Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Kim Kardashian még nem is válik Kanye Westtől

január 6., 08:42 Módosítva: 2021.01.07 16:26
12

 Végigsöpört a hír a világsajtón, hogy Kim Kardashian beadta a válókeresetet, mert végleg megromlott a házassága Kanye Westtel. A TMZ azonban azt írja, ez

nem igaz,

a pár hosszú ideje terápiára jár, és benne van, hogy elválnak, de egyelőre nem teszik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rowan Atkinson alig várta, hogy véget érjenek a Mr. Bean forgatásai

január 5., 16:13 Módosítva: 2021.01.07 12:07
6

Rowan Atkinson a Radio Times-nak nyilatkozott arról, hogy bármekkora sikert is hozott neki Mr. Bean megformálása, soha többé bújna a bőrébe. A színész hozzátette, akkora felelősséggel járt a karakter megformálása, hogy nem sok örömét lelte benne.

Távolról sincs vége, olvasson még

Árpa Attila nem lefogyott, csak formába hozta magát, exfelesége segítségével

január 5., 14:44 Módosítva: 2021.01.07 12:04
0

Adonisszá gyúrta magát Árpa Attila, konferálták fel a Reggeliben a színész/producert, aki szerint szó sincs adonisszá alakulásról vagy drámai fogyásról, csak formába hozta magát, miután a koronavírus első hullámában kissé elhanyagolta a mozgást, a pálinkát viszont nem. Amikor jöttek a felkérések az őszi forgatásokra, rájött, hogy össze kell szednie magát, ezért változtatott az életmódján. A másik motivációja Árpának az volt, hogy játszhasson az amerikaifoci őszi bajnokságán, ami végül a járvány miatt elmaradt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gabriela Spanic és Andrei Mangra továbbra is sejtelmesen nyilatkoznak arról, mi van közöttük

január 5., 13:22 Módosítva: 2021.01.07 11:11
17

A Dancing With The Stars döntőjéig jutott Gabriela Spanic a táncos műsor után sem szakította meg a kapcsolatot táncpartnerével, Andrei Mangrával, sőt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi a karácsonyt is Spanicnál töltötte, Mexikóban. Mangra és a szappanoperaszínésznő a Dancing With The Stars különkiadásába online csatlakoztak be, ahol Stohl gyorsan meginterjúvolta őket, szóba hozva, hogy úgy látszik, nem tudnak elszakadni egymástól.

Hát nem, úgy látszik, hogy nem, most együtt fogunk maradni

- felelt nevetve Manra.

Mint kiderült, Mangra még mindig, már több mint két hete Mexikóban van Spanic-kal. Azt azonban nem fogalmazták meg elég pontosan, milyen kapcsolat is van közöttük. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Gáspár Laci felkereste Zimány Linda plasztikai sebészét

január 5., 11:32 Módosítva: 2021.01.07 09:21
20

Talán még emlékszik rá, tavaly novemberben járt le Zimány Linda mellimplantátumának szavatossági ideje, amikor ismét felkereste plasztikai sebészét, Dr. Krasznai Zsoltot, hogy kicseréltesse őket. A celeb egy Insta-posztban számolt be a beavatkozásról, most pedig Gáspár Laci követte a példáját, akinek az arcán végeztetett el egy kisebb kezelést.

Távolról sincs vége, olvasson még

Brad Pitt augusztus óta nem találkozott a barátnőjével, akivel tulajdonképp soha nem is járt

január 5., 09:33 Módosítva: 2021.01.06 20:53
5

Augusztusban derült ki, hogy Brad Pitt egy német modellel, Nicole Poturalskival jár, akiről nemcsak azt érdemes tudni, hogy van egy fia, hanem azt is, hogy a felesége egy üzletembernek, akivel nyitott házasságban él. Október végén a külföldi bulvársajtó már arról cikkezett, hogy Pitt és szerelme kapcsolatának annyi, mivel Poturalski visszatért a férjéhez. Most pedig a People az informátorukra hivatkozva azt állítja, hogy az egykori szerelmespár augusztus óta nem is találkozott egymással. Sőt, a lap titokzatos forrása szerint Pitt és a modell valójában sosem jártak egymással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Harry Styles összejött Olivia Wilde-dal

január 5., 08:23 Módosítva: 2021.01.06 14:51
3

Hetek óta járnak, és a napokban egy esküvőn is egymás kezét fogva jelent meg Harry Styles és Olivia Wilde. A zenész, aki mostanában színész is, illetve a színésznő, aki mostanában inkább rendező, a Don't Worry, Darling című filmen dolgozik éppen együtt (Styles a „seggfejmentes” forgatásról kihajított Shia LaBeouf szerepére ugrott be a produkcióba.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Alexis Ren influenszer topless fotózással zárta 2020-at

január 5., 08:06 Módosítva: 2021.01.08 09:52
6

Szerencsére néhány lesifotós is a tengerparton volt, így ön is láthatja, hogyan mosolyog a félmeztelen Ren, és dobja magát majdnem spárgába.

Lakatos Márk reagált Ferenc pápa videójára: „fogok megint utazni, ha azt a szabályok megengedik”

január 5., 00:00 Módosítva: 2021.01.07 12:07
23

Ferenc pápa az alábbi videón azokat kritizálja, akik a koronavírus-járvány ellenére külföldre utaztak az ünnepek alatt. A katolikus egyházfő azt mondja, elszomorítják őt azok, akik most is csak arra gondolnak, hogy egy jót üdüljenek, mikor mások betegek vagy anyagilag a padlóra kerültek.

A Blikk a fenti videót azzal posztolta, hogy „Ferenc pápa üzent Schobert Norbinak és a többi magyar sztárnak”, mivel Schobert jelenleg a Maldív-szigeteken van, és ha nem is az összes többi magyar sztár, de például Lakatos Márk és Cooky is bevállalt egy-egy utazást (a szintén nyaraló Berki Krisztiánt valamiért nem említi a lap). Schobert Norbert a Facebookon reagált: azt mondja, ők minden szabályt tiszteletben tartva bonyolítják évi rendes táborukat az egzotikus üdülőhelyen, Lakatos Márk pedig az alábbi interjúban a Velvetnek mondta el, illetve szintén a Facebookon foglalta össze, mit gondol Ferenc pápa üzenetével kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alexander Ludwig a Vikingekből hirtelen ötlettel feleségül vette a menyasszonyát

január 4., 15:23 Módosítva: 2021.01.06 11:23
1

Alexander Ludwig egy 28 éves, kanadai színész, aki benne volt például az Éhezők viadalában is, de a legtöbben valószínűleg a nemrég véget ért, Vikingek című sorozatból ismerik.

A következő poszt azt mutatja, hogyan néz ki Ludwig és menyasszonya, Lauren Dear civilben. A színész karácsonykor még azt nyilatkozta az ET Online-nak, hogy egyelőre nem tudják, mikor fognak összeházasodni, majd meglátják, mindenesetre az eljegyzésük novemberben volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

George Clooney 1982-ben Magyarországon forgatott ciki horrort

január 4., 13:05 Módosítva: 2021.01.06 08:52
10

1983-ban többé-kevésbé elkészült egy Grizzly II. című horrorfilm, amelyet az előző évben Magyarországon forgattak olyan főszereplőkkel, mint az akkor még kevéssé ismert George Clooney, Laura Dern és Charlie Sheen. Eddig be sem mutatták, mert

  • hiányoztak belőle a különleges effektek,
  • nem volt rá pénz,
  • nagyon rossz volt.
Távolról sincs vége, olvasson még

Csuja Imre fia elvesztéséről nyilatkozott, Smaltig Dalma és a férje különköltöztek

január 4., 12:29 Módosítva: 2021.01.06 09:51
4

A Blikk hívta fel elsőként a figyelmet a Tükör című interjúsorozat legutóbbi darabjára, amiben Csuja Imre nyilatkozik Péterfi Juditnak. Az alább megtekinthető videóban szóba kerül a színész fia, aki 2019 októberében lett öngyilkos.

Naponta megrogyok, ezen nincs mit szépíteni. De van egy csodálatos lányom, náluk van három csodálatos unoka, nem lehet megrogyni

– nyilatkozik a 60 éves színész. Csuja Imre hozzáteszi, hogy fia sorsáról azért beszél nyilvánosan

hogy az emberek figyeljenek oda, ha látnak valamilyen hisztinek tűnő túltolást, forduljanak szakemberhez. Azt vettük észre,... hogy nem sikerült.

Íme a teljes beszélgetés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mérlegelték a VV-s játékosokat: volt, aki kikészült

január 4., 11:05 Módosítva: 2021.01.06 09:51
1

Ötven napja tart a Való Világ PBB tizedik évada, ezért a szerkesztők mérlegre állították a versenyzőket, az eseményről és annak rengéshullámairól pedig egy videót is feltöltöttek. Azt is mindjárt közöljük, de az alábbi galériában kivonatoltuk a lényeget, és azt is megmutatjuk, hogyan rittyentették ki a játékosokat a beköltözéskor – és hogyan festenek most. Figyelem: ha ön sajnálja, hogy VV Gina már nincs játékban, akkor bizonyára örömére szolgál, hogy itt még szerepel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zoë Kravitz 18 hónap után beadta a válókeresetet

január 4., 08:43 Módosítva: 2021.01.05 16:17
1

Zoë Kravitz válással indítja az új évet: a színésznő-modell sajtósa a People magazinnak megerősítette a hírt. Kravitz és ugyancsak színész férje 2016 őszén kezdtek el találkozgatni, 2018-ban derült ki, hogy eljegyezték egymást és 2019 júniusában házasodtak össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mega-jócsajszüret: az elmúlt két hét dögösködései

január 3., 16:29 Módosítva: 2021.01.05 18:19
21

Íme minden szexi fotó, amit az utóbbi időben elhallgattunk önök elől. Ledéres modellek, idétlen KarJennerek, archív telitalálat Claudia Schiffertől.

Shia LaBeouföt kivágták a seggfejmentes forgatásról

január 3., 14:37 Módosítva: 2021.01.05 12:32
2

Olivia Wilde projektjéből nem önként távozott. Túléli ezt a karrierje? Van, aki szerint lehet még esélye. Mundruczó Kornélt elszomorította az ügy.

Dua Lipa Mexikóban strandol éppen

január 3., 13:52 Módosítva: 2021.01.05 13:25
2

Marginálisan érdekes, de Dua Lipa énekesnő és (valószínűleg) néhány barátnője éppen Mexikóban élvezi a hullámokat, mint az az alábbi fotón látható. (A főszereplő narancssárga bikiniben látható.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a videón John Legend a felesége melleire koncentrált, nem a sütire

január 3., 11:08 Módosítva: 2021.01.05 10:23
2

John Legend (zenész) és Chrissy Teigen (modell/evésrajongó) a gyerekeik és egy baráti pár (meg még ki tudja, kik) társaságában üdülnek éppen, alighanem még mindig Saint-Barthélémyn. Onnan küldték ezt az újévi üdvözletet is.

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Renátó lebuzizta, lekislányozta VV Bálintot, de volt 18+-os szexi tánc is a Való Világban

január 2., 13:24 Módosítva: 2021.01.04 15:27
7

A Való Világ Powered By Big Brother című reality következő kiszavazásán vagy VV Bálint vagy VV Gina fog kiesni. A villalakóknak választaniuk kellett, hogy kit szeretnének, hogy maradjon, és ebből egy parázs vita alakult ki VV Bálint és VV Renátó között, ezt mutatja az alábbi videó. Renátó korábban egy másik játékost szidott elég durván, de Bálinttal továbbmegy, többször is lebuzizza, amikor Bálint azt mondja neki, hogy le se áll vele vitatkozni:

le se állj velem, menj be, mint egy kislány!

Mondja Renátó, aki szerint semmi megalázóbb nem lehet annál a földön, mint hogy valaki buzi vagy lány. Bálint ráhagyja, hogy „bemegyek, kislány vagyok”, de azt azért hozzáteszi, hogy „ezt a hányinger egy embert, te!” Renátó visszaszólása:

Hányinger vagy te, te kis buzi, szia!

Ha kíváncsi a drámára (bár lehet, hogy az alpári veszekedés kifejezés jobban illik a történtekre, mint az, hogy dráma), akkor tekintse meg ezt a videót, amely további buzizást is tartalmaz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eszenyi Enikő vidéken alapított társulatot, Hódi Pameláék az Instán keresnek nevet babájuknak

január 2., 11:30 Módosítva: 2021.01.04 08:54
4

Ebben a posztban információkat, érdekességeket foglalunk össze, amiket magyar hírességek tettek közzé saját magukról az Instagramon.

Eszenyi Enikő színész-rendezőről az Álarcos énekestől eltekintve nem sokat lehetett hallani azóta, hogy a botrány után távozott a Vígszínház éléről, de az alábbi posztjából kiderül, hogy min dolgozott az utóbbi egy évben:

Az elmúlt évben elhivatott színészhallgatókkal nemzetközi alkotóközpontot hoztunk létre Csengerben

– írja Eszenyi Enikő az alábbi videóhoz, mindenkinek boldog új évet kívánva. Csenger egy kisváros Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ország legkeletibb vidékén, közvetlenül a román határ mellett található, Eszenyi Enikő itt született.

Távolról sincs vége, olvasson még

Több szexis újévköszöntés volt Instán, szerintünk Elsa Hoské a legfigyelemreméltóbb

január 1., 11:16 Módosítva: 2021.01.03 08:27
2

A legtöbb celebasszony szexi képpel köszöntötte fel az újévet, ami alól Elsa Hosk sem kivétel. A szupermodell csak egy bugyit és kigombolt inget visel a fotókon, láthatóvá téve gömbölyödő hasát: Hosk heteken belül megszüli első kislányát, írja a képekhez tartozó szöveghez, ahogy azt is, hogy bár nehéz volt a 2020-as év, legalább volt ideje önmagára, az önvizsgálódásra, emellett pedig New Yorkból Los Angelesbe költözött. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Hunyadi Donatella: még ennél is nagyobb dolgokat szeretnék elérni

2020. december 31., 17:05 Módosítva: 2021.01.03 11:12
25

Tavasszal a teljes magyar média felfigyelt egy fotójára, de ezzel nem elégszik meg. Édesanyjával, Kiszel Tündével a médiában különválnak az útjaik, azt mondja, nehéz beszélgetés volt, de megértették egymást. Évzáró-évnyitó beszélgetés Hunyadi Donatellával, aki azért dolgozik, hogy a saját nevén legyen ismert. 

Májusban kezdtek cikkezni arról a lapok, hogy bekerültél az olasz Vogue online kiadásába. De az, hogy fotóznak, nem újdonság - miről maradtunk le a köztudatba került képed előtt?

Igen, körülbelül 14-15 éves korom óta modellkedem, csak az utóbbi két évem inkább az iskoláról szólt. Mindenképpen szerettem volna megcsinálni az érettségit, egy nyelvvizsgát, jogosítványt - ezeket a rangsorban most előrébb vettem, és megvannak, az egyetemi felvételim is sikerült.

Sokáig egyébként szabadúszó voltam, különböző cégeknek modellkedtem, és utána kerültem ügynökséghez, rajtuk keresztül pedig egy nagyon jó fotós, Sándor Berill kezei közé. Nagyon tehetséges, sok fotója megjelent már az olasz Vogue internetes kiadásában, és az én képeim is annyira tetszettek neki, hogy még a fotózás napján elküldte nekik. Mire hazaértem, hívott az ügynököm, hogy „figyelj csak, küldök egy linket, nézd már meg”. Rákattintottam, és hát ott voltam.

Távolról sincs vége, olvasson még

Reese Witherspoon már elfelejtette, amikor a volt férje beszólt neki, hogy többet keres a férfinél

2020. december 31., 14:03 Módosítva: 2021.01.02 16:33
4

Reese Witherspoon a 2002-es Oscaron az akkori férjével, Ryan Phillippe-pel közösen konferálta fel a legjobb smink kategória jelöltjeit. Amikor a színésznő megkérdezte Phillippe-től, akitől 2008-ban vált el, hogy ki olvassa fel a nyertes nevét, a férje azt válaszolta:

Te többet keresel, mint én, úgyhogy hajrá, mondd!

A 18 évvel ezelőtt történt jelenetet, amin Witherspoon akkor jót nevetett, a HFPA in Conversation podcastjében elvenítették fel. A műsorban a színésznőtől megkérdezték, emlékszik-e még a díjátadóra, mire azt felelte, már teljesen elfelejtette. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Havas Henrik Fábryról: Olvasatlan, műveletlen hülye. Ennyi

2020. december 31., 10:18 Módosítva: 2021.01.02 13:32
83

Az RTL Klubbon 1999 és 2016 között futó Heti Hetes néhány résztvevője Gulyás Márton Partizán című Youtube-csatornájára feltöltött videóban nosztalgiáztak a néhány éve megszűnt műsorról. Gulyás a több mint egyórás beszélgetésben azt is megkérdezte, hogy vált vagy éppen nem vált be a néhány részben feltűnt Fábry Sándor. Havas Henrik felidézte, hogy amikor a Miskolci Egyetem meghívta, hogy vitázzon Fábry Sándorral, annyira összevesztek, hogy Fábry azóta sem áll szóba Havassal, akire a humorista azt mondta, lenézi őt. 

Olvasatlan, műveletlen hülye. Ennyi. Az, hogy tehetséges, és jól adta elő magát... pont az jutott eszembe, amikor jöttünk, hogy majd most a Szájer-ügyet hogyan fogja interpretálni a következő Fábry Show-ban. Sehogy. Előre megmondom. Mert egy gyáva szar ezen kívül. 

(a videó 41. percétől látható az említett rész)

Távolról sincs vége, olvasson még

Tom Hanks kopasz lett

2020. december 31., 09:15 Módosítva: 2021.01.02 09:28
5

Tom Hanks a The Graham Norton Show vendége volt, ahová csak online jelentkezett be egy gyors interjú kedvéért. Hanks jelenleg Ausztráliában dolgozik egy Elvis Presley-ről szóló életrajzi filmen, amiben ő az énekes menedzserét, Colonel Tom Parkert alakítja. A szerep miatt Hanksnek teljesen le kellett borotválnia a haját, amit meg is mutatott a nézőknek, miután egy pillanatra levette a sapkáját. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Anthony Hopkins 45 éve józan

2020. december 31., 08:36 Módosítva: 2021.01.02 12:52
23

Anthony Hopkins is lelkesen készül 2021-re, mivel az idei év tele volt szomorúsággal és gyásszal, ám  a színész évértékelő beszéd helyett inkább arról beszél Instagram-oldalára feltöltött videójában, hogy idén, 2020-ban már 45 éve, hogy nem iszik alkoholt. Ha négy és fél évtizeddel ezelőtt nem teszi le az italt, bele is halhatott volna. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A 17 kilót fogyott Tolvai Reni otrombán kiosztotta az egyik kommentelőt

2020. december 31., 07:59 Módosítva: 2021.01.02 15:03
11

Tolvai Reni Insta-oldalán egy előtte/utána képpel mutatta meg követőinek, mennyit fogyott idén: egészen pontosan 17 kilót. Az énekesnő azt írja, bár a 2020-as év nem volt valami sikeres, arra büszke, hogy ennyit fogyott, noha még nem érkezett el a végcélig. Követői többsége gratulált új alakjához, akinek viszont jobban tetszett a gömbölydedebb változata, Tolvai beszólt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Rájön, melyik celeb kutyáját látja a képen?

2020. december 30., 13:56 Módosítva: 2020.12.31 11:47
5

Mutatunk néhány fotót, önnek csak tippelni kell. Ezen a felvételen Hugh Jackman sétáltat, őt már nem kell eltalálni.

Könyves Tamás: „ha bemennék a Villába, tuti, hogy nagyon sok konfliktusom lenne”

2020. december 30., 11:10 Módosítva: 2021.01.02 10:04
108

Tizenhét éve, hogy Tommyboy, polgári nevén Könyves Tamás bevonult a Való Világba. A harmadik széria középmezőnyéig jutó Könyves a valóságshow-szereplése óta Budapest egyik legismertebb pizzázójának marketingvezetője, majd franchise-tulajdonosa és vidéki régióvezetője lett, chippendale-pályája viszont már a múlté. Hogyan emlékszik a Való Világra, most bevállalna-e egy ilyen szereplést, mitől félti legjobban másfél éves kislányát? Mindegyik kérdésünkre válaszolt. Interjú.

Könyves Tamás, vagyis Tommyboy. 2003-ban vonult be a Való Világ villájába. A harmadik széria középmezőnyében esett ki.
Könyves Tamás, vagyis Tommyboy. 2003-ban vonult be a Való Világ villájába. A harmadik széria középmezőnyében esett ki.

Hogyan emlékszel vissza a Való Világra?

Nem akarok nagyképűnek tűnni, de én a tánc miatt már azelőtt is a showbusinessben dolgoztam, teljesen természetes volt, hogy figyelnek az emberek. Nagyon pozitívan emlékszem vissza rá, büszke vagyok rá, hogy a régi ismerőseim is azt mondták, odabent is úgy viselkedtem, mint idekint. Úgy állok az élethez, hogy, mindig, mindenhol, mindenkitől lehet tanulni valamit. Odabent rájöttem, hogy azok az elvek, amiket otthonról hoztam, helyesek, ez pedig magabiztosabbá tett. Azt látom, ma nagyon sokan nem tudják, hogy mit akarnak az élettől, azt sem, hogy kivel akarnak lenni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alec Baldwin felesége úgy tett, mintha spanyol lenne, pedig amerikai

2020. december 30., 10:04 Módosítva: 2021.01.01 08:38
2

Nem csitulnak a hullámai annak a különösebben azért nem izgalmas kérdésnek, hogy pontosan honnan is származik, milyen közösség tagja Alec Baldwin felesége. Hilaria Baldwin ugyanis nyilvános szereplésein és magánélete egyes részeiben úgy viselkedett, arra engedett következtetni, hogy spanyolok a felmenői, volt, hogy úgy is fogalmazott, mint aki keresi az angol szavakat – közben pedig egyértelműen az Egyesült Államok szülötte, a nagyszülei is ott éltek már.

Távolról sincs vége, olvasson még