horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Már jógázás közben is nézegetheti Orlando Bloom szexi pincérnőjét

52 perce Módosítva: 2017-05-30 14:21:50
4

Ezúttal egy londoni parkban lesték meg a fotósok, edzés közben.

Czippán Anett újra gyereket vár

4 órája Módosítva: 2017-05-30 11:28:58
7

Czippán Anett a FEM3 Cafe adásban jelentette be, hogy második gyerekét várja. A műsorvezető beszélt arról is, hogyan készülnek párjával a baba érkezésére, és hogyan reagált hatéves kisfia Olivér arra, hogy kistestvére születik.

Távolról sincs vége, olvasson még

George Clooney felesége bármelyik pillanatban szülhet

4 órája Módosítva: 2017-05-30 14:19:26
2
Úgy tűnik, a visszaszámlálás elkezdődött. 

Amal Clooney bármelyik pillanatban szülhet, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy George Clooney videóüzenetben mentette ki magát, amiért a hétvégén nem tudott elutazni Jerevánba, az örmény népirtás áldozatainak emlékére rendezett gálára. Pedig Clooney a társelnöke annak a bizottságnak, ami odaítéli az Auróra-díjat, minden évben annak, aki kiemelkedően sokat tett emberi életek megvédése és humanitárius célok előmozdítása érdekében. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem csak Palvin Barbara és Mihalik Enikő van a világon! Ismerje meg kicsit jobban Axente Vanessát!

5 órája Módosítva: 2017-05-30 12:28:05
10

Egy 500 fős községben született, ma, 21 évesen New Yorkban él és a Chanel, a Prada és a Calvin Klein arca.

Váratlanul kiderült, hogy Fásy Ádám már nagypapa - hírek forrócsoki mellé

7 órája Módosítva: 2017-05-30 13:08:34
9
Készüljenek, mert a ma reggelt egy nagyon fontos hírrel kezdjük. 

Fásy soha nem beszélt korábban az előző kapcsolatairól, talán ezért is lepte az egyik rajongóját annyira, amikor szemtanúja volt, hogy egy idegen nő - aki nem Zsüliett - apának szólítja, illetve egy kisfú nagypapának. A lelkes rajongó pedig azonnal a Borshoz fordult, hogy segítsenek neki megoldani ezt a rejtélyt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Hódi Pamela, Tücsi és Mihalik Enikő bikinis fotói alapján: tényleg nyár van!

tegnap, 20:26 Módosítva: 2017-05-30 15:06:32
15

Ha esetleg nem járt mostanában utcán, nem nézett rá a Facebook falára és az időjárás-jelentésről is lemaradt, akkor most mi is szólunk: ITT A NYÁR! Ennek pedig a magyar celebnők is annyira örülnek, hogy máris elárasztották az Instagramot bikinis fotókkal. Emlékszik például arra, hogy Hódi Pamela milyen csinos fürdőruhában? Amennyiben a válasza: nem, akkor íme az emlékeztető:

Távolról sincs vége, olvasson még

Palvin Barbara hajókázással és Lewis Hamiltonnal heveri ki Cannes-t

tegnap, 19:26 Módosítva: 2017-05-29 20:03:18
27

Lewis Hamilton és Palvin Barbi is fontos eseményeken vannak túl. A magyar modell múlt héten a Cannes-i Filmfesztiválon vett részt a L'Oreal szépségnagyköveteként, az autóversenyző pedig vasárnap tudta le a monacói nagydíjat. Így mindkettejüknek kijárt egy kis pihenés és ahogy tavaly is az autóverseny után, most ismét együtt lazítanak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kasza Tibor: fizetem én ennek a túlhajszolt, túlstresszelt életmódnak az árát

tegnap, 18:52 Módosítva: 2017-05-30 14:32:45
2249

Műsort vezet, zsűrizik, fellép énekesként, divatfotósként is tevékenykedik, valamint 915 ezer emberrel él együtt a Facebookon. Kasza Tiborral a social média erejéről, a kezdetekről és a mostani, anyagi sikerekről beszélgettünk. Interjú.

Mennyire valós az a kép, amit a Facebookon vagy éppen egyes műsorokon keresztül láthat rólad az ember?

Óriási szerencse az életemben, hogy semmilyen szempontból sem játszom szerepet. Én minden médiaszereplésemmel önazonos voltam, és vagyok most is. A huszonéves korszakomra nem vagyok büszke. Belülről úgy éreztem, marha jól tolom, de mikor visszanéztem magam a tévében, elsírtam magam – egy rúgni való, túlmozgásos, extrovertált hülyének láttam az akkori énem. 30 év fölött kicsit lenyugodtam. Akkor is és most is azt látod a képernyőkön keresztül, aki a hétköznapokban is vagyok. Úgy voltam vele, hogy ez van, ez vagyok én, ha tetszik, akkor tetszik, ha nem, akkor nem.

Honnan indult a Facebook-oldalad?

Eredetileg nem is én kezeltem. A honlapomat szerkesztő webmester szólt, hogy amúgy van ez is és már vannak rajta párezren. Jelezte, hogy rakjak ki valamit. Úgy emlékszem, egy fotó volt, amin görögdinnyével könyököltem ki egy medence szélén. Lett rajta 300 lájk és elájultam, azt mondtam, hogy

na, ez az élet, megjöttünk.

Aztán jött öt év, amikor őrült módjára nyomtam mindent, hogy itt vagyok, ott vagyok, ezt csinálom, azt csinálom. Baromi jól éreztem magam közben. Amikor meglett az 500 ezer követő, akkor jöttem rá, hogy ebből lehet valami komoly dolog.

Mikor jött el az a pont, hogy saját csatornaként használd a Facebookodat?

Amikor egyszerre ért véget a Kasza Kedd a Morning Show-ban és a Kasza! a a TV2-nél. Hozzáteszem, hogy az első adás kazettáját nem lett volna hiba elégetni, de a többi epizód már igenis vállalható volt. Úgy kezdtem el tévézni, hogy ez egy játék, hogy majd lesz, ami lesz. Aztán, amikor hirtelen nem volt semmilyen műsorom, akkor igazán, mélyen szomorú lettem. Emlékszem ott voltam a TV2 céges buliján, és nem tudtam vigyorogni, mert míg mindenki más örült hogy indulnak az új dolgok, addig én ott álltam műsor nélkül. Másnaptól viszont elkezdtem keresni, hogy merre tovább. Kikerülhetetlen akartam lenni, nem függeni attól, hogy van-e műsor, amiben dolgozhatok vagy nincs. És akkor jött be a Facebook Live. Mi ez? Gondoltam, megnyomom. Azt se tudtam mire számítsak, de bejött. Élő adás, élő kapcsolat a követőiddel, amit rengetegen néztek. Amúgy is egy ilyen csípőből tüzelő figura vagyok. Ha hússzor lebuziznak élőben, én hússzor röhögöm ki, és visszaszólok. Ekkor, a Facebook Live-okkal lett világos, hogy ez médiummá alakítható.

Elkezdtem egy kicsit formátumszerűen gondolkodni, az élőzések kezdtek kicsit tévéműsor hangulatot ölteni. Vérszemet kaptam, és elkezdtem növelni a csapásszámot: egyre több élőzés, egyre változatosabb formában. Akkor ennek még bőven nem volt piaci szerepe, de a követők száma nőtt, és kiélhettem magamat, hogy van ez a felület, ami az enyém.

Ha azt nézem, akkor ez az időszak egy 600 ezer fős emberkísérlet volt, mert figyeltem és elemeztem, hogy amit kiteszek az hogy tetszik az embereknek.

Voltak finomhangolások, hogy amit alapból utáltak, azt más megközelítésben osztottam meg, és úgy meg szerették. Aztán az elmúlt két évben mindenki elkezdett influencerekkel kampányolni. Akkor jött a robbanás.

Mi lenne veled, ha egyszer csak megszűnne a Facebook?

Hát, nagyon berúgnék. Biztos lenne egy 2-3 nap delírium, míg magamhoz térnék. Viszont az a tapasztalat, amit ennyi idő alatt az online marketinggel kapcsolatban szereztem, az egy óriási érték. Másfél hónap alatt felépítettem organikusan egy százezres követővel rendelkező Instagram-oldalt, azt hiszem, ez elég meggyőző. Én élem ezt a dolgot, annyira benne vagyok. Napi 16 órában csak ezzel foglalkozom. De akár óriáscégeknél is komoly beosztásokat tudnék betölteni ezzel a tapasztalattal.

Minden tartalmat magad állítasz elő, vagy van egy stáb, aki veled dolgozik?

Vannak körülöttem olyan segítők, akik rálátnak az oldalamra. Van, aki figyeli, kezeli az oldalt. Technikailag 1-2 emberről beszélünk, de amit látsz, az 90 százalékban az én kezem közül megy ki. Ez egy mánia, erre rá is lehet csavarodni, mert minden egyes gondolatod ehhez van benyilazva, hogy mit és hova lehet megosztani. Úgy figyeled a világot, hogy mi az a tartalom, amit Facebookon vagy Instagramon meg lehet osztani.

A Facebookra gyártott tartalmaidat nem akartad inkább tévére vinni? Vagy pont az volt a cél, hogy az oldaladból egy tévécsatornát csinálj?

Igen, az utóbbi a terv. Az az elképzelésem, hogy szinte minden napra legyen valami önálló, saját tartalom. Egyik nap egy főzős, másik nap egy kandi kamera, harmadik nap egy interjú, és így tovább. Most is van egy tervem, egy rendes országos tehetségkutató formátum. Megyünk egy utazó konténerrel, ül benne egy háromtagú zsűri, bemész, bármi őrültséget lenyomsz, leértékeljük, azt két robotkamera rögzíti, nincsen stáb, semmi, és ennyi. Plusz még valami komoly fődíjjal megdobnánk a nyertest. Baromira néznék. A jó, frappáns, vicces és érdekes tartalmak 500 ezer és 1-1,5 millió közötti megtekintést tudnak elérni. Ezekkel az adatokkal a tévés nézettségi lista top helyeire beférnél. Ez nekem baromi fontos. Bár szeretek tévézni, de az is óriási élmény, hogy ide, a saját oldalamra gyártok közel tévés minőségű tartalmat.

A saját csatornádra úgy is gondolsz, hogy majd nem te leszel a főszerepben, az adott formátum arca?

Abszolút. Ez az idei év egyik célkitűzése: jobban megnyitni az oldalt, teret engedni a hasonló habitusú arcoknak, akik az én oldalamon elfogadottak. Mondok egy példát. Ha a Király Viktor kitalálná, hogy dalokat akar átírni, és azt fadobokon akarja előadni, és én abban egy triangulumot nem kongatok meg, akkor boldogan. És az ilyeneket imádják is. Sőt! A rajongók már nem is annyira csak engem akarnak látni.

Ebben az évben ez egy szerencsés, de tudatos lépés volt, hogy elkezdtem hátrább lépni az oldaltól. Hogy ne legyen az, hogy csak az én tálalásomban fogadják jól a híreket vagy egy szép képet, hanem az legyen, hogy a Kasza szemüvegén keresztül látjuk a dolgokat. Jó, néha van rajta Kasza Tibi is, de ez egy Kasza-csatorna. Így férnek el a netről szedett vicces dolgok és az újságcikkek is.

Miért van az, hogy jellemzően 2-3 médiumtól osztasz meg híreket?

Semmilyen exkluzivitásom nincs semmilyen oldallal, ahonnan cikkeket osztunk meg. Ezekkel az oldalakkal, akikkel stratégiai együttműködésünk van, úgy dolgozom együtt, hogy látom, hogy mi megy socialön, ezért felkínálok egy csomó témát megíratni vagy megírom én szerkesztőként, mert tudom, hogy menni fog. Nekem erre nagy szükségem van. Óriási kattintásszámokat hoznak ezek a cikkek nekem is. Tudod, úgy van, ha valamiben jó vagy, akkor ne csináld ingyen. Azt mondom, jelen pillanatban kettő ilyen céges megállapodásunk van, de ha a Velvet is szeretne ilyet, akkor máról holnapra már meg is állapodhatunk, és lehetne velem ugyanúgy dolgozni. Olyan kereskedelmi ereje van az oldalnak, hogy egy nap alatt, egy teljesen érdektelen termékből képes vagyok hiánycikket csinálni egy webshopban. Sőt, még a környező országok webshopjain is felpörögnek ezek a termékek. Ha megosztok egy cikket, akkor arra az én oldalamról 40-50 ezren belekattintanak. És kattintanak, ami nem reach vagy elérés, hanem 50 ezer ember, aki rákattintott a cikkre. Ezért az aktivitás miatt ér az oldalam annyit.

Mennyit?

1 milliárd forintnyi piaci névértékkel bír.

Ez abból fontos, hogy az elmúlt hat éved építkezési munkáinak van egy feketén-fehéren leírható értéke. Így tudod, hogy mennyit érsz a piacon.

Ennyire megéri Facebookozni?

Korábban egy kellemes nullát hozott. Az elmúlt két évben volt egy nagy robbanás. Óriáscégek jelentek meg, de nem csak felületként kezeltek, hanem bevettek a kampányok megtervezésébe is.

Ahogy az a céged éves beszámolójából kiderül: 90 millió forint volt az adózott eredménye. Ennek mekkora szeletét képezi a social?

Igen, ez az összeg a koncertezésből, a műsorvezetésből, a divatfotózásból és még a socialből is áll. Plusz a tavalyi év egy kiemelkedően jól sikerült év volt, mert két óriási kampánynak is az arca voltam. De nyilván egy jelentős szeletét adja a Facebook, és nem csak felületként, hanem úgy is, hogy kvázi egy kreatív ügynökségként ott ülök, és segítek a kampány kidolgozásában.

Hány üzleti megkeresést kapsz egy nap?

Nagyjából 5-10 ilyen van. De azokat nem is vállalom, mert általában olyanokról van szó, hogy megnyitott egy új hely, jött egy új termék, satöbbi, de ezeket már nem bírja el az oldal. És nem is éri meg ilyen rövidtávon csinálni. Azt szoktam mondani, hogy egy poszt nem poszt. Jobb hosszú távon óriáscégekkel együttműködni, mert ők stratégiai, hosszú távú kampányokat ki tudnak fizetni, és így látványos eredménye is van az egésznek. Kis kampányokkal ma Magyarországon, Facebookon, nem lehet látványos sikereket elérni. 

Friss hír, hogy a GVH rászállna a celebek posztjaira. Mi a véleményed a bújtatott szponzorált tartalmakról?

Ez egy rém egyszerű dolog. Szerintem egy egységes szabályozás az jó és kell is, mert akkor mindenki tudja, hogy mihez tartsa magát, hogyan kell csinálni. Viszont akkor mindenkivel be kell tartatni, nem csak azzal, akire éppen rágugliztak. Akkor legyen erre egy apparátus, tartassák be, ahogy kell. Baromi jónak es konstruktívnak tartom, hogy ennek a kidolgozására, partnerként, minket is felkértek. Engem is megkerestek. Van egy oda-vissza kommunikáció. Jó látni, hogy nem az az elsődleges cél, hogy mindenkit rommá büntessenek, hanem az, hogy megértsék, hogy miként is működik ez az egész social média és annak szabályozása.

Nem fárasztó ennyi mindent (tévézés, koncertezés, divatfotózás, social) egyszerre csinálni, nem érné meg csak a Facebookból élni?

De baromi sok. Hát nem véletlenül voltam pánikbeteg, nem véletlenül lettem gluténérzékeny. Fizetem én ennek a túlhajszolt, túlstresszelt életmódnak az árát, de valamit valamiért. Én ezt nagyon szeretem, megtaláltam benne önmagam.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gumicukor

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Angelina Jolie olyan szülinapi mókát rittyentett a lányának, hogy ihaj!

tegnap, 17:53 Módosítva: 2017-05-30 09:27:04
3

Disneylandbe mentek, de a hatból megint csak négy gyerek volt jelen. Sebaj, így is pazarul szórakoztak.

II. Erzsébet illedelmesen küldte el a francba Gordon Ramsayt

tegnap, 17:04 Módosítva: 2017-05-29 17:16:16
18

Erzsébet királynő egyik fontos feladata, hogy különböző címeket és kitüntetések osszon az arra érdemes alattvalóinak. Például Gordon Ramsaynek is. A sztárséf a Brit Birodalom Rendjének tiszti rangját kapta meg, ám ahelyett, hogy a királynő körberajongta volna a teljesítményéért, inkább elküldte melegebb éghajlatra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zenésztársai kísérték utolsó útjára Chris Cornellt

tegnap, 16:26 Módosítva: 2017-05-30 10:51:48
2

A temetésen ott volt többek között Brad Pitt, Christian Bale, Lisa Marie Presley és rengeteg zenésztárs is.

Jaden Smith szerint majdnem megölte egy palacsinta

tegnap, 15:58 Módosítva: 2017-05-30 10:01:49
3

Jaden Smith egyedi világnézetéről már mi is többször megemlékeztünk, pontosabban arról, hogy biztos nem az eszéért szeretik. És szerencsére elég gyakran emlékeztet minket erre. Múltkor a MET-gálára például plusz egynek a saját haját vitte, most pedig a Twitteren hisztériázott egy nagyot azért,

mert majdnem meghalt egy palacsinta miatt.
Távolról sincs vége, olvasson még

Katalin hercegné és Vilmos friss családi fotóján minden nagyon furcsa

tegnap, 14:52 Módosítva: 2017-05-30 09:51:00
10

Mindig eseményszámba megy, ha Katalin hercegnéről és Vilmosról új családi fotók készülnek. Ők nem azok a hírességek akiket lépten-nyomon lehet csakúgy fotózgatni, ha együtt láthatjuk őket valahol, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a róluk készült képeket mind a legapróbb részletekig megkomponálta a fotós és egyeztette velük. Éppen ezért is olyan különös a legfrissebb családi képük, ami a GQ magazin Vilmossal készített interjújához készült. Mutatjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sandra Bullock tökéletes gyermeknapot hozott össze családjával

tegnap, 13:35 Módosítva: 2017-05-30 09:50:59
5

Az 52 éves Sandra Bullock és párja, az 50 éves Bryan Randall három gyermekük társaságában kerekedett fel, hogy a Santa Monica Pier vidámparkban töltsék a gyermeknapot, ahol éppen egy jótékonysági eseményt tartottak.  

A tökéletes családi kiruccanáson a színésznő két adoptált gyermeke, a hatéves Louis és a négyéves Laila, valamint Randall idősebb lánya, Skylar vett részt. A vidámparkban láthatóan mindannyian pompásan szórakoztak. Közösen ültek fel a hullámvasútra, majd nyertek pár plüssjátékot is.

A pár általában kerüli a nyilvánosságot, és nem veri nagy dobra kapcsolatát, de most meg sem próbálták leplezni, hogy mennyire odavannak egymásért. Még néhány csók is elcsattant közöttük. 

Bullock két éve kezdett randizgatni a fotóssal, aki azóta teljes mértékben integrálódott családjába. Egy jól értesült forrás szerint a színésznő gyermekei annyira megkedvelték őt, hogy apafiguraként tekintenek rá.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gumicukor

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Pamela Anderson mellben erős hétvégéje sokkolóba váltott

tegnap, 12:03 Módosítva: 2017-05-30 13:57:50
61

A színésznő dekoltázsa végig kifogástalan volt, az arcán viszont kedvezőtlen változások mentek végbe.

Nádai Anikó révbe ért: július 3-tól vezetheti saját Mónika Show-ját

tegnap, 10:56 Módosítva: 2017-05-30 13:40:14
41
Az Anikó #SHOW lesz az első saját gyártású, naponta jelentkező műsor a FILM+2 helyére érkező RTL Gold-on.

Igaz, hogy a csatorna kommunikációja igyekszik elkerülni a Mónika Show-val való azonosítást, de mivel Nádai Anikó műsora is egy civilekről szóló, civileket szerepeltető, hétköznapi, családi problémákra összpontosító, naponta jelentkező talkshow lesz, ezért nem nehéz egy újragondolt, 2017-es Móniika Show 2.0-nak tekinteni az Anikó #SHOW-t.

Erdélyi Mónika korábban már elmondta, hogy ő nem hisz ebben a műsorban. Az RTL Reggelijében EXKLUZÍVAN nyilatkozó Nádai Anikó viszont nagyon is bízik a dologban. Sőt! Ezzel a show-val révbe ért.

Számára az volt a legnehezebb, hogy idegen emberek megnyíljanak és bizalmat szavazzanak neki. A felvételekre amúgy alvással készült. Hogy milyen lesz a végeredmény, az majd július 3-án kiderül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bella Hadid horgolt tanga-álcája nem bizonyult túl jó választásnak

tegnap, 10:45 Módosítva: 2017-05-30 13:57:50
6

Bella Hadid gondosan ügyelt rá, hogy a lehető legkevesebb textilt viselje magán a cannes-i filmfesztiválon. Először egy villantást támogató estélyiben levegőztette meg bugyiját, majd egy átlátszó felsőben flangált melltartó nélkül, végül pedig csillárnak öltözve keltette a meztelenség látszatát. Ebbe a szép sorozatba illeszkedik legutóbbi gönce, a szintén áttetsző horgolt ruha is, ami alá csak fürdőruhát vett fel.

Hadid merész öltözéke újabb kínos szituációt eredményezett. Tangája vélhetően szűkebbnek bizonyult a kelleténél, mert ahogy alább is láthatja, komoly erőfeszítéseket kellett áldoznia arra, hogy a kellemetlent bevágást megszüntetve visszarendezze azt eredeti pozíciójába. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gumicukor

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozó üzemmódba kapcsolt Leonardo DiCaprio

tegnap, 09:35 Módosítva: 2017-05-30 09:50:57
1

A jelek szerint a 42 éves Leonardo DiCapriót nem igazán verte a földhöz, hogy egy év után zátonyra futott a kapcsolata Nina Agbar modellel. Épphogy szakítottak, de máris egy meg nem nevezett nővel mulatozott az éjszakában, az amfAR gálán pedig csinos modellek befűzésén munkálkodott.

Az, hogy a színész haladó csajozónak számít, az eseményen is megmutatkozott. Különösebb erőfeszítéseket sem kellett tennie, hogy helyzetbe kerüljön: Agbar lehetséges utódai önként járultak asztalához. Először a Cannes-ben a bugyiját meglevegőztető, majd csillárnak öltöző Bella Hadid modell ment oda hozzá trécselni, aztán néhány további modell, illetve Rita Ora is követte példáját. DiCaprio egyébként már számos hírességet hálózott be az évek során, így nem lenne meglepő, ha ismét egy modell mellett kötne ki.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gumicukor

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek kávé mellé: Közel tökéletes pasinak tartja magát Pataky Attila

tegnap, 07:45 Módosítva: 2017-05-30 09:06:05
40

A Blikk szerint Pataky Attila, az Edda Művek frontembere Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában fejtette ki, hogy milyen jó dolga van vele a kedvesének. „Már négy éve együtt voltunk Orsikával, amikor egyszer nekiszegeztem a kérdést, mit gondolsz rólam, hogy éled meg, hogy mi itt létezünk. Azt válaszolta, hogy életem legélhetőbb pasija vagy. Nagyon megköszöntem, mert az biztos, hogy péntek, szombat, vasárnap velem létezni, velem lenni nagyon jó dolog. Volt is ilyen kapcsolatom, de azokban kiderült, hogy hétfőtől péntekig azonban nem tudnánk együtt élni. Az évek során kiderült, hogy én egészen súrolom ezt a tökéletes pasi létet. Orsolya olyan egészséges önbizalmat adott nekem, hogy most már el is hiszem. Közel vagyok a tökéletes pasihoz” – magyarázta az énekes, aki fiának is igyekszik utat mutatni a tökéletességhez. Szerinte ezen a téren nagyon fontos a varázslás művészete. Ide sorolta például a masszírozást, ami ő már 19 évesen megtanult, és fiának mindig elmondja, hogy azt a lányok is szeretik. Az énekes ezután az alkalmat megragadva az ufókról is megosztott egy gondolatot: „Arcátlanság lenne azt gondolni, hogy ebben az univerzumban csak mi vagyunk ilyen tökéletes lények.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olvad a szív attól, ahogy Éder Krisztián felköszöntötte Mihalik Enikőt a szülinapján

május 28., 21:58 Módosítva: 2017-05-30 09:51:01
4

Ma esti Instahíradónkat egy igencsak bájos képpel kezdjük, amelyet Ördög Nóra töltött fel az instájára. Tekintse meg, és irigyeljen minden asszonyt, akinek profi fotóművész a férje. 

Angkorban anyával❤️ #cambodia #munkautániszabadfoglalkozás #angkor #gyerekkelvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

A Cannes-i filmfesztivál koronázatlan királynője idén Nicole Kidman volt

május 28., 21:54 Módosítva: 2017-05-30 08:03:05
19

Az idei Cannes-i filmfesztivál Nicole Kidmanről szólt - az idén 50. életévét betöltő színésznő összesen négy alkotásban szerepelt, és még ennél is többször vonult fel a díszbemutatókon vagy egyéb fotózásokon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Váratlan indokra hivatkozott Katalin hercegnéék házvezetőnője, amikor felmondott

május 28., 20:20 Módosítva: 2017-05-30 00:40:05
6

A 35 éves Sadie Rice Katalin hercegné és Vilmos herceg norfolki otthonában dolgozott házvezetőnőként két teljes éven át. Feladatai közé a takarítás, mosás, vásárlás és főzés tartozott, és hát lehetett dolga rendesen, lévén, a hercegi pár az élete kétharmadát jellemzően a tíz szobás Anmer Hall-ban szokta tölteni. 

Sadie Rice.
Sadie Rice.
Fotó: Facebook/Sadie Rice

Nemrég azonban egyre többször kérték meg a nőt, hogy ha lehet, ugyanezeket a munkákat végezze el a londoni Kensington-palotában is. Egy darabig bírta a stresszt és a házvezetéssel járó fáradalmakat, aztán egyszer csak elege lett, és felmondott.

Egy jól értesült forrás azt mondja, nem bírta, hogy túl igényes munkát várnak el tőle,

emiatt ugyanis olyan sok időt töltött a munkahelyi teendők elvégzésével, hogy már szinte nem is volt privát élete. A brit királyi család nehezen dolgozza fel Rice távozását, ugyanis 2015 óta nagyon a szívükhöz nőtt. 

Az viszont már egy másik kérdés, hogy a nő mikor talál legközelebb olyan munkát, amiért évente 35 ezer fontos (~ 12 millió forintos) fizetést kap. Bár talán nem kell félteni, hiszen két évvel ezelőtt még a norvég hercegnek és feleségének dolgozott.

Forrás: Sun

Távolról sincs vége, olvasson még

Megint Mihalik Enikő és Palvin Barbara volt a legszebb - A hét képei

május 28., 19:12 Módosítva: 2017-05-29 18:56:58
1

Túl vagyunk a Cannes-i filmfesztiválon, ahol hazánk büszkeségei ismét megmutatták magukat.

Kourtney Kardashian feneke indokolatlanul több figyelmet kap az arcánál

május 28., 17:41 Módosítva: 2017-05-29 18:56:58
8

Csakis hátulról hajlandó mutogatni magát, ami biztos nem rossz dolog, csak nehezen értelmezhető.

Visítozó énekesnőnek köszönhetjük a világ egyik legviccesebb videóját

május 28., 14:24 Módosítva: 2017-05-29 15:01:56
29

Priscilla Presley ugyan 44 éve elvált Elvistől, de máig sok kedves emléket őriz vele kapcsolatban, és ha róla kérdezik, szívesen válaszol.  Így történt ez a közelmúltban is, és elmondása szerint az első dolog ami eszébe jut, az Elvis nevetése. 

A nevetése egyszerűen ragályos volt. Amikor nevetett, mindenki más is nevetni kezdett, azt sem tudták hogy min, egyszerűen annyira élvezték, hogy vele lehetnek. Már csak nézni is óriási élmény volt. Igazán őszinte volt [a nevetése], és tényleg nagyon hiányzik. Nem hiszem, hogy valaha is láttam volna bárkit, aki így kacagott. Olyan volt, mint egy kisfiú. 

Ha még nem hallotta Elvis nevetését, ebben a videóban alaposan tanulmányozhatja. Ez a felvétel 1969-ben készült, a zenész a Las Vegas-i International Hotelben adott egyik fellépésén. Azt, hogy szinte végigröhögte a dalt, két okra vezetik vissza. Az egyik, hogy Elvis olykor szeretett rögtönözni éneklés közben, és ezen az esten beleszőtte a dalba azt a gondolatmenetet, hogy egy kopasz ember önmaga tükörképét nézve hajról ábrándozik – és ekkor állítólag az egyik első sorban ülő férfi levette a pepijét. Peter Guralnick pedig azt írja az életrajzi könyvében, hogy Cissy Houston (Whitney Houston édesanyja!), a háttérénekesnő hangja keltette a lebírhatatlan ingert. Valahol érthető.

Elvis valójában utálta a reflektorfényt

A most 71 éves színésznő azt is elmondta az interjúban, hogy jobb volt nekik,  amikor Memphisben éltek, mint később, a Los Angeles-i birtokukon, ugyanis a zenész egyáltalán nem szerette az ismertségével járó felhajtást, Memphis pedig ilyen szempontból védett közeg volt. Ámde LA-ben:

Feküdtünk a medencénél, a kertben hallgattuk a fák susogását, és igen, ott bujkáltak a lesifotósok.  Az embernek állandóan résen kell lennie. Nem hiszem, hogy valaha is hozzá lehet szokni a rivaldafényhez. Persze, sokan szeretik, de számomra még mindig nem tűnik normálisnak [ez az életforma]. 

Biztosra veszi, ha Elvis ma is élne, pont emiatt nem is használna közösségi médiát. (Bár ő maga ezzel, és a fentiekkel ellentétben igenis aktív az Instagramon és a Twitteren is.)

Valahogy ez a hírnév-dolog nem jött be neki. Voltak fellépései, de ha visszanézzük, alig adott interjút. Tette a dolgát, de nem nagyon volt ínyére. Nagyon magának való volt. Egyáltalán nem tudom elképzelni róla, hogy a közösségi médiát használta volna. Még viccelődtünk is erről a barátaimmal, hogy Elvis sosem facebookozna. 

Piscilla Presley egyébként manapság eléggé elfoglalt, és ennek csak egy része, hogy 1977 óta kezeli Elvis zenei hagyatékát. Van egy színpadi előadása, az Egy este Priscila Presley-vel. Illetve azt is tudni lehet, hogy jelenleg ő neveli 8 éves iker-lányunokáit, miután az apjukat, Michael Lockwoodot őrizetbe vették gyerekpornográfia birtoklásának vádjával. 

Az állítja, hogy mai napig minden tettében és napjában ott van Elvis. Hiába halt meg 1977-ben, benne akkor is elevenen él. De ennél még sokkal több érdekességet mondott, szóval ha kíváncsi, itt elolvashatja a teljes interjút.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gumicukor

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Zuckerberg harvardi beszédét rosszul feliratozta a Facebook

május 28., 13:46 Módosítva: 2017-05-30 13:00:34
5

Ahogy arról a Velvet is beszámolt Mark Zuckerberg tiszteltbeli doktorrá avatták a Harvardon, azonban a Facebookos élő közvetítésbe egy kis hiba csúszott.

A feliratszoftver meghibásodott.

Nem a Ceceokok volt az első dolog, amit felépítettem.

- mondta Zuckerberg büszkén a Facebook Live felirata szerint.

Tehát a szövegben "ceceokok" lett a Facebookból.

Ezen kívül még pár apróságot  rosszul írt ki a program. Mit is lehetne erre mondani, mint, hogy kínos.

Esetleg, ha a vicces közjátékon túl érdekelné a beszéd is, íme:

 via sixpage

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajon Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata miért ilyen titokzatos?

május 28., 13:01 Módosítva: 2017-05-29 10:54:03
4

 Harry herceg és Meghan Markle románca csupa rejtély, a kapcsolatukról csak nagyon kevés részlet derült eddig ki.  Annyit lehetett tudni, hogy a királyi család nem volt elragadtatva a dologtól, de a szerelmeseket ez nem befolyásolta.

Vagy mégis?

A nagy titkolózás oka az, hogy az uralkodói család nyugodtabb, vagy elfogadóbb, ha nem írnak a bulvárlapok nap, mint nap a párról?

Annyit biztosan lehet tudni, hogy Markle most debütált - Pippa Middleton esküvőjének fogadásán - az egész család előtt, de ennél több sajnos nem derült ki.

Az E!online felvázolt pár ötletet, hogy egy ilyen híres páros, akik napi rendszerességgel küzdenek a papparazzikkal, hogy képes top secret-ként működtetni a kapcsolatát.
  • A páros barátai nagyon elkötelezettek és semmilyen szín alatt nem hajlandóak nyilatkozni.
  • Markle-ék megpróbálnak úgy utazni, hogy ne hívják fel magukra a figyelmet, nem fotózkodnak a reptereken, és kerülik a fotósokat.
  • Markle alig oszt meg valamit a Facebookon vagy az Instagramon a kapcsolatukról. Egy cuki képet leszámítva, amin két ölelkezős banán látható, nem is tett ki semmit, és az a kép is nagyon titokzatos. 
  • Soha nem beszélnek nyíltan a kapcsolatukról, sehol sem adtak interjút ezzel kapcsolatban. 
  • Az, hogy együtt vannak is csak azért derült ki, hogy eloszlassanak mindenféle rosszindulatú pletykát.  
  • Elzárt vagy eldugott helyeken találkoznak, megpróbálnak a lehető legkevesebbet mutatkozni nyilvánosan. 
  • Harry angol herceg, így nagyon komoly biztonsági személyzet veszi körül. Ezért nem könnyű a közelébe jutni.

A lap végül arra jutott, hogy nem is feltétlenül kell spekulálni a kapcsolatot illetően, hiszen látható, hogy nagyon szeretik egymást, ha pedig még komolyabbra fordulnak a dolgok, az úgyis kiderül.

via Eonline 

 

Gyakorlatilag fél Hollywood fotózkodott a meztelen Orlando Bloommal

május 28., 11:44 Módosítva: 2017-05-29 15:01:56
2

Úgy tűnik, nem kell ahhoz dögös pincérnőnek lenni, hogy meztelenül láthassuk Orlando Bloomot. Legalábbis, ha bejutottunk a 40-ik születésnapi partijára, nagy valószínűséggel készíthettünk egy szelfit a színész életnagyságú meztelen fotója előtt.

Korábban ugyanis készült róla egy fotó, melyen Katy Perryvel "csónakázik" egy szörfdeszkán anyaszült meztelenül. 

A Kaliforniai bulira Katy Perry, aki szakításuk óta is nagyon jóban van a színésszel,  vicces meglepetésként kinyomtatta a Bloomot ábrázoló meztelen fotót és háttérdíszt csinált belőle. 

A születésnap egyik résztvevője elmondta, hogy így bárki fényképezkedhetett a meztelen sztárral. 

A színész korábban azt nyilatkozta az Elle magazinnak, hogy azért vetkőzött neki, mert azt hitte, senki nincs körülöttük és szabad lehet egy pillanatra.

Nos, a meztelen képe mindenesetre már szabadon száll az online világban. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gumicukor

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

via pagesix

Távolról sincs vége, olvasson még

Cindy Crawford lánya első kézből tanulja a modelltitkokat

május 28., 10:16 Módosítva: 2017-05-29 10:54:03
10

Két dolog rögtön elmondható Crawford lányáról: gyönyörű és tényleg megszólalásig hasonlít az anyukájára. A 15 éves modell a Byrdie magazinnak mesélt a Marc Jacobssal közös kampányáról,  példaképekről és az édesanyjával való viszonyáról.

Azt hiszem, ma már könnyebb szupermodellnek lenni, mint a '90 -es években. Az akkori modellek, mint anyukám vagy Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista és Christy Turlington mindannyian különböző személyiségek voltak, minden lány megtalálta köztük azt, akivel tudott azonosulni. Mondjuk ha te nem hasonlítottál anyukámra, akkor Cristhyre vagy Claudiára tuti.

Később aztán kitért arra is, hogy Crawford nagyban befolyásolta, hogyan fejlődjön, miként sminkelje magát. Arra is megtanította, hogy "a kevesebb mindig több", ha szépségápolásról van szó.

Azt mondta, hogy az a legfontosabb, hogy mindig hamar elkészüljek és, hogy soha semmilyen körülmények között ne legyek díva. 

Hosszan beszélt arról, hogy édesanyját tartja a példaképének, akivel ma már a szülő-gyerek viszonyon és a munkakapcsolaton túl barátok is lettek. 

Remek trükkökre tanít meg, mint például az E-vitamin olaj, ami ragyogóvá teszi a bőrt, soha nem gondoltam volna erre. Amit a modellek világában megtanult, azt mind átadja nekem.

via  justjared

Azt hittük Kim Kardashian és Kanye West válnak, erre szerelmesebbek, mint valaha

május 28., 10:12 Módosítva: 2017-05-29 10:54:02
1

A Mirror egyik informátora még a múlt héten arról értekezett, hogy a celebpár házassága fölött gyűlnek a viharfelhők, egyre többet vannak távol egymástól, lehetséges, hogy 3. házassági évfordulójukat meg sem érik. 

Erre tessék, minden a legnagyobb rendben van.

Kardashian egy Snapchates videóval közzétette, hogy férje gyakorlatilag virág-cunamival köszöntötte fel, így a pletykák ellenére, nagy a boldogság.

A videóban hallható, ahogy Kardashian lelkendezik:

Milyen aranyos (...) minden virágokban úszik. Boldog évfordulót.

 Természetesen a megemlékezés ezzel nem ért véget, West felesége az Instagramon is közzétette boldogságukat.

3 down, a lifetime to go...❤️

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

 Közben egy forrás arról is beszámolt, hogy West elvonulása nem a kapcsolatuk miatt történet, épp ellenkezőleg, Kardashian győzte meg férjét, hogy jót fog tenni a magánéletüknek és a munkájának is, ha kicsit eltűnik a reflektorfényből. 

via mirror

Távolról sincs vége, olvasson még