Randi

A Velvet randiblogja

Bátor: hagyták a szőke nőt vezetni az első randin

2015. február 17., 14:12 Módosítva: 2015.02.18 21:31
33

A fenti videónak megvan az a két szépséghibája, hogy egyrészt valentinos, másrészt reklám. De egyébként minden annyira csodálatos a Ford Mustangnak ebben a három és fél perces promójában, hogy csak ajánlani tudjuk a megtekintését. Nem egy klasszikus reklámfilmről van szó ugyanis, hanem egy kandi kamerás szívatásról. Néhány férfi azt hiszi, hogy egy igazi villámrandizós eseményen vett részt, ahol a kiválasztott szőke cicababával elmennek most egyet autózgatni ismerkedési céllal. A csajnak jó autója van, és ő vezet.

A vicc az egészben az, hogy a csaj csak úgy csinál, mintha tényleg egy átlagos buta szőke nő lenne: pl. az elején azon panaszkodik, hogy jaj, nem is tudja, hogy is kell ezeket a sebváltós kocsikat vezetni (ugye Amerikában az automata váltós kocsik a jellemzőek). Néznek is a pasik gyanúsan nagyokat.

Csakhogy a csaj igazából egy autós jelenetekre szakosodott kaszkadőr, és egy ponton azt mondja, hogy ja, erre rövidebb, hajtsunk ide be. Az áldozatok nem tudják, hogy ez egy forgalom elől elzárt terület (bár mondjuk eléggé ordít róla), és itt a nő bemutatja kaszkadőri tudományát. Az anyósülésre beövezett férfiak reakcióit meg se próbáljuk szavakba önteni, ön már úgyis rákattintott a play gombra, és hamarosan látni fogja, hogy mi történt.

Ez a lagzi valószínűleg többe került, mint amennyit ön egy évben keres

2015. február 16., 15:48 Módosítva: 2015.02.17 17:54
33

Dúsgazdag indiai vállalkozók fia három nap alatt vett el egy gyönyörű nőt, elképesztő ceremónia során.

Ez biztos a szeretőm volt

2015. február 15., 15:37 Módosítva: 2015.02.16 16:02
33

Kérlek benneteket, írjatok egy cikket arról, hogy lehet kivédeni azt, hogy a partner a Facebookot feltörje. Sajnos az exem úgy követte a chatjeimet, mint valami sorozatot, hiába nem volt semmi érdemleges benne. Voltak ráutaló jelek, hogy kutakodik, de naivan, jóhiszeműen álltam a dologhoz. Mikor eléálltam és számonkértem, akkor sem adott egyenes választ. Majd PC-ről megírom a sztorit, hogy okulhassanak belőle. Addig kérlek benneteket, egy cikket írjatok tippekkel, hogy lehet az ilyen kutakodást kivédeni!

Összesen ennyi állt egy levélben, ami a Randiblog e-mailcímére jött a napokban. A beküldő Gina néven fog szerepelni nálunk, és válaszoltam neki, és hamarosan meg is küldte teljes történetét, amit hüledezve olvastam el. Ahogy Gina kérte, ezek után össze is dugtuk a fejünket a szerkesztőségben, és összejött pár dolog válaszként, de azért ha ön még hozzátenne valamit, kérjük, írja meg!

Távolról sincs vége, olvasson még

Simán megcsinálnak dolgokat a szexben, ami egy 23-31 közötti nőnek derogál

2015. február 14., 20:52 Módosítva: 2015.02.17 11:45
97

Nem olvasom rendszeresen a blogot, de azért párszor már belefutottam, és mindig nagyon érdekes/elgondolkodtató, esetenként kicsit bosszantó történeteket olvasok, de ez így is van rendjén. Most először gondoltam, hogy írok, mert olvastam két beküldő (Vilmos és Aldó) levelét, amit közzétettetek. Mindkét oldalról látom/láttam a témát tehát a fiatalabb srác-idősebb nő és a fiatalabb lány-középkorú pacák verziót is” – ezzel a bevezetővel kezdi a levelét Bálint, és aztán amit leír, az egyrészt lesújtó véleménye a mai magyar huszonéves nőkről, majd a harmincon felüli hölgyek dicsérete. Szóval igen, Bálint is úgy érzi, hogy idősebb nővel jobb, és meg is indokolja, hogy miért. Egyet ért? Vitatkozna? Más a tapasztalata? Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vége az unalmas édelgésnek! Itt a Valentin-napi bókgenerátor!

mm
2015. február 14., 02:03 Módosítva: 2020.02.15 11:58
1106

Itt a nyakunkon a Valentin-nap, és ha esetleg ön is bajban van azzal, hogy akkor pontosan hogyan is adja annak a különleges személynek a tudtára, hogy hányadán is állnak egymással az ön szemében, akkor a legjobb helyen jár!

Elkészült ugyanis a Valentin-napi bókgenerátor! Csak annyi a dolga, hogy megadja az illető nevét a lenti generátorban, kiválasztja a kategóriákból, hogy milyen típusú bókot szeretne küldeni, és a generátor pillanatok alatt előáll egy frappáns bókkal! A bókot utána nyugodtan megoszthatja Facebookon, így a különleges személy tutira értesül róla, hogy mi a helyzet.

A programozást nagyon köszönjük Oznak, a dizájnt pedig Pötyének! Szórakozzanak önök is legalább olyan jól, mint mi!

Kit érdekel Brangelina? Ezek a celebpárok sokkal cukibbak!

2015. február 12., 19:16 Módosítva: 2015.02.13 23:11
4

Ha celebpárokat kéne mondnai, mindenki azzal kezdené, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt. Vagy Kardashian és Kanye West. Esetleg Clooney meg a jogvédő neje.

Pedig ők simán csak híresek, de közel sem annyira szórakoztatóan cukik, mint az alábbi celebpárok, akiket tényleg lehet irigyelni, mert látszólag nagyon, de tényleg NAGYON szeretik egymást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ilyen nőket/férfiakat nem szedi fel senki a neten

2015. február 11., 16:01 Módosítva: 2015.02.13 08:44
92

Sok levelet kaptunk már arról, hogy milyen nehéz a neten társat találni. Most szerencsére eloszlat néhány kételyt a Match.com felmérése, amit a Time magazin közölt le. Egy ötezer fős, az USA-ra nézve reprezentatív mintát kérdeztek ki arról, kit mi irritál, és bár az adatok elvileg az amerikaiakra vonatkoznak, azért eléggé az az érzésünk, hogy a nagy része ugyanígy van Magyarországon is.

Először azt soroljuk fel, hogy a férfiakat mi irritálja a legjobban, ha csajozni próbálnak az interneten, aztán pedig jön a másik oldala az éremnek, hogy mi az, amit meg a nők nem bírnak a férfiakban – mellesleg csomó minden van, ami mindkét nemet irritálja, legfeljebb eltérő mértékben. Érdekes megfigyelni azt is, hogy csak egy olyan dolog van, ami legalább a férfiak felénél azonnal kizáró ok, míg a nők válogatósabbnak tűnnek, hiszen náluk négy olyan dolog is van, amit több, mint 50% kritizál a férfiakban.

Szóval figyelmesen olvassa az alábbiakat, amennyiben ön is hajlamos az ilyesmikre, ne csodálkozzon, ha nem izgulnak önre az ellenkező nem képviselői a neten keresztül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a sorsa annak, aki a 40. születésnapjáig magányos marad

2015. február 10., 16:34 Módosítva: 2020.03.12 15:48
26

Fiatalon sokan megfogadják ellenkező nemű haverjaikkal, hogy ha X éves korukig (pl. 18 évesen a 30 még nagyon öregnek tűnik) egyikük sem házasodik össze senkivel, akkor összeházasodnak egymással. Hasonló fogadalmat tett a mai poszt hősnője is, bizonyos Yasmin Eleby, csak ő azt fogadta meg, hogy ha 40 éves lesz, és még mindig nem lesz férje, saját magához megy hozzá feleségül. Na, január elején tényleg be is töltötte a 40-et, a Buzfeeden találtuk meg, hogy mi történt ekkor.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexuálisan szadizni valakit olyan hatású, mint egy szabadulós játék

2015. február 9., 17:11 Módosítva: 2019.01.30 17:18
10

A Guardian ezen cikke szerint A szürke ötven árnyalatának sikerétől függetlenül brit tudósok már rég vizsgálják azt, hogy milyen hatással vannak az emberre a szado-mazó játékok. Állítólag az emberek többsége vágyik az ilyesmire, a nők 65%-a és a férfiak 53%-a vágyik arra, hogy uralkodjanak rajta, míg a nők 47%-a és a férfiak 60%-a fantáziál arról, hogy milyen (lehet) az uralkodó szerepben lenni. A Depeche Mode már 1984-ben megmondta, hogy a szado-mazó (angol rövidítéssel BDSM) szexben az a jó, hogy nagyon sokban hasonlít az életre, de azért most ennél valamivel több információval is gazdagodtunk. A kutatók szerint ugyanis jótékony hatása van az ilyen szexuális játékoknak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Arra jutottam, hogy jöjjön egy hivatásos

2015. február 8., 18:54 Módosítva: 2015.02.10 10:12
39

Már nagyon sokszor gondolkodtam ezen az e-mailen, de mindig meggondoltam magam, de most olyan állapotban vagyok, hogy jobban szeretném ezt most leírni” – ezzel a bevezetővel kezdődik az alábbi levél, amiben a fő témának a szüzesség elvesztését tekinthetjük. Beküldőjének azt az álnevet találtunk, hogy Jutas, és ő kamaszsráckorától kezdve meséli el élete történetét, amit végigkísért egy bizonyos gond, ami azóta is megoldatlan. Jutas tanácsot kér, ezért most az ő kedvéért is írjuk a bevezetőben, hogy ha ön úgy érzi, lenne értelme, ha ön is megosztaná velünk gondolatait és tapasztalatait, akkor kérjük, küldjön nekünk ön is e-mailt! A Randiblog címén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Választania kellett a felesége és downos újszülött fia között

2015. február 7., 12:52 Módosítva: 2015.02.08 14:09
20

Az alábbi sztorival többek között a Buzzfeed támadja mindenki könnyzacskóit és empátiáját: egy nem mindennapi szituációról van szó, amiben egy férfinak nehéz döntést kellett hoznia. Samuel Forrest Új-Zélandról származik, de a felesége örmény, és ők ketten Örményországban tartózkodtak most január 21-én, amikor a feleség, Ruzan Badalyan megszült. Forrestéknek kisfiuk lett, ám az orvosok hamarosan arról tájékoztatták a szülőket, hogy a kis Leo Down-szindrómás. Nem igazán derül ki, hogy férj és feleség hogyan jöttek össze és hogy a világ két ellentétes vége (azaz kettejük szülőországai) közül miért Örményországot választották a letelepedéshez, de állítólag Örményországban enyhén szólva nem úgy állnak hozzá a fogyatékos gyerekekhez, mint nyugaton.

enhanced-1686-1423199030-23
Fotó: gofundme.com
Távolról sincs vége, olvasson még

Nocsak, micsoda híresség pályázik bejutni a bugyimba

2015. február 6., 18:13 Módosítva: 2015.02.09 08:51
30

Történetem megírásán sokat gondolkodtam. De végül mégis arra jutottam, hogy megosztom veletek, mert őszintén kíváncsi vagyok, hogy kik járhatnak még a cipőmben. Nem is az alábbi eset kapcsán, hanem konkrétan az adott emberrel kapcsolatban. Aki amolyan magyar Charlie Sheen. Nyilván nem fogom megnevezni az illetőt, de úgy vélem, a neve nélkül is felismerhető lesz az esetlegesen érintettek számára” – egy nagyon titokzatos levelet kaptunk a napokban, a feladót természetesen nem Dórának hívják, de itt most ez lesz az álneve.

Az ő történetében fontos szerepet kap egy férfi, akinek nem adtunk álnevet, viszont Dóra annyit elárul róla, hogy híres és kapcsolatban él. Természetesen soha nem fogjuk tudni ellenőrizni, hogy Dóra története tényleg így megtörtént-e, és ha igen, ki a másik főszereplő – ez egy ilyen műfaj. Találgatni nyilván lehet, de valószínűleg nem érdemes. Mindenesetre ha önnek is volt már románca egy hírességgel, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére, hogy zajlott!

Távolról sincs vége, olvasson még

Undorító bosszút állt a csaján a leghiúbb brit

2015. február 5., 17:17 Módosítva: 2015.02.07 08:56
40

Matt Dunforddal eddig kétszer foglalkoztunk a Velveten: először is tavaly megírtuk a Kockahas blogban, hogy milyen gyönyörűséges is ő, és hogy mennyi pénzt és energiát fordít tökéletes külsejére. Másodszor az év végi összesítésben került elő, önöknek ugyanis nem tetszett Dunford annyira, mint amennyire ő tetszik saját magának: nézőink beszavazták az év 3 legvisszataszítóbb férfija közé. Ezek után nem maradhat ki az a hír, hogy ez a Nagy-Britannia leghiúbb férfijának kikiáltott személy bíróság előtt volt a héten, és el is meszelték. Aki azt sejtette, hogy ezzel a pasival valami nagy gáz van, annak igaza volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fingott a vonaton, megtetszett egy pasinak

2015. február 5., 16:02 Módosítva: 2015.02.07 08:51
194

Egy Imgur-felhasználó szerint ez a hirdetés így megjelent a brit Metró újságban:

Fotó: Imgur

Azaz:

A szőke, piros esőkabátos lánynak a Mountain Ash vasútállomásról. Körülnéztél, hogy meghallotta-e valaki, hogy szellentettél. Összemosolyogtunk. Kávézunk?

Ezt egy „Menő bundesligafrizurás srác” küldte be az újságnak SMS-ben. Az nem derül ki egyértelműen, hogy a lány tényleg a vonaton fingott-e vagy lent az állomáson, de reméljük, hogy az első, mert az valahogy viccesebb. Borzasztóan szeretnénk tudni, hogy a lányhoz eljutott-e az üzenet, a hirdetést feladó fiatalembernek meg nagyon ajánljuk ezt a cikket a Dívány archívumából.

A pasivadászatnak ezzel a fotóval vége

2015. február 4., 16:45 Módosítva: 2015.02.05 14:20
37

A fenti fotót a Buzzfeeden találtuk – gyakorlatilag egy esküvői meghívóról van szó, de már eddig is sokezerszer annyi emberhez eljutott, mint ahányan ott lesznek majd a lakodalomban. A dátum a képen is látható, közvetlenül az alatt a felirat alatt, aminek a magyar fordítása ennyi: „A vadászatnak vége!”

A poén azért különösen ütős, mert a hely, ahol menyasszonyt fényképezték, a hölgy családjának saját birtoka Oregon államban. A sztori egyetlen kevésbé menő részlete az, hogy a lány és kedves famíliája valóban szoktak is vadászni ezen a területen, méghozzá jávorszarvasokra. Most, hogy a pasivadászatnak vége, esetleg az állatokat is békén hagyhatnák egyszer s mindenkorra. De még ne kattintson tovább, alább egy még nagyobb szuperséget láthat.

Távolról sincs vége, olvasson még

25 éves a Pretty Woman! Itt 27 milláért nosztalgiázhat

2015. február 3., 20:06 Módosítva: 2015.02.04 09:29
4

Most márciusban lesz 25 éve, hogy a mozikba került a Pretty Woman, ami egyrészt berobbantotta Julia Roberts karrierjét, másrészt minden idők egyik legsikeresebb romantikus vígjátékává vált. Ha ön erre a posztra kattintott, nyilván ön is látta és szereti a Pretty Womant, és amennyiben tényleg így van, akkor van egy szuper hírünk: a Jezebel talált önnek egy remek ajánlatot!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ez nincs kitöltve, azt jelenti, szexpartnert keresek

2015. február 2., 16:32 Módosítva: 2015.02.03 16:04
13

Még mindig az egyedülállók táborát erősítem,  és ezen az sem segít, hogy egy  jó ideje visszahúzódtam a nyilvánosság elől. Nem járok társaságba, szórakozni, szóval esélyem sincs arra, hogy ismerkedjek.  De valahogy ez nem is volt kardinális kérdés egészen addig, amíg el nem kaptam ezt a remek kis influenzát és egyedül szenvedtem otthon. Kicsit kellemetlen, hogy senki nem nyitja az emberre az ajtót, amikor lázasan vergődik az ágyban.  Akkor eldöntöttem, újrakezdem. Ismerkedni fogok. És ugyan hol máshol?! Nyilván a nagyon népszerű Tinderen próbáltam szerencsét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Addig nem élveztettem el, amíg nem kérte alázattal

2015. február 1., 18:44 Módosítva: 2018.04.19 11:31
7

Nagy örömmel olvastuk férjemmel a 2014.12.30-án írott cikket. Végre, végre, végre ki vannak mondva, le vannak írva természetes, evidens, mégis évszázadok óta erőszakkal, dogmatikusan elnyomott dolgok! A cikk több párhuzamot is mutat saját életünkkel, életvitelünkkel, bár nálunk a sorrend fordítva alakult, nem úgy, mint Dávidéknál” – a mai posztban olvasható levél beküldőjének az Imogén álnév jutott. Imogén arra a cikkre hivatkozik, amiben egy olvasónk, Dávid azt írja le tippként egy szexmentes kapcsolatban élő olvasónknak, Szilárdának, hogy esetleg próbálják ki a nyitott házasság egy fajtáját.

Arról van szó, hogy a nőnek több szexuális partnere is van, de nem a férje háta mögött, hanem az ő beleegyezésével, sőt, akár egyenesen az ő orra előtt. Imogén lefegyverző őszinteséggel írja le, hogy ő és férje hogyan jutottak el idáig, örülünk, hogy néha ilyet is van alkalmunk közzétenni a Randiblogon. Ha van hozzáfűznivalója vagy saját tapasztalata, kérjük, írjon nekünk ön is e-mailt!

Távolról sincs vége, olvasson még

A főnököm csaja lettem, és ez a munkahelyen nyílt titok

2015. január 31., 16:09 Módosítva: 2018.09.22 17:12
53

Újabb könnyfakasztó sztorim van...” – ezzel kezdődik az alábbi beszámoló, és igen, a mai levél beküldője tavaly már szerepelt egyszer a Randiblogban. Az övé volt az egyik olyan sztori a sok közül, amiben olvasóink egy-egy munkahelyi kapcsolatot írtak le. A hölgy ezúttal a Marcella álnév alatt fog szerepelni, és most arról mesél, mennyiben változott meg a helyzete az idő előrehaladtával, főleg amiatt, hogy immár a kollégái is kezdenek tisztában lenni a helyzettel. Ön hogyan viselkedne egy ilyen helyzetben? Mit tenne a kollégák helyében? Várjuk továbbra is a leveleket, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, ha van véleménye vagy saját tapasztalata!

Távolról sincs vége, olvasson még

Annyi nőm volt, hogy egy csuklós busz simán dugig lenne

2015. január 30., 17:44 Módosítva: 2015.01.31 09:02
1

Még mindig folyamatosan érkeznek a levelek a Randiblog új e-mailcímére egy két héttel ezelőtti poszttal kapcsolatban, de most már nem várunk tovább, hanem összeszedtük az eddigi legérdekesebb, legfurább és/vagy legjellemzőbb válaszokat. Az eredeti levél beküldője Antal, egy fiatal srác. Ő nemrég összejött egy lánnyal, de kiderült, hogy a lánynak volt már korábban egy barátja Antal előtt.

Antal ahhoz kért segítséget, hogy hozzá tudjon szokni ahhoz a tudathoz, hogy barátnőjének bizonyos szempontból nem ő az egyetlen. De érdemes inkább visszakattintani az eredeti levélhez, Antal ennél sokkal jobban fogalmazta meg, hogy pontosan milyen kérdések merültek fel benne. A kérdésekre néhány olvasónk válaszát alább találja – ön mit mondott volna? Természetesen továbbra is várjuk a leveleket, írjon ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja, melyik titkos celebpár állítólagos himnusza ez?

2015. január 30., 15:50 Módosítva: 2015.01.30 16:24
2

Fent hallható az Uncover című dal, ami Svédországban pár éve gigasláger volt. Az énekesnő fiatal, gyönyörű és Zara Larssonnak hívják, a hangja nagyon hasonlít Rihannáéra, stílusa pedig Adele-ére, ami azért egy elég nyerő kombináció. Ez a dala egy titkos szerelemről szól olyan fülbemászóan, hogy az már szinte világrekord, úgyhogy most a jelek szerint Larsson lemezkiadója megpróbálja Svédországon kívül is sikerre vinni ezt a számot. A kampány részeként új videót kapott a szám a Vevón a múlt héten, ez látható fent.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van, akinek bejön, hogy extrémválogatós pasizáskor

2015. január 29., 18:14 Módosítva: 2015.01.31 09:46
21

Kétféle megközelítése van a párkeresésnek. Az egyik szerint a boldogsághoz kompromisszumokat kell kötni, és reális elvárásokkal kell nekiindulni a kutatásnak, merthogy aki nem egy Brad Pitt, az ne vágyakozzon egy Angelina Jolie-ra, mert csak kudarcélmények sorozata lesz a végeredmény, nem szerelem. De úgy is neki lehet indulni az egésznek, hogy én a legjobbat érdemlem, ebben az egy dologban kompromisszumoknak helye nincs, illetve a második legjobb sosem lehet elég, ahogy a költő mondja. A Jezebelen jött szembe bizonyos Amanda Lauren, aki az XO Jane nevű website szerzője, és aki pontosan ebbe a második kategóriába tartozik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja, hogy ezek már hány éve házasok?

2015. január 28., 17:01 Módosítva: 2015.01.30 08:53
43

Nemrég olyan a párokat mutattunk, akik most értek el kapcsolatuk hetedik, általában problémásnak bizonyuló évéhez. Ebben a kvízben most azokat a hírességeket vesszük elő, akik ezen azért már sikeresen túl vannak – igen, ilyen is van, még a celebek között is. Ezúttal azonban kvízt csináltunk a fotógyűjteményből, azaz a képek alatt mindig azt kell megmondania, hogy az adott pár hány éve házasodott össze.

Az egyszerűség és főleg az egyértelműség kedvéért nem a megismerkedés dátuma számít vagy az, hogy mikor jöttek össze, hanem a hivatalos esküvő dátuma. Egyszerűnek tűnik a feladat? Hát szerintünk nem lesz az, mivel jó rövid gondolkodási időt hagytunk a kérdésekre, viszont a négy válaszlehetőséget mindig 10-10 év választja el egymástól.

Nagyon híres celebpárokat mutatunk. Találja el, hány éve mondták ki az igent!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Az első randi vicces fotója és a következmények

2015. január 27., 17:01 Módosítva: 2015.01.28 14:06
25

Ezen a képen egy kanadai pár látható, Mike és Amy MacMillan. 19 és 17 évesek voltak, amikor ez a vicces fotó készült 1994-ben, és ez volt az első randijuk, méghozzá a Niagara vízesésnél.

Teljesen jól indul ez az év, mert ez már a második hét zsinórban, hogy egy olyan párt mutathatunk, akik tizenévesen jöttek össze, és aztán évtizedekre együtt maradtak. MacMillanékkel is ez történt ugyanis: a fenti fotózós randi ugyanis olyan jól sikerült, hogy a fiatal pár a mai napig együtt van, csak már nem annyira fiatalok.

Mostanra összeházasodtak, beutazták a világot és született két kisfiuk. És igen, nemrég volt húsz éve, hogy ez az első randis fotó elkészült. Úgyis menőség most a régi fotók újrafotózása, úgyhogy úgy döntöttek, ők is fényképezkednek még egyszer westernszerkóban, hogy megünnepeljék, hogy két évtizede jöttek össze. Az eredmény alább látható, kicsit kevésbé szexi, mint az eredeti, de szerintünk így is szuper.

Kommentálná? A Facebookon tegye!

Csalja a férje, de kapnak évi 15 millát a brit államtól

2015. január 26., 17:37 Módosítva: 2015.01.27 12:54
74

Ebben a posztban Cheryl Prudhamet és családját mutatjuk be önnek. Ez az angol nő 32 éves, és van egy 30 éves férje (Robert), meg 11 gyereke. Eddig tízszer szült, egyszer ikreket, és most megint terhes, értelemszerűen a tizenkettedikkel. Szép a nagy család, csak nagyon sokba kerül, ráadásul most válás fenyegeti. Még szerencse, hogy a gondozóként 20 órában dolgozó szülőket az állam évi 15 milliónak megfelelő összeggel segíti ki, de ők mégse maradnak tovább együtt a férj folyamatos hűtlensége miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Majd kialakul? Egy francokat!

2015. január 25., 19:23 Módosítva: 2015.01.26 08:27
22

Most olvastam én is a társkeresős sikersztorit, és csatlakoznék én is eggyel, illetve a tapasztalatokkal, tanácsokkal” – Témisz álnév alatt közöltünk hét nagyon jó gyakorlati tippet a társkereséshez még a hónap elején. Most megtoldjuk ezt további hat tanáccsal, ezeket egy Henriett álnevű olvasónktól kaptuk. Henriett nem csak úgy a levegőbe beszél: öt év keresés után ő is az interneten találta meg a szerelmet. Érdemes figyelmesen elolvasni, amit ír – ön egyetért? Hozzátenne még valamit? Van, amivel vitatkozna? Kérjük, küldje be nekünk ön is a véleményét és/vagy tapasztalatait! A Randiblog e-mailcíme új, ne felejtse!

Távolról sincs vége, olvasson még

Feltételeztem, hogy minden férfi ezért van fent a társkeresőkön

2015. január 24., 17:33 Módosítva: 2015.01.26 10:20
6

Ez a blogbejegyzés arra késztetett, hogy megosszam a mi történetünket is, hátha segít másoknak reményt adni. Mind a 7 tipp telitalálat, jó, hogy megszületett ez az összeállítás!” – ön tudta, hogy van olyan keresztnév, hogy Oxána? Eddig mi se, de a mai posztban közzétételre kerülő olvasói levél beküldőjének pont ezt az álnevet dobta a gép, őrület. De illik is ehhez a történethez a különleges keresztnév, mert Oxána ugyan szintén az internetes társkeresés buktatóiról és kudarcairól ír, a végén egy teljesen meglepő és ritkán hallott fordulatot vesz a sztori, a bevezetőből egy kicsit sejteni lehet, hogy milyet. Ha önnek is van egy hasonló története, mint Oxánának, kérjük, írjon nekünk! Nemrég lett új a Randiblog e-mailcíme, de azért a régit is nézzük még hébe-hóba!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az én képeimet bitorolhatják csajozós célra a gyökerek

2015. január 23., 17:13 Módosítva: 2017.07.25 15:08
14

Én erre a levélre reagálnék egy kicsit, Genovéva fantázianévvel ellátott szerzőtől” – írja egy újabb olvasónk, akit pedig ezennel a Rajmund fantázianévvel látunk el. Genovéva pasizásai történetét küldte be nekünk, és a levélből úgy tűnik, hogy lehetetlen egy normális férfit kifogni. Ugyanez a tapasztalata Rajmundnak is a nőkkel, pedig azt mondja, a külsejével aztán nincs probléma. Akkor talán az a gond, hogy Rajmund még nem elég öreg? Önnek mi a tapasztalata, hogyan vélekedik a témáról? Írjon nekünk ön is, a leveleket most már a Randiblog új e-mailcímére várjuk, de persze ha véletlenül a régire ír, azt is megkapjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy napon születtek, 38 éve házasok

2015. január 22., 17:17 Módosítva: 2015.01.23 20:02
39

Nem gyakran, de néha azért mi is megengedünk magunknak egy kis vegytiszta, cinizmusmentes romantikát. A mai sztori például egy szép véletlenekkel megspékelt, de egyébként teljesen szokványos szerelmi történet – igen, még a mai világban is van olyan, hogy valaki az első szerelmével éli le az egész életét. Csak ez a pár annyira az egész életét együtt élte le, hogy egyszerre, egy napon, egy kórházban, egymás mellett születtek. Mindez Angliában, Exeterben történt, 1955. január 26-án.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabb megoldás azoknak, akik szégyellik, hogy nincs csajuk

2015. január 21., 18:29 Módosítva: 2015.01.22 16:00
5

A Gawkeren látjuk, hogy még csak tesztverzióban ugyan, de beindult az Invisible Girlfriend nevű szolgáltatás. Annyiban meg vagyunk lepve, hogy mi azt hittük, hogy ez a lufi már rég kidurrant, de úgy látszik, mégiscsak felfújta valaki újra. Amikor legutóbb arról volt szó, hogy hajadonok, illetve főleg agglegények hogyan csinálhatnak úgy, mintha lenne pasijuk/csajuk, akkor még egy facebookos megoldás volt aktuális, és őszintén szólva nem világos, hogy az új, mobilappos verzió mennyiben jobb a közösségi oldalon folytatott cselszövevénynél. De nézzük kicsit pontosabban, hogy miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még