Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Megkérdezték Ben Affleck orvosától, koronavírusos-e a színész, mire ő jól bemutatott

március 26., 11:45 Módosítva: 2020.03.27 11:10
9

Nem finomkodott a férfi: még a vászonszatyrát is letette, csak hogy mindkét kezével bemutasson.

Pink berúgott, és levágta a haját

március 26., 11:39 Módosítva: 2020.03.29 11:40
29

Úgy tűnik, nem csak Jennifer Lopezék unatkoznak az önkéntes karanténban. A minap Pink is tájékoztatta rajongóit, hogy a négy fal közé zárva sikerült a pohár fenekére néznie, részegen pedig elég kreatívnak érezte magát ahhoz, hogy a saját fodrásza legyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leonardo DiCaprio a barátnőjével vonult karanténba, és nagyon élvezi

március 26., 10:30 Módosítva: 2020.03.27 12:49
19

A színész 22 éves modell/színésznő barátnőjével, Camila Morrone-nal vonult karanténba, hogy átvészeljék a koronavírust, az US Weekly egyik forrása szerint a pár kifejezetten élvezi a négy fal között töltött időt. 

Annak ellenére, hogy folyamatosan együtt vannak, figyelnek rá, hogy a másik privát szférája ne sérüljön. Jó hatással vannak egymásra, élvezik, hogy kiszállhattak az eddigi mókuskerékből. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Istenes Bence Sebestyén Balázsról: „nem lettünk barátok, és már nem is leszünk”

március 26., 08:47 Módosítva: 2020.03.27 11:01
21

Istenes Bence és Sebestyén Balázs jelenleg az Álarcos énekesben dolgozik együtt. A két műsorvezetőt rendszeresen hasonlítják egymáshoz, és gyakran állítják be őket riválisokként. Istenes Bence szerint a kapcsolatuk inkább semleges, mintsem ellenséges, de nem tartja valószínűnek, hogy valaha is barátként ülnek majd be valahova egy kávéra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiderült, milyen nemű lesz L.L. Junior születendő gyermeke

március 26., 08:26 Módosítva: 2020.03.27 11:10
8

L.L. Junior nehéz fél éven van túl. A rapper tavaly augusztusban egy tragikus baleset következtében elveszítette kisebbik fiát, Dávidkát. A gyász közben volt párjával is tovább látszott romlani a viszony, hosszú hónapok után sikerült csak megegyezniük idősebbik fiuk elhelyezését illetően. L.L. Junior életében most boldogabb időszak következik, nemrégiben ugyanis bejelentették, hogy feleségével kisbabát várnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Továbbra is bikinis fotókkal nosztalgiáznak a celebnők

március 25., 16:24 Módosítva: 2020.03.26 15:27
12

Karantén ide vagy oda, még mindig vannak olyan hírességek, akik félelem nélkül mozdulnak ki otthonaikból. Margaret Qualley például rendszeresen mászkál az utcán védőfelszerelés nélkül, de Ben Affleck és Ana de Armas is előszeretettel sétálgatnak, igaz, ők leginkább a színésznő kutyája miatt. A legtöbb híresség azonban szerencsére otthon várja a helyzet javulását, így nem marad más lehetőségük, mint az archívumból való posztolgatás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összefogtak a hazai sztárok, hogy jobb kedvre derítsék önt

március 25., 14:52 Módosítva: 2020.03.26 10:32
15

Öröm látni, milyen kreatívan találják fel magukat hazai celebvilágunk szereplői a karanténidőszakban. Most éppen egy vicces videóra bukkantunk Youtube-on, ahol több magyar sztár próbálja jobb kedvre deríteni a kisfilm nézőit. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme Britney Spears pasijának húga, aki szintén egy vonzó személyi edző

március 25., 13:47 Módosítva: 2020.03.26 15:27
10

Britney Spears már közel 3 éve jár együtt Sam Asghari-val. A modellként is tevékenykedő személyi edző a minap Instagram történetében mutatta meg, milyen remek otthon edzős videót készített a húga, akire valóban érdemes odafigyelni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Lopez és vőlegénye annyira unják a karantént, hogy elárultak a másikról ezt-azt

március 25., 12:23 Módosítva: 2020.03.26 13:34
8

Több celebet is mutattunk már, akik a karantén idején gyerekükkel pózolnak közösségi oldalaikon, most azonban következzen Jennifer Lopez és vőlegénye, akik kérdezz-feleleket játszottak a férfi Instáján. Az eldöntendő kérdésekre becsukot szemmel kellett válaszolniuk, nem szavakkal, hanem úgy, hogy annak megfelelően, kire gondolták igaznak a kérdést, magukra, vagy párjukra kellett mutatniuk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Miután zsugori öregembernek festette le Al Pacinót, visszakozott volt barátnője

március 25., 10:58 Módosítva: 2020.03.27 06:39
15

A 40 éves Meital Dohan nem fogta vissza magát, amikor egy interjúban arról beszélt, miért szakított a nála 39 évvel idősebb Al Pacinóval. Az izraeli színésznő interjúját a Page Six idézi, melyben Dohan azt mondta: 

Próbáltam tagadni, de ha őszinte akarok lenni, Al Pacino egy idősödő úr, akit bármennyire is szeretek, nem tudtam vele maradni. (...) Hogyan is írjam le udvariasan, hogy nem szeretett pénzt költeni? Csak virágot kaptam tőle. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Rá sem lehet ismerni az RTL Klubhoz visszatérő Liptai Claudiára

március 25., 07:51 Módosítva: 2020.03.27 06:39
56

A mai napon is szétnéztünk az Instagram világában, hogy megtudjuk, hogyan is töltik napjaikat a házi karanténba száműzött magyar celebek. Kezdjük a sort mindjárt Liptai Claudiával, aki hosszas kihagyás után két dologhoz is visszatért: az RTL Klubhoz, és a sorozatszínészkedéshez. Sorozata, A tanár április 11-én debütál majd a tévében, a promóképen a színésznőt alig lehet felismerni barna parókája miatt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Két új feleséggel támad a Feleségek luxuskivitelben új évada

március 24., 17:51 Módosítva: 2020.03.26 14:40
145

A trashreality ezen formája sokáig ismeretlen volt itthon, legalábbis, ami a magyar feldolgozást illette, épp ezért úgy ütött be pár évvel ezelőtt a gazdag feleségek showja, mint egy Guccileárazás a Váci utcában. A műsor szereplői azóta nagy karriert futottak be, sőt lassan, de biztosan ki is nőtték a luxus jelzőt, majd önálló entitásként ragyogtak tovább a hazai hírességek egén. Köllő Babett a TV2-vel kollaborál mostanában, legutóbb a Nicsak, ki vagyok egyik jelmezéből penderedett ki, míg Vasvári Vivien az RTL műsoraiban tűnt fel, mostanában azonban leginkább válásával kapcsolatban került be a hírösszefoglalóinkba. Csősz Boglárka és Yvonne Dederick is visszatérnek az új részekben, így aztán biztos, hogy kő kövön nem marad majd. Ráadásul a remekbe szabott galeri kiegészül két, a divatból szalajtott luxushölggyel: Molnár Nikolettel és Nagy Noémivel.   

Távolról sincs vége, olvasson még

L.L. Junior bejelentette: kisbabát várnak

március 24., 14:19 Módosítva: 2020.03.25 14:55
34

L.L. Junior tavaly nyár óta csak tragikus és szomorú események kapcsán szerepelt a lapokban, de a Hit Gyülekezéthez csatlakozott rapper most az Instagramján jelentette be az alábbi poszttal, hogy végre jó hírt is tud mondani: gyereket várnak.

A posztban egy ultrahang-felvétel mellett a következőket írja.

Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket, és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen, hogy közel Dávidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz, és Lacika nagyon várja már a kistestvérét.

Az üzenethez két bibliai idézetet fűz hozzá a Jelenések könyvéből, illetve Szent Páltól.

Távolról sincs vége, olvasson még

Folytatódik a viszály: Kim Kardashian szerint Taylor Swift „hazudik”

március 24., 14:02 Módosítva: 2020.03.25 11:03
2

Ez a sztori még 2009-ben kezdődött. Kanye West azóta van rosszban Taylor Swifttel, hogy a 2009-es MTV VMA gálán a rapper kikapta a frissen díjazott énekesnő kezéből a mikrofont azzal, hogy azt a díjat Beyoncénak kellett volna kapnia. Sokak szerint ezek után Swift a karrierjét többek között erre a szegény, ártatlan kislány képét mutató imázsra alapozta, és ennek a gondolatnak Kanye West is hangot adott, amikor a Famous című, 2016-os számában azt rappeli Swiftről, hogy

azt a ribit én tettem híressé.

Most konkrétan emiatt a kiszólás miatt folyik tovább a dráma, amibe az évek során beszállt Kanye West felesége, Kim Kardashian, valamint most Taylor Swift sajtósa, Tree Paine is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Adam Levine kislánya olyat posztolt anyja Instájára, hogy mindenki azt hitte, érkezik a kistesó

március 24., 13:26 Módosítva: 2020.03.26 08:29
5

Adam Levine-nek, a Maroon 5 együttes frontemberének felesége, Behati Prinsloo magyarázkodni kényszerült az Instagram-oldalán, hogy bár rengetegen azt hitték, ismét terhes, erről szó sincs. A rajongók azért gondolhatták mégis ezt, mert a 2014-ben összeházasodott pár gyereke, Dusty véletlenül egy homályos képet posztolt anyja közösségi oldalára, amiről a legtöbb követő azt hitte, hogy egy ultrahangképet lát. Pedig nagyon nem az, csak egy közeli, elmosódott kép a nő nadrágjáról. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ben Affleck és Ana de Armas önkéntes műsort adtak egy lesifotósnak

március 24., 12:10 Módosítva: 2020.03.27 06:39
6

A pár romantikus kutyasétáltatásra indult, de elcsípte őket egy paparazzo. Affleckék nem szégyenlősködtek, és pózolni kezdtek a kamerának.

Woody Allen szerint is lehet, hogy fia igazi apja Frank Sinatra

március 24., 10:56 Módosítva: 2020.03.25 13:49
12

Talán nem éppen a legszerencsésebb időpontban, hétfőn jelent meg Woody Allen életrajzi könyve Apropos of Nothing címmel. A 400 oldalas kötetben több meredek állítással is találkozhat az olvasó, szemlézte Perez Hilton blogja, rámutatva, hogy a filmrendező például azt sem zárja ki, egyik fiának apja valójában Frank Sinatra. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Karantén idején a gyerekeikkel cukiskodnak a celebek

március 24., 10:28 Módosítva: 2020.03.25 14:58
5

Egyesek tiktokozással ütik el az időt, de van, akinek a négy fal között kellett ünnepelnie a második születésnapját. Íme Wahlbergék, Legendék és még sokan mások.

Nina Adgal és Emily Ratajkowski is szexizett egyet az archívumból

március 24., 09:22 Módosítva: 2020.03.25 11:03
4

Már sokadik napja tart az önkéntes karantén, és ez feltehetőleg a celebeknek is kedvét szegi némiképpen. Igaz, hatalmas luxuslakosztályaik valamelyik napos csücskében bizonyosan egyszerűbb túlélni a bezártságot, de a dögös tartalmakat tekintve van, aki ma már csak az archívumból tudott előrukkolni valamivel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Válik Konkoly Ágnes szépségkirálnyő és Józsi György futballista

március 24., 09:12 Módosítva: 2020.03.26 08:27
16

Konkoly Ágnest a legtöbben onnan ismerik, hogy 2012-ben szépségkirálynő lett, és ő képviselte Magyarországot az azévi a Miss Universe-en, ekkor készült róla a fenti fotó. Konkoly Ágnes hét évvel ezelőtt jött össze Józsi György futballistával. Öt éve házasodtak össze, két gyerekük született. A 24.hu szúrta ki a szépségkirálynő Instagramján, hogy a legfrissebb poszt szerint a házasságnak vége. Konkoly Ágnes ezt írja a jelenlegi helyzetükről:

A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket... de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni.

Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól... mert így lett megírva... Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás.

Konkoly Ágnes ehhez még azt teszi hozzá, hogy a témában nem szeretnének több kérdésre válaszolni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már tudjuk Meghan Markle régi becenevét

március 24., 07:54 Módosítva: 2020.03.25 08:45
7

Meghan Markle április elsejével kiiratkozik az angol királyi család azon tagjai közül, akik munkakörileg jótékonysági feladatokat végeznek II. Erzsébet nevében, és ezentúl magánjelleggel teszi ugyanazt. Hogy nem gyakorlatlan a témában, régi beceneve is jelzi, amely mostanában derült ki, egy podcastben - írja a JustJared.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez melyik bolygó? Miley Cyrus Biebernével beszélget a templombajárásról

március 24., 07:53 Módosítva: 2020.03.25 08:45
7

Miley Cyrus az utóbbi időben meglepően csendesebb vizekre evezett. Visszavett a magamutogatásból, és újabban a polgárpukkasztás szinte összes formáját mellőzi. Nemrégiben egykori sorozatát, a Hannah Montanát is arra használta fel, hogy józanságra intse azokat, akik a vírus miatt önző módon felhalmoznak, mindent felvásárolva a boltban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Karantén? Ők a nudizást ajánlják

március 23., 14:57 Módosítva: 2020.03.24 17:53
5

Nyilván jó sok olyan tippet hallott már, hogy mivel lehet agyonütni az időt a karanténban, ami már csak azért is idegesítő lehet, mert elég sokan vannak, akiknek egyáltalán nem lett több szabadideje a kényszerű otthonüléstől, sőt. Na de íme még egy tipp, amit talán még nem hallott:

a nudizás.

Ezt ajánlja egy közös poszttal két influenszer, Demi Rose (Mawby) és Kinsey (Wolanski), akik a fenti borítóképen ruhában láthatók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Celebnők, akik a járvány idején sem mondanak le a kockahasról

március 23., 13:50 Módosítva: 2020.03.24 14:42
0

Némelyikük a munkájából adódóan nem engedheti meg magának a lustálkodást, de van olyan is, aki szimplán a mozgás szerelmese.

Karantén-trend: ByeAlex horrormaszkban igyekszik példamutató lenni

március 23., 13:39 Módosítva: 2020.03.24 14:42
3244

A járvány idejére ajánlott lett maszkot viselni, azonban az ellátás akadozik belőle, így számos furcsa alternatíva került fel az internetre. ByeAlex például egy halloweeni maszkban élvezi a karantén adta nyugalmat. Akárhogy is, a maszkok jelenleg a legszükségesebb kiegészítői lettek az emberek öltözködésének, és ha valaki nem teheti meg, hogy egy-egy luxusmárka maszkját hordja, számos érdekes, szürreális, vagy éppen vicces alternatíva közül tud választani.

Íme hazai celebjeink maszkjai: 

Távolról sincs vége, olvasson még

Margaret Qualley-é Hollywood legzsírtalanabb lába

március 23., 12:15 Módosítva: 2020.03.24 16:29
22

Alaposan megfigyelhetik, miközben mindenfajta védőfelszerelés nélkül flangál az utcán.

Kate Middleton megmutatta, mit kapott Györgytől anyák napjára

március 23., 10:21 Módosítva: 2020.03.24 16:27
1

Kate Middleton és Vilmos herceg közös Insta-oldalukon mutatták meg, milyen ajándékkal köszöntötte György herceg az édesanyját, de a sajátjaikról is megemlékeztek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelenül, sminktelenül elmélkedett Madonna a koronavírusról a kádjából

március 23., 09:23 Módosítva: 2020.03.24 11:24
2

Több celeb is értekezett már Insta-oldalán a koronavírusról, így Madonna is elérkezettnek érezte az idejét, hogy egy picit filozofálgasson. Mivel a polgárpukkasztó viselkedéséről híres popnagyasszonyról van szó, egy kádban ülve, meztelenül, és feltételezésünk szerint  smink nélkül tette meg mindezt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Radics Gigi megmutatta új szerelmét, aki egy jóképű szobrász

március 23., 09:06 Módosítva: 2020.03.24 17:53
1

Hóeséses hétfő reggel. Karantén. Home office. Lássuk, mi történt az elmúlt napokban! Radics Gigi a közösségi oldalán mutatta meg új szerelmét, de azért a Blikk is rákérdezett a dologra. Szabó Győző édesanyja elvesztéséről beszélt. Majka pedig igyekszik jobb belátásra bírni a karantént nem betartó honfitársait. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Harvey Weinstein is koronavírusos lett

március 23., 08:21 Módosítva: 2020.03.24 11:24
0

A Vanity Fair cikke alapján az egykori filmmogul koronavírustesztje pozitív lett, a feltételezések szerint, akkor kapta el a vírust, mikor New Yorkba szállították.

Távolról sincs vége, olvasson még