Ez itt a heti hírösszefoglaló, amelyből kiderül, miről maradt le, ha az elmúlt egy hétben nem járt mifelénk. 

A pedofilpornóval lebukott, a közvélemény szerint enyhe ítélettel az ügyét megúszó, ennek ellenére fellebbezni bátorkodó volt perui magyar nagykövet, Kaleta Gábor ügye végre felkavarta a magyar celebvilág állóvizét: Lilu felháborodásból fakadt Instastoryjai után Szabó Zsófi élő adásban küzdött a könnyeivel, Tóth Gabi pedig úgy döntött, többé nem oszt meg képet a gyerekéről, ami meg már megtörtént, azt letörölte. (Ők hárman láthatók korábbi fotókon a fenti borítóképen, és a végre annak szólt, hogy rengeteg magyar híresemberre figyelnek sokan a közösségi médiában, de ők általában nem erről beszéltek, hanem az arcápolási rutinjukról vagy cukcsi nyári ruháikról, amelyet milyen kuponkóddal lehet hány százalékkal olcsóbban megrendelni a webshopjukból.)

További jó-hogy-beszélnek-róla: Lékai-Kiss Ramóna elmondta, hogy a karantén alatt ők is kicsit egymás agyára mentek a férjével, de aztán rendbe tették a dolgokat.

A hét abszurd fejleményei közül egyértelműen kimagaslik Molnár Anikó és Gesztesi Károly családjának nézeteltérése, amely abból fakad, hogy utóbbiak nem akartak hozzányúlni a színész sírjához, amíg a végleges síremlék el nem készül, előbbi viszont úgy döntött, hogy mivel őszinte tisztelője volt, egy barátnőjével elrendezi azt.

Apróság, de érdekes: már lehet itthon a virtuális valóságban randizni. Hol tart már a tudomány!

A hét egyik legfontosabb híre, hogy végre leleplezték Beyoncét: nemcsak hogy nem fekete, de ráadásul olasz és sátánista is, hát jó reggelt kívánunk!

Fontos fejlemény, hogy a héten elkezdődött az a három hétig tartó tárgyalássorozat, amelynek végén a bíróság eldöntheti, jogosan hívta-e Johnny Deppet asszonyverő szörnyetegnek a The Sun angol bulvárlap. A színész szerint természetesen nem, az exneje, Amber Heard viszont nem normális, és csak azért jött az életébe, hogy tönkretegye. A The Sun ügyvédje eközben tételesen hivatkozik olyan eseményekre, amelyek során a furcsán ábrázolt színész, állítása szerint, bántalmazta Heardöt.

Naya Rivera színésznő a héten elment csónakázni a fiával egy kaliforniai tóra, de eltűnt. Még mindig keresik, de már nem remélik, hogy életben van.

Végül pedig néhány dolog, ami már a múlté: Till Attila alkoholfogyasztása, Shia Labeouf tetoválatlan mellkasa, Horváth Éva végleges szőrtelenítése, több celeb megjelenése, a világ tizenöt celebkulturális mérföldkő nélkül, retinánk épsége, és tudatlanságunk Emma Roberts terhességét illetően.

Kicsit ráér?

Akkor olvasnivalóval is tudunk szolgálni. Mivel lesz tizedik évad is a Való Világból, fontosnak éreztük áttekinteni, milyen volt az előző kilenc. Arra is vállalkoztunk, hogy a lehető leghűbben tolmácsoljuk Kanye West elgondolásait arról, milyen elvek mentén elnökölné az Egyesült Államokat, és közben számtalan agysejtet elvesztettünk. De visszanyertük ettől a cikktől, ami egy pornóforradalmár testvérpár életét (és halálát, ami nem kevésbé érdekes) mutatja be.

Ezen a héten is sok celebes párkapcsolatos témát tanulmányoztunk: Will Smith és Jada Pinkett Smith házassága után Cher fordulatos, majd váratlan fordulatot vett magánéletét vettük elő, aztán Dolph Lundgren menyasszonyát szemléltük meg közelebbről, akit nem krokodilnak hívnak, de könnyű félreolvasni. Nem maradtak ki Leonardo DiCaprio barátnői sem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

date night 💋

Emma Krokdal (@emmakrokdal) által megosztott bejegyzés,

De ha ennél is több kedve van olvasni, akkor tekintse át, milyen sok híresség életét árnyékolták be tragédiák – és hogyan kezelték őket.

Csak nézelődne?

Azt is lehet. Akkor itt van néhány celeb robogón, itt pedig egy nagyon jópofa falfestmény Budapest szívében. Mindeközben mi 174 olvasónktól várjuk, hogy ígéretéhez híven elküldje fotóit a saját otthonáról.

Táncban igen jó volt a héten KJ Apa és azok a fiatal színművészetis-drámatagozatos diákok is, akik az Anton Vezuv klipjében maradtak hoppon. És vannak, akik szeretnék még, hogy táncba vigyék őket, de most nem megy: ők a berlini szexmunkások.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unpublished pictures @maisonvalentino 🖤🖤

Naomi Campbell (@naomi) által megosztott bejegyzés,

Végül hadd ajánljuk figyelmükbe Naomi Campbell sorozatát, amelytől minden jóérzésű nő megpróbálja felidézni a nőgyógyásza bejelentkezési telefonszámát.

Nyau.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét hírei: a celebek is kikésztültek a Kaleta-ügytől

Szabó Zsófi élő adásban sírt, Tóth Gabi soha többé nem posztol a gyerekéről - de történt még más is a héten. Összefoglaltuk.

5 · Jul 11, 2020 02:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments