horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Volt, aki köszönés nélkül, hangos „anyád”-dal távozott

február 5., 20:41 Módosítva: 2017-02-09 16:33:04
303

Sok történetet elolvastam a blogban, saját történetem egy picit elüt az átlagtól. Elég hosszú lesz, remélem leközlitek, kíváncsi vagyok a reakciókra” – Kájusz álnevű olvasónk így vezette be mondanivalóját, és ennyiből fogalmunk nem volt, hogy mire számítsunk, de valami nagyon érdekeset vártunk. És már az első bekezdésből nyilvánvaló volt, hogy meg is kaptuk.

Kájusz tényleg sajátos nézőpontból írja meg tapasztalatait a társkeresésről és párkapcsolatokról, és annak ellenére nagyon fontos és elgondolkodtató az ő üzenete mindenki számára, hogy ez a történet tényleg elüt az átlagtól. Maga Kájusz is írja, hogy kíváncsi a reakciókra, szóval kérjük, ha van bármi hozzáfűznivalója az alábbiakhoz, vagy ön is mesélne, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Rányitottam az exemre, amint az új pasijával turbékol

február 4., 20:43 Módosítva: 2017-02-09 16:32:54
8

Többen is írtak már nekünk olyan történetet, amiben egy kapcsolatnak drasztikus hirtelenséggel lett vége, például egy férfi egyszer csak szó nélkül lelépett egy kapcsolatból. Mindig kérni szoktuk, hogy aki már hagyott így ott nőt, az kérjük, írja meg, miért tette ezt – hát végre Andrétól kaptunk egy levelet egy ilyen történetről.

De mondjuk itt azért van annyi különbség, hogy a korábbi esetekben a nők arra panaszkodtak, hogy hidegzuhanyként érte őket a szakítás, meg se fordult a fejükben, hogy a kapcsolattal bármi gond lehet. André exe azonban bizonyosan nem gondolhatta, hogy ez a viszony problémamentes és harmonikus lenne, mert a levélből kiderül, hogy szépen fokozatosan jutottak el addig a pontig, amikor Andrénál betelt a pohár és szó nélkül lelépett. Ön is tett már ilyet? Van hasonló tapasztalata? Ha igen, kérjük, írja meg nekünk ön is a történetet a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Magyar dalszövegeket mixelt az esküvői beszédébe a vőlegény

február 3., 20:00 Módosítva: 2017-02-09 16:32:33
1261

Több mint 40 magyar dalszöveg lett abba a beszédbe illesztve, amivel egy vőlegény készült menyasszonya számára esküvőjük alkalmával. Mészáros Bence „Marryoke Mix″ elnevezésű meglepetésébe bekerült többek között Cseh Tamás, Rúzsa Magdi, Szécsi Pál, Molnár Ferenc Caramel és Majka száma is, az erről készült videót pedig eddig több mint 15 ezren nézték meg az interneten. 

Hú, de remélem, hogy nem gondolod meg magad, amikor hajnalban a lealjasodott barátainkkal a forró betonon hasalok, és hiába próbálsz kérdőre vonni, sajnos nem állnak össze a mondatok.

- ilyen gondolatokért nézze meg alább az összevágott felvételt, amiben a menyasszony, Kovács Katalin is szerepet kapott! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Börtönben dolgozott, kicsempészte fogva tartott szerelme spermáját

február 2., 17:01 Módosítva: 2017-02-09 16:32:11
32

Van valami regényes, azaz romantikus abban, ha a börtönben dolgozó fogva tartó és a fogva tartott rab között szerelem szövődik. De amilyen jól hangzik ez leírva, olyan borzasztóan rossz ötletnek bizonyul a gyakorlatban a Manchester Evening News bírósági tudósítása szerint. Plusz a törvénybe is ütközik.

A képeken látható Alison Sharples 47 éves, és Manchester környékén dolgozott egy börtönben a gazdasági személyzet részeként. Felnőtt gyereke, sőt unokája is van, munkája során azonban valahogy összeismerkedett egy rabbal, bizonyos Marvin Berkeley-vel, aki nála 15 évvel fiatalabb. Összeismerkedett vele, beleszeretett, és itt kezdődött a titkos viszony, ami végül 2014. október 23-án lepleződött le, az illetékes bíróság azonban csak most mondta ki az ügyben az ítéletet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak fogyókúra után volt hajlandó igent mondani a lánykérésre

február 1., 20:50 Módosítva: 2017-02-09 16:31:57
31

Jennifer Ginley 120 kilósan mondta azt szerelmének, hogy először a fogyás, aztán a lagzi. Be is tartotta ígéretét.

Allergiás lett a férjére, de az nem hagyja el

január 31., 20:44 Módosítva: 2017-02-09 16:31:31
66

A Minnesotában élő huszonkilenc éves Johanna Watkins számára akár halállal is végződhet, ha megcsókolja a férjét, sőt, ugyanabban a szobában sem tartózkodhat vele. Hosszú ideje külön helyiségben élnek, ettől függetlenül a férfinek eszébe sem jut a válás - írja a BBC a tavaly ismertté vált párral készült friss interjú kapcsán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szereti, ha a fiú féltékeny, abból tudja, számít

január 30., 22:02 Módosítva: 2017-02-09 16:31:07
3

Szeretnék megosztani egy sztorit, pontosabban élethelyzetet, ami többször megesett már velem, de most olyan szinten tetőzik és már olyan szinten a „sokadik”, hogy betelt a pohár” – az alábbi levelet Bors álnevű olvasónktól kaptuk (igen, van olyan férfi keresztnév, hogy Bors). A bevezetőben említett sztori Bors és egy nála pár évvel fiatalabb lány közötti kapcsolat története, a bevezetőben említett élethelyzet pedig az a szituáció, amit a szakítás előidézett. Bors szerint tipikus az ilyesmi, de lehet, hogy ön máshogy látja a kérdést. Kérjük, meséljen ön is, mondja el véleményét és saját tapasztalait egy e-mailben! Üzenetét a Randiblog szokásos e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők duplán megszívták, amikor elkérték egy lány telefonszámát

január 30., 13:37 Módosítva: 2017-02-09 16:31:11
67

Ha nagyon nyomul egy srác, a lányok néha úgy szokták leszerelni az illetőt, hogy megadják a telefonszámukat, csak tűnjön már el a levakarhatatlan fiú.

És persze direkt rossz telefonszámot adnak meg.

Ez akkor vezet különösen vicces szituációkhoz, ha a téves számon van előfizető, egy vadidegen ismeretlen. Még viccesebb a dolog, ha az illetőnek van humorérzéke, és jól reagál arra, hogy olyasvalaki küld neki egy csajozós üzenetet, akivel soha az életében nem beszélt. Ilyenre mutatunk pár példát az alábbi összeállításban, ugyanis ezek a jó humorérzékű illetők néha arra vetemednek, hogy az üzenetváltást még posztolják is az internetre. Ezekből szedett össze néhány nagyon jót egy szorgalmas Imgur-júzer.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kiscsaj egyeztette az általa benyelt dolgokat meg az enyémet

január 29., 19:08 Módosítva: 2017-02-09 16:30:58
18

Szeretem a blogot nagyon, sok erőt ad és adott. Már egy ideje győzködöm magam, hogy leírom életem legszürreálisabb, legabszurdabb, legnevetségesebb történetét. Én, aki aztán állandóan óvatos, senkiben sem bízik egyhamar, és nem is éli bele magát semmibe az elején... Szóval mégis sikerült belőlem csinálnia valakinek bohócot és idegbeteget. Igen, valakinek, ugyanis történetem főhőse a mai napig nem tudom, hogy a mesékben létezik-e, vagy hogy egyáltalán ő-e az, akit én képekről megismertem.

A fenti bevezetővel kezdődik Adél levele. Egy egészen különleges történet ez, mivel egy olyan kapcsolatról lesz szó, amiben a két fél soha nem is találkozott személyesen. Lehetséges, hogy egy viszony bővelkedik drámai fordulatokban? Őszintén szólva mi kételkedtünk benne egy picit a bevezető alapján, de nagyon nem volt igazunk: Adél sztorija a legkeményebbek közé tartozik, ráadásul nagyon elgondolkodtató következtetések olvashatók a végén. Szóval köszönjük Adélnak is, hogy írt, ön pedig kérjük, hogy cselekedjen hasonlóan, ha van kedve mesélni. Az ön történetét is várjuk a Randiblog e-mailcímére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igenis jó anyagi helyzettel rendelkező férfit keresek

január 28., 15:50 Módosítva: 2017-01-30 16:58:44
42

Máriusznak címzem ezt a levelet, aki az aranyásók elkerüléséről írt” – kezdi a levelét Zelma, de természetesen az ő története, tapasztalata és véleménye nem csak Máriusznak lesz érdekes, hanem minden bizonnyal ön is elgondolkodtatónak találja majd Zelma érvelését.

Zelma azzal kezdi, hogy most már nála is kritérium lett a párkeresésnél, hogy a férfi jó anyagi helyzetben legyen, de ettől még jó oka van arra, hogy ne tartsa magát aranyásónak. Szóval az üzenet a férfiaknak: ha valaki az anyagi helyzetre kérdez rá az ismerkedés elején, még nem feltétlenül aranyásó. Olvassa végig Zelma levelét, fontolja meg a végén feltett kérdést, aztán tegye hozzá ön is a magáét, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Fesztiválhangulatú esküvőn kelt egybe egy Down-szindrómás pár

január 27., 21:10 Módosítva: 2017-01-30 16:58:24
1127

Amiről az ausztrál Taylor Anderton és Michael Cox még csak álmodoznak, azt az Egyesült Királyságban élő Polly és Joe megvalósította: a Down-szindrómás pár csodálatos esküvőt hozott össze tavaly májusban, amiről nemrégiben a Daily Mail számolt be. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A leghülyébb sztereotípiák, amiket férfiak gondolnak nőkről

január 26., 21:22 Módosítva: 2017-01-30 16:58:15
10

Kisebb vita tört ki a Redditen, amikor az egyik felhasználó feltette a kérdést, hogy a többiek szerint mik azok a valótlan sztereotípiák, amiket a legtöbbször hisznek a nőkről a férfiak.

Kiderült, hogy a legelterjedtebb feltételezés az, hogy a nők mindent csak azért tesznek, hogy szexuálisan beindítsák a férfiakat. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Vicces fotók készültek az igaz szerelemről

január 25., 17:17 Módosítva: 2017-01-30 16:57:42
7

Az igaz szerelem nem halt ki, igenis létezik - ezzel a szlogennel adott ki egy fotósorozatot egy fotópáros, Greg Basel és Maria Adams. A művészek ötlete alapján egy pár T-Rex jelmezbe bújt, és dinoszauruszként játszották el az esküvőjüket egy hófedte washingtoni parkban - írta a Yahoo.

Vagyis kivételesen most nem egy idétlen, ízléstelen házassági ceremóniáról volt szó, hanem egy kis ökörködésről. Az elkészült képek nagyon viccesek és édesek, bár nem igazán látjuk az összefüggést a szlogen és az őslények között, hiszen az utóbbiak pont, hogy kihaltak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tíz ok, amiért nők nemet mondtak a lánykérésre

január 24., 21:24 Módosítva: 2017-01-30 16:57:24
26

Hiába álmodozik a nagy térdelős jelenetről már óvodás kora óta a nők egy része, van olyan, hogy a lánykérés nem a megfelelő pillanatban, nem a megfelelő körülmények között, vagy egyszerűen csak nem a megfelelő embertől jön. Most olvasóinkat kérdeztük arról, milyen okok miatt mondtak már nemet a kezüket megkérő férfiaknak

Tanulságos és vicces válaszok is érkeztek.
Távolról sincs vége, olvasson még

A párommal egymást biztatjuk, de alig eszünk

január 23., 22:47 Módosítva: 2017-01-30 16:56:55
72

Szegénységem és ostobaságaim igaz története” – ezzel a tárgymegjelöléssel érkezett az alábbi levél a Velvetnek Janek álnevű olvasónktól. Janek felsorol öt hibát, amit az élete során vétett, és amik oda vezettek, hogy szegénységbe sodródott a családjával együtt.

Nagyon megérintett minket ez a levél már csak azért is, mert az tűnik ki belőle, hogy miközben Janek és szerettei egyre elkeserítőbb helyzetbe kerülnek, a szűk családon belül mégis harmónia van, képesek szeretni egymást a megpróbáltatások során is, tartják egymásban a lelket.

Nagyon drukkolunk, hogy a dolgok jobbra forduljanak számukra – ki tudja, talán ha leközöljük a levelet a Randiblogban, az segít valamit. Ha ön is írna nekünk, vagy Janek számára lenne bármilyen reakciója, tanácsa vagy hozzászólása, kérjük, a Randiblog e-mailcímére küldje az üzenetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindig feszélyezve éreztem magam gazdagéknál

január 22., 20:18 Módosítva: 2017-01-30 16:56:22
23

A történetem 2 évvel ezelőttre nyúlik vissza, de még mindig nagy sebeket hordozok magamban miatta. Most gondoltam, kiírom magamból azt, ami fáj” – tényleg jól tette Délia, hogy megírta ezt a levelet, mert egyrészt talán egy kicsit könnyebben fog tudni továbblépni, másrészt mi is gazdagodhattunk egy elgondolkodtató történettel.

Sokan írtak már arról, hogy milyen, amikor egyszer csak hidegzuhanyként éri az embert, hogy a szerelme minden különösebb előzmény nélkül szakít vele – Déliának is ebben volt része, de ez a történet mégis teljesen más, mint a korábbiak. Természetesen nem fogjuk előre lelőni, hogy miben áll a váratlan fordulat, csak előre figyelmeztetjük önt, hogy várjuk az ön történetét, illetve hozzászólását is a Randiblog e-mailcímére, aztán most már kezdheti is az olvasást!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 idegesítő kérdés, amit férfiak randin fel szoktak tenni

január 21., 20:00 Módosítva: 2017-01-30 16:55:56
68

Az egész úgy körülbelül augusztusban kezdődött, amikor új telefont vettem, meg új előfizetést, amin történetesen korlátlan internet van. Így nem gondolkoztam sokáig, máris letöltöttem a Tindert, mert én egészen eddig nem is használtam. Csak meséltek róla barátok, barátnők, és igaz, eléggé negatív érzéseim voltak vele kapcsolatban, mégis égtem a vágytól, hogy belevessem magam. Gondoltam, hogy na, majd most jól megtalálom a szerelmet… én kis lelkes kezdő.

A fenti bevezetőt írta Agnéta álnevű olvasónk alábbi beszámolójához. Agnéta nagyjából öt hónapot tinderezett végig, és az ezalatt összegyűlt tapasztalatait foglalta össze, elsősorban abban a megközelítésben, hogy mik voltak azok a kérdések, amiket nem szerette, ha a férfiak feltesznek neki a randin. Igen, voltak, múlt időben, mert Agnéta úgy érzi, egy időre ennyi elég is volt a netes ismerkedésből. Szóval most önön a sor: ha van hozzászólása vagy saját története, ha ön is mesélne, akkor kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

6 titok, amit a menyasszonyok elhallgatnak a vőlegény elől

január 20., 18:13 Módosítva: 2017-01-22 07:27:06
77

Természetesen az lenne az ideális, ha a jövendőbeli házasok mindent tudnának egymásról még az esküvő előtt, de ez sokszor nem így van. Az Elite Daily kapásból hat olyan menyasszonyt is talált, akik kisebb-nagyobb titkokat őriznek vőlegényük előtt. Van, akit a kimaxolt hitelkártya aggaszt, van, akinek a leendő anyósával van gondja, és olyan is, aki egyáltalán nem biztos magában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Obszcén méretű Hummere és dekoltázsa volt a grófmenyasszonynak

január 19., 18:24 Módosítva: 2017-01-21 21:58:28
12

Ebben a posztban Diana Bernadotte af Wisborg grófnő lakodalmán készült fotókat mutatjuk: egy igazi délnémet luxusesküvő volt ez. A legfontosabb adatokról a Bunte cikkéből tájékozódtunk, olyanokat írnak, hogy:

  • A grófnő rokonsági kapcsolatban áll a svéd királyi családdal.
  • A grófnő 34 éves, vőlegénye, a szakácsként dolgozó Stefan Dedek pedig 27. Bowlingozás közben ismerkedtek meg.
  • A grófnő foglalkozása: divatszakértő. Hááááát...
  • A lakodalom dátumául 2017. január péntek 13-at választották, a polgári esküvő már tavaly augusztusban megvolt.

A helyszín a család saját kastélya volt a Mainau nevű szigeten a Boden-tóban, amely sziget mellesleg egykor az Esterházy család tulajdonában állt (ezt meg a Wikipédia írja).

Távolról sincs vége, olvasson még

Most kell közös emlékeket létrehozniuk, mielőtt késő lesz

január 18., 21:56 Módosítva: 2017-01-20 16:57:18
8

A demencia, azaz az agy funkcióinak időskori hanyatlása általában 65 év után kezdődik, gyakran Alzheimer-kór miatt. Ebben a posztban az angol Laura Borrell történetét olvashatja el, aki ugyan még csak 39 éves, tavaly mégis demenciát diagnosztizáltak nála.

Ő nem alzheimeres, hanem úgynevezett frontotemporális demenciában szenved, ami azt jelenti, hogy fokozatosan veszti el egyik képességét a másik után, ezért férjével, a 41 éves Philippel úgy döntöttek, addig kell szép, közös emlékeket létrehozniuk, amíg ez lehetséges. Az idő rohan, ezért Borellék úgy döntöttek, a GoFundMe adománygyűjtő oldalon keresztül a nyilvánossághoz fordulnak segítségért. Alább képeket nézhet meg róluk, még lejjebb pedig elmeséljük a történet legfontosabb részleteit a Mirror híradása alapján, sőt, videót is mutatunk a párról.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 évig nem szólt a feleségéhez egy japán férfi

január 18., 11:00 Módosítva: 2017-01-20 16:57:12
451

Egy Gabriel García Márquez-regénybe is beleillene az a japán történet, amit a Daily Mail osztott meg nemrégiben. Bár szinte mindenki orrolt már meg a kapcsolatában a másikra, és órák, akár napok is eltelhettek anélkül, hogy a felek egymáshoz szóltak voltak, Katajama Otou hozzájuk képest meglehetősen hosszú ideg húzta a kínos csendet.

A Japán déli részén, egy Nara nevű településen élő idősödő férfi 20 éve nem hajlandó a feleségéhez szólni.
Távolról sincs vége, olvasson még

Disney hercegnőt csinált a barátnőjéből, aztán megkérte a kezét

január 17., 18:59 Módosítva: 2017-01-18 20:10:32
3

Iowában egy szerelmes srác a varrógéptől sem riad vissza, ha kedvese álmai megvalósításáról van szó.

Nesze neked, itt az utolsó gyomros, amire annyit készültél

január 16., 21:45 Módosítva: 2017-01-17 21:57:13
10

Szívesen olvasom az itt megjelent történeteket, úgyhogy én is elhatároztam magam és bízom benne, hogy segít a továbblépésben. Nem gondolom, hogy egyedi az írásom, így azoknak szól, akik hasonló kapcsolatba kezdenek bele: NE tegyék, mert fájdalmas és kínzó vége lesz. Hosszú és aprólékos lesz, de szükségem van rá, ki kell adnom magamból és ígérem, minden részlet jelentőséggel bír, így ha valakit érdekel a történetem és végigolvassa, remélem hasznosítani tudja a tapasztalataimat.

A fenti bevezetővel kezdődő történetet Marsal szenteste írta meg – az is ki fog derülni, hogy miért pont akkor. Marsal (nem ez az igazi neve természetesen) még harminc éves sincs, de már túl van egy váláson. Ő maga azt mondja, hogy viszonylag idős volt már, amikor utolérte az első nagy szerelem, és talán hozzá lehet tenni, hogy viszont viszonylag fiatal volt a házasságkötéshez, amikor kimondták az igent a szerelmével.

Amilyen szépen indult minden, olyan keményen kezdtek jönni a gondok egy idő után – Marsalék házassága válással végződött, pedig Marsal mindvégig reménykedett, hogy helyre lehet hozni a dolgokat. Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Ha ön tud válaszolni Marsal kérdéseire, kérjük, tegye! Írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! De akkor is szívesen látjuk a levelét, ha saját történetét szeretné elmesélni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Életemben nem láttam még ilyen lányt ennyire közelről

január 15., 20:55 Módosítva: 2017-01-17 16:41:13
30

Láttam, hogy nem csak rémséges randikról lehet írni – elmesélek egy régi randit, ami életem legspontánabb találkozása volt. Azóta már nem vagyunk együtt, de ez nem a randin múlt” – Imbert álnevű olvasónk arra utal, hogy a Randiblogban rengeteg rosszul sikerült randiról lehetett már olvasni az évek során, de most néha van szerencsénk egy-egy jól sikerültről is megosztani egy-egy történetet.

Ilyen Imberté is – ő egy olyan randiról ír, ami egy olyan lánnyal jött össze, akinél az esélytelenek nyugalmával próbálkozott be. Bár azt hitte, választ se fog kapni, végül összejött a találkozó, sőt…! Nem meséljük el az egészet, inkább át is adjuk a szót Imbertnek, csak előbb szólunk, hogy ha van kedve nálunk megosztani élete legjobban sikerült randijának történetét, kérjük, írja meg a sztorit ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ugyanahhoz a férfihoz mennének feleségül

január 15., 14:15 Módosítva: 2017-01-17 16:41:01
31

Lucy és Anna DeCinque bizarr testvéri kapcsolatáról már írtunk korábban, ők azok a Facebook- és Youtube-sztár ausztrál ikrek, akik mindent megosztanak egymással, beleértve a pasijukat is. A 31 éves ausztrál nők pár héttel azután, hogy ötödik évfordulójukat ünnepelték villanyszerelő barátjukkal, egy videón jelentették be követőiknek, hogy törvényesen is össze szeretnék kötni az életüket a férfivel - írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Megszereztem a pasija telefonszámát és kitálaltam mindent

január 14., 20:33 Módosítva: 2017-02-13 17:25:04
15

Kicsit több mint 2 évvel ezelőtt kezdődött a dolog. Az elejétől mesélem” – ebben a levélben megint egy munkahelyi viszonyról lesz szó, a történet beküldője, Bódog együtt dolgozott egy lánnyal, és egy idő után szerelem szövődött kettejük között – vagy legalábbis Bódog így érezte.

Csakhogy ez igazából egy szerelmi háromszög volt, a lány ugyanis kapcsolatban élt valaki mással, és nehezen tudott választani a két férfi közül. Végül Bódog megpróbálta tisztázni a helyzetet, de valószínűleg nem a legjobb módszert választotta, és az eredmény nem is az lett, amit remélt. Ön volt már ilyen helyzetben? Szívesen elmesélné saját történetét? Szeretettel várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímén, írjon mondjuk most!

Távolról sincs vége, olvasson még

Horrorjátékban találkoztak, esküvőjükhöz így is fényképezkedtek

január 14., 17:47 Módosítva: 2017-01-17 16:40:42
12

Alin Lau és Alexis Loo online találkoztak, miközben a Diablo III nevű, démonokkal és bestiákkal teli játékot játszották. Netes barátságuk hamar átváltott netes szerelemmé, olyannyira, hogy tavaly házasodtak, amit egy Diablo témájú fotózással koronáztak meg - írja a Kutaku.com Cosplay rovata

Távolról sincs vége, olvasson még

Ki ez itt mellettem az ágyban?

január 13., 21:10 Módosítva: 2017-01-17 16:40:41
39

Amióta feltalálták a Snapchatet, a szelfikészítések száma potenciálisan megugrott a világban, amióta pedig megérkeztek bele az arc- és környezetmanipulálás funkciók, azóta le sem lehet rángatni onnan az új generációt. A Snapchatnek köszönhetően pedig még újabb dolog jött létre:

az egyéjszakás-szelfi,

amit azok a felhasználók raknak fel, akik már tényleg nem százasok. Amikor az ember másnap arra ébred, hogy egy vadidegen ember horkol mellette, az elég ijesztő tud lenni, de hogy ezt büszkén meg is osszuk a világgal... hát ez 2017! 

Vicces pillanatokat generál néha az élet,

ezek jönnek egy mókás összeállításban. A szereplők arckifejezései mindent elárulnak - olykor még büszkék is.

KI EZ ITT?

7-3
Távolról sincs vége, olvasson még

Barátja halála után megkeresték neki ezt a gyönyörű közös képet

január 12., 17:23 Módosítva: 2017-01-17 16:40:17
27

A Jezebelen találtuk ezt a sztorit, ha jöhet még így karácsony után egy kis szívfacsarás, olvasson tovább bátran.

Az amerikai Saya Tomioka 2015 nyarán szerelmével, Griffin Maddennel New Yorkban töltött egy romantikus estét. Megnézték a The Book of Mormon című musicalt a Broadwayen, aztán a Time Square-en csókolóztak. Saját képeket is csináltak, mint például az alábbi, de a csókot egy éppen arra járó fotós örökítette meg. Megmutatta nekik a képet, de aztán továbbment, a pár pedig nem kérte el az elérhetőségét.

Maybe some facebook miracle could happen....please share This morning I remembered the first time I went to Times...

Posted by Saya Tomioka on Sunday, 4 December 2016
Távolról sincs vége, olvasson még

Így ölelkezték végig Obamáék a nyilvánosság előtt töltött éveket

január 12., 09:38 Módosítva: 2017-01-17 16:40:11
38

Megkérdőjelezhetetlen: ezek tényleg szeretik egymást, még ha túl is tolták a nyilvános csókokat-öleléseket. Obamáék 2001-től a búcsúig, 29 képben.