MG 9420

A hét hírei: Bódi Sylvi megismerte a szükségleteit

2020.05.30. 12:59

Eltelt egy újabb hét, és ha pont most nem volt ideje Velvetet olvasni, akkor sincs semmi gond: íme a lényeg egyben!

Hírek

Tragikus hírrel indult a hét: elhunyt Petics Kristóf énekes, akit az X-Faktorból ismerhetnek.

Berki Krisztián egy Bentley-ben ülve két éve ütközött egy BKK-busszal, eddig az ügyben tanúként volt érintett, de most már gyanúsított. Kaphat pár év börtönt, de szerinte ez csak egy 15 milliós tyúkper, ésatöbbi. Bódi Sylvi ugyancsak parasztnak állt, de ő ezt kapálással és veteményezéssel érte el: megismerte saját vágyait és szükségleteit, mint mondta.

Megszületett Boggie második lánya, és szép nevet kapott. Rácz Gergő dala pedig beállított egy rekordot, de pont akkor, amikor nem megyünk az Eurovízióra, ezt a pechet! Hódi Pamelának a semmiből jött a szakítás Kapuzárási Pánikkal Sújtott Bencével, bár a nevezett férfiú még reménykedik abban, hogy ez csak kapcsolatuk próbatétele.

Ezen kívül nem sok jóról számolhatunk be: Hajdú Péter megszüntette Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorát a Life Tv-nél, előbbinek ez pont elég volt ahhoz, hogy felmondjon, utóbbi kivár. Steiner Kristófnak viszont kétmilliós kintlevősége van, ő speciel nem akar tovább várni, bánatát versben írta meg (láttunk már ilyet), és addig is a saját zöldségeit eszi.

A hét szenyái: Ellen DeGeneres, aki pontrendszerrel értékelte munkatársai csecsemőit, Elon Musk, akinek továbbra is feltett szándéka tönkretenni a hatodik gyereke életét, és Megan Fox, aki a nagybeteg férjével szakított (korábban, de most megint).

A hét fontatlan hírei: Billie Eilish vetkőzés közben merült fekete masszába, Ronaldo haja megnőtt, de ez olvasóinknak inkább tetszett, és még sosem írtam le ennyiszer azt, hogy John Wick, de hát most muszáj volt.

Olvasnivalók

Ez nem a felhőtlen szórakozás hete volt, bár Khloé Kardashian minden létező módszerrel módosított arcvonásain azért lehetett vihorászni, de ha ettől nem hőköltek hátra, akkor ajánljuk figyelmükbe a gumilábú lengyel táncosnőt, vagy a tévéműsort, amellyel a Szex és New York Charlotte-ja hivatalosan is egy minimum etikailag kifogásolható realityhez adja a nevét.

De ne csak a külföld felé tekintsünk: egy magyar táncosnő, Stana Alexandra elmondta nekünk, milyen volt majdnem három hétig egy óceánjáró turistahajón, kabinban várni, hogy hazajöhessenek végre.

Stana Alexandra
Stana Alexandra

Három szomorú történettel búcsúzunk a héttől, súlyosbodó sorrendben:

  • Justin Bieber nyegle majom a feleségével, 
  • egy influenszernő jó sok pénz keresett a családja mutogatásából, de most az örökbefogadott fiát elküldte, mert mégsem állt készen arra, hogy egy súlyos beteg, autista kisfiú igényeiről gondoskodjon,
  • évekig bántalmazott gyerekeket egy amerikai házaspár, az egyikük tanár, a másik sok éve a seriffhivatal alkalmazottja.

Ha csak lapozgatni maradt ereje...

...azt is megértjük. Ezen a héten két dolgot tekintettünk át jó alaposan: hogy kikkel járt Brad Pitt régen, és hogy mennyit változott Rihanna az énekesi pályája eddigi tizenöt éve alatt.  Emellett búcsút vettünk Colin Farrell tetoválásaitól, és több olyan, többé-kevésbé pótolhatatlan tárgytól, amelyeket véletlenül tettek tönkre forgatásokon. A celebek ingatlanhelyzetét tárgyaló cikksorozatunkban ezúttal Kelly Clarkson eladó épületegyüttesét tekinthették meg.

A híres embereknél maradva: Hailey Biebert plasztikával hozták hírbe, erre pont kaptunk róla egy sorozatot smink és melltartó nélkül . Illetve lehetőséget adtunk arra olvasóinknak, hogy felmérjék, az arcuk kitakarása után felismerik-e a gyakran instaszexiző celebnőket.

Ha pedig már a könyökén jönnek ki a celebek, akkor tessék: