Heti trendjeink legtöbb szavazatot kapó hírességei közül válogattuk ki a kilenc legérdekesebben öltözőt: Mihalik Enikőt és Katalin hercegnét mindig győztesen hozzák ki minden szavazásból, Palvin Barbarára tényleg rengetegen irigykednek, Eva Longoriát pedig valószínűleg nagyon szeretik, mert szinte bármit vesz fel a színésznő, önöknek tetszik. Tolvai Renáta pucérruhája és Horváth Éva bikinije is tarolt a tavaszi-nyári cikkekben. Most újra szavazhat kedvencére: döntse el, ki legyen az év legstílusosabb celebnője!

Mihalik Enikő vörösben

Az egyik legkeresettebb magyar modell 2012-ben már olyan eseményekre volt hivatalos, mint az AmfAR gála, ahol a rémes külsejű Lindsay Lohan és megannyi topmodell között jelenhetett meg. Talán azért szavazták őt a legjobban öltözöttnek, mert magyar, talán azért, mert tényleg tetszik önöknek a korallszín ruha, igazából mindegy is: 1486 olvasó szerint ő volt a legjobban öltözött modell a gálán.

A laza, vagány ruhában különösen vadócnak tűnik a munkák terén legendásan bevállalós Mihalik, akinek külön pirospont jár a természetes frizuáért: kicsit olyan, mintha csak az érkezés előtt tíz perccel rántotta volna elő otthon ezt a vörös, tisztességesen felsliccelt csodát a szekrényből, felkapott volna hozzá három darab arany kiegészítőt és már szaladt is volna a vörös szőnyegre. Ha önnek is nagyon tetszik Mihalik, szavazzon most rá!

Palvin Barbara estélyiben

Mihaliknál talán már jobban ismerik külföldön Palvin Barbi nevét, köszönhetően a Victoria's Secret bemutatónak és Justin Biebernek. Utóbbi miatt irigylik valószínűleg a legtöbben, pedig karrierje miatt is lehetne ő a tinilányok példaképe. Vagy épp Glamour gálás díjai miatt: az idei tavaszi eseményen nem csak a zsűri, de önök szerint is az alig 18 éves modell volt a legjobb csaj. 2012-ben annyi csinos ruhában láthattuk Palvint, hogy fel se tudjuk sorolni, de a masnis piros mini mellett estélyiben is megnézhettük Cannes-ban, gazdagon kivágott kis feketében a Victoria's Secret show előtt és bugyiban a shown. Ha ön szerint Palvin öltözködött a legjobban az évben, szavazzon rá!

Katalin hercegné

Katalin hercegnét sok lap megválasztotta az év stílusikonjának, ruháit rengetegen irigylik, másolják, a brit nők még a térdszoknyára is átszoktak miatta a miniről. Katalin önöknek is nagyon tetszik, ha bekerült egy heti trendbe, biztos ő nyert: például a gyephokis szettjéért is odáig voltak, pedig csak egy színes farmer volt rajta zakóval, ami azért nem akkora találmány. Szolid combvillantását is szerették, és még hosszan sorolhatnánk, mi mindent: a frufruját, a terhességét, a haját úgy általában, csipkés ruháját, cipőjét, etc. Ha még mindig ő a kedvence, szavazzon rá ismét!

Eva Longoria

Eva Longoriát legalább annyira szeretik, mint Katalin hercegnét, amellett, hogy a Született feleségek MILF-jei közül a legszexisebbnek választották, Cannes-i szettjeit is mádták. Longoria jó nagy felhajtást kavart az uszályaival és dekoltázsaival: a fesztivál megnyitóján Marchesában tündökölt, aztán egy merész Emilio Pucci estélyiben pózolt a vörös szőnyegen.

Nem csak estélyiben tetszik önöknek Longoria: egyszerű pink nadrágban is veri a mezőnyt, igaz, az abszolút győztes Katherine Heigl lett, de alig pár szavazattal maradt le tőle Longoria, aki egyszerű, fehér inggel vette fel rózsaszín farmerét. Az azonban mindenképp dícséretes, hogy rúzsának árnyalatát a nadrág színéhez igazította. Ha ön szerint a színésznő 2012 legjobban ruházott nője, szavazzon rá!

Tolvai Renáta

Tolvai Renáta cometes műkorcsolyázó-dressze elég megosztó darab, de önök imádták. Ezek szerint mégsem sok ez a fajta kitárulkozás és Tolvai alkata is pont megfelelő egy szinte semmit sem takaró Léber Barbara ruhához. Ha ön szerint az év legjobb húzása az volt, hogy Tolvai végre elhozta a magyar eseményekre is a külföldön már befutott pucérruha jelenséget, szavazzon arra, hogy ő volt a legjobban öltözött, ha azonban egyáltalán nem volt kíváncsi a celebnő melleire, keressen mást!

Horváth Éva

Horváth Éva leginkább azért került bele év végi válogatásunkba, mert ő volt az egyetlen olyan heti trend-szereplő, aki bikiniben nyerte meg a szavazást.

Horváth és Muri Enikő egy piás promóesemény keretében indult a Kék szalag vitorlásversenyen: nehéz olyan fürdőruhát elképzelni, ami az exszépségversenyző-modellen különösebben rosszul állna, ez az azúrkék darab is remekül feszül rajta, még egy hasonló színű karórát is felvett hozzá. Ezzel lenyomta George Clooney exnőjét, Elisabetta Canalist és Candice Swanepoel Victoria's Secret modellt is. Ha még mindig úgy gondolja, hogy Horváth a legjobb bikiniben, szavazzon rá!

Charlize Theron

Dél-Afrika leghíresebb színésznője az egyetlen, akinek jól áll még egy olyan bőrruha is, ami mindenkiből tramplit csinál. Theron a Hófehér és a vadász című filmjét reklámozta Japánban, amikor kékesen csillogó bőrruhát öltött: csillogó kiegészítők helyett csak egy szép árnyalatú, élénkvörös rúzst tett fel. Talán ezért szavaztak 1015-en arra, hogy ő az, akin a legjobban feszül a bőr.

Emma Watson

A Harry Potter-filmek Hermionéja új filmjének promóciója alkalmából öltött merész, fehér ruhát, amiben gusztusosan melloldalt villantott.

Elég vadító a furcsa szabású ruha, ami olyan, mintha a felét már lecipzározta volna magáról Watson, az meg már csak a hab a tortán, hogy a furcsa felsőrészből elő-elővillan a színésznő mellprofilja. A cseles villantás nagyon bejött önöknek, nem úgy, mint Pamela Anderson majdnem pucér riszálása: ha a színésznő stílusos húzása a kedvence 2012-ben, szavazzon Watsonra!

Heidi Klum

Ki 2012 legstílusosabb celebnője?

Klum nem Németországban készülődik a karácsonyra, hanem a kevésbé fagyos Beverly Hillsben vitte el a gyerekekeit beszerezni pár jópofa díszt. Klum térdcsizmája és kellemes, meleg színű blúza és blézere remekül passzol az alkalomhoz. De Klum nem csak a karácsonyváró heti trendben alakított nagyot: előszeretettel öltözik be különféle jelmezekbe, kleopátrás mikulásöltözete például elég extrém ahhoz, hogy az is elkezdjen szimpatizálni a modellel, aki egyébként unja tökéletes vigyorát.

Önön a sor, szavazza meg, ki legyen az év legjobban öltözöttje! A galériában egy-egy celebnőről több képet is talál, hogy könnyebben tudjon dönteni: Eva Longoria, vagy Katalin hercegné választott többször jól? Esetleg Heidi Klum természetessége jön be önnek? Vagy Tolvai Renáta pucérruhája? Esetleg Horváth Éva bikinis képeit esik a legjobban decemberben nézegetni? Szavazzon kedvencére!