horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Meztelen képek kerültek fel a netre Demi Lovatóról

október 18., 12:02 Módosítva: 2019.10.20 09:29
9

Demi Lovato mostanában a természetesség élharcosa lett, miután több retusálatlan fotót is közzétett a testéről. A jelek szerint azonban vannak olyanok, akik nem elégednek meg ennyivel, és mindenre kíváncsiak. Ennek érdekében pedig semmitől sem riadnak vissza.

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Aurelio: „amit elkövettem, azért bűnhődjek”

október 18., 11:52 Módosítva: 2019.10.19 15:51
13

Szerdán született meg a Való Világban VV Aurelio néven megismert Aurelio Caversaccio büntetőperében az elsőfokú ítélet: a realityjátékost 4 év szabadságvesztésre ítélték, az elítélt azonban nem várta meg az ítélethirdetést, hanem feldúltan távozott a bíróságról.

Caversaccio most a Borsnak nyilatkozott, hangsúlyozva, hogy ez még csak az elsőfokú ítélet volt, amit megfellebbeztek, tehát nem kell azonnal börtönbe vonulni. Viszont:

Nem szököm meg a börtön elől. Soha életemben nem me­nekültem el a felelősség elől. Világéletemben vállaltam minden tettemért a következményeket. Amit elkövettem, azért bűnhődjek. Amit azonban nem, azért nem fogok. Tudom, hogy Istennek terve van velem, hogy nem engedi meg, hogy egy koszos, lepukkant börtöncella legyen az otthonom éveken át!

Távolról sincs vége, olvasson még

Balázsovits Edit belehalna, ha tangában kellene kamera elé állnia

október 18., 11:27 Módosítva: 2019.10.19 17:29
9

Balázsovits Edit már hosszú ideje tevékenykedik a színészszakmában. Bár korábban voltak olyan szerepei, ahol a karakterének vetkőznie kellett, ma már kétszer is meggondolná, hogy mit mutat meg magából a közönségnek.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Zámbó Krisztián nem tud megélni a haknizásból

  október 18., 10:44 Módosítva: 2019.10.19 16:37
  21

  Zámbó Krisztiánnal interjúzott a Bors, az egész cikket csak ajánlani tudjuk, de a legérdekesebb talán a vége. Zámbó Jimmy fia az X-faktort is megjárta, és ennek alapján a mai napig jár fellépésekre, bár tudja, sosem lehet olyan énekes, mint édesapja. Zámbó Krisztián azt mondja, tehetsége és hírneve nem elég ahhoz, hogy kizárólag előadó-művészettel tudjon foglalkozni:

  Kár lenne tagadni, az éneklésből aligha tudnék megélni. Több lábon állok. Szerintem mindig kell egy másodállás, főleg a popszakmában. Én speciel adás-vétellel foglalkozom. Autókkal, ruhákkal, ingatlanokkal. Persze mindent csak tisztán és hivatalosan.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megvolt Tóth Gabi és Krausz Gábor lagzija a hétvégén

  október 18., 09:06 Módosítva: 2019.10.19 13:35
  23

  A múlt hétvégén titokban összeházasodott Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az esküvőre lehetett számítani, tekintve, hogy az énekesnő tavasszal bejelentette, hogy terhes és valamivel azelőtt megvolt az eljegyzés is. Hogy miért kellett a ma reggelig várni annak a nagy hírnek a bejelentésével, hogy ők ketten most már hivatalosan is férj és feleség? Mert péntekenként jelenik meg a Best magazin, és ez a kiadvány kapta meg a hír és a képek első közlésének jogát.

  Külföldön régesrégen bevett szokás, hogy hírességek ilyen alkalmakkor eladják valamelyik lapnak az exkluzív fotókat, emlékezetes, hogy David és Victoria Beckham lagzijáért 1999-ben egymillió fontot (mai árfolyamon kb. 384 millió forint) fizetett az OK! magazin. Életszerűtlennek tűnik, hogy Tóth Gabiék ne kértek volna pénzt ezért az exkluzívért, ami, akárhogy is nézzük, az év legfontosabb hazai celebesküvője, szóval rohanjon ön is egy Best magazinért azonnal, mert a Best a Facebookon csak ezt az egy képet osztotta meg!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Dér Heni és Zoltán Erika Casanova-klipjénél csak az azt gyalázó kommentek a jobbak

  október 18., 08:11 Módosítva: 2019.10.19 13:30
  214

  Még júliusban jelent meg egy Casanova című hangkompozíció, amelynek előadói négyen vannak: Lotfi Begi, Zoltán Erika, Dér Heni és Curtis. Illetve az általuk választott írásmód szerint helyesen:

  Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis

  A dal Zoltán Erika 1988-as, Casanova című számának refrénjét használja fel, de a versszakokat Dér Heni és Curtis rappelik. A dal elég szép sikernek mondható, eddig 4,5 millióan nézték meg a Youtube-on, és ha ön még nem látta, önnek is ajánljuk ezt a szerzeményt, amennyiben szereti az olyan szövegeket, mint például

  Lehet ezer nőd, te veréb, hozzám képest mind csak cseléd.

  Ha ön már ismeri ezt az új Casanovát vagy felmentése van ebből a meglepő népszerűségnek örvendő műfajból, akkor az újbóli megtekintést esetleg át is ugorhatja, és mehet rögtön a videó alá a kommentekért, mert a legnépszerűbbként a Youtube által automatikusan kiemelt hozzászólásokat érdemes elolvasni. Sokaknak ugyanis nagyon bejön ez a szám, de szintén sokaknak meg nagyon nem – feltehetőleg az alkotók is számítottak arra, hogy alkotásuk megosztja majd a közönséget. Arra talán nem, hogy ennyire.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ilyen ocsmány pulóvert sem láttunk még közel 400 ezerért

  október 17., 15:42 Módosítva: 2019.10.19 11:27
  4

  James Cordent Kalifornia utcáin sétálgatva fotózták le. A műsorvezető azonban nem egy új hölggyel az oldalán keltette fel a paparazzók figyelmét, hanem kifejezetten ízléstelen pulóverével.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ízléstelen és mellbimbóvillantó ruhában vörös szőnyegezett Rose McGowan

  október 17., 14:42 Módosítva: 2019.10.19 10:57
  6

  A ruhája nemcsak bizarr, de alig takar valamit. A mellbimbóját például egész biztosan nem.

  Ryan Reynoldsék harmadik babája is kislány lett

  október 17., 14:00 Módosítva: 2019.10.19 10:18
  9

  Október elején számoltunk be arról, hogy már biztos, hogy világra jött a legfiatalabb Reynolds-gyermek. Akkor még semmi egyebet nem lehetett tudni a bébiről, a boldog apuka azonban most elárulta, ismét kislányuk született.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hajdú Péter simán bevállalna plasztikai műtétet, ha úgy hozná a helyzet

  október 17., 13:44 Módosítva: 2019.10.19 10:17
  2

  A műsorvezető Instagramon tartott kérdezz-felelek maratont a minap. Hajdú Péter sok kérdésre felelt, többek között arra is, hogy hajlandó lenne-e kés alá feküdni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Rihanna lassított felvételen mutatta meg magát bikiniben

  október 17., 12:43 Módosítva: 2019.10.19 10:17
  1

  A barbadosi énekesnő akárhol is legyen, élvezi a nap sugarait. Ma pedig úgy döntött, követőivel is megosztja, milyen szettben indul napfürdőzni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jennifer Aniston csak tegnap regisztrált az Instagramra, de máris Guinnes rekordott döntött

  október 17., 11:53 Módosítva: 2019.10.18 16:18
  5

  Sosem volt vitatott tény, hogy Jennifer Aniston nagy népszerűségnek örvend. Ez most ismét bebizonyosodott, ugyanis a színésznő tegnap lett aktív az Instagramon, azóta pedig több, mint 11 millió követőt szerzett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vasvári Vivien olyan férfira vágyik, aki mintaapa lehet gyermekei számára

  október 17., 11:52 Módosítva: 2019.10.18 16:18
  22

  A csinos üzletasszony napjai pörgősen telnek. Nemrég a Római-part szomszédságában épülő lakópark felhúzásában segédkezett, tegnap pedig születésnapja alkalmából örvendeztette meg rajongóit egy szexi fotóval. Most arról mesélt a hot! magazinnak, hogyan telik egy napja, és milyen férfi mellett szeretne megállapodni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajna Tímea titokzatos hódolójának még várnia kell

  október 17., 10:59 Módosítva: 2019.10.18 18:43
  4

  Felgyorsultak az események Andy Vajna özvegye körül. Kiderült, hogy ő a filmmogul örököse, azonban a 24.hu információ szerint első határozatával már maga mellé is vette elhunyt férje egykori üzlettársát. Tehát Vajna Tímea semmit nem írhat alá Samuel Russell Falconelló nélkül.

  Emellett egy új udvarló is feltűnt az özvegy életében. A kilétét fel nem fedő férfi egy hatalmas virágcsokrot küldött az örökösnőnek, mint kiderült, nem is először.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Árpa Attila: "Ha lesz fejlemény, akkor ígérem, én is kiterítem a lapjaimat"

  október 17., 08:55 Módosítva: 2019.10.18 11:59
  13

  Árpa Attilát nemrég drogkereskedelemmel vádolták meg. A színész múltkor még viccelődött is a dologgal, most azonban arról beszélt, hogy szerinte már kinőtte a botrányhős szerepet.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Csuja Imre fiának volt barátnője megható sorokkal búcsúzott szerelmétől

  október 17., 08:16 Módosítva: 2019.10.18 15:47
  42

  A múlthéten szörnyű tragédia történt Csuja Imre családjában. A színész kisebbik fiának holttestét egy budapesti erdőben találták meg, a rendőrség információi szerint Bence önkezével vetett véget az életének.

  A család összetört a gyász súlya alatt, a helyzetüket ugyanis tovább nehezíti, hogy a színész idősebbik fia is hasonló módon hunyt el. Csuja Imre azonban most sem adja fel, és a tragédia után már két nappal a színpadon volt. Most Bence volt barátnője tett közzé egy posztot, amelyben elbúcsúzik egykori, de annál nagyobb szerelmétől.

  Elvesztettem valakit. Nagy szerelem volt... Esténként hajdan nagyokat hallgattunk az erkélyen, egy idő után megnyílt, mesélt az álmairól, a félelmeiről, a sebeiről. Szerettem hallgatni, ilyenkor befogadott volt az én gondoltaimra is. Gyakran ölelt meg, szerettem az illatát, és azt, hogy közel enged magához... Egyszemélyes ágya volt, miután világossá vált, hogy nem fogunk kényelmesen elférni, ragaszkodott hozzá hogy ő aludjon a padlón, hogy nekem kényelmes legyen. reggel kávét főzött, kolbászos rántottát csinált, fütyörészett, és azt mondta, büszke rá, hogy én vagyok a nője. Mindenáron a kezemet akarta fogni az utcán, hadd lássa mindenki, hogy együtt vagyunk... Azon kaptam magam, hogy boldog vagyok... barátként már ragaszkodtam volna hozzá, de ismét elhagyott, egyszer csak kaptam tőle egy SMS-t, hogy ne keressem többé. Mindig úgy képzeltem, egyszer majd összefutunk, én pár percig úgy teszek majd, mintha nem ismerném, ő kérlelni fog, végül nevetünk majd az egészen, megöleljük egymást, és így visszakerül az életem be, mint egy kirakós darabja. Szíven ütött a hír, miszerint ez már soha nem fog megtörténni...Vajon másképp alakult volna, ha nem hagyom, hogy kitoljon az életéből, ha a kérése ellenére utána nyúlok? Nem tudom pontosan, mi történt vele, csak azt remélem, most már békére lelt. Legyen neki könnyű a föld

  – idézi a posztot a Story magazin.

  A lapnak Bence volt szaktársai is meséltek egykori barátjukról. Mindegyikük titokzatos, de annál jobb emberként ismerte meg őt, aki mindenben segítette őket, szenvedélye pedig a zene volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Justin Bieber szerint az Instagram ugyanaz, mintha egy ingatlanügynökséggel dolgozna együtt

  október 16., 15:31 Módosítva: 2019.10.18 11:11
  7

  Az énekestől nem állnak távol a furcsaságok. A múltkor például egy hétköznapinak tűnő outfitben remekelt, ami azért volt érdekes, mert amíg felesége előtte tisztelgett wife feliratú dzsekijével, addig ő saját maga előtt. Bieber most a jelek szerint Beverly Hills-i lakásától válna meg, természetesen nem hétköznapi módon.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Berki Mazsi közvetít férje és Hódi Pamela között

  október 16., 14:53 Módosítva: 2019.10.17 15:45
  19

  Berki Mazsi rendkívül örül annak, hogy Berki Krisztián gyermekével közvetlen és jó a viszonya. Sőt, nemcsak Natival, de a kislány édesanyjával is tartja a kapcsolatot Mazsi.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vasvári Vivien mellvillantós képpel hálálta meg a szülinapi köszöntéseket

  október 16., 14:03 Módosítva: 2019.10.17 13:46
  10

  Nemcsak Sarka Kata köszönte meg a születésnapi jókívánságokat követőinek egy dögös képpel.Vasvári Vivien tegnap, október 15-én ünnepelte a születésnapját, ma pedig ő is egy szexi képpel adta követői tudtára, hogy mennyire fantasztikus születésnapja volt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hosszú Katinka gyakran okoz kínos perceket vetélytársainak a versenyek előtt

  október 16., 13:15 Módosítva: 2019.10.18 10:53
  322

  Hosszú Katinka Sebestyén Balázsék reggeli rádiós műsorának, a Balázsék vendége volt, ahol kíváncsian kérdezték a rádiósok az úszónőt karrierjéről. Mint kiderült, az olimpikonnak ki kellett hagynia a szokásos 2,5 órás reggeli edzését, hogy eleget tegyen a rádiós felkérésnek, de a beszélgetés után egyből ment is az edzőterembe, hogy bepótolja a mulasztását.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Irtóra cukin puszilkodott Irina Sayk és kislánya

  október 16., 11:23 Módosítva: 2019.10.18 09:30
  9

  Emily Ratajkowski olyan apró bikinibe bújt, hogy alig lehet látni

  október 16., 10:46 Módosítva: 2019.10.18 09:30
  11

  Hol vannak már azok a tikkasztó nyári hónapok? Emily Ratajkowski szerencsére visszaidéz valamit ezekből a napokból: olyan bikinis fotót posztolt magáról, amitől úgy érezhetjük, hirtelen megugrott a hőmérő higanyszála. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Zámbó Krisztián nem akar nagyképű lenni, de ő már minden átment, amin átmehetett

  október 16., 10:13 Módosítva: 2019.10.17 11:58
  19

  Zámbó Krisztián egy több mint 20 perces videót töltött fel Facebook-oldalára, melyben zaklatott életéről beszél, melynek természetesen X-Faktoros szereplése is fontos állomása volt.

  A bejegyzésből kiderül, hogy az énekes ma már elhunyt anyósa egyik utolsó kívánsága volt, hogy halhassa Zámbó Krisztiánt az X-Faktorban énekelni. 

  A kórházi ágyán mondta nekem, hogy szeretné hallani tőlem a Bukott diákot az X-Faktorban. A bemutatkozásom egyébként jól is sikerült, de onnantól kezdve teljesen stressz alatt voltam és úgy éreztem, nem vagyok oda való. Mindenki azt sugdosta a táborban is, hogy csak azért kerülhettem be, mert Jimmy fia vagyok, pedig én mindent megtettem, hogy a legjobb legyek. Senki sem rettegett jobban, mint én

  - mondta a videóban Zámbó Krisztián. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Alighogy megszületett Miranda Kerr kisfia, gyorsan tolt egy szponzorált tartalmat az anyaságról

  október 16., 09:13 Módosítva: 2019.10.17 14:03
  5

  Mint oly sok fontos információról, Miranda Kerr gyermekének megszületéséről is az Instagramról értesültünk. A modell nemcsak egy képet, de 2 Insta-sztorit is feltöltött, amivel közli, megszületett Myles névre keresztelt kisfia. Aztán egy kis pénzt is szerzett újdonsült 3. gyerekének megszületéséből. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajna Tímeának titkos udvarlója van

  október 16., 08:46 Módosítva: 2019.10.17 11:00
  48

  Bár nemrégiben még arról nyilatkozott nekünk Vajna Tímea, hogy mindig lesznek olyanok, akik megpróbálják átverni őt, szerencsére másfajta emberek is vannak a környezetében. Például egy titokzatos hódoló, aki virágcsokrokkal lepi meg az örökösnőt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Intim beszélgetős műsorral tér vissza Várkonyi Andrea

  október 16., 08:21 Módosítva: 2019.10.17 08:22
  12

  Alig 2 hete számoltunk be róla, hogy Várkonyi Andrea bejelentette: visszatér a tévézéshez. Ekkor még nem árulta el, pontosan milyen műsora lesz, csak annyit, ha korábban kapta volna a felkérést, talán ott sem hagyja a tévézést, pontosabban a TV2-t, ahonnan 1 évvel korábban állt fel. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jennifer Anniston korhoz kötné a közösségi média használatát

  október 15., 17:55 Módosítva: 2019.10.16 14:07
  20

  Jennifer Aniston a Varietynek adott interjút, melyben leginkább a hamarosan elkezdődő The Morning Show című sorozatáról beszélt, amiben Reese Witherspoonnal játszik, de szóba került a Jóbarátok és a közösségi média is, utóbbiról elég sajátságosan gondolkodik a színésznő. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az elmúlt évek legdurvább nemzetközi és magyar szexbotrányai

  október 15., 15:20 Módosítva: 2019.10.17 11:58
  9

  Az utóbbi napok a hazai politika szexbotrányától volt hangos. Mivel hazánkban nem annyira megszokott a hasonló téma nyílt tárgyalása, minden ilyen, vagy ehhez hasonló lebukás hatalmasat szól. A #MeToo mozgalom hatására korábban fény derült pár roppant kínos esetre úgy a világon, mint Magyarországon is. A világban, de leginkább Hollywoodban már régóta se szeri, se száma a különböző testi érintkezésekből fakadó balhéknak, főleg mióta lebuktatták Harvey Weinstein producert, aki igazi szexragadozóként tombolta végig az elmúlt éveket.

  Ha nem lenne végtelenül elkeserítő és cinikus megállapítás, mondhatnánk, hogy az amerikai filmes közegben hagyománya van a szexuális abúzusokból fakadó botrányoknak, hisz már Charlie Chaplintől kezdve Woody Allenen át egészen Roman Polanski gyermekmolesztálási ügyéig számos szomorú történet látott napvilágot.

  Itthon igazán Csisztu Zsuzsa 2001-es közszemlére tett állítólagos szexvideójával kezdődött az igazi botrányhullám, egészen a Havas Henriket vádoló Baukó Éváig, hogy  Kerényi Gáspár Miklós és Marton László-ügyéről ne is beszéljünk.

  Mindezekből kiindulva összeszedtük az elmúlt évek legfurcsább, legdurvább és legnagyobb botrányt kiváltó ügyeit. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Mi másról beszélhetne Soma Mamagésa főzés közben, mint a szexualitásról?

  október 15., 15:00 Módosítva: 2019.10.16 12:06
  63

  Ahogy arról már beszámoltunk, Steiner Kristóf vegán főzőshow-t indított, melynek mostani vendége Soma Mamagésa volt, akiért a műsorvezető már hosszú évek óta szenvedélyesen rajong. A Kristóf's Kitchenben Soma nem csak a főzés iránti elköteleződéséről, hanem férjéről is mesél a műsorban, melynek felvételére elkísérte a nagyközönség által ritkán látott édesanyja is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Pintér Tibor nagyon komoly filozofálásba kezdett a büntetésről és a szeretetről

  október 15., 14:04 Módosítva: 2019.10.16 08:49
  3

  A Fem3 Café műsor vendégei Pintér Tibor és Fecsó voltak, akiket a megbocsátásról kérdeztek. Fecsó nem jutott túl sok szerephez, mivel Pintér Tibor nagyon belemelegedett a gondolatébresztő filozofálásába. A színész viccesen azt mondta, sosem tud megbocsátani a Sztárban sztár leszek zsűrijének, akik kiejtették szerelmét a versenyből. Ezután sokkal komolyabb hangnemre váltott, és olyan magasröptű gondolatokat osztott meg a megbocsátásról és a büntetésről, amit talán még a műsorvezető Zimány Linda sem értett meg teljesen (de ha így is volt, emiatt senki nem hibáztathatja). 

  Távolról sincs vége, olvasson még