jolie, ahol csak tudta, emiatt a gyerekei láthatása is komoly veszélybe került. Azóta persze a színésznő visszakozott, ettől függetlenül nem sokan hiszik szavahihetőnek őt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hiányzik Ariel Winter? Akkor itt van melltartóban, szivarral a kezében

tegnap, 09:39 Módosítva: 2017-03-22 16:31:07
5

Nem akarjuk, hogy egy percig is hiányt szenvedjen olyan hírességekben, akik egyre gyakrabban és egyre többet mutatnak magukból, mert ez ki tudja, milyen katasztrófával járhatna. A mai választásunk Ariel Winterre, a Modern család Alex Dunphy-jára esett, aki visszafogott, nagymellű kislányból egyáltalán nem visszafogott, közepesen nagymellű felnőtt lett. 

When in Beijing at a cigar bar...

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Érdemes felidézni a 19 éves színésznő közelmúltját, hogy megértse, fenti Instagram-fotója (ami majdnem a legutóbbi is) miért olyan, amilyen. Nos. Ahogy az imént már említettük, a színésznő nagyjából másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy mellkisebbítő műtétet végeztet magán , mert túl nagynak tartotta őket, olyannyira, hogy már- már  a zavaró kategóriát súrolták, ráadásul a gerincének sem tettek jót. A műtét utáni hegeit azóta sem takargatja , azt mondja, ez is ő. 

#tbt to summer and long hair 🅰️➕🅰️

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Miközben azt gondoltuk, ezzel a műtéttel decensíti magát, pont az ellenkezője történt. Alighanem a mellei kicsinyítésével az önbizalma megnőtt, aminek azóta elég gyakran hangot is ad az interneten, vagy a strandon, ahol érthető módon  bikiniben mutogatja magát.

Az Instájára azóta érdemes rendszeres figyelmet fordítani, folyamatosan elárasztja ugyanis a fenekéről vagy az oldalmelleiről készült képekkel. Ezt persze nem vetjük a szemére, pláne azóta, amióta beszólt a világnak, hogy hagyják már őt élni. Szóval, figyelje a színésznőt, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy időről időre egyre merészebbé válik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Mire készül Vajna Tímea?

tegnap, 09:28 Módosítva: 2017-03-22 15:39:40
41

Ez itt a nagy kérdés, mivel egy igen sejtelmes fotósorozatot osztott meg az Instagramon. Amit azzal tetézett, hogy egy „Soon” (azaz hamarosan) feliratot is hozzácsapott.

Erről van szó.
Vajna Tímea titokzatoskodik itten.
Vajna Tímea titokzatoskodik itten.
Fotó: instagram

Korábban már próbáltuk megfejteni a titkot, hogy miként, hogyan, milyen pozícióban helyezkedhet el Andy Vajna felesége, aki már több mint egy hónapja éli az amerikai álmot.

Egyre valószínűbb, hogy színészkedni fog. De a fenti példa, illetve a már korábban is készített modellfotók ismeretében az sem kizárt, hogy több lábon igyekszik megállni és profi modellkarrierbe kezd. Talán ez a bemutatkozó videó is ezért készült.

Aztán is sem kizárt, hogy csak férjének, Andy Vajnának készül valami privát kis meglepetéssel. Annak idején Rogán Cecília is kedveskedett effélével férjének, Rogán Antalnak.

Ön mit gondol, mire készül Vajna Tímea?

 • 661
  Los Angelesben nyit egy Mr. Funkot, ahol bikiniben fog felszolgálni.
 • 557
  Bármire.
 • 373
  Arra, hogy lemegy a strandra.
 • 147
  Tuti, hogy modellkedni fog.
Távolról sincs vége, olvasson még

György herceg pontosan úgy néz ki, ahogy annak idején megjósolták

tegnap, 08:43 Módosítva: 2017-03-23 00:40:06
23

Még 2013-ban számoltunk be Suretha Erasmus johannesburgi genetikus kíváncsi természetéről, aki egy számítógépes program alapján megjósolta, hogy fest majd Katalin hercegné és Vilmos herceg születendő gyermeke, György herceg. Persze akkor még sem a nemét, sem a nevét nem lehetett tudni, ezért a biztonság kedvéért a fiú és a lány verziót is elkészítette. 

A programról kijelenthetjük, hogy tehetséges, ugyanis eléggé nem lőtt mellé, sőt! Ha nem hinné el bemondásra, akkor képi dokumentációval illusztráljuk önnek. 

Ez a program, nem a valóság.
Ez a program, nem a valóság.

Amennyiben nem jut eszébe, hogy is néz ki most György herceg, gyorsan megmutatjuk, hogy össze tudja hasonlítani a fentivel. 

Ugye? Mi megmondtuk! Minden elismerésünk ellenére igazán tudhatták volna előre azt is, hogy a herceg haja túlnyomórészt balra fésülődik majd, nem pedig középre, de ezt még hajlandók vagyunk a programozás slendriánságának betudni.

Viszont most már csak egy dolgunk van: megvárni, majd ellenőrizni, hogy tényleg jó pasi lesz-e belőle, vagy minimum olyanná válik-e a megjelenése, ahogy ezt az alábbi cikkben emlegetett szoftver előrevetítette. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Bármiről is van szó, Stohl András mindig jó ötlet

tegnap, 07:57 Módosítva: 2017-03-22 11:44:48
3

Szép napos reggelre ébredtünk, bizakodjunk, hogy ez így is marad a nap további részében! Bizakodás közben pedig olvassa el reggeli napszemlénket, hogy tájékozottnak vallhassa magát!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kovács Patríciának olyan jólesett a Készhelyzet, mint egy jó szex

tegnap, 07:09 Módosítva: 2017-03-22 15:34:34
1

Biztos emlékszik a Comedy Central impróműsorára, amiben híres embereket hoznak megfelelően kellemetlen helyzetbe, ettől pedig vicces, kínos, kellemetlen, aztán megintcsak vicces jelenetek alakulnak ki szép számmal. 

készhelyzet2

Na, ez a Készhelyzet, ami március 22-én, azaz ma este folytatódik a második évaddal. Jó hír, hogy továbbra is Hajós András vezeti, az pedig még jobb, hogy egy werkfilm is készült a forgatásról, amit nyilván meg is mutatunk önnek. 

Ebből sok fontos dolog derül ki, például, hogy Hajós lazán lebájgúnározza Kamarás Ivánt, aki ettől nem sírja el magát, viszont azt bevallja, hogy a játék során mindvégig rettegett attól, hogy meg fogják ölni a színpadon.

Rajta kívül Anger Zsolt, Détár Enikő és Steiner Kristóf is megnyilvánul az átélt élményekkel kapcsolatban, Kovács Patrícia pedig letagadhatatlan lelkesedéssel közli Hajóssal, hogy 

jólesett, olyan volt, mint egy jó szex.
Távolról sincs vége, olvasson még

Jogerősen elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjét

március 21., 21:02 Módosítva: 2017-03-22 17:19:39
5

Hétfőn ült össze a Fővárosi Törvényszék tanácsa, hogy jogerős ítélet hozzon Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József ügyében. A TV2 műsorvezetője 2012-ben tett feljelentést a férfi ellen, aki bántalmazta, a per azóta húzódik.

Kiss Józsefet első fokon felmentették testi sértés, rongálás és lopás vádja alól, másodfokon azonban a testi sértés és rongálás ügyében is bűnösnek mondták ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fogadjunk, hogy Ön se tudja levenni a szemét Jennifer Lopez lábáról!

március 21., 20:00 Módosítva: 2017-03-22 20:31:06
16

Csípőig felsliccel ruhában mutatta meg és van mire büszkének lennie.

Dobjon el mindent: Sarka Kata csipkében tért vissza az Instagramra!

március 21., 19:37 Módosítva: 2017-03-23 00:40:03
34

Hét hét. Ennyi idővel ezelőtt posztolt utoljára Sarka Kata az Instagramra. De most vége a hallgatásnak, vidám, dögös, csipkeruhás képpel tudatta a követőkkel: visszatért a képmegosztóhoz! Úgyhogy ha kontent hiányában kikövette volna az elmúlt csaknem két hónapban, akkor mehet is vissza rá a follow.

Sziasztoook! Visszatértem az instára! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼#comeback #again #finally #thankseverybody

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Chris Evans szakított a barátnőjével, aki most jól kitálalt

március 21., 18:40 Módosítva: 2017-03-22 19:03:00
34

Chris Evans és kolléganője Jenny Slate még tavaly májusban jöttek össze, de kapcsolatuk múlt hónapban véget ért. A színésznő azonban már készen áll arra, hogy beszéljen a szakításról, akár újságírókkal is. Így a napokban a Vulture-nek adott interjút, amiben mondott sok szépet az exéről és bár visszafogta magát, azért a nyilatkozatából érződik, hogy talán annyira mégsem volt békés az elválás.

Nem vagyunk rosszban, de nem nagyon találkozunk vagy beszélünk egymással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabb meztelen celebfotó került ki a netre, most Fergie-ről

március 21., 16:22 Módosítva: 2017-03-23 00:40:05
21

Nagyon úgy tűnik, hogy elindult a Fappening második nagy hulláma. Ez volt 2014-ben az eset, mikor sok sztár meztelen fényképét szivárogtatták ki és bár hatalmas botrány lett belőle, a hackerek azóta se álltak le.

Távolról sincs vége, olvasson még

Képtelenség megkülönböztetni Suri Cruise-t és anyját, Katie Holmest

március 21., 14:47 Módosítva: 2017-03-22 15:18:19
11

Katie Holmes nem az a celebanyuka, aki telenyomná az Instáját fotókkal a gyerekéről, ám mikor megteszi, amellett lehetetlen szó nélkül elmenni. Most például egy családi fotót osztott meg, amin Suri Cruise annyira hasonlít rá, hogy simán elhittük volna azt is, hogy ez egy régi fénykép a színésznő gyerekkorából.

Távolról sincs vége, olvasson még

Franco Nero tánc közben is pont olyan fess, mint lovon ülve

március 21., 13:44 Módosítva: 2017-03-22 09:39:47
2

Árpád apánk olyan romantikus táncot lejtett feleségével, hogy mindenki szeme könnybe lábadt.

Mel C váratlanul beugrott énekelni egy musicalbe

március 21., 11:47 Módosítva: 2017-03-22 09:39:46
6

Jó nagy meglepetést okozott az egykori Sporty Spice a New London Színházban, amikor váratlanul felbukkant a színpadon a School of Rock vagyis a Rocksuli című musicalben. 

What an amazing night with the kids from @schoolofrockuk #zigazigah 🤘🏼🎤✨Watch the whole clip on YouTube! 😝

Melanie C (@melaniecmusic) által megosztott bejegyzés,

Mel C nem véletlenül került oda, ugyanis az előadás egyik betétdala a Spice Girls 1996-os népszerű slágere a Wannabe feldolgozása. A darab készítői úgy gondolták, hogy legyen egy kis csavar a darabban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

10 év házasság után elválnak Mel B és Stephen Befonte útjai

március 21., 10:52 Módosítva: 2017-03-22 07:13:45
2

Az E News megtudta, hogy a Spice Girls egykori énekesnője, Melanie Brown 10 év házasság után beadta a válókeresetet. A bírósági papírokban állítólag az áll, hogy kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kéri a házasság felbontását filmproducer férjétől, Stephen Belafonte-től. 

Utoljára februárban mutatkoztak közös fotón az Instagramon.

A pár titokban házasodott össze 2007 júniusában, Las Vegasban. 2011-ben megszületett a lányuk, Madison. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezúttal Mexikóban vált meg a ruháitól Emily Ratajkowski

március 21., 09:49 Módosítva: 2017-03-22 12:32:46
8

Az egyik legvetkőzékenyebb modell Emily Ratajkowski most Mexikóban nyaral és szerencsére az Instagram oldalán az egész utat végigdokumentálja. A képeken nem ragaszkodik annyira ahhoz, hogy ruhában legyen. 

Először mutatjuk az egyik bikinis fotóját! 

Morning 🇲🇽

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

És úgy tűnik, ahogy az időjárás egyre forróbb a trópusokon, ahhoz sem ragaszkodik, hogy mondjuk bikini legyen rajta. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ewan McGregornak van egy 21 éves lánya, aki elképesztően szexi

március 21., 09:48 Módosítva: 2017-03-22 11:09:44
12

Nem is annyira meglepő, hogy már szerződtette egy modellügynökség.

Nem találja ki, hol láthatja legközelebb Hajdú Pétert - hírek dupla presszó mellé

március 21., 07:43 Módosítva: 2017-03-22 08:06:12
1
Hajdú Péter az RTL Klubhoz szerződik. 
 • A Blikk számolt be a remek hírről, hogy Hajdú műsorgyártó cége egy gasztro­show-t csinál majd, amiben Hajdú Péter mint műsorgyártó, producer és szereplő is feltűnik majd! A Profi a konyhám állítólag április 2-án lesz először adásban, a műsorvezetője pedig Wossala Rozina lesz. 

A lényege, hogy Rozina olyan sztárokhoz látogat el, akik egyáltalán nem tudnak főzni, mint például hozzám. Benéz a hűtőjükbe, és amit ott talál, elkészít egy fogást, amit ezután teljesen egyedül reprodukálni kell. 

Ettől függetlenül Hajdú és Frizbi maradnak a ATV-n. Éljen! 

#csakafoci #masfelorafoci #gyoztunk #folyikrolamaviz

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

 • Szintén a Blikk írja, hogy Stohl András viszont rejtélyes okokból otthagyja a Vígszínházat, ahol 2013 óta társulati tag. Mint kiderült, a dolog nem is olyan rejtélyes, sok más feladattal keresték meg a színészt, ami érdekli és ezeket nem tudja összeegyeztetni a vígszínházi szerepeivel. Egyelőre nem tudni, hogy fizetés nélküli szabadságra megy-e vagy szabadúszó lesz. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Megszületett a Backstreet Boys egyik tagjának második lánya

március 20., 22:12 Módosítva: 2017-03-21 09:21:09
1

Aj McLean és feleségének, Rochelle McLeannek megszületett a második gyermeke, akinek már neve is van:

Lyric Dean McLean.

Lyric, mint dalszöveg? Oké. A lényeg, hogy egészséges. vasárnap, március 19-én, 3,7 kilogrammal és 55,8 centiméterrel született, a buszke apa, a Bacstreet Boys énekese, Aj McLean ezt a világ tudtára is adta. 

Innen is gratulálunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Woody Harrelson egy éve nem füvezik

március 20., 21:40 Módosítva: 2017-03-22 08:46:48
20

A színész a Vulture-nek adott interjújában ismerte be, hogy egy éve nem szív. Woody Harrelson az egyik legnagyobb sztár, aki köztudottan marihuanát fogyaszt. De ilyen még Seth Rogen, Kirsten Dunst, Matthew McConaughey, Justin Timberlake, Miley Cyrus, Jennifer Aniston és Rihanna is.

Hogy miért hagyott fel vele?

Az interjúban is teljesen véletlenül jött elő a téma. Az újságíró azzal kapcsolatban kérdezett, hogy Harrelson mekkora partyállat. Erre jött a válasz, hogy mindenki azt hiszi, hogy az, mert régen az is volt, és itt bukott ki belőle.

De amúgy egy éve már nem is szívok.

Az interjúztató megjegyezte, hogy ő is próbált már leszokni, mivel kevésbé produktív a drogtól. Harrelsonnak is ez volt a problémája. Vagy ahogy ő fogalmazott:

Nekem is ez volt a bajom. Meg 30 kemény éven át kibaszottul keményen buliztam.

Ezt követően elmesélt egy történetet, amikor egy kicsit megingott, hogy egy este madnem visszaesett, mert jó minőségű fűvel és egy hibátlanul megtekert cigivel kínálták. De tudta, hogy ha csak egy slukkat is szív, akkor majd többet akar.

(Vulture)

Távolról sincs vége, olvasson még