Vajna Tímea 2017-es éve majdnem olyan sikeresen alakult, mint a 2016-os, úgyhogy feladatunknak tekintjük, hogy erről a kellő tisztelettel meg is emlékezzünk. Azt előre leszögezhetjük, hogy nemcsak az Instán alkotott, hanem számos tevékenységben fejlődött, új dolgokat tanult meg, és az unalomba sem halt bele, pedig tartottunk tőle egy kicsit.

Ki a févöritje Vajna Tímeának? 

Az év első hónapját szinte teljes egészében a Maldív-szigeteken töltötte azzal, hogy éjt nappallá téve a tengerparton fotóztatta hiányos öltözetű testét. Ekkortájt kezdte életcéljának tekinteni, hogy egy szép napon híres személyek arcához érintse a sajátját, amit először a Golden Globe-on végigvonulva kívánt teljesíteni. Ez akkor még váratott magára, viszont csodálatos kontentet gyártott azzal, hogy élő adásban vezette végig a rajongóit a gálán. Aztán hálistennek, az öt perce tartó életeálma egy csapásra mégis valóra vált, amikor a kedvenc(!) fogorvosi rendelőjében összefutott Jean-Claude Van Damme-mal, aki nyilván szelfit követelt tőle azonnal. Az év során Vajnáné még számos alkalommal élt át hasonlót, így például, miután magángéppel Cannes-ba utazott,

vajna tímea és Az amerikai álom

Na de folytassuk időrendben a dolgokat. A meleg időjárást csakis a hideggel tudta kipihenni, ezért január vége felé téli sportra váltott. Az öltözködést illető átállás nem volt könnyű, ezért egy darabig fürdőruhában volt kénytelen síelni. Amikor végre felöltözött, életveszélyes mutatványokat adott elő, ami miatt joggal aggódhattunk azon, hogy vajon ki tudják-e majd műteni a hátába akadt sílécet. 

Februárra erősen rákattant a mellbimbópiktogramok használatára, így az év második hónapjára már nyolcszor mutatta meg a mellét majdnem. A módszert később is alkalmazta, akkor már víz alatt, amire azóta sem találunk kielégítő magyarázatot. 

🌟#starfish #sea #ibiza #gopro #underthesea #mermaid #summer #vacation #spain

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Idővel kiderült, hogy férjével, Andy Vajnával közös házában a dór oszloprend uralkodik, és hogy még ez a luxus sem tartja őt vissza attól, hogy amerikai állampolgárságra tartson igényt. A Nagy Bejelentés után kicsit aggódni kezdtünk, hogy mi lesz a sorsa nevezetes fánkozójának, a Mr. Funknak, de hamar megnyugodhattunk, mert kiderült, nélküle is minden megy tovább a maga útján, olyannyira, hogy várhatóan külföldre is terjeszkedni fog. (A Vajnáné körül működő cégek pénzügyi helyzetének egyébként külön cikket szenteltünk, érdemes elolvasnia)

Márciusban Vajnáné hiába élte már három hete az amerikai álmot, mégis volt ideje arra, hogy stílustippeket osztogasson Lakatos Márk műsorában itthon, felvételről, dacára annak, hogy neki viszont egy rongya sem volt akkoriban, amit magára húzhatott volna. Mondjuk ezt majdnem minden instaképével bizonyította is. Aztán szépen eljött az Oscar-díjáatadó, és ahogy az tőle elvárható, megengedte a díjat nyert Deák Kristófnak, hogy közös szelfin szerepeljen egy hatalmas hírességgel, aki ő. 

Hamarosan azonban egy kellemetlen, de szerencsére rövid időszak köszöntött be Vajna Tímea életében, amikor a manapság nem túl népszerű Havas Henrik úgy nyilatkozott róla, hogy szerinte ugyanazt a mesterséget űzi, mint Kelemen Anna. Ekkor a műsorvezető váratlanul eltávolítódott az Andy Vajna-tulajdonolta TV2-től, annak ellenére, hogy a filmügyi kormánybiztos azt állította, pont leszarja Havas Henriket

Mit alkotott és mit tanult meg az év során Vajna Tímea?

Annak ellenére, hogy esetenként nem halljuk, amit mond, amit látunk, azt bizony elhihetjük. Ilyen volt többek köztött a várva várt instagramos imagevideó-trilógiája is, amelynek létrejöttében egy brazil, Cavallaria Filmes nevű produkciós cég segédkezett neki. Az elkészült videósorozat annyira felbátorította a tehetséget, hogy mindössze párezer fortintért beiratkozott egy színészképzőbe. Ezek után vérszemet kapott, és számos dologban kezdte fejleszteni magát, így jósnőnek tanult, és előretört a modellszakmában is. Utóbbira akkor derült fény, amikor a Getty Images képtárában láttuk őt viszont, amint magyarázatra nem szoruló, de nagyonhíres emberként iszonyú drága holmikat reklámoz a lényével. Hamarosan sikert sikerre halmozott, ami abban is megnyilvánult, hogy Alessandra Amborsio modell márkája is megosztotta az egyik fotóját Instagramon, amit Vajnáné azonnal lájkolt is készséggel. 

A sok dicsőség motiválni kezdte, ezért júniusra úgy határozott, hogy hamarosan a divatban járatlan, mégis az ő tanácsaira szoruló lányok boldogulását fogja támogatni saját fashionblogjával. Tervei között szerepel ugyanakkor egy film elkészítése is, amelynek kapcsán júniusban arról is beszélt, hogy miként képzeli el egy amputált lábú férfi életét. A megnyilatkozása Bovier György kerekesszékes tréner fülébe jutott, aki nyílt levélben fogalmazta meg, mit gondol az elmondottakról. Vajna Tímea alighanem sokat tanult az esetből, ugyanis a diskurzus állítólag építő végkimenetellel zárult

Augusztusban a legfontosabb hír is megérkezett vele kapcsolatban, azaz, hogy másodszorra, egyben végérvényesen megfogalmazódott benne a gyerekvállalás gondolata, ami, tervei szerint jövőre (azaz szinte mindjárt) testet is ölt majd

Addig pedig várunk, micsoda izgalmakkal készül még a jövő évre, és ahogy az eddigiek mutatják, aligha fogunk szűkölködni a váratlan eseményekben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Alighanem a 2017-es év lehetett Vajna Tímea féjvöritje

Ha ön több helyen járt vagy több élményben volt része, mint a kormánybiztos nejének, akkor legközelebb önről írunk cikket, megígérjük.

21 · Dec 28, 2017 05:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments