Szabó Zsófi esküvője, Vajna Tímea fánkozója, és Brad Pitt válása volt a téma októberben, de nem mehetünk el Palvin Barbara és György hercegék csodálatos képei mellett sem! Folytatjuk évösszegzésünket az év tizedik hónapjával.

Top, top, top

Készítettünk egy interjút Kende-Hofherr Krisztinával, aki a TMC Management vezetője, az egyik legnagyobb sztármenedzser cégé. Ha kíváncsi mennyire valós az a kép, amit róluk a közösségi- vagy hagyományos médiában látunk, olvassa el interjúnkat!

Ajánljuk még Éder Krisztán Instagram-életútját, amelyet itt pörgettük végig egy lapozgatóban: a Velvet szerkesztőséglátogatásától a díjakon át egészen New Yorkig minden fontos momentumot megtalál benne. De a 90-es évek európai top énekesnőit sem felejthetjük el, róluk is összegyűjtöttük, hogy néznek ki, és mi van velük.

Mérföldkő: megnéztük, hogy a ValóVilág lakói mennyire változtak meg a beköltözést követő 50. nap környékén. De amire nagyon büszkék vagyunk, hogy a ValóVilág történetének eddigi legnagyobb kiborulását is pontosan rekonstruáltuk.

Akiknek nem jött be október

Brad Pitt nagyon rossz passzban volt, hiszen ekkor javában folyt ellene az FBI vizsgálata gyermekbántalmazás címén, a felesége meg beadta a válókeresetet. Ugyanakkor Angelina Jolie-val több dologról is megállapodott, például a gyerekek elhelyezéséről, és arról, hogy a színész csak terapeuta jelenlétében láthatja őket.

Andy Garciára rá kellett csodálkoznunk, mert utolérte az élet, nagyon megöregedett

A Hajdú-Sarka válás is folytatódott októberben, erős mondatok repkedtek, mint például a

Miattad ilyen a gyerek lelkiállapota

Ezt Hajdú Péter mondta az érdi okmányirodában Sarka Katának. (+ Itt egy kép a 17 éves Sarka Katáról!)

Várkonyi Andreának sem volt szerencséje, egy áramszünet hazavágta az egész napját, mert nem nyílt az automatikus garázsajtó, és kapu, ő pedig nem tudta, hogyan kell ilyenkor szabadulni. Az eső is esett.

Akiknek bejött

Október lökhajtásos starttal indult: rögtön elsején férjhez ment Szabó Zsófi. (Aztán később kiderült, hogy annyira nem jó most nekik.) A hónap nyertesének a TV2 műsorvezetője, Liptai Claudia tűnik, aki október végén adott életet második gyermekének.

Scarlett Johansson popcornozót nyitott Párizsban. És egy Velvet-olvasó le is tesztelte nekünk, milyen!

Tóth Vera pedig 32 kilót fogyott, sokan dobálóznak a "rá sem ismerni" sallanggal, de tényleg nem tudnánk mást mondani rá.

A ValóVilágba új lakó költözött, VV Gina, aki igazságügyi igazgatást tanul, és határozott, barátságos, talpraesett lánynak tartja magát. [Annyira mégsem volt talpraesett, hiszen például nem ő nyert – a szerk.] Az RTL háza táján volt még történés: Balogh Eszter ekkor hisztizte be magát az X-Faktor élő adásába.

Nicole Kidmannak is jól alakult ez a hónap, bemutatták egy új filmjét, ő meg megmutatott mindent, amit nem is akart, mert túlzottan felvágták a ruháját. Végül szépet mentett, amit pedig láttunk - smink, lábak - abszolút arról győztek meg minket, hogy jól érzi magát. Amy Adams is hasonlóan sokat mutató ruhában jelent meg, csak ő felül nyílt szét.

Julia Robertset pedig családi életéért irigyeltük: el tudná róla képzelni, hogy kis kosárkában visz piknikezni valót a lánya fociedzésére? Nem? Akkor nézze meg lapozgatónkat!

Akinek be is jött, meg nem is

Az Vajna Tímea volt. Október elején még Malibun ugrándozott a tengerparton, aztán amikor jól kipihente magát, hazatért, hogy beindítsa a fánkbizniszt. Először a fánkozó toalettjét mutatta be Instagramján, majd gonosz emberek betörték a kirakatának ablakát, de csak eljött a várva várt október 14-e, amikor az egész nap róla szólt. Ezt harsogta a tévé, és rádió, a helyszínen mások is harsogtak. Végül mi is megkóstoltuk a csodát.

A csoda pedig egy napig tartott, mert másnap bezárt. Ha kíváncsi milyen érzés Vajna Tímeának lenni, azt pedig itt találja.

Ha még nem volt elég az októberből:

  • Itt a baba, akinek 9 hónaposan több haja van, mint Vin Dieselnek most.
  • Megnézheti, hogyan rogyaszt Palvin Barbara egy aranyban úszó bulin. Amúgy belőle pont októberben törtek elő az anyai ösztönök is.
  • Megtudhatja, miért hord mindig térdnadrágot György herceg. Itt pedig megnézheti róla az év fotóit, húgával, Sarolta hercegnővel közös galériánkban.
  • Elolvashatja, hogy Robin Williams felesége milyennek látta a színészlegendát az utolsó éveikben.
  • Nézze meg, hogy Demi Moore arca hogyan alakult át az elmúlt években!
  • Vagy hogy melyik testőrök nőttek túl az általuk védett sztáron.
  • Megnéztük, milyen volt Donald Trump, amikor még nem volt elnök, viszont a nőkkel volt pár kalandja.
  • És ha imádja a 90-es éveket, itt egy remek galéria arról, hogy melyik színészlegenda hány éves is volt valójában akkor, amikor rátalált a siker.