horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Amíg az egyik szemébe nézel, a másiknak hátat fordítasz

június 4., 07:40 Módosítva: 2017-06-05 15:50:04
372

Nehezen értelmezhető a pár szó egy olyan szerelmi kapcsolatban, amelyben két embernél többen vesznek részt, mégsem érezzük szükségét, hogy szemantikai elemzésbe kezdjünk a fogalom meghatározásához. El kell fogadni, hogy a párkapcsolat akkor is párkapcsolat, ha ketten vagy éppen négyen vesznek részt benne, ugyanis az igények, érzelmek, elvárások minden verzióban tökéletesen ugyanazok, sőt, nincs különbség a törődés, az elköteleződés és a hűség kérdésében sem. Persze csak akkor, ha minden fél tud a másikról. Mint egy poliamorikus kapcsolatban.

Honnan tudjuk mindezt?

Az Athenaeum Kiadó szervezésében, egy szűk körű pódiumbeszélgetés során kaptunk kicsit árnyaltabb képet a poliamoria fogalmáról. A pontos értelmezésben Almási Kitti pszichológus, Szurovecz Kitti írónő (akinek A Sokszívű című, poliamoria témájában íródott könyve ősszel fog megjelenni) és D.-Balogh Andrea fordító, író, a Poliamoria Magyarország közösség egyik szervezője segített.

Távolról sincs vége, olvasson még

A lányok becsicskulnak, amint összeszednek egy pasit

június 3., 21:47 Módosítva: 2017-06-05 08:48:10
48

Egy szörnyen idegesítő jelenségre hívnám fel a kedves hölgyek figyelmét. Egy jelenségre, amit mi magunk teremtünk. Pontosabban ahogy látom, rajtam kívül minden csaj teremti. Én nem, éppen ezért idegesít annyira a dolog” – egy igazán különleges álnév jutott a fenti bevezetővel kezdődő olvasói levél beküldőjének: Zília. Ő azt mondja, hogy csak a hölgyek figyelmét szeretné felhívni valamire, de mi meglehetősen biztosak vagyunk benne, hogy férfi olvasóinknak is legalább olyan érdekes lesz olvasni az alábbi megfigyeléseket.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Zília arról ír, hogyan változnak meg barátnői és lakótársnői abban a percben, amikor kapcsolatba lépnek egy férfival. Ön is megfigyelte ezt a jelenséget? Esetleg meg is tudja magyarázni? Vagy éppen, hogy nem ért egyet az egésszel? Az ön tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk, ha van kedve, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nem túl okos hősszerelmes, nem látja a különbséget saláta és virág között

június 3., 14:45 Módosítva: 2017-06-04 11:26:41
7

A 20 éves Jamarcus Guillorynak még bőven van mit tanulnia a virágról, azon belül is  a növényekről. A srác ugyanis egy veszekedés után megpróbált tenni egy drámai gesztust, és gyönyörű virágcsokorral szerette volna kiengesztelni a barátnőjét, de az ő esete bizonyítja: még ezt is el lehet rontani. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt mondják a nők a lánykérésen a válaszon kívül

június 2., 20:19 Módosítva: 2017-06-03 20:13:04
152

Ha szereti azokat a Randiblog-posztokat, amikben azzal foglalkozunk, hogyan, milyen mondatokkal reagálnak le emberek bizonyos szituációkat egy kapcsolatban, ma ismét a kedvére teszünk. Olvasóink köréből kérdeztünk meg nőket arról, hogy amikor párjuk megkérte a kezüket, mi volt az első válaszuk az igenen vagy a nemen kívül. Az alábbiakban a 15 legérdekesebbet olvashatja. 

Némelyik elég vicces, jó szórakozást!  
Távolról sincs vége, olvasson még

Másfél évig hordta úgy az eljegyzési gyűrűjét, hogy nem is tudott róla

június 1., 21:26 Módosítva: 2017-06-03 07:21:07
9

Hogy egyéves évfordulójukat megünnepeljék, egy brit férfi, Terry saját készítésű nyaklánccal lepte meg a barátnőjét: a lány egy fenyőből faragott, csepp alakú nyakéket kapott, amit egy spirál alakú csigaház metszete díszít. Anna ezek után minden nap viselte az ékszert anélkül, hogy tudta volna, hogy egy igazán különleges ajándékról van szó, Terry ugyanis egy jegygyűrűt rejtett el a belsejében – írta a Little Things

Távolról sincs vége, olvasson még

20 év alatt ennyit szépült Cindy Crawford és férje

június 1., 16:34 Módosítva: 2017-06-02 18:21:35
5

1997-ben jöttek össze, a héten a 19. házassági évfordulójukat is megünnepelték. Szépek, boldogok, szimpatikusak, íme róluk egy-egy fotó minden évből.

Így kell férjhez menni egy szurkolóhoz

május 31., 19:57 Módosítva: 2017-06-01 11:16:05
2

Egy brit menyasszony eléggé meglepte vőlegényét esküvőjük napján, mégpedig azzal, hogy jövendőbelije kedvenc focicsapatának mintájával díszítette ruháját. Bronwyn Bale férje a West Bromwich Albion nagy drukkere, úgyhogy a ruhán tengerészcsíkok voltak, és egy galamb, ami szintén a csapat emblémájából való. Bale azt mesélte, hogy amint féltérde ereszkedett a férfi, azonnal tudta, hogy egy ilyen ruhában szeretne hozzámenni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Partnere főiskolát végzett? Gyanakodjon, lehet, hogy hűtlen!

május 30., 21:12 Módosítva: 2017-05-31 22:32:51
5

A VictoriaMilan egy társkereső, ahol partnerrel rendelkező, akár házas-családos férfiak és nők kereshetnek maguknak titkos szeretőt állandó társuk háta mögött (az ötlet elsőként egyébként egy Ashley Madison nevű site nyomán lett híres). Ettől a cégtől kaptunk most egy elég érdekes sajtóközleményt, amiben arról számolták be, hogy megvizsgálták, milyen összefüggés van a hűtlenségre való hajlandóság és az iskolai végzettség között.

A lényeg: a kevésbé iskolázottabbak hűségesebbnek tűnnek, míg a főiskolát-egyetemet végzettek nagyobb eséllyel lépnek félre.
Távolról sincs vége, olvasson még

A magyar nők szeme a legszebb

május 30., 15:31 Módosítva: 2017-05-31 14:48:23
16
Hogy néz ki a tökéletes nő? Milyen a szája, a lába, a feneke, a haja, a szeme?

Erre nehéz pontos választ adni, de a Victoria Milan nevű félrelépős randioldal az 5 millió felhasználója segítségével összerakta az ideális nőt. Íme, a recept:

  • cseh arc,
  • dán mellek,
  • svájci kézfej,
  • finn fenék,
  • lengyel lábak,
  • spanyol száj
  • és végül, de nem utolsó sorban, magyar szem.

2013-ban mi is megalkottuk a tökéletes nőt a People listája alapján. Nem pont ugyanez az eredmény jött ki, de hát változnak az idők, ugye.

Távolról sincs vége, olvasson még

Üzent, hogy mi lenne, ha hozná a barátnőjét is

május 29., 21:15 Módosítva: 2017-05-30 21:41:44
4

Sajnos az én tarsolyomban is van egy eléggé kellemetlen randitörténet, amit megosztanék önökkel” – Emil álnevű olvasónktól jött ez a sztori, és azoknak, akik ismerik a Randiblogot, ezen kívül valószínűleg nem is kell hozzá túl sok bevezető. Igen, megint egy olyan randevú története következik, amit átélni valószínűleg borzasztó kín lehetett, de utólag visszaolvasva egyszerre vicces és tanulságos is a dolog.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ön is tudna mesélni? Ha van sztorija, küldje be ön is! A Randiblog e-mailcímére bármikor írhat, akár most rögtön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Élete első Volt fesztiváljáról új barátnőjével ment haza

május 28., 20:05 Módosítva: 2017-05-29 20:31:48
110

Az alábbi videóban Era és Ádám történetét lehet megnézni. A Volt fesztivál olyan párokat keresett, akik náluk jöttek össze, erre jelentkeztek ők ketten. Merthogy ők nemhogy ott jöttek össze, Ádámnak ráadásul ez volt élete első Volt fesztiválja, amiről rögtön új barátnőjével ment haza. Ádám ezek után még egyszer elment a Volt fesztiválra, és ekkor pedig megkérte Era kezét, úgyhogy ezúttal meg már menyasszonyként-vőlegényként távoztak.

Azóta az esküvőjük is megvolt, az alábbi videó java a lakodalomban készült. És ezzel még nincs vége a történetnek, mert van még meglepetés, de nyilván nem fogjuk előre elárulni, hogy mi az, inkább klikkeljen a play gombra és nézze meg a videót!

Az idei Volt fesztivál a 25. lesz, június 27-én kezdődik, szóval már csak alig egy hónap van hátra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nekem is jogom van a napi betevő orgazmusomhoz

május 27., 22:03 Módosítva: 2017-05-29 07:51:19
1

A múlt hétvégén Hanna levelét közöltük, aki egy óvatlan pillanatban azt a kérdést tette fel a párjának, hogy

A voltasszonynak jobb melle van, mint nekem?

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Hanna maga is bevallja, hogy ilyet kérdezni hülyeség, de azzal érvel, hogy még rosszabbul tette a párja, hogy erre hadoválni kezdett ahelyett, hogy azonnal karakánul rávágta volna a nemleges választ. Na ezen a ponton azonban megoszlanak a vélemények.

A posztra érkezett reakciókból alább három olvasói levelet közlünk, mindhárom a Randiblog e-mailcímére érkezett, ahova ön is bármikor írhat, ha úgy érzi, szívesen hozzászólna, vagy ha mesélnivalója akad. De ha most már nagyon kíváncsi, hogy hogyan jutunk el ettől a témától a címben emlegetett orgazmusig, akkor görgessen lejjebb és olvasson!

Távolról sincs vége, olvasson még

Zseniális bosszút állt másnapos pasiján a részegeskedésért

május 26., 20:15 Módosítva: 2017-05-28 00:40:10
45

Egy 23 éves, Yorkshire-i recepciós, Natalie Weaver már alig várta, hogy végre kettesben romantikázhasson pasijával, ám a régóta tervezett programot a 26 éves vízszerelő, Stephen Hall pillanatok alatt tönkrevágta – írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Megmászták a Mount Everestet, hogy ott esküdhessenek

május 25., 18:19 Módosítva: 2017-05-27 11:07:52
277

Feledhetetlen esküvőt akart a Kaliforniában élő James Sissom és Ashley Schmieder, ezért azt találták ki, hogy a Mount Everesten mondják ki egymásnak a boldogító igent – természetesen miután megmászták azt –, írta a Daily Mail.   

Távolról sincs vége, olvasson még

10 nagyon béna magyarázat megcsalásra

május 24., 18:01 Módosítva: 2017-05-25 19:28:57
13

Van egy egyszerűnek tűnő kérdés, amit szinte minden megcsalt fél feltesz a hűtlen társának

Miért?

A válasz persze soha nem egyszerű, egyesek pedig egészen elképesztő, szürreális, vagy épp vicces indokkal állnak elő. Olvasóink segítségével összegyűjtöttünk tíz ilyet: 

Távolról sincs vége, olvasson még

Hátborzongató reklám készült a netes társkereső veszélyeiről

május 23., 18:40 Módosítva: 2017-05-24 18:13:27
156

A Love Story című kisfilmet egy spanyol mobilszolgáltató, a Movistar tette közzé a napokban, nagy sikert aratva a mondandójával. A reklám az internetes társkeresők veszélyére, az online zaklatásra hívja fel a figyelmet és int óva minden felnőttet és gyereket. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy nyamvadt fagyira nem hívott meg, nem ez a célja

május 22., 21:20 Módosítva: 2017-05-24 09:12:47
10

Szép sorban jönnek továbbra is az olvasói sztorik olyan randevúkról, ahol a másik fél valami egészen fura kérdéssel állt elő derült égből jövő villámcsapáshoz hasonlóan.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A legutóbbi ilyen posztban egy férfiolvasónk írt egy lányról, most fordított a helyzet, mert férfiakról olvashatunk, ráadásul rögtön kettőről, mert két rövidebb, de egymástól független levelet kombináltunk össze egy poszttá, mivel mindkettő ugyanarra a történetre válaszol.

Ha önnek is van hasonló sztorija, vagy ha valami más jut eszébe az első randin kínosat kérdezőkről, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímére bármikor írhat, természetesen az ön beszámolóját is álnévvel fogjuk megjelentetni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Közimádatnak örvendek a pasik körében

május 21., 19:18 Módosítva: 2017-05-22 17:17:18
29

Mindig olvasom a blogotokat, de csak most jutottam el oda, hogy véleményt írjak. Az én témám a mai férfiak lennének” – Mirella álnév alatt tesszük most közzé egy újabb olyan olvasónk levelét, aki ahhoz a témához szól hozzá, hogy a nők miért mindig a bunkó pasikra buknak, és a jófiúk, a rendes, megbízható férfiak miért maradnak gyakran egyedül.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Mirellának nem kenyere az álszerénység, azt mondja, simán bármelyik férfit megkaphatná, de ő kifejezetten a rendeseket részesíti előnyben. A rendes pasik meg bármit megtennének egy ilyen nőért, nem? Hát ezt gondolhatnánk, de a helyzet egyáltalán nem ez, Mirella kapcsolatai ugyanis rendre befuccsolnak. Mi lehet a baj? Olvassa el, mit ír Mirella, aztán ha van kedve, kapcsolódjon be ön is a beszélgetésbe, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mi nők se kezdjük, hogy a Józsi technikásabb volt kézzel

május 20., 18:17 Módosítva: 2017-05-21 19:02:59
19

Az én párkapcsolatom története már többször megérdemelte volna, hogy írjak nektek. Mégis tegnap jutottam el arra a pontra, amikor úgy döntöttem, hogy ezt muszáj elmesélnem” – csak azért akasztjuk meg Hanna levelét így a bevezető után egy pillanatra, hogy egyrészt szóljunk, hogy ha ön is úgy érzi, Hannához hasonlóan, hogy valamit szívesen elmesélne a párkapcsolatáról, akkor nekünk bármikor írhat, akár most is! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Meg persze másrészt azért is, hogy figyelmeztessük önt most is, mint mindig, hogy Hannát igazából nem így hívják, hanem mindig mindenkinél álnevet alkalmazunk. Na és akkor most nézzük a levelet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy mobilt kaptam abból a pénzből, amit más pasik fizettek neki

május 19., 17:01 Módosítva: 2017-05-20 17:27:34
5

Miután a nők jól kihőbörögték magukat azon, milyen durva hazugságokkal verték át őket a férfiak, jöjjön a másik oldal! Most a férfi olvasóink számoltak be arról, milyen – olykor szürreális – dolgokkal etették őket barátnőik a kapcsolatban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyedül a vőlegény hiányzott a legénybúcsúról

május 18., 18:00 Módosítva: 2017-05-19 16:43:39
2

A brit Nick Gates júliusra tervezi feleségül venni menyasszonyát – már ha sikerül megjelennie az esküvőjén. A 30 éves srác ugyanis a saját legénybúcsújáról már lemaradt, úgyhogy története méltán került a Velveten a Lúzer kategóriába. 

Távolról sincs vége, olvasson még

30 napig tinderezett, 52 pasival randizott

május 17., 21:18 Módosítva: 2017-05-19 07:53:15
8

Az ausztrál Sarah Mulvin egy szakítás után úgy döntött, mindent megtesz annak érdekében, hogy elterelje a gondolatait, amik folyamatosan az expasija körül forogtak. A 44 éves nő először egy tengerentúli utazással próbált kilábalni a csalódásból, de mivel az nem sokat segített, belevetette magát egy másfajta terápiába: regisztrált a népszerű társkereső applikációra, a Tinderre. A 30 napos emberkísérlet olyan jól sikerült, hogy Mulvin könyvet is írt tapasztalatairól 30 nap a Tinderen címmel – adta hírül a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Halála előtt megvette kislányainak a menyasszonyi ruhákat

május 16., 20:48 Módosítva: 2017-05-17 21:30:37
33

A walesi Hengoedben élő Dawn Wilson egy hónapja tudta meg, hogy rákja kiújult, és már gyógyíthatatlan. A 34 éves anyuka ekkor úgy döntött, elrendezi két lánya sorsát, mielőtt meghal: házat és autót vett nekik, utána pedig elmentek egy bevásárlókörútra, és kiválasztották a menyasszonyi ruhákat.

Mindezt úgy, hogy a lányok igazából még gyerekek: Imogen tizenkét éves, Madeline pedig nyolc.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kínos kérdés első randin, egy kedvesnek tűnő lánytól

május 15., 19:00 Módosítva: 2017-05-16 19:47:49
7

A minap olvastam a 15 hülye kérdés, amit már feltettek első randin című cikküket. A felsorolt kérdések igencsak megmosolyogtattak, amit ezúton is köszönök!” Hát igen, hosszú évek tapasztalata bizonyítja, hogy a belülről rémálomra emlékeztető randik utólag elmesélve nagyon viccesek tudnak lenni, függetlenül attól, hogy az ember mennyire feszengett, amikor átélte az egészet.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezetőt azért írta nekünk Rupert, mert korábbi posztunk kapcsán beküldte nekünk saját rosszul sikerült randijának a történetét, és a randi azért sikerült rosszul, mert a lány egy olyan témát dobott fel, ami baromira nem illik egy romantikusnak szánt első randira. Önnel is fordult már elő ilyesmi? Meséljen ön is, ha van kedve, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megláttam a félreérthetetlen üzenetváltásokat, azonnal összepakoltam a holmiját

május 14., 21:27 Módosítva: 2017-05-16 08:36:54
12

A mai cikketekkel kapcsolatban szeretném elküldeni saját történetemet” – írja nekünk egy olvasónk, és a sors úgy hozta, hogy az illető Juliána álnéven fog szerepelni nálunk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A kérdéses cikkben arról volt szó, hogy milyen kérdést tesz fel az ember először, amikor megtudja, hogy megcsalta a párja, és Juliána sajnos pont nemrégiben volt ilyen helyzetben. Nem könnyű erre a hírre jól reagálni, de szerintünk Juliána egészen ügyesen megbirkózott a feladattal, alább mindent elmesél arról, hogy mit gondolt, hogy mit mondott el és hogy mit csinált.

Önnek is van hasonló sztorija? Nagyon örülnénk, ha elmesélné! Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Külföldön híresek a magyar lányok – bizonyos foglalkozással

május 13., 19:16 Módosítva: 2017-05-15 07:41:18
4

Nemrégiben arról jelent meg egy poszt itt a Randiblogban, hogy mi minden van, amit a nők nem szeretnek a partnerükben. Nyilván azért vagyunk együtt valakivel, mert szeretjük, de azért tipikus esetben van egy-két olyan vonása is az illetőnek, amit ki nem állhatunk benne. Éppen erről szól a szeretet: hogy a hibáival együtt szeretjük az illetőt.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Mindenkinek köszönjük, aki választ írt erre a posztra (jöhetnek ám még ezután is a reakciók a Randiblog e-mailcímére!), de most az eddigi két kedvencünket emeljük ki alább, Imola és Imelda álnevű olvasóinktól. Imola külföldre költözött a férjével, ahova a múltkor a férfi családja is kiutazott Magyarországról, Imelda pedig egy fotót is mellékelt a válaszához. Nézzük, melyikük mit válaszolt arra a kérdésre, hogy

Ön mit utál a párjában?

Távolról sincs vége, olvasson még

Az új francia elnök a leginkább egy One Direction-tagra emlékeztet

május 12., 21:19 Módosítva: 2017-05-14 08:18:29
32

Híres férfi idősebb feleséggel? Van még egy pár! Na de úgy, hogy a férfi alá is volt rendelve a nőnek? Csak egy.

A BBC nézői kiakadtak, hogy lemaradtak az eurovíziós lánykérésről

május 12., 09:58 Módosítva: 2017-05-13 08:09:39
4

Az Eurovíziós döntőbe jutást - melyről, Pápai Joci okán a Velvet is beszámolt -  egy romantikus pillanat fűszerezte meg, ugyanis a macedón versenyzőt élő adásban kérte meg párja. Mostanában nem ez az első eset, hogy az  élő showkban  lánykérést is láthatunk, nálunk például Kasza Tibi kérte meg kedvesét a Nagy Duett keretein belül. 

Igaz, míg itthon maximum pár millióan láthatták Kaszáék meghatározó pillanatait, addig a macedón lánykérést közel 180 millióan.

Ebbe azonban a BBC közvetítését nézők nem tartoznak bele.

Ugyanis  a csatorna nem közvetítette a gyűrűhúzós pillanatokat.  A lánykérést megelőzően egyébként az is kiderült, hogy Jana Burceska (a macedón Eurovíziós delegált) babát vár, így fokozva az amúgy is megható pillanatokat.

 A BBC nézői, miután a Facebookon és egyéb online fórumokon értesültek az eseményről, komoly lázadásba kezdtek a Twitteren, mondván, hogy nem értik, a csatorna szerkesztői miért gondolták úgy, hogy nem érdemes mutatni a macedón lánykérést. 

(Az okra, hogy miért mellőzték a lánykérés közvetítését, azóta sem derült fény)

via dailymail

Távolról sincs vége, olvasson még

A szexuális erőszak új formája terjed

május 11., 18:03 Módosítva: 2017-05-12 19:12:39
144

Angolul „stealthing” a neve annak, amikor egy férfi szex közben leveszi magáról az óvszert anélkül, hogy a partnerének erről előre szólna, illetve anélkül, hogy a partner ezt észrevenné vagy beleegyezne. A kifejezés gyökere lopakodást, titokban cselekvést jelent, és azért van erre az aktusra most már külön név, mert azt írják a mérvadó lapok a New York Posttól egészen a Forbesig, hogy a stealthing kezd trenddé válni – az USA-ban mindenképpen, de volt már ilyenre példa Európában is.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 dolog, amit a nők utálnak a pasijaikban

május 10., 19:54 Módosítva: 2017-05-12 08:35:20
263

Ahogyan az általában lenni szokott, egy kapcsolatban a rózsaszín köd lassan felszáll, és kirajzolódnak azok a jellemvonások, szokások, amiket nehezen tolerálunk partnerünkben. Vannak, akiket csak kicsit idegesít a párjuk egy-egy tulajdonsága, de vannak, akik egyenesen utálnak benne dolgokat. 

Most női olvasóink meséltek nekünk az ehhez kapcsolódó nehézségekről, arról, hogy milyen esetekben tudnak falra mászni barátjuktól/pasijuktól/élettársuktól/férjüktől

- akit mindettől függetlenül nagyon szeretnek.
Távolról sincs vége, olvasson még