horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Feltette eddigi életem legszebb kérdését

2015. június 7., 14:57 Módosítva: 2015-06-08 12:56
2

Rendszeresen olvasom a blogot, és sajnálattal látom, hogy mennyi embertársunk boldogtalan, keresi az igazit és tele van félelemmel. Mindez ösztönzött arra, hogy megírjam a mi történetünket, hogy mindenki lássa, hinni kell a mesékben” – a mai posztban olvasható levél beküldőjének a Gizella álnév jutott, a levél alább olvasható.

Gizella sztorija egy egyszerű, de nagyon szép szerelem története – persze őt és barátját is próbára tette az élet, de együtt maradtak és örülnek egymásnak, ráadásul most már mindezt Ausztriában. Tényleg ritkán van alkalmunk ilyen levelet közzétenni a Randiblogban, ezért ha önnek is hasonlóan alakult az élete, vagy ha bármi egyéb hozzáfűzni-, illetve mesélnivalója van, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

24 éves vagyok, egész nap kefélnék

2015. június 6., 12:34 Módosítva: 2015-06-07 18:32
77

Rengeteg válasz érkezett arra a posztra, amiben Megara levelét tettük közzé. Ebben arról volt szó, hogy manapság a nők azért mászkálnak lesütött szemmel az utcán, mert nem szeretnék magukra vonni a férfiak figyelmét, akik ilyenkor általában valami szexuális töltetű bókot vagy beszólást eresztenek el.

Nőktől és férfiaktól is kaptunk választ erre a felvetésre, az 5 legjellemzőbbeket, illetve legextrémebbeket lehet alább elolvasni. Ön nyilván nem fog mindegyikkel egyet érteni, hiszen több ponton egymásnak is ellent mondanak, szóval ha önnek is van tapasztalata a témában, szálljon be ön is! A Randiblog e-mailcímén várjuk a további sztorikat, beszólásokat és okfejtéseket.

Távolról sincs vége, olvasson még

A mekiben kikosarazott srác a hét lúzere

2015. június 5., 15:32 Módosítva: 2015-06-06 12:40
11

Három elképesztő lánykérős videót mutatunk a mai posztban. Az első egy kicsit kilóg a lánykérős videók hosszú sorából, és nem azért, mert a helyszín egy autós McDonald's étterem. Odáig totál rendben van a sztori, hogy a srác az első randi helyszínét választotta ki a lánykérés helyszínéül. Onnan lehet tudni, hogy ez a kapcsolat sok mindent túl fog élni, hogy ha az első randevű egy autós gyorsétteremben volt, és mégis együttmaradtak, akkor nyilván nagyon nagy a szerelem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire könnyű randidrogot tenni a csajok italába

2015. június 4., 15:26 Módosítva: 2015-06-05 09:17
314

A fenti kisfilmet egy Joey Salads nevű Youtube-felhasználó készítette abból a célból, hogy figyelmeztesse a nőket egy fontos dologra. Illetve elsősorban inkább nyilván azért, hogy szerezzen egy csomó nézőt a Youtube-csatornájának, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme megfontolni azt, amit mond, illetve bemutat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennél hülyébb kérdéseket nem kaphatnak a gyerekes társkereső nők

2015. június 3., 16:49 Módosítva: 2015-06-04 19:22
85

Háromgyerekes anyaként cirka két hónapig próbálkoztam ismerkedni az egyik legnagyobb hazai internetes társkeresőn. Tapasztalataim több mint száz férfi több száz levele alapján bővültek, öniróniával felfegyverkezve hálistennek jól szórakozva. Most összegyűjtöttem, mik voltak azok a leggyakoribb kérdések a férfiaktól, amitől családanyaként valószínűleg nem csak én dobok hátast. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Úgyse találja ki, mit és hova visznek ebben a koporsóban!

2015. június 2., 16:50 Módosítva: 2015-06-02 21:12
11

Nem, nem hulla van benne, csak valakinek Walesben támadt egy eredeti ötlete.

Fitneszversenyen kérték meg a bombázó kezét

2015. június 1., 16:50 Módosítva: 2015-06-02 09:40
4

Minden lány álma (oké, nem minden lányé, de a döntő többségé) egy egyedi, romantikus és felejthetetlen lánykérés, ahol a pasi hatalmas meglepetést okozva  térdre ereszkedik és felteszi a nagy kérdést. Lucz Melinda fitneszmodell sem sejtette, hogy párja mire készül a különleges körülmények között,  erdőben rendezett fitneszversenyen. A pasija ugyanis dacára annak, hogy ilyen versenyekkor az  indulók lelki és idegi állapota a diéta miatt - mondjuk azt - nem olyan könnyű, mégis elhatározta, hogy felteszi A kérdést

fitneszvesreny
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

Feltűnt, hogy a mobiljával jár fürödni

2015. május 31., 17:43 Módosítva: 2015-06-02 09:19
265

Előre szólunk, hogy nem lesz egy szívderítő olvasmány az alábbi levél. A beküldőjének az Aldó álnevet kölcsönözzük így elöljáróban, és Aldó egy hasonló megcsalási történetet mesél el, mint amilyet utoljára Horáctól hallottunk. Csakhogy Horácéknál a félrelépés teljesen máshogy végződött, mint az alábbi esetben, de persze ezúttal sem fogjuk a végkifejletet előre lelőni a bevezetőben, Aldó nagyon szépen és szívbemarkolóan írta meg, hogy mi történt vele. Ha elolvasta a beszámolót, és úgy érzi, önnek is lenne mesélnivalója, kérjük, tegyen úgy ön is, mint Aldó: küldje be történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem értem, hogyan lehetséges, hogy ez rossz és elítélendő

2015. május 30., 19:47 Módosítva: 2015-05-31 13:24
16

Hát, Horác felesége meg én volnék, a leírás alapján legalábbis ilyesmi lehetett, ami velem történt, történik, csak a másik oldalról” – az alábbi levelet egy olyan címről kaptuk, amit nyilván csak azért hozott létre a beküldő, hogy ezt a történetet beküldje nekünk, az aláírás csak ennyi volt: Horác felesége. Fogalmunk sincs, mi az illető igazi neve, mi Zsanettnek fogjuk hívni.

Horác arról számolt be, milyen volt, amikor megcsalta a felesége, ehhez képest Zsanett meg azt írta meg nekünk megrázó őszinteséggel, hogyan a kihűlt házassága mellett hogyan kezdett egyszer csak egy szenvedélyes szeretői viszonyt. A levél végén az szerepel, hogy Zsanett arra számít, lesz, majd, aki kövezni szeretne egy ilyen beszámoló után. Mi reméljük, hogy ez mégsem lesz így, de az ön véleményére és főleg tapasztalataira mindenképpen kíváncsiak lennénk! Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Velem akarta megélni első szexuális aktusát

2015. május 29., 19:00 Módosítva: 2015-05-30 14:51
1

Hasonlóképpen a többi levélíróhoz, régóta olvasom a blogot, kivételesen erős késztetést éreztem arra, hogy megosszam néhány gondolatomat Fédra írásával kapcsolatban” – így kezdődik az a levél, aminek a javát alább olvashatja. A beküldőnek a Maxim álnevet juttatta a sors, és mindjárt mutatjuk is, hogy mit írt nekünk Maxim, de előbb hadd emlékeztessünk mindenkit Fédra levelére.

Ő 22 évesen vesztette el a szüzességét egy olyan sráccal, akibe egyáltalán nem volt szerelmes. Az aktus még fájt is neki, mégse bánta meg, sőt, azt mondja, felszabadultabb lett azóta. Maxim szintén a szüzesség elvesztéséről mesél, de nála (náluk) teljesen máshogy alakultak a dolgok. Önnek is eszébe jut egy történet erről a témáról? Kérjük, ne tartsa magában, hanem inkább írja meg és küldje be névtelenül a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Eddig monogámiában éltem, és nem jött be

2015. május 28., 18:20 Módosítva: 2015-05-29 18:23
13

Mara történetére szeretnék reagálni, gondolom rengeteg levelet kaptatok a témával kapcsolatban” – ezzel kezdi beszámolóját Elmira, és tényleg több reakciót is kaptunk erre a korábbi posztra, de mind közül Elmiráé az egyik legérdekesebb (Elmirát az életben természetesen máshogy hívják, ezt az álnevet mi adtuk neki). Szóval frissítsük fel egy kicsit, hogy miről, illetve kiről is szólt Mara levele!

Egy olyan férfiról, akibe Mara szép lassan beleszeretett annak ellenére, hogy az illetőnek folyamatosan voltak más barátnői is, akiket közben Marával csalt. A dolognak elég csúnya vége lett, és pár kérdés megválaszolatlanul maradt – Elmira most ezekre is megpróbál választ adni saját példájával, ugyanis ő is összejött egy ilyen típusú férfival, csak ő teljesen máshogy viselkedett vele. Ha elolvasta a teljes levelet, kérjük, írjon nekünk ön is! Mi a véleménye egy ilyen felállásról? Tapasztalatait kérjük, a küldje be a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A lányok megérzik, ha valaki belül vívódik

2015. május 27., 17:05 Módosítva: 2015-05-28 18:21
18

Elolvastam a Timon nevű férfi levelét, és mivel én is hasonló cipőben jártam, lehet, hogy segíteni tudok neki, néhány ötlettel” – ennek a levélnek a beküldője nemcsak Timonnak segít az alábbi beszámolóval és tanácsözönnel, hanem remélhetőleg még sok mindenkinek, aki ugyanilyen gondokkal küzd, de van akkora mázlija, hogy megtalálja ezt a posztot.

A levél írójának a Pelbárt álnevet dobta a gép, és igen, ő már túl van azon a fázison, amikor az összes randi és kapcsolatkezdemény kudarcba fullad, szóval érdemes elolvasni, hogy miket tanácsol. Persze ha ön nem ért egyet Pelbárttal, vagy hozzátenne valamit az alábbiakhoz, nem kell visszafognia magát, küldje be saját véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jó családi környezet, munka, barátnők, maszturbálás, igényesség

2015. május 26., 18:25 Módosítva: 2015-05-27 14:26
12

Kedves Richárd! Kezdeném azzal, hogy jó volt olvasni az őszinte leveled, a tapasztalatom szerint kevés férfi vagy nő van a korosztályodban, aki ilyen nyíltan fogalmaz önmagával kapcsolatban, vagy egyáltalán lennének önreflexiói az érzelmi és/vagy szexuális életével kapcsolatosan, ja és még ezt intelligensen meg is tudja fogalmazni” – a bevezetőből még nem sejtettük, hogy Fülöp levele az egyik kedvencünk lesz azok írásai közül, akik Richárdnak válaszoltak.

Ha ön lemaradt volna az eredeti levélről: Richárdnak van egy barátnője, de úgy érzi, vonzzák a férfiak is. Már többször is megpróbálta kiélni ezeket a vágyait, de az utolsó pillanatban mindig visszakozott, nem tudja hova tenni érzéseit. Fülöp úgy ad tanácsokat Richárdnak, hogy közben saját fiatalságáról, első szexuális élményeiről is beszámol, mindezt olyan nyíltsággal, ami még itt a Randiblogban is szokatlan.

Nekünk kicsit furcsa volt ezt a levelet olvasni, de ettől függetlenül nagyon sok érdekes dolog van benne, amiket mindenkinek érdemes megfontolni nemcsak azoknak, akik biszexuálisnak vallják magukat. Ha elolvasta Fülöp levelét, és valamit hozzáfűzne vagy válaszolna rá, ne habozzon, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Undorít a gondolat is, hogy mit tennének velem

2015. május 25., 16:12 Módosítva: 2015-05-26 16:28
94

Szeretnék válaszolni Timon levelének a végén lévő kérdésekre, hogy

A nők miért szemlesütve közlekednek az utcán vagy a boltokban. Miért szól folyton az mp3, hogy ne halljanak semmit a külvilágból?

A válasz ezekre nagyon egyszerű, úgyhogy elmesélném a saját tapasztalataimat” – Megara írt már nekünk egyszer, de most inkább egy új álnevet adtunk neki (a Megara név görögül azt jelenti, hogy palota, templom, szentély, de nem ezért választottuk). Ebben a levelében arra válaszol, hogy miért tűnnek zárkózottnak a mai nők a férfiak szemében.

Megara szerint az egész nem egy bizarr női hóbort, hanem puszta reakció, méghozzá a férfiak viselkedésére adott reakció. Egyet ért Megara érvelésével? Kérjük, írja meg nekünk, mit gondol a témában, kíváncsiak vagyunk az ön tapasztalataira is! A Randiblog e-mailcímére bármikor küldhet üzenetet, akár most azonnal is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Én se beszéltem soha a leszbikus fantáziákról

2015. május 24., 20:24 Módosítva: 2015-05-26 10:23
1

Sziasztok! Én is Richárd levelére reagálnék, csak egy teljesen másik szemszögből. Én ugyanis a barátnő vagyok, akinek lehet, hogy biszexuális a pasija” – mielőtt megmutatnánk, mi következik Eliza levelében ezután a bevezető után, hadd emlékeztessük önt arra, hogy ki is ez a Richárd, akiről szó van. Richárd arról írt nekünk, hogy bár van barátnője, egy párszor már szervezett le szexrandikat férfiakkal, ahol azonban sose történt semmi, Richárd mindig meggondolta magát.

Érthető, hogy egy ilyen különleges témára rengeteg levél érkezett, és a sort most Eliza folytatja a saját beszámolójával, saját kapcsolatáról. Természetesen Eliza beszámolójával sem tekintjük a témát lezártnak, ha ön még hozzátenne valamit, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére! Várjuk véleményét, esetleg tanácsait, de főleg saját tapasztalatait!

Távolról sincs vége, olvasson még

12 ritka fotó diktátorokról és feleségeikről

2015. május 23., 18:34 Módosítva: 2015-05-24 21:21
238

Alvó Hitler, kisoroszlánnal játszó Mussolini és más diktátorok nejeikkel, szeretőikkel.

Meleg szeretőjéről a TV-ben tudta meg, hogy a féltestvére

2015. május 22., 14:47 Módosítva: 2015-05-24 01:12
37

Jeremy Kyle egy brit műsorvezető, abban a műfajban utazik, amiből a legjobb magyar verzió eddig a Mónika Show volt, csak Jeremy Kyle nem viszi át önmaga paródiájába ezt a beszélgetős műfajt, hanem elég kemény és komoly az egész. Most van 10 éve, hogy megy az ITV sugározza a műsort, aminek örömére előszedték az eddigi legsokkolóbb részt, sőt, meg is keresték a szereplőket. A két férfit Paulnak és Lee-nek hívják, 2012-ben kerültek adásba, alább olvasható a sztorijuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legjobb barátnője lett a férje és gyereke apja

2015. május 21., 16:04 Módosítva: 2015-05-22 14:49
130

Ez a sztori két diáklánnyal kezdődött bő tíz évvel ezelőtt. Annak idején Toni Harper és Sian Horton Bristolban élt, és bár Sian három évvel idősebb, sőt a két kislány nem is egy iskolába járt, nagyon jó barátnők lettek. Ahogy az a tizenéveseknél szokás, a legmélyebb titkaikat is megosztották egymással. Így tett Sian is, aki több éves haverság után egy szép napon azt mondta Toninak, hogy ő úgy gondolja, csak a teste egy lányé, igazából fiúnak érzi magát.

Sian a barátnőjének mesélte el először, hogy transzszexuális, édesanyja volt a második, a családorvos pedig a többedik. Siant pszichológushoz is vitték, és egy viszonylag hosszas procedúra után a közben fiatal nővé vált egykori diáklány húsz évesen megkezdte a hormonkezelést és elindult az úton a férfivá válás felé. Sian helyett a Sean keresztnevet kezdte használni. Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan kövér volt, hogy férje mosdatta

2015. május 20., 17:53 Módosítva: 2015-05-21 16:00
30

Hadd mutassuk be önnek a Hill házaspárt az angliai Cheltenhamből. Ők először azzal kerültek be a hírekbe 2012-ben, hogy akkor volt az esküvőjük, ahol ketten összesen 348 kilót nyomtak, és ennek megfelelően felvették a Britannia Legkövérebb Házaspárja megtisztelő címet. Döbbenet, de súlyban az asszony vezetett, Sharon Hill ekkor már a két mázsa közelében volt, és egy évvel később még felszedett valamennyit, 2013-as csúcstestsúlya a 208 kg-ot is elérte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hazudnak rendületlenül – itt gyűlnek a randis hazugságok!

2015. május 19., 16:45 Módosítva: 2015-05-20 11:18
305

Sok minden volt már a Randiblogban az évek során, de klippremier még sosem. Hát most ezt is lehúzhatjuk a bakancslistánkról, hála a V.U.K-nak, akik most minket választottak, a fenti klipjüket még soha sehol nem lehetett látni, úgyhogy nézze meg gyorsan ön is az elsők között! Ez az együttes a The Carbonfoolsból ismert gitáros, Fekete István zenekara, amiben testvéreivel zenél együtt. A Hazudnak rendületlenül című szám az együttes első EP-jén található, amit a Cseh Tamás Program támogatott, de számunkra ennél érdekesebb a dal témája: arról van szó, hogy milyen gyakran fordul elő, hogy az ember nem az igazat mondja egy randin, vagy akár az ellenkezője, hogy kamuzik neki a másik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újraszinkronizálták a Jóbarátokat egy lánykéréshez

2015. május 18., 17:18 Módosítva: 2015-05-19 12:33
2726

A fenti kisfilm lánykérős videó és esküvői meghívó egyszerre, a főszerepben pedig Sziszi és Bence láthatók, akik közül természetesen a srác az, aki a nagy meglepetést előkészíti, a lány pedig, aki meglepődik – van is min. Szisziről azt kell tudni, hogy Jóbarátok-rajongó, és hogy minden este megnéz egy részt elalvás előtt (vagy közben). Közeledett az a rész, amikor Chandler megkéri Monica kezét, így Bence megkereste Sinkovits Vitay Andrást, aki Chandler magyar hangja, hogy csináljanak egy új verziót a kulcsjelenetből. Nem lőjük le a poént, a lényeg, hogy a meglepetés remekül sikerült, kattintson csak a play gombra!

Sziszinek és Bencének pedig sok boldoságot kívánunk, és köszönjük, hogy beküldték a videót!

Nem szükséges falkavezérnek lenni, hogy a nő kívánja a férfit

2015. május 17., 18:50 Módosítva: 2015-05-18 16:22
3

A mai posztnak elég szép előtörténete van. Ott kezdődött, hogy posztoltunk egy összeállítást arról, hogy milyen hülye kérdéseket szoktak feltenni a nők a barátjuknak/szerelmüknek/férjüknek. Erre egy Gyula álnevű olvasónktól kaptunk egy nagyon érdekes választ, amiben azt fejtette ki, hogy szerinte a nők ezekkel a kérdésekkel azt tesztelik, hogy az adott férfi alfahím-e. Gyula elméletére reagált valaki, akinek az Ármin nevet adtuk, de meglehetősen kritikus volt a felvetéssel szemben.

Ma még két levelet közlünk, és beküldőik még Árminnál is kritikusabbak. Azért is érdekes, hogy a véleményük ennyire összecseng, mert egyikük férfi, a másikuk nő. Nagyon sokat írtak mind a ketten, a könnyebb emészthetőség kedvéért mindkettejük levelét lerövidítettük egy picit, pedig ilyet sose szoktunk, de most muszáj volt. Olvasnivaló így is van szép bőségesen alább, reméljük, önnek is érdekes lesz továbbgondolni a témát, amit persze ezzel a poszttal se zárunk le. Ha ön még tudna hozzátenni, kérjük, írjon ön is! Gondolatait és főleg tapasztalatait, saját történetét a Randiblog e-mailcímére küldje be!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bánom, hogy nem szakítottam, amikor kellett volna

2015. május 16., 17:29 Módosítva: 2015-05-18 11:47
4

Rengeteg érdekes történetet olvastam a blogon és örök színfoltot jelentenek a posztokon belül is az olvasói levelek. Ennek több oka is van: egyrészt mert látom, hogy mások is hasonló vagy még rosszabb problémákkal küzdenek, mint én és lehet, hogy groteszken hangzik, de ez felvidít és segít abban, hogy magabiztosabban álljak a saját életemhez. A másik ok, amiért az olvasói levelek belopták magukat a szívembe az az, hogy mindegyikből le tudom vonni a saját kis tanulságomat. Ezért döntöttem úgy, hogy én is megosztom a saját történetemet: nem véleményt illetve tanácsot várok, hiszen most már felesleges, csak azt szeretném, hogy mindenki megtalálja benne a tanulságát.

Nyilván nem kell mondani, de nagyon egyetértünk Szimonetta levelének bevezetőjével: szerintünk is egész jók vagyunk, de főleg az olvasói levelek szoktak kihagyhatatlanok lenni a Randiblogban – ezúton is köszönjük mindenkinek, aki valaha írt, Szimonettának, aki most írt és önnek is, hátha a jövőben megír egyszer egy történetet a Randiblog e-mailcímére! Talán pont az alábbi levél fogja arra inspirálni, hogy rászánjon pár percet – ebben egy távkapcsolatról van szó, amibe aztán egyszercsak belép egy harmadik fél...

Távolról sincs vége, olvasson még

12 híresség, aki átlagemberrel házasodott össze

2015. május 15., 16:10 Módosítva: 2015-05-16 17:01
40

Van olyan, hogy egy gigasztár szerelmes lesz egy pincérnőbe vagy körzeti orvosba? Igen, van.

Megmentette erőszakos exétől, megkérte a kezét

2015. május 14., 18:56 Módosítva: 2015-05-15 16:05
187

Melissa Dohmét tavaly mutattuk be a Randiblog olvasóinak. Talán ön is emlékszik a történetre: ez az amerikai lány még 2012-ben szakított egy sráccal, aki képtelen volt feldolgozni a szakítást. Annyira, hogy amikor a lány beleegyezett, hogy még egyszer utoljára találkozzanak, ez a bizonyos Robert Burton megölelte, aztán pedig rátámadott, megütötte és 32-szer szúrta meg. Aztán otthagyta. A csodával határos módon a mentők időben értek oda, Dohmét helikopterrel szállították kórházba, kétszer is újra kellett éleszteni, szinte teljesen új arcot kapott, de felépült. Azóta is a családon belüli erőszak áldozataiért kampányol.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozáskor ezért ne igya magát figyelmetlenre

2015. május 13., 15:38 Módosítva: 2015-05-13 20:45
1

Olvasónk írt levelet arról, milyen nyomorult helyzetbe hozhatja magát azzal, ha ittasan tényleg mindössze annyira koncentrál, hogy dugni szeretne. Az alábbi levél jó példa arra, amikor egy férfi egy könnyen jött szexet becserél egy vicces kocsmai történetre. A beküldőnek a Szervác álnevet dobta a gép, de mielőtt a levelet olvasni kezdi, önt még arra szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha van ennél jobb sztorija hasonlóan balul elsült csajozásról, akkor jó lenne, ha ön is megírná a történetet. A Randiblog e-mailcíme folyamatosan az ön rendelkezésére áll.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így lehet okostelefonnal ingyenpizzát szerezni

2015. május 12., 15:00 Módosítva: 2015-05-13 18:21
18

Két tinderes trendről/játékról lesz szó ebben a posztban, az első amerikai, a második magyar. Ha ön nem tudná: a Tinder jelenleg valószínűleg a legnépszerűbb internetes, pontosabban okostelefonos társkereső app, teszteltük már mi is, itt olvashat róla.

Na de mint tudjuk, a társkeresőket rengeteg mindenre lehet használni a társkeresésen kívül, és most úgy tűnik, Amerikában egy újabb célt tűztek ki maguk elé a tinderezők, és az egésznek azt a nevet adták, hogy The Tinder Games, ami ugye utalás Az éhezők viadala című filmekre-könyvekre. Igen, kajáról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Irina Shayk menyasszonyként is szexi, a gyíkalien kevésbé

2015. május 11., 15:45 Módosítva: 2015-05-12 13:31
12

Két durva véglet a barcelonai esküvői divathétről. Lapozgasson bele, el fog képedni!

Minél korábban válik valaki alfahímmé, annál nagyobb árat fizet érte

2015. május 10., 14:20 Módosítva: 2015-05-16 14:53
186

Olvasva Gyula írását a 10 idegesítő női kérdésről, nyugtalanná váltam. Az írás igen jópofa és sok mindent nagyon jól lát. Azonban nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy az egész valahogy torz. Némi gondolkodás után rájöttem, mi a problémám mindazzal, amit segítő szándékkal leírt” – a mai levél Ármintól jött, de a sztori nem is Gyulánál kezdődik, hanem ennél a posztnál, amikor felsoroltunk 10 idegesítő, tipikusan női kérdést.

Gyula erre reagálva írta meg, hogy szerinte a nőknek miért van szükségük arra, hogy ilyeneket kérdezzenek a férfiaktól, illetve hogy mit kell válaszolni a kérdésekre. Gyula teóriája rengeteg lájkot kapott, és most erre reagál Ármin, megintcsak borzasztó érdekesen. Olvassa végig Ármin okfejtését, aztán ha kedvet érez ahhoz, hogy a témát folytassa, írjon nekünk ön is! A Randiblog címén az ön e-mailjét is várjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Benne vagyok egy kapcsolatban, ahol bántanak

2015. május 9., 13:58 Módosítva: 2015-05-16 14:51
37

Jó ideje elkezdtem már írni ezt a levelet nektek, sok olyan levél volt, ami hasonlított kicsit a helyzetemre, vagy úgy gondoltam, megérné, hogy reagáljak rá, de mindig oda jutottam, hogy ahhoz le kéne írnom mindent” – nem tudjuk, hogy alábbi levelében Lana tényleg leírt-e mindent, de az biztos, hogy nagyon sokat leírt. Elsősorban természetesen a jelenlegi kapcsolatáról, hiszen ez a Randiblog, de az előzményekről, a gyerekkoráról is, mivel ez a korszak nagyban meghatározta a későbbieket. Fizikai erőszakról ugyan (most már) nincs szó, de ennek ellenére az ön reakciója bizonyára az lesz Lana levelére, hogy mondja el a partnerének, hogy mit érez, és ha ő nem változtat, hagyja ott. Ez sajnos Lanának nem megy olyan könnyen, mint ahogy annak kéne, de hátha sikerül javítania a helyzeten. Ha ön tudja, konkrétan mit is kéne tennie, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére! Ha volt hasonló helyzetben ön is, tapasztalataira is nagyon kíváncsiak lennénk!

Távolról sincs vége, olvasson még