horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Mondom a páromnak, hiába csókolgatja a mellem

2014. december 27., 17:57 Módosítva: 2019.10.16 14:10
5

Kedves Ödi!″ − ezzel a megszólítással és egy mosolygó szmájlival kezdődött az alább teljes egészében olvasható levél, és persze így rögtön az elején egyértelmű volt, hogy mi lesz a téma. Ödön álnevű olvasónk ugyanis azzal kapcsolatosan kért tanácsot, hogyan lehet egy nővel úgymond megkívántatni a szexet. Erre most egy másik nő, Tifani válaszol rengeteg érdekeset és hasznosat, de természetesen Tifani gondolataival korántsem tekintjük lezártnak a témát. Ha önnek most jött meg a kedve, kapcsolódjon be most! Írja meg a Randiblog e-mailcímére, mit gondol a témáról, milyen saját tapasztalatai vannak! A leveleket folyamatosan várjuk, bármikor írhat, akár most azonnal is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt érv a középkorú férfiak mellett

2014. december 26., 12:18 Módosítva: 2014.12.28 10:23
2422

A közhiedelem szerint csak érdekkapcsolat lehet az, ha egy fiatal nő egy nála jóval idősebb, középkorú férfival jön össze. Bár nem lehet kizárni ezt sem, gondoljunk bele: teljesen természetes dolog, ha egy 40-50 éves pasi már kiépített egzisztenciával rendelkezik, és hogy ez a fiatal nőknek imponál. De nem ez az egyetlen ok, amiért egyre több nagy korkülönbségen alapuló kapcsolatról lehet hallani: huszonéves női olvasóink érvelnek, miért nem állnak már szóba a korosztályukkal. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha megcsal, legalább titkolja jól!

2014. december 25., 12:04 Módosítva: 2019.10.16 14:24
101

Filmbe illő történetet osztott meg velünk egyik olvasónk, akit nevezzünk most Klaudiának. Igen, a sztori kicsit hasonlít az Igazából szerelem egyik jelenetére, csak itt a főszereplő feleség másképp reagálta le a férj hűtlenségét, ami pont karácsony este derült ki. Történt már önnel is hasonló a szeretet ünnepe alatt? Kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ollóval és hypóval állt bosszút feleségén

2014. december 24., 14:30 Módosítva: 2014.12.26 12:21
4

Egy nagyon nem karácsonyi történet jutott mára, amiért akár elnézést is kérhetnénk, de nem kérünk, mert a sztori ugyan szomorú, de nagyon érdekes és vér azért nem folyik. Szóval ha már idekattintott, olvassa el, mit csinált az 59 éves, mozgáskorlátozott Philip Gamble, amikor a felesége közölte, hogy elhagyja egy másik férfiért!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a hűtlen csaj nagyon hülyén bukott le

2014. december 23., 14:22 Módosítva: 2014.12.25 12:05
34

Ezt az elképesztő sztorit a Buzzfeeden találtuk. Adott egy amerikai srác, akit Darrylnek hívnak és öt éve jár egy lánnyal, Nicole-lal. Ez a Darryl egyik nap éppen egyedül volt otthon a közös lakásban Ohióban, amikor talált egy kis Honey Nut Cheerios nevű zabpelyhet a mosogatóba kiöntve. Ebben az a fura, hogy ketten laknak csak ott, és Darryl tudta magáról, hogy nem ő volt, Nicole-ról meg azt, hogy gluténérzékeny, ezért gluténmentesen étkezik, a Honey Nut Cheerios viszont tartalmaz glutént. Na itt jön a cselszövevény.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 ok, amiért a férfiaknak rosszabb szakításkor

2014. december 22., 16:07 Módosítva: 2014.12.24 09:18
50

Elizabeth Aura McClintock egy amerikai pszichológus, aki jól tudja, hogy a közvélekedés szerint egy tipikus szakítás úgy néz ki, hogy a férfi lelép egy fiatalabb csajjal és boldogan él, mint Marci hevesen, miközben szerencsétlen, fonnyadozó feleség ottmarad a gondban, szükségben és bánatban. Pont ezért gondolta a szakértő, hogy írni kéne már valamit arról, hogy a valóság nem feltétlenül ez, sőt, általában nem ez, ugyanis szakítás után rendszerint a férfinak rosszabb. Már megint a Psychology Today az az oldal, ahol erre a témára rátaláltunk, de alább pontokban foglaljuk össze a lényeget, hogy önnek egyszerűbb legyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elvetemült és beteg embernek tartom

2014. december 21., 15:30 Módosítva: 2014.12.22 10:40
5

Történetem egy társkereső oldalon indult” - szokványosan kezdődik az alábbi sztori, de egészen extra fordulatot vesz egy ponton. Így aztán illik is a beküldőhöz az extra álnév, ami jutott neki: Témisz. Témisz az interneten ismert meg egy férfit, és minden a lehető legnagyobb rendben haladt a maga útján, amíg egyszer csak ki nem derült egy elképesztő dolog az illető pasiról. Önnel is fordult már elő ilyesmi, miután az interneten megismert valakit? Az ön kalandjáról is szívesen olvasnánk egy beszámolót, úgyhogy ha van ilyen sztorija, kérjük, írja meg nekünk! A Randiblog e-mailcíme mindig az ön rendelkezésére áll.

Távolról sincs vége, olvasson még

Talán fel kellett volna figyelnem pár jelre?

2014. december 20., 15:40 Módosítva: 2014.12.21 15:33
6

Görög tovább a lavina, amit Ödön álnevű olvasónk levele indított el. A téma: mi van, ha egy párból az egyik fél nem kívánja a szexet? Ödönéknél Ödön barátnője volt az, akinek valahogy elment a kedve az összebújástól, de előfordul az ellenkező felállás is. A mai levél egy ilyen kapcsolatról szól, beküldőjének a Viola álnév jutott. Viola soraiból némi kétségbeesést lehet kihallani, ezért ha önnek van valami jó tanácsa, vagy tudja, hogy mit tenne a helyében, írjon a Randiblog emailcímére! Természetesen akkor is várjuk levelét, ha saját történetét mesélné el, de mielőtt ír, előbb olvasson egy kicsit! Íme Viola beszámolója.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 beszólás az új csajnak az exfeleségtől

2014. december 19., 14:17 Módosítva: 2014.12.20 14:10
24

A mai posztban a Huffington Post egyik szerzőjének kirohanását szemlézzük. Sloane Bradshaw olyan helyzetben találta magát, amilyenben a Szex és New Yorkból ismert névrokona soha nem volt, nők (és férfiak) milliói viszont igen. Lett egy férje, lettek gyerekek, aztán a férj szépen lelépett egy fiatalabb csajjal. Bradshaw bevallja, hogy az lenne a nagyvonalú dolog, ha egy szó nélkül túllépne az egészen, de nem képes erre, valószínűleg mert emberből van ő is. Elismeri továbbá, hogy meg van keseredve, és pontosan ezt a keserűséget foglalta össze tíz pontban, abban a tíz pontban, ami formáját tekintve tíz tanács az új csajnak. Tartalmukat tekintve azonban inkább beszólásoknak tűnnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felesége ikertestvérével lépett félre, lebukott

2014. december 18., 13:46 Módosítva: 2014.12.20 08:58
56

A mai sztoriban adott egy kínai nő, bizonyos Ting Szu. Neki van egy ikertestvére és egy férje, utóbbitól született két gyereke, szintén ikrek. Azonban a férfi egyre gyanúsabban viselkedett az utóbbi időben, a nő pedig egyre biztosabb volt, hogy csalja az ura. Egyszer titokban utánament, és azt látta, hogy a férj egy parkolóban beszáll egy autóba. Na, gondolta ekkor nyilván Ting Szu, most lebuktatom a férjemet és a lotyót, akivel hentereg. Odament, bekopogott, a férfi tényleg éppen meztelenül hempergett valakivel – méghozzá a feleség ikertestvérével.

Távolról sincs vége, olvasson még

Állatos lagzikatasztrófák: ledobta a ló a menyasszonyt

2014. december 17., 14:06 Módosítva: 2014.12.18 10:30
6

Az esküvője napját a többség nagyon precízen és részletesen megtervezi előre, mindennek stimmelnie kell és tökéletesnek kell lennie. Ebből nyilvánvaló, hogy a ceremóniának köze nem lehet semmilyen állathoz, mert az állatok kiszámíthatatlanok és azt csinálnak, amit akarnak, nem azt, amit a menyasszony szeretne. A fenti amerikai nő például azt találta ki, legyen róla lovaglós fotó is, mert milyen jól nézne ki, ahogy menyasszonyi ruhában lóháton poroszkál (vagy vágtat) a strandon. Hát nem volt túl jó ötlet.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a pár megszívatta az egész násznépét

2014. december 16., 16:55 Módosítva: 2014.12.17 14:27
24

Jó rég volt utoljára hülyeesküvős posztunk, de most újra összejött három olyan lakodalom, ami valamilyen szempontból túlmegy a normalitás keretein. Egy brit pár például, Darren és Katherine Yates úgy döntött, hogy nem mondják el senkinek, hogy összeházasodnak, és úgy hívják meg a násznépet az esküvőre. Azt ne tőlünk kérdezzék, hogy ennek mi az értelme, mert mi csak a módját tudjuk az akció kivitelezésének, a célját nem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Katasztrofális bénázás lánykérésen

2014. december 15., 11:13 Módosítva: 2014.12.16 10:12
27

Egy lánykérés könnyen végződhet katasztrófával: ha a lány nemet mond. Egy holland férfi akciója viszont már akkor bedőlt (szó szerint sajna), amikor az illető a kérdést még fel se tette. Utrechttől nem messze van egy IJsselstein nevű hely, ahol egy férfi azt találta ki, hogy úgy fogja megkérni barátnője kezét, hogy a levegőből leereszkedik a lány kertjébe. Szerintünk jó időben jobban vette volna ki magát az ötlet, de a dolog végül nem azon csúszott el, hogy decemberre volt időzítve.

A férfi kibérelt magának egy darut, hogy az emelje át őt a ház teteje felett és engedje le a kiválasztott kertbe, azonban valaki valamit nagyon elszámított, és a bérelt daru felborult, rá a szomszéd házra, aminek beszakította a tetejét. Ekkor gyorsan segítséget kértek, kijött még egy csomó daru meg tűzoltók meg mindenki, de amint a videón is látszik, az első mentési kísérletet szintén elbaltázták, az még nagyobb kárt okozott a házban (amit persze addigra evakuáltak). Csak másodszorra sikerült visszabillenteni a darut. Jó hír viszont egyrészt, hogy senki nem sérült meg (szemben ezzel az esettel), másrészt pedig az, hogy a férfi végül feltette a kérdést, a nő pedig igent mondott.

Hát lesz egy jó sztorijuk, az biztos.

Az imádott pasim kvázi egy kurvának tart

2014. december 14., 20:13 Módosítva: 2014.12.15 15:54
4

Sziasztok. Rendszeres olvasója vagyok a blognak. Bár eddig még nem írtam nektek, Ödön levelét elolvasva úgy érzem nekem is meg kell osztanom a történetemet” – ez a bevezető és a Szilárda álnév tartozik az alábbi levélhez. Szilárda szintén arról a témáról ír, amit Ödön lassan legendássá váló levelével kezdtünk el tárgyalni: hogy mi van, ha egy nő egy kapcsolatban nem kívánja a szexet. Ödönnek fogalma sem volt, barátnője miért kerüli az intimitást, Szilárda viszont ezzel szemben rámutat egy konkrét dologra, amitől elindult a kapcsolat a lejtőn. Nagyon tanulságos levél ez, ezért kérjük, hogy ha végigolvasta, írja meg nekünk ön is véleményét és/vagy saját tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nő már tényleg nagyon akar egy férfit

2014. december 13., 17:42 Módosítva: 2014.12.15 10:25
28

A mai posztban Lynne Adamst mutatjuk be önöknek, aki Glasgow-ban él, pénzügyi területen dolgozik és szeret edzeni. Plusz nagyon szeretne egy pasit. Nagyon-nagyon. És nem jön össze. Az online társkeresést is kipróbálta, de ott nem termett neki babér, viszont szerencséjére (vagy szerencsétlenségére) van egy nagyon készséges kávézótulajdonos ismerőse.

Milyen ötlet a pasizós kávéspohár?

  • 947
    Ciki
  • 946
    Jópofa
  • 666
    Nekem mindegy

Az illető azt fundálta ki, hogy milyen jópofa és hasznos lenne Adams képével díszíteni a vendéglátóipari egységben használt papírpoharakat. Egy szerény becslés alapján úgy döntöttek, hogy hátha ezer darab elég lesz, úgyhogy legyártották az első adag poharat, és most ebben a glasgow-i kávézóban a potenciális partnernek tűnő férfiak ilyenben kapják meg a koffeinadagjukat a pultostól.

A sematikus arcképen kívül a poháron fel van tüntetve néhány egyéb adat is Adamsről, feltételezhetően valamiféle elérhetőséggel együtt. Maga Adams nyilván jópofának tartja az ötletet, azt mondja, már csak azért is tetszik neki, mert úgyis kávézókban szokott randizni, de talán van, aki úgy érzi, hogy kicsit gáz ennyire direktben reklámozni, hogy egy nő már nem bírja tovább pasi nélkül. Ön szerint?

Így kell csajozva ingyen utazni

2014. december 12., 17:12 Módosítva: 2014.12.13 11:00
3

Pont a múltkor írtunk arról, a társkeresésen kívül mire jó még egy társkereső. Hát most egy újabb ponttal bővíthetjük a listát: utazásra is jó. Bizonyos Daniel Beaumont a Tinder nevű társkereső appot használta ingyentaxizásra. Összesen 89 csajt szedett fel és 80 nap alatt 7600 km-t tett meg ezzel a módszerrel, beutazva észak-Amerikát. Tapasztalatait itt foglalta össze, a legérdekesebb részleteket alább olvashatja, a nőket pedig, akik segítettek neki, a képösszeállításban láthatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ami a jó szexnél is fontosabb az ideális partnerben

2014. december 11., 15:41 Módosítva: 2014.12.12 19:56
1593

Folytatjuk a FeelingFinderrel közös posztsorozatot, és ezúttal azt vizsgálták az elemzők a Dr. Csernus Imre nevével fémjelzett kapcsolati böngészőnél, hogy ki mit gondol az ideális nőről és az ideális férfiról. Igen, a nők és a férfiak véleményét is megkérdezték mindkét témában, így az alábbi adatokból nemcsak az derül ki, hogy melyik nem mit vár el a másiktól, hanem az is, hogy ki hogyan képzeli el saját szerepét egy harmonikus kapcsolatban. Akárhogy nézzük, a legfontosabbnak tartott dolog szinte minden felállásban a másik megértése, illetve elfogadása, azaz az első helyen némi meglepetésre nem a jó szex szerepel, hanem hogy a másik hagyjon minket békén. Persze ez egy elég durva leegyszerűsítés, hiszen a másik megértése és elfogadása nem teljesen ugyanaz, mint a békénhagyás. Úgyhogy a FeelingFinder sok ezer felhasználójának véleményén alapuló adatokat alább részletesebben és infografikán is mutatjuk, először az ideális férfiról, aztán az ideális nőről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Beszólt a papa, fogyás lett a vége

2014. december 10., 16:51 Módosítva: 2014.12.10 21:17
1

A mai posztban egy brit házaspárt mutatunk be, akik fogyásuk történetét mesélik el. Hallottunk már olyat, hogy valaki azért kezd el fogyózni, mert megunja, hogy folyton cikizik a súlya miatt, de James és Margaret Gibson esete azért (is) különleges, mert náluk a feleség apja volt az, aki megeresztett egy kellemetlen megjegyzést. Egy kis szurkálódás még nem a világ, de úgy azért elég kemény a dolog, ha az az ember saját apjától jön, ráadásul éppen tavaly a karácsonyi vacsora közben volt, hogy a papa beszólt valamit arra, hogy lányáéknak mekkora étvágya van. Innentől kezdve Gibsonék elkezdtek fogyózni, most már 42 kilóval könnyebbek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyik menő, másik nem – mégis összejöttek

2014. december 9., 15:31 Módosítva: 2014.12.11 10:28
2

Nyálas a vagánnyal, jópofi a bevállalóssal, zenezseni a realitycelebbel – 10 celebkombináció, amit addig senki nem gondolt volna.

Kérlek ne mutogasd rossz fürdőruháidban a melledet!

2014. december 8., 16:20 Módosítva: 2014.12.09 15:38
109

A Bors tette közzé annak a most árverésre bocsátott szerelmeslevélnek a szövegét, amit 1966-ban Latinovits Zoltán írt Ruttkai Évának. Kicsit paradox módon a levélhez hozzáfűzték Latinovits Zoltán féltestvérének, Frenreisz Károlynak a nyilatkozatát is, amiben a zenész azt mondja, hogy szerinte nem tartozik a nyilvánosságra, hogy mi van ebben a levélben. Hát a szellem most már kiszabadult a palackból, a kinyomott fogkrémet nem lehet visszatenni a tubusba, stb., úgyhogy ha már bepillantást kaptunk a XX. századi Magyarország leglenyűgözőbb szerelmespárjának magánéletébe, nézzük meg 5 pontba szedve, mik a legérdekesebbek ebben a levélben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen az, amikor egy nő farkasétvágyú a szexben

2014. december 7., 20:16 Módosítva: 2014.12.09 15:34
6

Kedves Ödön, el kell, hogy szomorítsalak” – így kezdi beszámolóját az alábbi levél beküldője, Ambrózia. Ha ön nem tudja, hogy milyen Ödönről van szó, kattintson ide, a lényeg mindenesetre annyi, hogy egy olvasónk arról írt, hogy a barátnője sosem kívánta a szexet, és egyre nehezebben tudta elcsábítani. Ambrózia azt mondja, ez a helyzet egyáltalán nem normális, és leírja, hogy ő maga hogyan viszonyul a témához jelenlegi kapcsolatában. Valami azt súgja nekünk, hogy a férfiak jó része pontosan olyan barátnőt kíván magának, mint amilyen Ambrózia – önnek mi a véleménye erről? Gondolatait és tapasztalatait, kérjük, ossza meg velünk ön is, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Annyira szerettem, hogy elnyomtam magamban a szexualitás fontosságát

2014. december 6., 19:21 Módosítva: 2014.12.08 13:34
31

A mi szituációnk a párommal nagyon hasonló volt. Nem tudom, hogy általánosnak általános volt-e, de Ödön biztos nem volt vele egyedül” – igen, továbbra is érkeznek újabb és újabb levelek Ödön álnevű olvasónk felvetésére. Érdemes először elolvasni azt a levelet, de a lényeg annyi, hogy abban a kapcsolatban egyre inkább csak a férfi kívánta a szexet. Egy reakciót már közöltünk, és most ez az újabb hozzászólás, illetve saját beszámoló Nikoltól jött, és elég pontosan megtudjuk belőle, hogyan néz ki ugyanez a helyzet a másik oldalról, azaz a nő szemszögéből. Nikol azt mondja, szerelmes volt a kedvesébe, de a szexre mégsem vágyott vele, sőt, szerencsére elmondja azt is, mi lett végül is a megoldás, mit lehet tenni egy ilyen helyzetben. Kíváncsiak vagyunk természetesen az ön tapasztalataira és véleményére is, ha van kedve, kérjük írjon nekünk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy lánykérés belülről

2014. december 5., 16:44 Módosítva: 2014.12.06 16:14
1

Ez megint egy olyan poszt, amiben három lánykérés történetét mutatjuk be. Az ember annyira tud izgulni, amikor valami nagy dolog történik vele, illetve főleg akkor, ha ő maga csinálja azt a nagy dolgot. Hogy mennyire, az az alábbi ábráról ki is derül, ugyanis egy Reddit-felhasználó úgy kérte meg a barátnője kezét, hogy közben volt rajta egy szívverésmérő. A nagy kérdést nem nagy nyilvánosság előtt tette fel (ez manapság kifejezetten eredeti ötletnek számít), sőt, nem is osztotta meg róla a rejtettkamárás videót (ha egyáltalán készített ilyet), viszont a Sesipikai álnevű fiatalember azt azért feltette a netre, hogy mikor mit mutatott a szívfrekvenciát mérő öve a nap folyamán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Átverte a pasija, 165 milliós kártérítést kap az államtól

2014. december 4., 16:18 Módosítva: 2014.12.05 16:48
6

Egy ma már 50 fölötti brit asszony még a nyolcvanas években, fiatal nőként az állatok jogaiért tüntetett, több eseményen is részt véve. Az egyik megmozduláson megismerkedett egy Bob Robinson nevű férfival, találkoztak párszor, végül szerelem lett a dologból. A szerelemből kapcsolat lett, a kapcsolatból pedig született egy kisfiú. A férfi azonban nem állapodott meg, egy idő után kiderült, hogy szeretője van, aztán pedig le is lépett Spanyolországba arra hivatkozva, hogy világ életében egy fitying adót nem fizetett, és ezért keresik a rendőrök. A most Jacqui néven nyilatkozó nő éveken, évtizedeken át kereste első gyermeke apját, de magándetektív segítségével sem jutott semmire.

Aztán 2012-ben egy újságcikkben ismert rá Bob Robinsonra, csak itt Dr. Bob Lambertnek hívták. És mint kiderült, beépített, civil ruhás rendőrként dolgozott a nyolcvanas években, az állatok jogaiért küzdő extrém szervezetek tagjai után nyomozva. A kapcsolatot addig tartotta fent Jacqui-val, amíg az a nyomozáshoz szükséges volt, aztán lelépett. A férfit a Channel 4 interjúvolta meg aztán többször is, Jacqui pedig legutóbb a Daily Mailnek nyilatkozott, miután tetemes kártérítést kapott a hatóságoktól: 165 millió forintnak megfelelő összeget.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fiús csajok többet szexelnek

2014. december 3., 15:10 Módosítva: 2014.12.05 09:25
12

A nőket nagyon sokféleképpen lehet több csoportra felosztani. Most arról a kategorizálásról lesz szó, ami szerint vannak a csajszis csajok, akik folyton barátnőikkel lógnak, meg a fiús csajok, akiknél viszont a haveri kör jellemzően férfiakból áll. (Meg persze van a normális többség, akik valahol a két véglet között félúton helyezkednek el, csak róluk nehéz érdekes kutatást csinálni, úgyhogy őket most hagyjuk figyelmen kívül.)

shutterstock 213871771

Szóval brit kutatók azzal kapcsolatban mértek fel 400 férfit, hogy miben viselkednek másként a csajszis és a fiús csajokkal. Mint a Daily Mail website-járól kiderül, egyáltalán nem a műkörmös-plázázós szőkeségek a szex ellenállhatatlan királynői, mivel a tudósok kimondták, hogy a fiús csajok egyenesen többet szexelnek, mint a csajszis társnőik. Részletek és magyarázat alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 dolog, amit ön is eltanulhatna a szabadon szexelőktől

2014. december 2., 16:52 Módosítva: 2014.12.03 16:55
51

A Psychology Todayt gyakran szoktuk szemlézni, és most megint egy roppant izgalmas témát közelítettek meg egy meglehetősen új szemszögből. Nem is csoda, hogy az ezzel foglalkozó novemberi anyaguk jelenleg az oldal legnépszerűbb összeállítása, klikkeljen ide az eredetiért! Kristen Mark professzorasszony itt nem amellett érvel, hogy mindenki hagyja a fenébe a monogámiát és éljen nyitott kapcsolatban, hanem csak azt mondja, hogy az ilyen szabados szexuális életet élőktől mindenképpen lehet tanulni három olyan dolgot, ami szexuálisan monogám (azaz hagyományosnak tekinthető) kapcsolatban élőknek is jól jön.

Távolról sincs vége, olvasson még

6 gyereke helyett a romantikázást választotta

2014. december 1., 15:52 Módosítva: 2014.12.02 13:45
3

Ön egyedülálló, de összeismerkedik valakivel az interneten. Az illető nagyon szimpatikusnak tűnik, egy ideje már tartják a kapcsolatot, amikor is ön meghívást kap ettől a személytől egy 6 hetes ausztráliai útra, ami önnek egy fillérjébe sem kerül. Mit tesz ön ekkor? Természetesen igent mond. Na de ha ön úgy egyedülálló, hogy közben van 6 gyereke? Így már más a képlet, de egy birminghami nő így is igent mondott a BBC tudósítása szerint. A nyaralás után azonban a bíróság előtt felelt azért, hogy a romantikázást választotta a gyereknevelés helyett. Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelem volt első látásra – vagy első orálra

2014. november 30., 19:48 Módosítva: 2014.12.01 12:36
1

Régebben már gondolkodtam azon, hogy történetemet beküldöm, de mindezidáig elvetettem az ötletet. Most, a korábbi meleg olvasói levélen felbátorodva papírra, azaz jelen esetben monitorra vetettem gondolataimat” – ez áll a bevezetőjében az alábbi történetnek. A beküldőnek az András álnév jutott, és András azt is hozzátette, hogy ha akarjuk, cenzúrázzuk nyugodtan a szöveget. Nem akartuk, pedig tényleg szerepel benne egy elég kemény kirohanás a meleg férfiak egy bizonyos típusa ellen, de András azért (vagy annak ellenére) engedi meg magának az ilyesmit, mert maga is meleg. Szóval nem cenzúrázunk, hanem inkább figyelmeztetünk, hogy aki nem bírja a trágárságot és a szókimondást, az ne görgessen lejjebb.

András történetét azért érdemes elolvasni, mert nagyon érzékletesen ír le egy olyan kapcsolatot, amilyenről férfi-nő felállásban rengetegszer hallottunk már: ezek szerint a melegeknél is ugyanúgy előfordulnak ilyen rosszul működő kapcsolatok. Ha ön is szívesen írna, ön se fogja vissza magát, mi mindenkire kíváncsiak vagyunk! Kérjük, írja meg történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megcsömörlöttem az exemmel, nem tudok elélvezni vaginálisan

2014. november 29., 21:34 Módosítva: 2014.12.01 10:08
1

Kedves Ödön!” – ez a levél már a megszólítással egyértelművé teszi, hogy melyik korábbi posztra reagál. Nagyon sokan írtak még választ Ödönnek, de a sok közül először is az alábbi üzenetet emeljük ki, mert a levélözön egyik legérdekesebb darabja. A beküldőnek a Filoména álnév jutott, és ő részletesen leírja, hogy mi lehet amögött, ha egy nővel úgy kell megkívántatni a szexet, ahogy Ödön írta a múlt héten.

Filoména saját tapasztalatból beszél, ezért is különösen érdekes a levele, de persze ezzel még korántsem tekintjük lezártnak a témát! Olvassa el először az eredeti posztot, aztán ezt az alábbi beszámolót is, és ha van hozzáfűznivalója, saját tapasztalata vagy további kérdése, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Dr. Csernus: Lucát az élet megedzette, de a megértésből megalkuvás lett

2014. november 28., 15:06 Módosítva: 2014.11.30 15:24
553

Nemrég együttműködésbe kezdett a Randiblog Dr. Csernus kapcsolati böngészőjével, és úgy alakult, hogy ezen a héten a péntek lett a feelingfinderes napunk – most a társkeresős posztsorozatot folytatjuk. Hogy az elejéről kezdjük: először is feltettünk 10 kérdést mindenkinek, aki úgy érezte, bevállalja a társkeresést a Velvet Randiblogjában. A sok-sok jelentkező közül kiválasztottunk hármat, és mindegyiküket összehoztuk egy-egy újságíróval, aki elment velük egy-egy próbarandira, ahol persze fotók is készültek. Az újságíró megírta, hogy mi volt a találkán, aztán az egészet továbbítottuk Dr. Csernus Imrének, aki a beszámolók alapján szintén megírta a véleményét az adott jelentkezőről.

Az első posztban Zsófit mutattuk be, a másodikban Tamást, most pedig Luca következik, aki már olvasta, miket írt róla az újságíró és Dr. Csernus Imre, így a poszt végén még hozzá is fűz pár mondatot a róla szóló leírásokhoz.

Mi bízunk benne, hogy aki végigolvassa az alábbiakat, az a lehetőségekhez képest elég pontos és megbízható képet kap Lucáról, ezért ha ön is társat keres, és megtetszik Luca a poszt alapján, akkor ne habozzon, vegye fel vele a kapcsolatot! Ennek a módja roppant egyszerű: írjon egy levelet Lucának, és küldje el a Randiblog e-mailcímére – mi továbbítjuk üzenetét a címzettnek, aki ezek után már közvetlenül önnek fog válaszolni, és innentől kezdve már minden önökre van bízva. Reméljük, így világos minden, mutatjuk tehát, hogy mi mindent tudtunk meg Lucáról.

Távolról sincs vége, olvasson még