horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A hétközepi vörösszőnyeges események is tudnak szexik meg meglepők lenni

november 27., 16:01 Módosítva: 2019.11.29 10:27
5

Sydney-ből Halsey és Sophie Monk dekoltázsát meg Dua Lipa fekete-fehér szettjét küldjük, Londonban Naomi Campbell pedig Boy George-dzsal partizott.

Papp Szabolcs egy nap ismeretség után költözött össze a feleségével

november 27., 14:25 Módosítva: 2019.11.28 15:55
7

Papp Szabolcsot, a Supernem frontemberét mindenki hiperaktív rockzenészként ismeri, de kevesen tudják, hogy férjként és családapaként egy sokkal kiegyensúlyozottabb, higgadtabb életet él. Lovász László műsorában, a Lakástalkshowban mesélt arról, hogy felsége váltotta meg, neki köszönhetően lett jobb ember. 16 éve élnek együtt, úgy, hogy megismerkedésük után egy nappal már össze is költöztek, a szerelem pedig azóta is tart. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Balogh Eleni, a Miss Balaton győztese: „Elhatároztam, hogy kitartó, alázatos leszek, és az is voltam"

november 27., 14:19 Módosítva: 2019.11.28 15:24
4

Winter Partyt tartottak a Miss Balaton Szépségverseny versenyzői, akik között természetesen ott volt az idei év győztese, Balogh Eleni is. A 19 éves lánnyal készített  interjúnkat olvassa.

Alig három hónapja, hogy megválasztottak Miss Balaton Szépségverseny nyertesének. Mi volt az első gondolatod, amikor fejedre került a korona?

Fel sem fogtam az egészet, még csak mostanában kezdem feldolgozni, mi is történt velem. A verseny óta nagyon pörgőssé vált az életem, főleg, hogy az egyetemet is elkezdtem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tenki Réka: „Azt mondta, nem én vagyok, akit keres, aztán visszahívott, hogy de, mégis"

november 27., 12:31 Módosítva: 2019.11.29 15:35
223

December 5-én kerül a mozikba az év utolsó magyar romantikus vígjátéka, a Seveled, mely Gergő (Mészáros Béla) és Saci (Tenki Réka) látszatkapcsolatáról szól, akik a férfi betegeskedő édesanyja miatt kénytelenek eljátszani, hogy egy párt alkotnak. A filmről Tenki Rékával beszélgettünk. 

Még két hét van a premierig, de te már láttad a filmet. Olyan volt, amilyennek elképzelted?

Nem tudom, milyennek képzeltem el. A trailer nagyon vidám és pörgős, ilyennek is kell lennie egy előzetesnek, de a film tele van érzékenységgel, odaadással. Hol röhögök rajta, hol elgondolkodom, hol pedig sírhatnékom támad. Úgy néztem végig a másfél órás filmet, hogy közben észre sem vettem az idő múlását. Ez egy nagyon szívmelengető film.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nicole Scherzinger brutál hasizmot villantott

november 27., 11:14 Módosítva: 2019.11.30 10:30
7

Az eddig sem volt titok, hogy a Pussycat Dolls egykori énekesnőjének minden szín jól áll. Nicole Scherzinger nem véletlenül volt a legendás lánybanda tagja, ugyanis nem csupán énekesnőként állja meg a helyét: amióta csak ismerjük, remek alakja van. Ezt bizonyította most is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Radics Gigi sportmelltartóban pózolt egy címlapfotózáson

november 27., 11:07 Módosítva: 2019.11.28 15:24
24

Alább láthatja a Well&Fit magazin új számának borítóját, amin Radics Gigi látható sportmelltartóban és egy félig-meddig felvett dzsekiben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gáspár Laci a mi cikkünkből tudta meg, hogy ByeAlexék a kocsijával viccelődnek

november 27., 10:35 Módosítva: 2019.11.28 14:56
18

Tegnap számoltunk be ByeAlex humorizáló Insta-posztjáról, melyben egy lila színű Lamborghini előtt pózol egyik mentoráltjával, Manuellel. A képhez tartozó szövegben az énekes azzal viccelődött, hogy az X-Faktor versenyzője a 2 élő show-val és a Youtube-ra feltöltött videóival annyit keresett, hogy már tudott is magának venni egy autót, ami valójában nem is a fiatal tehetségé volt, hanem Gáspár Lacié. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A pedofilügy óta Som-Balogh Edina csak szponzorált tartalmakhoz tölt fel lányáról képet

november 27., 10:12 Módosítva: 2019.11.28 11:31
31

Augusztus közepén nyilatkozott Som-Balogh Edina arról, hogy egy névtelen levelet kapott, amit lányának, Lilinek címeztek. Az ismeretlen személy Instagramon szúrhatta ki a színésznő aranyos gyerekeit, akik közül Lilihez elítélendő módon próbált meg közeledni, először csak kommentekkel, majd utána egy levéllel. Akkor Som-Balogh Edina azt mondta, csak nagyon ritkán fogja megmutatni gyerekeit közösségi oldalán, de nagyon nehéz lesz megállnia, mert annyira büszke rájuk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

L.L. Junior megenyhült, kisfia egy hétvégét az anyjánál tölthetett

november 27., 10:07 Módosítva: 2019.11.28 08:12
9

L.L. Junior 38 éves rapper és  volt párja, Hopp Csilla kapcsolata rengeteg figyelmet kap most a sajtótól azt követően, hogy autóbalesetben elvesztették három éves fiukat, Dávidot. A pár másik közös gyermeke, Lacika eddig túlnyomórészt édesapjánál volt, és a felek között vitatott kérdés volt a láthatás. A legújabb fejlemény az ügyben az, hogy L.L. Junior beleegyezett, hogy legyen az édesanyánál egy egész hétvégét közös kisfiuk, Lacika, írja a Bors. Mindez azért nagy fordulat, mert a Fekete vonat egykori tagja és volt partnere között annyira rossz volt a viszony a legutóbbi időkig, hogy pár héttel ezelőtt rendőrt hívtak rájuk egy veszekedés miatt.

Hopp Csilla többek között a következőt nyilatkozta a lapnak volt párjával kapcsolatban, akinek polgári neve Lesi László:

Laci varázsütésre megváltozott, és na­gyon rendes velem. Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajna Tímea Jennifer Lopezzel közös fotót poszolt

november 27., 09:15 Módosítva: 2019.12.05 14:20
32

Az alábbi képen nyilván ön is felismeri Vajna Tímeát és Jennifer Lopezt, közöttük pedig Návai Anikó újságíró ül, aki a legutóbb egy Golden Globe-os eseményre is elvitte Andy Vajna özvegyét Hollywoodban. Most a Hustlers (A Wall Street pillangói) című film eseményén voltak együtt, amint azt az alábbi poszt mutatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kálloy Molnár Péter 20 kilót fogyott az elmúlt egy évben

november 27., 08:53 Módosítva: 2019.11.28 10:40
4

Tavaly október 28-án Kálloy Molnár Pétert rohammentővel vitték kórházba egy előadásról. A 49 éves színész azóta megváltoztatta életmódját, és ennek következménye volt az is, hogy leadott húsz kilót a tavaly évvégi eset óta. Sokat sportol, azt mondja, 15 évvel ezelőtti formáját szeretné visszanyerni, írja a Blikk.

Sokkal jobb az életem, mint korábban, de teszek is ezért. A sport szerves része lett az életemnek, a futópad és a bicikli a mindennapjaim szereplői, ennek köszönhetően pedig eddig húsz kilót adtam le. De nem állok meg itt

– nyilatkozta többek között Kálloy Molnár Péter, hozzátéve, hogy színházi munkái mellett forgat is, plusz két filmhez írt zenét. A színész ebben a hónapban újonnan indított egy Instagram-fiókot is, amely eddig kettő fotót tartalmaz, itt lehet megtekinteni/bekövetni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eljárást indított az NMHH Médiatanács a Balázsék rádióműsor ellen

november 26., 17:41 Módosítva: 2019.11.28 10:42
13

Azt írja aMedia1.hu, hogy eljárást indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Rádió1 nevű rádióadó ellen a Balázsék című műsor augusztus 30-i adása miatt. Minderről az NMHH honlapján egy napirendről tájékoztató pdf tudósít csak, aminek a 15. pontja a következő:

Kérelem és bejelentés a Radio Plus Kft. Rádió1 adóján 2019. augusztus 30-án 6 órától sugárzott Balázsék című műsorszámmal kapcsolatban [az Smtv. 14. § (1) bekezdés, az Mttv. 9. § (5) bekezdés és a 10. § (1) bekezdés c) pont érvényesülésének vizsgálata]

Az idézett jogszabályok az emberi méltóság tiszteletben tartását, illetve az olyan műsorszámokat szabályozzák, amelyek alkalmasaka tizenhat éven aluliak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy erőszakra, illetve szexualitásra utal, vagy témájának meghatározó eleme az erőszakos módon megoldott konfliktus”. A kérdéses műsort alább meg lehet hallani, és a Ferencváros egy focimeccse kapcsán 9:50-től elhangzik benne, hogy

Ki veri szájba az UEFA-t? Vállalod, hogy a hétvégén találkozol egy uefással és szájba vered? [...] Aki találkozik a hétvégén egy uefással, az verje szájba. Jó. Kérdés nélkül, puff!

Távolról sincs vége, olvasson még

Csúnyán megszaladt a Photoshop Meghan Markle egyik képén, dühöngnek a twitterezők

november 26., 15:24 Módosítva: 2019.12.03 15:17
9

Több sztárral is megesett már, hogy egy picit túlphotoshopolták a képüket. Most éppen Meghan Markle került ilyen helyzetbe. Mentségére legyen mondva, nem egy címlapfotóról van szó, és valószínűleg nem is ő kérte, hogy túlságosan is kisimítsák a vonásait, eltüntessék szeplőit. A trükközés mögött egy online divatbolt áll. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Bella Hadid dominaszerkóban whiskeyzett egy fotózás szünetében

november 26., 14:53 Módosítva: 2019.11.27 16:28
5

Bella Hadid Instagram profilja egyre több izgalmat tartogat. A múlt héten a világ legfurább werk-fotóját köszönhettük meg a modellnek, nemrégiben pedig egy tükörszelfit posztolt, amely több szempontból is érdekes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vasvári Vivien exférje párkapcsolati tanácsadónak állt

november 26., 13:46 Módosítva: 2019.11.27 16:28
84

Már nyár óta külön utakon jár Vasvári Vivien és egykori férje, Fecsó. Az üzletasszonyra azóta már rátalált a szerelem, gyermekének apja pedig úgy döntött: párkapcsolati tanácsadónak áll.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismét költöznie kell Bíró Icának, miután májusban kilakoltatták otthonából

november 26., 09:48 Módosítva: 2019.11.27 11:26
10

Ugye emlékszik még Bíró Ica kálváriájára, amikor tartozása miatt kilakoltatták az otthonából? A költözést még élőben is lehetett nézni  Facebookon, ami után a metál ladynek egykori életmód stúdiójába kellett beköltöznie. Hiába pofozta ki azonban a helyet, most innen is mennie kell. 

Távolról sincs vége, olvasson még

ByeAlex és mentoráltja 2 adás után már Lambóval menőzik az Instán

november 26., 08:31 Módosítva: 2019.11.28 00:40
10140

Beindult az X-Faktor versenyzőinek élete. Nemcsak ismertek lettek, a pénztárcájuk is egyre jobban dagad, legalábbis erre lehet következtetni ByeAlex legutóbbi Insta-bejegyzéséből, mely szerint egyik mentoráltja, Manuel egy Lamborghinivel lett gazdagabb a tehetségkutató indulása óta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dallos Bogi szerint nem jó, ha a munka és a magánélet összekeveredik

november 26., 08:05 Módosítva: 2019.11.27 12:45
20

Dallos Bogi Kadarkai Endre Egyszóval című műsorának vendége volt, ahol több érdekességet is elárult magáról, szúrta ki a Blikk. Például azt, hogy az iskolában kiközösítették, amit úgy oldottak meg a szülei, hogy végül másik osztályba íratták, hogy felkészültnek érezte magát a felkérésre, hogy az X-Faktor zsűrijének tagja legyen, és hogy nem tartja szerencsésnek, ha a munka és a magánélet összekeveredik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Emily Ratajkowski és Bódi Sylvi is az édenkertből lőtt egy-egy fenékszelfit

november 25., 17:52 Módosítva: 2019.11.27 11:26
0

Ha beüt a rossz idő, és mindent eláraszt a köd, az eső, ne adja ég a hó sokan a trópusokra menekülnek, hogy elkerüljék a depressziós hétköznapokat. De, ha nem jut erre idő, vagy valuta, akkor ott a közösségi média adta lehetőség, hogy kicsit sütkérezzünk. 

Jelen esetben Ratajkowski és Bódi is az óceán közelében pihen/dolgozik éppen.

Gyakorlott influenszereként, erről rögtön közzé is tettek egy röpke vizuális dokumentációt. Instant trópusi Insta-élmény, ráadásul fürdőruhás modellekkel. Gyakorlatilag terápia.


Távolról sincs vége, olvasson még

Elképzelhető, hogy Justin Timberlake megcsalta a feleségét

november 25., 14:28 Módosítva: 2019.11.27 10:24
0

Több videó és fotó is készült arról, hogy az énekes Alisha Wainwright kezét fogja, illetve átkarolja a színésznőt. A Daily Mail azt is kiszúrta, hogy Timberlake nem  viselte a jegygyűrűjét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dukai Reginát annyira megbántottuk, hogy szóba sem állt velünk

november 25., 12:42 Módosítva: 2019.11.27 10:26
5

Ahogy arról ma már beszámoltunk, mi is együtt buliztunk a Miss Balaton Szépségverseny finalistáival hétvégén a Société Budapestben. Mint a zsűri egyik tagja, Dukai Regina is jelen volt az eseményen, ám hiába próbáltunk tőle interjút kérni, elutasított minket. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Selena Gomez Versace ruhája olyan rövid volt, mint a komolyzenei kitekintés a karrierjében

november 25., 12:41 Módosítva: 2019.11.27 10:26
0

A 27 éves énekesnő a American Music Awards-ra egy feltűnően rövid, de annál dögösebb neon-szettben érkezett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Várkonyi Andrea és Dér Heni már nem csukják be a szemüket szex közben

november 25., 12:13 Módosítva: 2019.11.27 09:26
9

Immár hagyományosan szemlézzük a műsorvezetőnő új showjának adásait. Várkonyi és vendégi több pikáns témát is boncolgattak a pezsgőbe áztatott vasárnapi éjszakában. Például, hogy Fresh Andi miért lovagolt meg meztelenül egy fűnyírótraktort, valamint Hevesi Krisztina felvetésére elárulták, hogy ki szeretkezik nyitott, illetve csukott szemmel a hölgyek közül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Válogatott szépségek kihívó ruhákban tették forróvá a csípős őszi hétvégét

november 25., 11:22 Módosítva: 2019.12.02 13:43
1

A Miss Balaton szépségverseny finalistái és természetesen a győztes Balogh Eleni is egy forró hangulatú bulit csaptak a Société Budapestben.

Puskás és Dallos már nem bújnak el a paparazzik elől, dúlt a szerelem a stúdióban

november 25., 09:47 Módosítva: 2019.11.26 12:37
2

Bár a szombati X-Faktor után Puskás Petinek igazán csalódottnak kellene lennie, hiszen mindhárom csapata gyakorlatilag az elején elvérzett, mégis fülég érő szájjal tolta végig az élő showt, hiszen, ha sikeres zenekarokkal nem is, de egy szerelemmel gazdagabban zárhatja majd ezt az évadot.  De, hogy a műsorról is essen szó; sokakat felbosszantott, hogy Dárdai Blankának kellett távoznia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért tűnt el Hien, mert gettóban élő gyerekeket tanít és a Googlenek dolgozik

november 25., 09:14 Módosítva: 2019.11.27 09:26
1

A New York-ba költözött énekesnő, az utóbbi időben eltűnt a köztudatból, régóta nem jelentkezett új dallal, rajongói épp ezért kérdésekkel bombázzák nap, mint nap. Most közösségi oldalain keresztül elárulta, hogy mivel tölti az idejét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírösszefoglaló: Magyarországra menekülne az árvaház elől Terry Black lánya

november 25., 08:41 Módosítva: 2019.11.26 08:13
4

A nyirkos, ködös őszi reggel és a hétfő együtt gyilkos kombináció. Így érdemes minél előbb beérni a munkába, kényelmesen elhelyezkedni egy teával, vagy kávéval és átlapozni az elmúlt napok eseményeinek összefoglalóját, hogy ne az járjon az ember eszében, milyen messze még a hétvége, pláne a nyár. Kezdjük is: példának okáért, Demcsák Zsuzsáék már a menyasszonyi ruhák között válogatnak, míg Pintér Tibor barátnőjének nadrágja épp az élőadásban adta fel és repedt szét. Terry Balack lánya retteg tőle, hogy intézetbe kell költöznie, VV Fanni ügyében pedig előkerül immár a századik perdöntő bizonyíték (valójában korántsem). 

Íme a napilapok szemléje:

Távolról sincs vége, olvasson még

Baukó Éva olyan monokinis képet dobott vasárnap délutánra, hogy Ratajkowski is megirigyelné

november 24., 17:49 Módosítva: 2019.11.26 18:16
184

A csinos híresség az utóbbi időben ritkán jelentkezik, de olyankor mindig valami súlyosat dob a közösségi média hiénáinak. Legutóbb például a Tinderes partnerkeresésbe állt bele, majd egy filmbemutatón a teljes hazai celebvilágot elküldte melegebb éghajlatra. Most egyszerűen csak posztolt egy szaunázós képet, ahol mindössze egy cérnavékony bikinitanga fedi, ezzel pedig kiakasztotta követőit. Többek között még Vasvári Vivien exférje, Fecsó is kommentelt a kép alá.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Victoria's Secret diszkó-hangulatú fehéreműket dob piacra, Candice Swanapoel pedig csak egyetlen kabátot húzott magára

november 24., 14:43 Módosítva: 2019.11.26 08:13
10

A Victoria's Secret ismét előrukkolt egy újdonsággal, ám a kollekció darabjai között most akad(nak) retrót idéző darab(ok) is. Candice Swanepoeltől pedig már megszokhattuk, hogy a kevesebb néha több.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emlékeznek még Keshára? Ha igen, akkor biztosan nem így

november 24., 13:42 Módosítva: 2019.11.26 09:52
11

Kesha az az énekesnő, akinek a Tik Tok című számot köszönhetjük. A maga idejében hatalmas népszerűségnek örvendő dal hosszú heteken át volt a toplisták élén, az énekesnő azonban nehéz időket élt meg azóta.

Távolról sincs vége, olvasson még