horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Meghan hercegné nagyra nőtt terheshasa lopta el a show-t brit Fashion Awardson

december 11., 08:46 Módosítva: 2018-12-14 08:56
25

Harry herceg felesége a várandóssága ötödik hónapjában jár és már bőven kigömbölyödött annyira, hogy ölelgetni tudja a hasát.

Liptai Claudia otthagyja a TV2-t

december 11., 07:27 Módosítva: 2018-12-12 15:32
13

17 év után otthagyja a TV2-t Liptai Claudia - írja a Bors, a hírt pedig maga a műsorvezető is megerősítette. A tévés szerződése 2018 végéig szólt, ő pedig hosszas dilemmázás után úgy döntött, hogy nem újítja meg. Az elhatározásának több oka is volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mariah Carey ragaszkodik hozzá, hogy ez a karácsony is az ő dekoltázsáról szóljon

december 10., 14:53 Módosítva: 2018-12-12 16:24
31

Jelenleg zajló ünnepi turnéján az ikreit is beveti, mármint a gyerekeit, akik jelmezben szerepelnek a színpadon. Új albuma van egyébként, de kit érdekel?

 • Megérkeztek Barbadosra az első télen nyaraló celebek

  december 10., 13:15 Módosítva: 2018-12-13 11:21
  14

  Az A-listáról még senki nincs itt, de már megérkezett Pixie Geldof és Lottie Moss barátaikkal-barátnőikkel. Mindannyian bikinipártiak.

  Vajna Tímea rókaálarcban humoroskodott az Arnold's Xmasen

  december 10., 11:26 Módosítva: 2018-12-12 13:59
  7

  Nincs éppen csúcsformában? Nem bírja a hideget, sötétet, rossz időt, szürkeséget? Nyomasztja, hogy már csak két hét van karácsonyig, és addig annyi mindent el kell még intézni? Ráadásul hétfő van és most kellett nekiállni az év egyik leghajtósabb hetének? Rossz kedve van?

  Hát akkor nézzen be Vajna Tímea Instagramjára, ahol mindig talál valamit, amitől pár pillanatra garantáltan elfelejti a való élet gondjait és a hétköznapi problémákat! Most éppen egy Arnold's Xmas 2018 fantázianevű eseményről jelentkezett be az egyik legtöbb követővel rendelkező magyar instagramos, ahol Andy Vajna felesége rókaálarcban bohóckodva táncolt, a poszt felirata szerint azért, hogy barátnőit megnevettesse. Videó van a humoros jelenetről, kacagjon ön is!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Demi Lovatónak új pasija van, az elvonón jöttek össze

  december 10., 10:46 Módosítva: 2018-12-11 12:39
  10

  Demi Lovato számára mindenképpen emlékezetes év marad a 2018-as, hiszen lett egy gigaslágere a Clean Bandittel, de aztán pedig kórházba került kábítószertúladagolás miatt. És még nincs vége az évnek, de úgy tűnik, hogy még egy fontos esemény volt az énekesnő életében, szerencsére ez most megint pozitív változás: összejött valakivel. Az alábbi kép az elsők közül való, amik kettejükről készültek egy hónappal ezelőtt, itt éppen egymás kezét fogják.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Catherine Zeta-Jones felköszöntötte apósát 102. születésnapján

  december 10., 09:59 Módosítva: 2018-12-13 10:02
  27

  Kirk Douglas1916. december 9-én született, azaz tegnap volt a születésnapja. Nyilván rengeteg gratulációt kapott, közülük az egyik így szólt:

  Boldog 102. születésnapot a legszebb férfinak. Szeretünk, Kirk!

  A színészlegenda ezt a felköszöntést a menyétől kapta, Catherine Zeta-Jonestól, aki a maga 49 évével feleannyi idős sincs, mint apósa, azaz mint férjének, Michael Douglasnek az édesapja. A gratulációhoz egy videó is van, amiben a Beautiful című szám hallható Christina Aguilerától, Kirk Douglas unokájának, azaz Zeta-Jones lányának előadásában, régi fotókkal kísérve. Mindez az Instagramra került fel nemrég, alább ön is megnézheti.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Vivien 1 másodperc alatt eljut a nulláról a félelmetes hisztiig

  december 10., 09:15 Módosítva: 2018-12-12 13:59
  29

  Hogy megmutassuk, hogy a Való Világ (Powered by Big Brother) 9-ben nem csak a szex és a tudatlanság lehet érdekes: íme egy videó, amin a játékosok illemtanórát szimulálnak, de elég meghökkentően elfajul az egyik feladat. A tanár felkéri VV Vivient és VV Adrit, hogy mutassanak be egy konfliktushelyzetet, és a két játékosnak nem kell kétszer mondani. Főleg VV Vivien elképesztő, ahogy a nulláról egy másodperc alatt eljut az olyan hisztiig-beolvasásig, hogy azt nézni is félelmetes.

  Sajnos nem merültünk el elég mélyen ebben a VV-évadban ahhoz, hogy pontosan ki tudjuk elemezni, hogy itt miről van szó, és a két egymás arcába ordító játékos kirohanásából megérteni végképp nem lehet semmit, de minden jel arra mutat, hogy valami cigarettával kapcsolatos dolog lehetett a viszály forrása, amit a két játékos elég egyértelműen nem csak tettet ebben a jelenetben.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Schoberték díványon hempergős, szexi fotóval promóznak

  december 10., 08:03 Módosítva: 2018-12-11 12:58
  13

  Mondjuk 18-as karika éppen akkor sem kellett volna erre a posztra, ha idetesszük a címben emlegetett fotót, de így hétfő reggel gyengébb idegzetű nézőinknek talán jobb, ha csak egy linkkel irányítjuk tovább önöket: kattintson ide, ha arról szeretne látni egy képet Rubint Réka Instagramjáról, hogy az edzőnő férjével, Schobert Norberttel egy díványon szerelmesen hempereg, miközben a férfi Rubint csuklóját szorítja!

  Mindezzel egy bizonyos Spirit Hotelt promóznak, itt töltötte a hétvégét a híres házaspár, tartottak Alakreformbált is. A legutolsóként posztolt fotón Schoberték két fia látható, akik 13, illetve 7 évesek. Őróluk Rubint Rékának a következő mondanivalója van a nagyközönség számára:

  Nagy bajban leszek, ha majd jönnek a csajok! Nem adom Őket senkinek. Na jó! De! [...]

  Rubint Réka hozzáteszi, hogy ez azért még messze van.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hódi Pamela meghozta élete egyik legfontosabb döntését, csakhogy nem kalkulálta bele Berki Krisztiánt

  december 9., 15:18 Módosítva: 2018-12-11 08:52
  85

  Hódi Pamela úgy döntött, soha többé nem mutogatja a kislányát, Berki Natasa Zselykét a közvélemény előtt. Ez a celebeknél a gyakorlatban általában azt jelenti, hogy a híres szülő nem tölt fel több képet a gyerekéről az Instagramra, a Facebook-ra vagy egyéb közösségimédia-felületre, így megóvva őt a nyilvánosság negatív hatásaitól. Nem egyértelmű, hogy jelen esetben is erről van-e szó, vagy egyéb jó cél érdekében cselekszik ekképpen, mindenesetre a poszt szövege alapján nagyon sok erőre volt hozzá szüksége.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Volt egy kis balhé Natalie Portman és Jessica Simpson között

  december 9., 13:34 Módosítva: 2018-12-11 11:43
  4

  Natalie Portman épp a Vox Lux című filmjét népszerűsítette. Az 1990-es évek végén kezdődő sztori szerint Portman egy popsztárt alakít. Két lánytestvér története azt mutatja be, hogy egy iskolai lövöldözés túlélőiként miként tudják a művészet segítségével feldolgozni a történteket. A közösen írt daluk sikeres lesz, de a két lány közül csak egyikből, a Natalie Portman által alakítottból lesz sztár. De itt nem áll meg a sztori.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Akaratán kívül, mégis fantasztikus módszerrel égette le a saját apját Donald Trump Jr.

  december 9., 12:15 Módosítva: 2018-12-11 07:31
  4

  Ahogy Donald Trump, úgy a fia sem zárkózott el soha a kínos dolgok posztolásától, így várható volt, hogy a karácsony közeldtével ismét történik majd valami érthetetlen, amin külső szemlélőként lehet egy jót csámcsogni. Hát, így teljesüljön minden vágyunk: Donald Trump Jr. egy fantasztikus fotót posztolt az Instájára, amelyen jól látható, hogy náluk egy, az apjáról mintázott játékbaba funkcionál a fenyőjük csúcsdíszeként. Nyilván adja magát a gondolat, hogy egy ilyen fantasztikus embert fel kell pakolni a karácsonyfára, és ha már életnagyságban kényelmetlenül festene, akkor a miniatűr mása is megteszi majd. Így gondolkodhatott az amerikai elnök utóda is, amikor meglépte a mindenki számára érthetetlen lépést, hogy a szokásosnál pozitívabb, amolyan jézusosan szimpatikus színben tüntesse fel az ő édes jó apját.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ismét kétséges volt, hogy egymás torkának esnek-e az X-Faktor mentorai vagy sem

  december 9., 11:44 Módosítva: 2018-12-11 07:31
  2

  Nem egyértelmű, hogy ez csupán a show része, vagy tényleg ennyi feszültség van a mentorok között, mindenesetre a szombat esti élőshow-n is kétséges volt, hogy Gáspár Laci összeverekszik-e Puskás Petivel és Bye Alexszel, vagy csak simán felrobban az agya a társai kritikájától. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kim Kardashian és Julia Roberts is azzal indította a decembert, amire vágytunk

  december 9., 10:29 Módosítva: 2018-12-11 09:55
  4

  Mennyire a szívünkből szól az egyébként kétségtelenül meglehetősen zakkant Candy Ken ezzel a poszttal:

  Annyira sötét és szürke ez az évszak önmagában is, miért tesszük még nyomasztóbbá azzal, hogy ilyenkor mindenki felveszi a színtelen/fakó/fekete egyenruháját?! Az emberek valamiért inkább csak nyáron viselnek élénk színű ruhát, pedig most mennyivel nagyobb szükségünk van a nagy szürkeségben egy-két vizuális ingerre! Úgyhogy ebbe a heti trendbe hat olyan nőt szedtünk össze, akik különösen látványosan színesek voltak az elmúlt hét napban. Hálásan köszönjük mindegyiküknek ezúton is – önnek ki tetszik a legjobban?

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Iszak Eszter olyan szexi fotót posztolt, hogy csak kapkodjuk a fejünket

  december 8., 17:23 Módosítva: 2018-12-11 07:28
  6

  Iszak Eszter kicsit több, mint egy hónapja erősítette meg a híreszteléseket, amelyek szerint 7 év se veled, se nélküled kapcsolat után végérvényesen szakított Dobrády Ákossal. A műsorvezetőnő a Nagy Bejelentéssel egy időben azt is elmondta, hogy hamarosan hosszabb időre Spanyolországba költözik, hogy autentikus környezetben sajátítsa el a nyelvet. Hogy ne haljon éhen, vlogot indít majd, ahogy ilyen helyzetekben manapság minden józanul gondolkodó celeb vagy jövőbeli celeb teszi. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jennifer Aniston az anyján keresztül tanulta meg, milyen életre nem vágyik soha

  december 8., 16:47 Módosítva: 2018-12-10 13:50
  18

  Jennifer Aniston az Elle magazinnak adott egy végtelen hosszú interjút, amelyben a gyerekvállalás mellett a közössédimédia-platformokon való jelenlétről és az előző házasságai sikereiről (igen, sikereiről) is beszélt. De a legérdekesebb talán mégis az, hogy milyen rémes viszonyt ápolt az anyukájával, Nancy Dow-val, és hogy ezt miként fordította a saját maga javára. Leginkább megerősödött, és bölcsebbé vált tőle. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megalázó összegű jogdíjat kap dalai után Tóth Andi

  december 8., 13:24 Módosítva: 2018-12-10 13:20
  62

  A ribikorszakát maga mögött hagyó Tóth Andi az Instagramra posztolt egy képet, amellyel minden bizonnyal nem is olyan visszafogott iróniával arra próbált rávilágítani, hogy a közvélekedéssel ellentétben milyen kevés pénzt keresnek a magyar énekesek, köztük ő is. 

  Tóth Andi jogdíj.png
  Fotó: Tóth Andi/Instagram
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hosszú Katinka sokat profitált a válásából

  december 8., 12:35 Módosítva: 2018-12-10 11:31
  3

  Hosszú Katinka interjút adott a Blikknek, amelyben többek között a hosszú hónapok óta zajló magánéleti válságáról beszélt, és arról, miként élte meg, hogy Shane Tusuppal kötött házassága végérvényesen kudarcba fulladt. Az úszónő azt mondta, nem mindig tudott erős maradni

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajna Tímea ráparancsolt a férjére, hogy legyen bőkezű

  december 8., 11:42 Módosítva: 2018-12-10 09:28
  22

  Vajna Tímea a napokban még arról posztolt, hogy milyen magányos az ő élete Los Angeles-ben, amit kicsit később azzal próbált enyhíteni, hogy kisatírozott mellbimbókkal invitálta magához a Mikulást. Nem tudni, végül célba értek-e a szexi fotók, mindenesetre most eljutottunk arra a pontra, hogy a meztelenkedésnél talán egy még fontosabb témában nyilvánult meg, ez pedig a jótékonykodás. 

  Nem teljesen világos, hogy mennyire nehéz a férjét rávenni az adakozásra, mindenesetre Vajnáné elég határozott volt ahhoz, hogy az urának ne legyen más választása, mint tiszta szívvel ekképp cselekedni.

  vajna tímea jótékonyság .png
  Fotó: Vajna Tímea/Instagram

  Idén a férjemmel 13,5 millió forintot ajánlottunk fel, – ráparancsoltam, hogy menjen el az aukcióra, és legyen bőkezű, mivel sajnos én épp Amerikában vagyok – hogy a fogyatékossággal élő embertársainknak megfelelő munkahelyeket tudjanak teremteni

  - írta instastory-jában tegnap. Az nem világos, hogy ebből az összegből milyen arányban adakozott ő és milyen arányban a férje, úgyis a végeredmény a lényeg, és az, hogy tudjuk, a Vajna-család nem sajnálja a pénzt senkitől. Még akkor sem, ha ezért néha rá kell pirítaniuk egymásra. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagy Alekosz bejelentkezett a TV2 programigazgatói posztjára

  december 7., 13:37 Módosítva: 2018-12-10 08:19
  104

  Alighanem megunta az országokat átívelő nőkereső turnéját, ezért mostantól a mára majdnem 500 médiumot magába foglaló fideszes médiabirodalom egyik jelentős alakjává kíván válni Nagy Alekosz, a pszichiátriai kezelésre szoruló egykori valóságshow-szereplő. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Olyan jól sikerült lefotózni Priyanka Choprát a Vogue címlapjára, hogy igazából bárki lehet a képen

  december 7., 13:05 Módosítva: 2018-12-09 15:25
  1

  Az eljegyzési, sőt, a napokban elkészült esküvői képei alapján is pontosan tudjuk, milyen fantasztikus fotókat lehet készíteni Priyanka Chopráról, épp ezért igen meglepő és egyben szokatlan, hogy a Vogue-nak miért nem sikerült megugrania ezt a szintet, amikor a 36 éves színésznőt a 2019 januári számuk címlapjára fotózták. 

  Persze, látjuk mi, milyen elképesztően gyönyörű, valahogy mégis úgy fest, hogy a stábnak sikerült eltüntetnie, vagy legalábbis lágyítania a színésznő arcának jellegzetes vonásait, amelyektől Priyanka Chopra Priyanka Chopra lesz, és amelyek láttán egy millió közül is kitűnik a tömegből. Ugyanakkor az is lehet, hogy túl szigorúak vagyunk, és ez a fotó teljes mértékig rendben van, csak a mi szemünk áll ketté néha. Mindegy, ezt is bevállaljuk. 

  Mivel a kép még a színésznő és 25 éves zenész férje, Nick Jonas esküvője előtt készült, a magazin gyorsan, utólag készített velük egy közös címlapot is, amelyet ha elmulasztott, alább meg is tekinthet:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meglepően sokat fogyott egy hónap alatt Koholák Alexandra, mégsem ez a legfurcsább ebben a képben

  december 7., 12:03 Módosítva: 2018-12-10 08:19
  10

  Amióta Koholák Alexandra egy farmerdzsekiben feleségül ment 26 évvel idősebb spirituális vezetőjéhez, Farkas Balázshoz, szemlátomást kevésbé foglalkoztatják őt a külsőségek, így inkább, mondja, a lelki harmóniára és arra törekszik, hogy azokat a kis támpontokat, amelyekért leszületett ide, el tudja érni, és ezáltal ki tudjon teljesedni. Márpedig ezzel, ahogy ő nevezi, egy magasztosabb életcél elérésére is képes lehet

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A mindjárt 40 éves Osvárt Andrea már nagyon szeretne gyereket

  december 7., 10:07 Módosítva: 2018-12-09 14:12
  18

  Noha nyáron ért véget legutóbbi párkapcsolata, és azóta elég magányosnak érzi magát, Osvárt Andrea hisz benne, hogy hamarosan anya lesz. Ehhez azonban újra társra kell találnia, ami nem megy olyan könnyen, pláne, hogy még az előzőt sem heverte ki teljesen. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gesztesi Károlyt infúzióra kellett kötni

  december 7., 09:13 Módosítva: 2018-12-09 12:22
  6

  A Farm című RTL Klub-os műsorban két és fél évvel ezelőtt megismert, majd az adások alatt egymással összejött Briginek és Gergőnek nem sokkal az összeköltözésük után gyerekük született. Ez főként Gergőnek lehetett igazán újdonság, a nő ugyanis eleve három gyerekkel érkezett a kapcsolatba. Ha már farmkodni nem látjuk őket, legalább az életük fontosabb mérföldkövekről hadd számoljunk be: most például kiderült, hogy négy fiuk mellé kislányt is akartak, ezért egy féléves baba nevelőszülei lettek. 

  Két gyerkőcnek az elhelyezésére kaptunk engedélyt, de jó lenne már költözni, és akkor több hely is lenne

  - nyilatkozta a férfi a Fókusznak, Brigi pedig hozzátette, hogy szerinte nem ő lesz az utolsó gyerek a családjukban. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Palik László: 8 évig hitelesnek tűntem a saját szememben

  december 7., 08:22 Módosítva: 2018-12-09 11:55
  58

  Palik László semmi pénzért nem kezdett volna újra tévézni, mivel, ahogy mondja, már az a munkája, hogy két fiával, Vincével és Vilmossal töltse minden idejét. A TV2 programigazgatója azonban addig hívogatta, amíg végül kénytelen volt igent mondani, ugyanis nem tudott olyan kitétellel előállni, amelyre ne az lett volna a csatorna válasza, hogy megoldják. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beszóltak a Modern család jócsajának, aki erre abba is hagyta a twitterezést

  december 6., 16:01 Módosítva: 2018-12-08 17:31
  7

  Sarah Hyland még jót is akart, hogy megosztotta halott unokatestvérének temetésére gyűjtő GoFundMe oldalt. Így népszerűsítette (volna) a közösségi finanszírozást, hogy minél hamarabb összejöjjön a pénz a fiú méltó elbúcsúztatására. Mi ezzel a baj? Egyesek szerint az, hogy Hyland nem nyúlt a zsebébe, hogy ő fizesse ki a ceremóniát.

  A színésznő a következőt írta ki:

  Szombaton egy részeg sofőr megölte a 14 éves unokatestvéremet. A nagybátyám most is kórházban van és további műtétekre vár. Kérlek titeket, imádkozzatok a családomért, és adakozzatok!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  40-50 önkéntes keresi Tóth Vera kutyáját

  december 6., 13:54 Módosítva: 2018-12-08 13:30
  6

  A hétfői hírösszefoglalóban írtuk, hogy Tóth Verának elkóborolt két kutyája. Az egyik szinte rögtön meg is került, de a másikat, Carlost azóta is keresik. A keresésben a fenti borítóképen látható testvére, Tóth Gabi is segít. Teszi ezt egyrészt instagramposztokkal, másrészt nyilatkozattal.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tom Cruise aggódik, hogy talán ön is rosszul nézi a tévéjét

  december 6., 11:52 Módosítva: 2018-12-08 16:56
  9

  Tom Cruise éppen a Top Gun második részét forgatja, de megszakította a munkát egy fontos szolgálati közlemény kedvéért. A Twitteren közzétett üzenet arról szól, hogy egy automatikus, elsősorban sportközvetítéseknek kedvező beállítás miatt sok nagyfelbontású, nagyképernyős tévén nem úgy néznek ki a mozifilmek, ahogy azt az alkotók megálmodták.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajna Tímea kisatírozott mellbimbókkal várja a Mikulást

  december 6., 11:03 Módosítva: 2018-12-08 16:56
  60

  December hatodika a Mikulás napja, és az ünnepről Vajna Tímea olyan poszttal emlékezett meg az Instagramon, amelynek az egyik képét magától cenzúrázta piros satírozással, nehogy az Instagram letiltsa.

  View this post on Instagram

  Dear Santa 🎅💬!

  A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

   Kedves Mikulás...!

  – kezdi a képzeletbeli levelet Vajna Tímea a képekhez csatolt rövid feliratban, feltehetőleg a Mikulás látogatására várva.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Natalie Portman és Jude Law összeöltöztek fekete dekoltáltba

  december 6., 10:33 Módosítva: 2018-12-09 14:16
  1

  Portman dekoltázsa mélyebb, de Law-é szőrösebb!