Nyár

Mardoll is beállt a Velvet stábjába a Szigeten - kiderült, hogy nincs olyan kérdés, amire ne kapna választ

2019. augusztus 13., 17:31 Módosítva: 2019.08.15 11:40
52

Idén is hatalmas tömeg gyűlt össze a Szigeten, ahová természetesen a Velvet is ellátogatott. Ezúttal stábunkkal tartott egy különleges vendég is, méghozzá Mardoll személyében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hazájuk zászlajával jöttek a Szigetre – megkérdeztük, mire ilyen büszkék

2019. augusztus 13., 11:12 Módosítva: 2020.09.30 11:55
17

A Sziget fesztivál többek között azért izgalmas, mert ennyi különféle nemzet vesz részt a buliban. Sokan vannak, akik nem szeretnének csak úgy eltűnni a világ összes sarkából összegyűlt forgatagban, ezért zászlót hoznak magukkal, és vagy kiakasztják azt a sátruknál, vagy egyenesen zászlóval a kezükben fesztiváloznak, mint a fenti borítóképen látható két olasz srác.

2014-ben készítettünk először ilyen kvízt, és azóta minden évben új változatot csinálunk belőle, mert mindig a legnépszerűbb szigetes anyagaink között van. Idén az eredetihez képest kicsit frissített koncepcióval láttunk neki a Sziget nemzetiségei felfedezésének: nem csak úgy random embereket állítottunk meg fotót kérve, hanem olyanokhoz mentünk oda, akiknél ott volt országuk zászlaja. És ha már annyira büszkék az országukra, hogy hoztak magukkal lobogót, megkérdeztük tőlük, konkrétan mire ilyen büszkék, szerintük mi a legjobb dolog a hazájukban.

Az alábbi kvízben mindig egy-egy zászlómentes fotót mutatunk, ami alatt azt olvashatja, hogy az illető személy vagy társaság mire a legbüszkébb hazájával kapcsolatban. Ebből a két információból kell megtippelni, melyik országról van szó, aztán a 10 kérdés után a megfejtések között megmutatjuk majd azt is, hogyan pózoltak nekünk a fiatalok hazájuk zászlajával. Hogy ne legyen túl könnyű, természetesen időre megy a dolog ezúttal is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyre kevesebbet bíznak a fantáziára – hódítanak az átlátszó fürdőruhák

2019. augusztus 12., 15:22 Módosítva: 2019.08.14 09:48
2

Folytatjuk nyári sorozatunkat, melyben vadabbnál is vadabb fürdőruhákat gyűjtünk össze. A trend jól kirajzolódott, a divat világában egyre nyitottabb és szűkebb ruhadarabokkal igyekeznek felhívni a cégek magukra a figyelmet. Két évvel korábban például nagyot dobott az egyik farmercég, mikor kijöttek a teljesen átlátszó nadrágjukkal. Most hasonló megoldásokkal támadnak a fürdőruhatervezők, férfi és női verzióban is készültek olyan szettek, amik tényleg nem hagynak semmit a képzeletre. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk a Coca-Cola plakátjainak lecseréléséről: „egy kicsit elhibázott PR-lépés volt”

2019. augusztus 12., 12:06 Módosítva: 2019.08.13 14:17
719

Lakatos Márk nélkül elég nehezen tudnánk fesztivált elképzelni: a Balaton Soundon egyenesen ő tervezte meg a VIP-részleg berendezését. Most a Szigeten is rögtön az első este összefutottunk vele, és éppen ekkor érkezett a hír, hogy a Coca-Cola lecseréli a nagy visszhangot kiváltott, melegpárokat ábrázoló plakátjait olyan képekre, amik a szivárvánnyal díszített palackokat ábrázolják.

Lakatos Márk a saját bőrén tapasztalta nemrég, hogy milyen érzés kiadni egy kampányt, amiről az egész országnak nagyon sarkos véleménye van, így muszáj volt a Coca-Cola sokak szerint botrányos reklámjait is kitárgyalnunk. A beszélgetés a következőképpen hangzott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Élvezd a nyarat, míg tart! - 5 könyv a strandra

2019. augusztus 11., 13:29 Módosítva: 2019.08.13 08:17
55

Bár a nyárból már több van mögöttünk, mint előttünk, még bőven van rá lehetőségünk, hogy elmenjünk egy strandra, és napfürdőzzünk egy picit. Ha ön is tervez még néhány ejtőzős napot nyáron, mutatunk 5 könyvet, amit érdemes betennie a táskájába, mielőtt elindulna. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme hat lány az idei szezon legmenőbb fesztiválozós kiegészítőjével

2019. augusztus 11., 12:38 Módosítva: 2020.06.29 10:58
2

Már a múlt vasárnapi heti trendben is a Szigetre tekintettünk előre, most pedig még rendesen benne vagyunk a 2019-es fesztiválban, ezért maradunk a Szigetnél ezen a héten is. De ezúttal nem fellépőket, hanem fesztiválozókat mutatunk: olyan lányoktól kértünk fotót, akiknél megláttuk az utóbbi évek legfeltűnőbb és leghasznosabb kiegészítőjét, a legyezőt. Már tavaly is figyeltük a legyezőket, idén döntse el ön: kié a legjobb?

Távolról sincs vége, olvasson még

Geszti Péter nudista édesanyja miatt nem szeret strandolni

2019. augusztus 10., 12:49 Módosítva: 2019.08.11 13:33
33

Bár a legtöbb embernek felüdülést jelent a strandolás a nyári hőségben, nem mindenki van ezzel így. Geszti Péter sem, aki azóta nem szeret csak úgy kifeküdni a partra, mióta a '80-as években édesanyja egyszer hirtelen nudizásba kezdett az Adrián.

A rapper/producer a Spektrum Home-on futó NőComment! vasárnap adásba kerülő részében beszél erről arról a különös élményéről, ami egyszer elvette a kedvét a strandolástól.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pirner Alma meztelen fürdőzéssel vészeli át a nyári vihart

2019. augusztus 8., 14:20 Módosítva: 2019.08.10 13:15
23

Lehet, hogy a többség bosszankodik a nyári zivatarok miatt, de Pirner Alma biztosan nincs közöttük. Ő anyaszült meztelenül, a kádjából figyeli a kinti időjárást, miközben a férje fotózza a habokból kilátszó testét. Pirner Alma Instagram-oldalának legfrissebb képeit írtuk le. 

Mit csinál az ember, amikor kint dúl a vihar, eső, szél? Bentről nézve egy habos, illatos fürdőből már nem is annyira szörnyű, főleg ha a Pàrod készíti a vizet

- olvasható a bejegyzésben, a hozzászólásokra adott válaszából pedig az is kiderül, hogy később a szerelme is beszállt mellé a kádba. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki Liptai Claudia, amikor reggel 5-ös kelés után még kimegy este a Szigetre

2019. augusztus 8., 12:38 Módosítva: 2019.08.10 15:55
23

Mondjuk-mutatjuk, ki mindenki volt ott a VIP-ban közvetlenül az Ed Sheeran-koncert előtt. Liptai Claudia egy miniinterjúra is szakított időt.

Ők a legmenőbb Ed Sheeran-rajongók, akikkel tegnap a Szigeten találkoztunk

2019. augusztus 8., 10:41 Módosítva: 2019.08.10 08:52
200

Bár a fesztivál jövő keddig folytatódik, tegnap már meg is volt az idei Sziget nagyszínpadának fő attrakciója, az Ed Sheeran-koncert, a fenti képet az Index fotósa készítette a fellépésről. Mi részünkről a brit énekes rajongóira fókuszáltunk inkább, onnan kezdve, hogy már délben a belépéskor összefutottunk egy négytagú magyar családdal, akik külön saját pólót készítettek erre az eseményre. Nagyon kedvesek voltak, és pózoltak nekünk egy fotó erejéig.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tippek, hogy a fesztivál végére se hagyjuk el a dolgainkat

2019. augusztus 7., 15:00 Módosítva: 2019.08.08 12:29
6

Ha elmegyünk egy fesztiválra, elsősorban jól szeretnénk érezni magunkat. A borgőzös, csápolós éjszakák előtt azonban érdemes időt fordítani arra, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk a holminknak. Íme néhány tipp, amellyel nagyobb biztonságban tudhatjuk az értékeinket a fesztivál hevében is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexista videóval találta meg rapperhangját a CBA Icukája

2019. augusztus 6., 11:17 Módosítva: 2019.08.07 15:03
46

Mell-orientált videóban összegzi a puritán tényt a CBA üzletlánc reklámarca, Icuka, miszerint a nyár az egymást lassított felvételen locsoló fürdőruhás lányokban, és a tejföl kéjes lenyalásában manifesztálódik hitelesen egy lazának tervezett videóban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Izgalmasan gusztustalan: így készíthet magának ön is mustárfagyit

2019. augusztus 5., 16:02 Módosítva: 2020.06.07 17:20
0

Egy különleges nyári desszerttel szeretné meglepni vendégeit vagy saját magát? Íme egy eredeti ötlet a French's nevű amerikai márkától:

készítsen mustárfagyit!

Az alábbi videó tartalmazza a sót és cukrot egyaránt tartalmazó étel receptjét, a cég természetesen a saját mustárját ajánlja hozzá, de feltételezzük, hogy az itthon kapható mustárok bármelyikével elkészítve is ugyanolyan gusztustalan lesz az eredmény.

Távolról sincs vége, olvasson még

Idén sem lesz koedukált a Sziget Nagyszínpad, de íme az üdítő kivételek

2019. augusztus 4., 15:25 Módosítva: 2019.08.06 10:25
4

A heti trendben most kivételesen nem az elmúlt hétre tekintünk vissza, hanem a következőre előre: szerdán kezdődik ugyanis a Sziget fesztivál. Tavaly meglepődve állapítottuk meg, hogy a legrangosabb hazai zenei esemény legfőbb színpadára milyen kevés nőt engedtek fel 2018-ban. Azóta eltelt még egy év, gondoltuk, megnézzük, mennyit haladt előre a világ ezen a téren. A válasz:

semennyit, sőt.

A Sziget nagyszínpada gyakorlatilag továbbra sem koedukált, 2019-ben is csak elvétve lesznek láthatóak női előadók a fesztivál legfontosabb helyszínén. A hét esti, főműsoridős koncertből csak egyetlenegyet tol majd női előadó, szóval itt 6:1 az arány a férfiak javára. A teljes kép pedig az, hogy az összesen 28 (napi 4) koncertből négyben lép majd fel női előadó, szóval a teljes line upban a sok férfi között csak minden nyolcadik fellépő nő a Sziget nagyszínpadán 2019-ben.

Mivel a heti trendben mindig hat személyt mutatunk, a 4 zenész mellé beválogattam még két nőt, akik a koncertek közötti töltelékműsor részeként ugyan, de azért pár percre feljutnak majd a Nagyszínpadra. Hát nézzük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az idei szezon fürdőruha trendjeiről Palvin Barbara és Mihalik Enikő sem maradhatott le

2019. augusztus 4., 13:46 Módosítva: 2020.06.13 09:20
113

A bikini mustra folytatásaként megnéztük, hogy Magyarország két legismertebb és legkedveltebb modellje idén milyen parádés fürdőruhákban élvezte/élvezi a napsütést. Palvin Barbara és Mihalik Enikő a kötelező divatfotózásokon túl is szívesen mutatkozik fürdőruhában a rajongók és követők legnagyobb örömére. Mindketten szeretik a laza, színes és a klasszikus darabokat is. Közösségi oldalaikról szemezgettünk és választottunk ki 2-2 darabot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiegészítők, amelyek feldobják a fesztiválszettet

2019. augusztus 4., 08:55 Módosítva: 2019.08.05 14:27
0

A nyárral együtt beköszöntött a fesztiválszezon is. Általánosságban kétféle ember létezik ezeken a rendezvényeken: akit teljesen hidegen hagynak a trendek, és aki teljesen behódol nekik. Az utóbbi táborból szemlézünk most.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fesztiválfrizurák, amik sosem mennek ki a divatból

2019. július 31., 15:26 Módosítva: 2019.08.02 09:37
5

A fesztiválra való készülődés mindig jó móka. A menő szettek összeállítása és a sminkválasztás mellett azonban fontos az is, milyen hajkoronával jelenik meg az ember lánya. Íme néhány fazon, amivel nem lehet mellélőni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fesztiválszezon vs. higiénia - tippek az intim higiénia megőrzéséhez

2019. július 30., 13:27 Módosítva: 2019.07.31 11:33
0

Üvölt a zene, a hatodik vödrös koktéltól pedig, amit bedobtál  már megint mosdóba kell menned.A fesztiválokról számos pozitív dolog elmondható, azonban a rengeteg ember miatt a mellékhelyiségek tisztasága sokszor nem száz százalékos. Már a mosdók  kilincsének megfogásával is rengeteg baktérium és vírus kerülhet az ember kezére.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 nyári finomság, amit bűntudat nélkül ehet

2019. július 29., 11:49 Módosítva: 2019.07.30 14:37
4

Odakint tombol a nyár, Ön pedig hideg édességet kíván? Íme 7 desszert a fülledt napokra, amit akkor is bátran ehet, ha éppen diétázik.

10 dolog, ami nem hiányozhat a strandtáskából

2019. július 23., 14:30 Módosítva: 2019.07.25 09:37
1

A nyaralás mindenki számára igazi öröm, ami felvillanyoz, az izgatottság mellett pedig hajlamos az ember erről-arról megfeledkezni, ami pedig jó szolgálatot tehet a strandon, vagy akármelyik vízparton.  Összeszedtünk 10 olyan dolgot, amik jó ha kéznyújtásnyira vannak akkor, mikor az ember már teljes lelki nyugalommal elnyújtózott  a napozóágyon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan kánikula van a Love Islanden, hogy nem szexelnek a realityszereplők

2019. július 22., 15:59 Módosítva: 2020.06.29 10:58
59

A Love Island egy párválasztós brit reality, amit nagyjából úgy kell elképzelni, mint amilyen az Éden Hotel volt, csak éppen nem sokáig kell már elképzelni, mert érkezik a magyar verzió az RTL-re hamarosan. A brit ITV-n 2015 óta futó eredeti verzió arról lett híres, hogy mennyit szexelnek benne a játékosok, és most futó ötödik évadot pont azért kritizálják a nézők, mert nem szexelnek benne eleget a szereplők (legalábbis a korábbi évadokhoz képest), és hát ez a műsor néha olyan személyiségeket tartalmaz, akiket jobb nézni, mint hallgatni. Szóval akkor már inkább szexeljenek, mint beszéljenek.

A műsor legutóbbi kiesője bizonyos Michael Griffith volt, aki amellett, hogy nyilván rengeteget edz, tűzoltóként dolgozik, és a fenti képen a bal oldalon látható. Nos, azt írja a The Sun nevű lap, hogy ő megadta a választ a kritizálóknak: azért nem szexelnek a játékosok az idei Love Islanden, mert túl meleg van hozzá. Azt mondja, hogy még a légkondi mellett is olyan meleg van a Mallorcán található villában, ahol a műsort forgatják, hogy egyik játékosnak sincs kedve ágyba bújni a hőségtől.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajna Tímea fürdőruhában Míkonoszról: „a lelkem belül háborog”

2019. július 21., 12:48 Módosítva: 2019.07.23 11:54
55

Vajna Tímea az egyik legfelkapottabb görög szigetről jelentkezett be az Instagramon néhány órával ezelőtt, Míkonoszról. Egy Cavo Tagoo nevű helyet jelölt meg az Instagram Storyban helyszínként, hát megnéztem, milyen képeket osztanak meg a látogatók innen, és kiválasztottam egy csodás fotót egy Luna Braga nevű brazil influenszertől, aki Vajna Tímeához hasonlóan jelenleg szintén Míkonoszon tartózkodik és elment a Cavo Tagoo-ba, azonban Vajna Tímeával ellentétben nem zavarja, ha a fotóit az internetes lapok beágyazzák. Szóval akkor mi most őt ágyazzuk be Vajna Tímea helyett, de a lényeg, hogy most Vajna Tímea is itt van, és feltehetőleg nagyjából ugyanezt csinálja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan az igazi Csillag Patrik, rögtön feneket villantott

2019. július 21., 10:14 Módosítva: 2019.08.31 13:30
28

A SpongyaBob Kockanadrág rajzfilmsorozat kicsik és nagyok között egyaránt népszerű, a mese egyik szereplője, Csillag Patrik pedig számtalan internetes mém ihletője volt már, eddig azonban mindig csak a rajzolt formában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Miami Swim Week 2019: mutatjuk az idei felhozatal legmerészebb fazonjait

2019. július 20., 08:59 Módosítva: 2019.10.20 16:58
14

A fürdőruhás divathéten volt minden a túl szűktől a túlságosan magasítotton keresztül a túl átlátszóig. Vigyázat, nagyon sok, nagyon szexi kép!

Ha épp nem tudja eldönteni, akar-e meztelenkedni, vagy sem – itt a vonalkód bikini

2019. július 18., 14:56 Módosítva: 2019.11.25 14:38
9

Különös fürdőruha prototípussal rukkolt elő egy brazil divattervező, amely úgy hat, mintha valódi cenzúrában sétálgatnának a hölgyek.

A napokban írtunk arról, hogy néhány modell szerint a meztelenség lassan felváltja a bikinit, most azonban úgy tűnik, egy brazil divattervező megtalálta a köztes megoldást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Irina Shayk megmutatta a kedvenc nyári színét, természetesen bikiniben

2019. július 17., 13:16 Módosítva: 2019.07.19 09:27
15

A 33 éves orosz modell szeret bikiniben lenni, több fürdőruhás fotósorozatot is készítettek már vele, erre példa az izlandi fotózása is.  Most azonban nem egy fotózáson viselt úszódresszt, hanem otthonában, a tükör előtt, ahol gyorsan készített is magáról egy szelfit, amit aztán posztolt is Instagram-olalán. 

A bejegyzésből kiderül, hogy Irina Shayknak a türkiznek pont az az árnyalata a kedvenc nyári színe, amilyen színe a bikinijének is van. Hát nem szerencsés véletlen?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire sokféle nő mutatta meg a testét az idei Miami Swim Weeken

2019. július 16., 11:15 Módosítva: 2020.06.07 17:20
197

Látványos fotósorozat a világ legnagyobb fürdőruhás divateseményéről: ennyire sokfélék a női modellek 2019-ben, és mind ugyanannyira szexik!

Rendhagyó „fürdőruha” trend - avagy a meztelen az új bikini

2019. július 15., 15:20 Módosítva: 2020.05.22 16:27
9

Bár a múlt héten nem sütött hét ágra a nap, most ismét úton van a kánikula, néhány hölgynek pedig annyira melege van, hogy egy falatnyi textilt sem tudnak elviselni magukon. Íme 5 modell, akik Éva-kosztümben hűsölnek a strandon, és senkit sem zavar, hogy nincs rajtuk valódi bikini.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hat ikon Marilyntől Dianáig – róluk másolják a mostani retrónapszemcsiket

2019. július 14., 14:38 Módosítva: 2021.04.17 15:17
5

Idén nyáron is divatosak a retrónapszemüvegek, amik általában a XX. század második felének valamelyik évtizedét idézik. Úgy döntöttünk, ezen a héten a heti trendben megcsodáljuk újra ezeknek szezonális a kiegészítőknek az eredetijeit, méghozzá hat olyan nő segítségével, akik az '50-es és a '80-as évek között ikonokká váltak. Kinek voltak a legjobb napszemcsijei hatuk közül? Rengeteg szuper és ritka fotót bányásztam a képarchívum mélyéről, érdemes végignézni mindet, aztán pedig minden szavazatnak örülünk!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 bulvársztori, ami fesztiválokon bontakozott ki

2019. július 13., 08:47 Módosítva: 2020.09.28 09:46
0

Aki fesztiválozni megy, annak bizony számolnia kell azzal, hogy valószínűleg nem fog unatkozni. A tömeg, a hangos zene és a fülledt hangulat mellett azonban sok más is megtörténhet a bulikon. Jó esetben mulatságos, szórakoztató vagy rendhagyó dolgokat lát az ember, de sajnos botrányos fellépések és ijesztő esetek is akadnak bőven egy-egy ilyen eseményen.

Távolról sincs vége, olvasson még