horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Alig lehet ráismerni: Kathy Bates szép lassan leadott 27 kilót

február 9., 15:58 Módosítva: 2019-02-12 08:08
157

4 éve még 27 kilóval súlyosabb volt az Oscar-díjas, 70 éves színésznő, aki már kétszer volt rákos. A legegyszerűbb módszerrel fogyott: odafigyelt.

Amy Schumer egészen sajátos hangulatú kismamafotót osztott meg magáról az Instán

február 9., 15:20 Módosítva: 2019-02-12 08:30
4

Volt időnk megszokni, hogy az első gyerekét váró Amy Schumer inkább a humorával és nem a szépségével tűnik ki a hollywood-i tömegből, ezért általában nem okoz különösebb meglepetést, amikor a saját testét mint nem túl vonzó látványt állítja be, csupán egy poén kedvéért. Alighanem az efféle fotókkal az a célja, hogy a tökéletes test, öltözködés és egyáltalán, a hibátlan külsőt övező szigorú társadalmi elvárásokat kifigurázza, és megmutassa, hogy izzadt combbal, húsos bikinitesttel és elbénázott orális szexszel is lehet boldog életet élni, és nem is kell ezeket a hibákat eltitkolni a világ elől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Miley Cyrus-t mostantól nem Miley Cyrusnak hívják

február 9., 13:33 Módosítva: 2019-02-12 08:08
6

Legalábbis hivatalosan semmiképp, mióta férjhez ment Liam Hemsworth-höz 10 évnyi együttjárás után. Cyrus ezért, ahogy manapság a legtöbb frissen házasodott nő teszi, felvette újdonsült férje vezetéknevét, így lett belőle 

Miley Ray Hemsworth.

Ez persze semennyire sem befolyásolja a karrierjét, énekelni továbbra is Miley Cyrusként fog, ahogy a médiában is az eddigi nevén kell majd hivatkozni rá (nem úgy, ahogy Kanye West vagy Zámbó Krisztián tervezte annak idején). A névváltoztatás tényéről egyébként maga a férj számolt be a Cosmopolitannek, és megjegyezte, mennyire boldog a ténytől, hogy átírhatta Cyrus nevét a telefonjában „feleségre”. 

GettyImages-1090162372
Távolról sincs vége, olvasson még
 • Elég kemény fotók jöttek a zeneipar újoncainak rendezett partiról

  február 9., 10:42 Módosítva: 2019-02-12 08:08
  2

  A Spotify buliján Bebe Rexha mutatott be a fotósoknak, Nicole Scherzinger előnytelen volt, Heidi Klum és Rita Ora viszont pinkben dögösködött.

  Itt az első közös interjú és fotósorozat Palvin Barbaráról és Dylan Sprouse-ról

  február 8., 16:26 Módosítva: 2019-02-11 13:01
  74

  A W Magazine készített róluk sorozatot. A 70-es éveket megidéző képeken Palvin és Sprouse tényleg úgy fest, mint egy amerikai álompár. Ez a közös munka csak hab a tortán, hisz összeköltözésük híre már elég egyértelmű jel volt arra, hogy mind a ketten komolyan gondolják ezt a kapcsolatot.

  A lapnak elmesélték megismerkedésük történetét, ami tényleg egy Instagramos bekövetéssel kezdődött.

  Ő bekövetett engem, ezrét úgy gondoltam, hogy adok neki valamit, úgyhogy írtam neki egy üzit instán. Csak lazán, hogy "Hé, ha nem is tudtam, hogy New Yorkban vagy már egy ideje, de lóghatunk együtt, ha van kedved. Itt a számom." Na, erre aztán hat hónapig nem reagált semmit.

  Palvin ezt azzal magyarázta, hogy nem volt épp jó passzban. Kellett neki egy kis idő, de amúgy sejtette, hogy ebből még lehet valami. Dylan Sprouse el is ment Kínába forgatni hat hónapra. Amikor véget ért a munkája, a menedzsere megkérdezte tőle, hogy akar-e még valamit. Ekkor hónapok óta először eszébe jutott a modell, és akkor egyszer csak a semmiből rá is írt. Palvin elárulta, hogy magyarként azért még vannak nyelvi nehézségei, és sosem volt jó sms-ezésben meg flörtölésben, de saját bevallása szerint Dylannel minden könnyű volt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Koholák Alexandrát nem érdeklik a külsőségek, mégis látványosabb változáson esett át, mint eddig bármikor

  február 8., 14:46 Módosítva: 2019-02-11 13:20
  10

  Év vége felé egészen részletesen fejtettük ki, miért nem érdekli már Koholák Alexandrát, hogy mit gondolnak róla az emberek, az pedig pláne nem, hogy elég szépnek találják-e. Nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk, férje, Farkas Balázs és az általa vezetett Blasius és Agatha Spirituális Ta­nácsadó Központ áll a dolgok hátterében. Előbbi Koholák Alexandra 26 évvel idősebb férje, aki a szakmáját tekintve spirituális vezető, utóbbi pedig a központ, ahol ketten együtt tevékenykednek a szerencsétlen sorsú emberek érdekében (ilyen például maga Curtis is, de erről már írtunk).

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Matthew Perry-t kirúgták a terápiából, ahova függőségei miatt jár

  február 8., 12:01 Módosítva: 2019-02-10 15:07
  5

  Matthew Perryről tudvalevő tény, hogy hosszú, hosszú évek óta súlyos alkoholproblémákkal küzd, és ez okolható azért, ha az élete bizonyos időszakaiban éppen nem úgy fest, ahogy egy egészséges ember általában szokott. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Greg aligha erre a beszélgetésre számított, amikor meglátogatta a pasija a villában

  február 8., 09:12 Módosítva: 2019-02-17 17:30
  6

  A Való Világ Powered By Big Brother idei szériájának játékosai a tegnap esti epizódban videóüzeneteket kaptak a szeretteikről, VV Greg azonban ennél is jobban járt, ugyanis csoportos döntés alapján találkozhatott valakivel, aki a legjobban hiányzott neki. Ez a személy pedig a pasija, bizonyos Renato volt, aki a nagy találkozás örömére egy plüss unikornist is hozott Gregnek. 

  Az újralátás nagy egymásra borulással kezdődött, majd egy igen kellemetlen beszélgetéssel folytatódott, amikor kiderült, Renato a születésnapján egy olyan illetővel és olyan helyen ünnepelt, akivel és ahol nem lett volna szabad. Mivel a kérdéses személy miatt került válságba a kapcsolatuk annak idején, Greg a beköltözése előtt megígértette a szerelmével, hogy nem találkoznak többé, pláne nem „olyan” helyeken

  Arra a kérdésre pedig, hogy Renato is erősebbnek érzi-e kettejük kapcsolatát, mint három hónappal ezelőtt, nem várt válasz érkezett. 

   És ha már itt tartunk, hadd kérdezzük meg: 

  Ki nyerje ön szerint a Való Világ 9-et?

  • 1505
   Zsuzsu.
  • 1107
   Hunor.
  • 686
   Roland.
  • 653
   Greg.
  • 300
   Adri.
  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Aurelio: ne kelljen ezért börtönbe mennem

  február 8., 08:14 Módosítva: 2019-02-10 10:23
  36

  A Való Világ egykori játékosát, Nádai Anikó exét, a valaha tapsoltatóként is tevékenykedő Aureli Caversacciót emberrablással vádolják egy ideje, sőt, az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá nemrégiben. A fiatalember most beszélt először a körülményekről, amiből ugyan világosan nem derül ki, hogy az emberrablás ténye igaz-e, de az mindenképpen, hogy Aureliónak tökre nincs kedve börtönbe vonulni. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Palácsik Lilla: „Finoman közölték, hogy a Story Gálára sem vagyunk meghívva”

  február 7., 14:27 Módosítva: 2019-02-09 17:28
  153

  Vajna Tímea húga egy hosszabb üzenettel jelentkezett az Instagramon. Andy Vajna halála óta nem posztolt semmit, mert ahogy írja, inkább egymással foglalkoztak. Most viszont fontosnak tartotta közölni, hogy mi történt az elmúlt időszakban.

  Az NL Café még januárban kereste meg Palácsik Lillát, hogy szeretnék, ha ő fotózna nekik a Story Gálán. Vajna Tímea húga elfogadta a felkérést, majd ki is találta a koncepciót, hogy valami Vanity Fair-szerű oscargálás fotósorozatot csinálna. Ehhez kért egy jobb minőségű gépet egy forgalmazótól, aki még plusz segítőt is adott mellé. Így bővült a létszám, amivel az NL Cafénak és a Story Gálának se volt semmi baja. Ezt követően jött Andy Vajna halála. Palácsik Lilla leírása szerint többször is megkeresték őt telefonon a Story magazintól is, hogy nyilatkozzon, áruljon el részleteket.

   [...] azt gondolták a fotós együttműködés miatt majd adnunk interjút Andy haláláról, temetéséről, stb. Természetesen nemet mondtuk, és kegyeletsértő dolognak tartottuk az egész telefonhívást, majd később nem is vettük komolyan!

  – írja bejegyzésében. Ezek után történt, hogy a mai napon, három nappal az esemény előtt visszamondták a fotós megbízást, sőt, közölték, hogy a Story Gálára sincsenek meghívva.

  Palácsik Lilla itt jegyezte meg, hogy:

   A történetet elmesélve csak annyit szeretnék mondani, hogy a gyász időszakában partyzgatni úgysem mennénk! Az egész Story Gálát egy munkának éltem meg, egy kihívásnak és egy megtiszteltetésnek!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajna Tímea fánkozójának tőkéje 10 millió forinttal nőtt a héten

  február 7., 13:10 Módosítva: 2019-02-09 15:35
  26

  Vajna Tímeához közel álló jósnő azt mondta, hogy Andy Vajna özvegye retteg a beláthatatlan jövőtől. Mindezt onnan következtette ki, hogy korábban készült közös fotókat nézeget és posztol az Instagramjára, tehát „még az első sokkból sem ocsúdott fel”. Ehhez képest a Story magazin úgy tudja, hogy 

  Vajna Tímea mindent megtesz azért, hogy tökéletesítse angoltudását, amit edzés előz meg, majd jöhet a színiiskola is, ahol imádják az akcentusát, amin egyébként szeretne még dolgozni.

  Tehát van itt két ellentmondásos információ, plusz itt van az is, hogy állítólag Andy Vajna özvegye fél éven belül megszerezheti az amerikai állampolgárságot. Azt eddig is lehetett tudni – korábbi nyilatkozatok alapján –, hogy Andy Vajna támogatta ebben a tervében is feleségét, hogy Los Angelesben éljen és ott tanuljon meg angolul. Hogy az amerikai állampolgárság megszerzése megmarad-e célként Vajna Tímea számára, arról nincs biztos, az érintett által megerősített információ. Ami viszont tény, hogy

  a héten valaki 10 millió forinttal megnövelte a Mr. Funk Kft. jegyzett tőkéjét.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Schwarzenegger jófej volt Down-szindrómás szuperrajongójával

  február 7., 12:09 Módosítva: 2019-02-08 16:31
  274

  Ez a brit férfi videót is készített arról, mennyire szeretne 40. születésnapján találkozni rajongása tárgyával. Los Angelesbe utazott, összejött neki!

  Rami Maleket a Bohém rapszódia rendezőjének pedofilügyeiről kérdezték

  február 7., 11:13 Módosítva: 2019-02-09 13:09
  4

  Elég megnézni, hogy mennyi díjat kapott már eddig is Rami Malek azért, hogy a Bohém Rapszódiában eljátszotta Freddie Mercuryt: ő jelenleg a favorit a legjobb férfiszínész Oscarjáért folyó versenyben. De az Amerikai Filmakadémia szavazásra jogosult tagjai még csak most hozzák meg a döntéseiket a díjakkal kapcsolatban, és a szavazókat rengeteg dolog befolyásolhatja. Az mindenesetre biztosan nem jó, ha az ember filmjének rendezője körül pont az Oscar-gála előtt nem sokkal mérgesedik el egy pedofilbotrány.

  Lady Gaga maga is egy Oscar-díjra pályázik (de ehhez Glenn Close-nak is van egy-két szava), ő is úgy távolította magát R. Kellytől a múltkor, ahogy csak lehetett. Rami Maleket pedig a Santa Barbara Nemzetközi Filmfesztiválon kérdezték Bryan Singerrel kapcsolatban, ezzel meglehetősen nehéz helyzetbe hozva a színészt, aki nem tehet úgy, mintha az egészről mit sem tudna, de közben meg minél többet beszél erről, annál többet árt filmje sikerének.

  Bryan Singer rendezővel kapcsolatban minden korábbinál keményebb vádak kerültek napvilágra most januárban az Atlantic cikke kapcsán, de a lényeg továbbra is ugyanaz, amiről az 1997-es első per és aztán 2014-ben az első, nagyobb sajtónyilvánosságot kapott vádak is szóltak: Singer tizenéves, de 18 év alatti fiúkkal létesített szexuális viszonyt, gyakran úgy, hogy alkoholt és/vagy más kábítószert adott nekik.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Till Attila most szerezett jogosítványt, túl van az első anyázásokon

  február 7., 11:10 Módosítva: 2019-02-09 13:56
  5

  Till Attila 47 éves, és világéletében nagy bringás hírében állt, de most végül csak megszerezte a jogosítványt, nemrégiben kezdett el forgalomban vezetni. A Hot! magazin legújabb számában található a beszámolója arról, milyenek voltak az első tapasztalatai a volán mögött:

  Összességében jó sofőrnek tartom magam, érzem az autót, de néhány rossz tapasztalaton is túl vagyok. Volt néhány anyázás, majdnem koccantam, meg is csúsztam a havas úton, de hál' isten, ennél nagyobb dolog nem történt. Óvatos duhaj vagyok

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Kardashian-lányok mindent kipakoltak az amfAR gáláján

  február 7., 09:51 Módosítva: 2019-02-09 17:28
  10

  Kourtney és Kim összeöltözve gáláztak irgalmatlan dekoltázsokkal, de Heidi Klum és Alessandra Ambrosio is beszállt ebbe a versenybe.

  Vasvári „Luxusfeleség” Vivien agysebész akart lenni

  február 7., 09:19 Módosítva: 2019-02-08 12:07
  150

  Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben című realityből lehet ismerni, és a műsorból kiderült, hogy a Luxus Viviként is emlegetett híresség korábban sportoló volt. Azt most a közösségi médiában osztotta meg magáról, hogy gyermekkorában azonban nem ez a pálya vonzotta eredetileg:

  Igazából én agysebész vagy szívsebész szerettem volna lenni, de mivel az atlétikában igazán sikeres voltam, ezért maradtam azon a pályán.

  Írja Vasvári Vivien Instagramjára hivatkozva a Bors.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha már nem rémlik, milyen Liptai Claudia színésznőként, nézzen az Instára!

  február 7., 08:45 Módosítva: 2019-02-08 14:56
  3

  Nagyjából két hete volt, hogy Liptai Claudia bejelentette, hogy elindít egy új videósorozatot az Instagramján, további magyarázatra nem szoruló Mindennapjaim címmel, amiben nem a szokásos influenceri monológot nyomja arról, hogy milyen nagyszerű az élete, hanem a hétköznapok gondjairól ad elő jópofának szánt mikrojeleneteket. Liptai Claudiát rengeteget lehetett látni a tévében az elmúlt napokban műsorvezetőként-zsűritagként, de ha már nem rémlik, milyen ő színésznőként, itt az alkalom, hogy felfrissítse az emlékeket!

  Az első, kicsit börleszkszerű minijelenetben azzal kapcsolatban viccel, hogy milyen nehezen veszi rá magát, hogy ráálljon a mérlegre.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagy Feró szerint nem lehet rosszat mondani a magyar egészségügyre

  február 7., 08:06 Módosítva: 2019-02-08 15:42
  1416

  Nagy Ferónak volt egy térdműtéte, amit altatásban végeztek el rajta a siófoki kórházban. Rengeteg rosszat lehet hallani a magyar egészségügyről, tavaly például Ruby Rose színésznő megdöbbent posztjai kaptak nagy visszhangot az Uzsoki utcai kórház állapotáról. Nos, a nemzet csótányának tapasztalatai éppen ellenkezőek, őneki egyöntetűen pozitívak a benyomásai az egészségügyi ellátásban töltött időről. Sőt, hozzáteszi, hogy:

  Aki mégegyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom, nyakon vágom.

  Ruby Rose helyében most aggódnánk. Mindenesetre itt a teljes poszt a Facebookról, hála a Blikknek, hogy segítségükkel erről a bejegyzésről sem maradtunk le.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Zsuzsu összekeverte a precedenst a pácienssel

  február 6., 12:58 Módosítva: 2019-02-08 10:25
  54

  A hétfő esti kiválasztás alatt volt egy kimaradt jelenet. Míg Roli csendben kivárta az est elkerülhetetlen végkimenetelét, hogy megkapja a zöld kendőt, addig az egyik rövid szünet alatt hányinger ellen gyógyszert kért Hunortól. Greg megjegyezte, hogy azért nem lenne semmi élő adásban kidobni a taccsot. Ezen a ponton merült fel egy tematikus hét ötlete a lakókban. Ha már volt boxolós-, evolúciós-, iskola- és fitnesz hét, akkor akár lehetne Vészhelyzet- esetleg Kórház a város szélén hét is, amikor Hunor doktor, Adri főorvos asszony, Greg ápoló és Zsu nővér minden nap meggyógyítják a beteg Rolit.

  Itt mondta Zsu, hogy akkor Roli lenne a precedens.

  Greg próbálta kijavítani, hogy talán a rezidensre gondol, mert precedens az nincs az egészségügyben. Ha már így szóba jött, akkor a precedens definícióját is megpróbálta tisztába tenni.

  Precedens: a szituáció 

  Mikor mondod, hogy az adott precedens, amiről beszélsz...

  Itt vágott közbe a hányingerrel hadakozó Roland egy annyit csak, hogy "Precedens értékű:" Greg erre már nem mondott semmit, de arcjátékából ítélve rájött, hogy ő is hülyeséget mondott, ezért inkább folytatta Zsuzsuval a hirtelen kialakult Activity párbajt. 

  - Mire gondolsz?

  - Hát a beteg, más szóval...

  - Páciens?!

  - Az.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így néz ki egy friss plasztikai műtét után az élő Ken baba

  február 6., 11:53 Módosítva: 2019-02-09 11:35
  34

  Rodrigo Alvest talán így még soha nem láthatta.

  Megkérték Jennifer Lawrence kezét

  február 6., 09:39 Módosítva: 2019-02-07 17:09
  19

  A színésznő sajtósa hivatalosan is megerősítette: 

  Jennifer Lawrence és Cooke Maroney eljegyezték egymást.

  Az elmúlt 5 hónapban nem nagyon lehetett hallani a színésznő szerelmi életéről, mivel nagyon jól titkolja a nyilvánosság elől, illetve azért is, mert lényegében nem történt vele és barátjával semmi különös azon túl, hogy jól megvoltak. Igen, nagy volt a szerelem köztök augusztusban is, ami a jelek szerint még most is bőven kitart.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Curtis mellett kitartanak a szponzorok

  február 6., 09:02 Módosítva: 2019-02-07 13:38
  13

  2018 augusztusában Majka egy koncerten, illetve egy hosszabb Facebook-posztban is közölte, hogy barátját, Curtist kicsit elvitte a kábítószer. Azt mondta, hogy már nem tudja fedezni az életét, ami a hazugságokról és a drogról szól. Ezt követően az érintett másik fél is megszólalt, hogy ő már nem tartja barátjának Majkát, mert egy barát nem hagyja szarban a másikat. Majd jöttek olyan pozitív hírek, hogy a TV2 leszerződött Curtisszel, amit aztán az árnyalt, hogy a próbák elmulasztása miatt akár súlyos kötbért is fizethet. Fellépéseivel kapcsolatban is voltak ügyek: megkapta a pénzt, de a koncert előtt elment. Igaz, közben olyan is volt, hogy pénzt adományozott egy kórháznak.

  Curtis január 7-én jelentette be, hogy tényleg drogproblémái vannak, ezért bevonul a rehabra. Majka és Tatár Csilla is bátorító üzenetet küldtek számára, ahogy Till Attila és Puskás Peti is. Curtis menyasszonya csak annyit mondott a Blikknek, hogy: nem ájulok el attól, hogy bement. Majd ha kijön és tartósan jól lesz, akkor tudok igazán örülni”.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jósnő: Vajna Tímea retteg a beláthatatlan jövőtől

  február 6., 07:23 Módosítva: 2019-02-07 11:30
  98

  Reggeli lapszemlénk egy rendhagyónak nevezhető hírrel indul. A címből kiderülhetett, hogy Andy Vajna halálával kapcsolatban sikerült megszólaltatni valakit. Nem is akárkit, hanem a producer özvegyéhez nagyon közel álló jósnőt, Baranyi Rozit. Elmondta, hogy

  Vajna Tímeának minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra, mert még az első sokkból sem ocsúdott fel.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Modelleket többnyire akkor fotózok, ha katalógust csinálok és fizetnek érte, egyébként nem

  február 5., 17:19 Módosítva: 2019-02-08 15:42
  713

  Éder Krisztián 2015 szeptemberében költözött ki az Egyesült Államokba. Az eltelt három évben többször is visszatért Magyarországra egy-egy kisebb munka erejéig. Az egyik ilyen legemlékezetesebb az volt, amikor Palvin Barbarával közösen dolgoztak a Coca Cola egyik kampányán. Most viszont sokak számára szokatlan projekt miatt jött haza, hogy egy vidéki cigánytelep egy-egy lakójának sikersztoriját mutassa be óriásplakátokon. Erről, az amerikai életről, a kinti karrierjéről és a magyarországi helyzetről is beszélgettünk vele.

  Akik a néhány évvel korábbi fotóid alapján ismernek, azoknak furcsán hathat, hogy egy ilyen komoly témában veszel részt. Hogy tudsz ezekkel a történetekkel, a bagi romákkal azonosulni?

  Fotósként, az elmúlt 3-4 évben, sokkal inkább az emberi történetek foglalkoztatnak, mintsem a szimpla esztétizálás. Sok doksit, rengeteg portrét fotózok, ahol alapvetően más a kontextus, mint egy jótékonysági kampányfotózás esetében, de az közös, hogy nagyon személyes sztorikról mesélek. Innen nézve sem volt műfajidegen tőlem, hogy elvállaljam a Bagázs Egyesület megkeresését, de személyesen is érintett vagyok olyan szinten, hogy a roma kultúra, a romákról felépített sztereotípiák valamiért mindig a szívügyeim voltak. Forgattam már romatelepen 5-6 éve egy rapcsapatnak, ami szintén ehhez hasonló hangulatú dolog volt. Illetve a napokban fog megjelenni egy roma zenészekről készült fotósorozatom, egy brit indie lapban, a 10 Magazine-ban.

  Imádom a cigányzenét, a mentalitásukat, az életenergiájukat, és nagyon szerettem volna egy ilyen munkában részt venni.

  Imádod a cigányzenét? Ez mennyire komoly? Az instagramodon posztolt videókat nézve ezt azért nem mondaná meg az ember.

  Pedig így van. Szeretem a cigányzenét. Nagyszüleimmel rengeteg időt töltöttem, amikor kicsi voltam. Általános iskoláig, középiskoláig szinte minden hétvégén náluk aludtam, ők meg szinte folyamatosan lakodalmas zenét meg cigányzenét hallgattak, ami nagyon rám ragadt. Rengeteget jártunk vidékre rokonokhoz, ahol ez szintén nagyon ment, így akaratlanul is belém ivódott a műfaj. Illetve ott van az is, hogy 8 évig klasszikus zenét tanultam, aminek következtében rengeteg cigányzenésszel voltam körbevéve. Ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy leülök otthon és roma zenét hallgatok egymagamban, de alapvetően nagyon közel áll hozzám a műfaj, és sokszor pörög fotózásokon a Parno Graszt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Salma Hayek nemcsak a bikinis testét mutatja meg büszkén

  február 5., 14:39 Módosítva: 2019-02-07 08:56
  4

  Salma Hayek is egyike a felfoghatatlan genetikával rendelkező celebnőknek, szereti is kitenni a kirakatba, hogy milyen remek formában van.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  #nature #naturaleza

  Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

  Ám a színésznő már 52 éves és bizony van, ahol ez meg is látszik rajta. Friss Instagram bejegyzésében pedig pontosan ezt mutatta meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Banális hiba miatt szenvedett látványos ruhabalesetet a spanyol királyné

  február 5., 12:43 Módosítva: 2019-02-07 14:24
  4

  Az egyik leghétköznapibb ruhabakit követte el a spanyol királyné, aki a státusza miatt nem szenvedhet úgy ruhabalestet, hogy arról ne értesüljön az egész világ. Letícia királyné február negyedikén, a rákellenes küzdelem világnapján szólalt fel nyilvánosan, a szerepléséhez pedig egy túl vékony fekete felsőt választott, amiből már ki is találhatja, hogy milyen kellemetlenség érte, mikor a fotósok rávillantották a vakut. De ha ebből még nem jött rá, mi történt, még mielőtt megmutatjuk a fotókat, ezzel a korábbi cikkünkkel segítünk kitalálni, milyen ruhabalesetet szenvedett a kirlányné.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Berki Krisztián újra feleségül vette Mazsit

  február 5., 11:46 Módosítva: 2019-02-07 12:18
  10

  Berki Krisztiánnal változatlanul úgy szágult a Mazsi-vonat, mintha nem lenne rajta fék. A pár újabb mérföldkőhöz ért a kapcsolatában, ugyanis néhány hónappal azt követően, hogy összeházasodtak, megtartották a második esküvőjüketTehát, most már aztán tényleg egészen biztosan férj és feleség ők.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A fél világ Adam Levine atlétáján röhög, a másik fele a mellbimbója miatt őrjöng

  február 5., 10:23 Módosítva: 2019-02-06 16:01
  12

  Idén a Maroon 5 adta a Super Bowl félidei koncertjét, és ahogy már megszokhattuk, az ilyenekből mindig van kisebb, nagyobb balhé. Vagy azért mert valami botrányos dolgot művelnek a zenészek a színpadon, vagy mert nem sikerül elénekelni a himnuszt, vagy a fellépő megjelenése miatt. Ez utóbbi történt Adam Levine-nel, aki mintha abból  a Nyuszkás viccből lépett volna elő, amiben az is baj, ha van rajta sapka, és az is ha nincs. Csak az ő esetében nem fejfedő áll a középpontban, hanem az atlétája.

  GettyImages-1093451370
  Fotó: Getty Images
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kendall Jenner zavarba ejtően nagyot meztelenkedett az Instán

  február 5., 08:29 Módosítva: 2019-02-06 16:01
  5

  Kendall Jenner friss fotója ismét kiváló bizonyíték az Instagramon működő kettős mércére. Míg a divatmagazinok irányelveitől eltérő testalkatú nőket rendszeresen elitatnak a posztolástól, ha kevés ruhában mutatják meg magukat, addig Kendall Jenner szinte teljesen meztelen teste háborítatlanul elfér a közösségi oldalon. Biztos azért, mert Művészetről van itt szó, hiszen Vogue olasz kiadványához készült az alább látható kép.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tóth Vera új pasijának most már neve is van

  február 5., 07:44 Módosítva: 2019-02-06 16:02
  13

  Január végén derült ki, hogy Tóth Vera hosszú idő után újra szerelmes, mostantól pedig már az sem titok, hogy kicsoda az énekesnő új pasija. A Bors vette észre, hogy egy spanyol gasztronómiai intézet friss fotóján együtt szerepel az énekesnő a férfivel, akinek így a kilétét végül felfedte a lapnak.

  Távolról sincs vége, olvasson még