Beke Yvette

ujs1

A kétgyermekes anyuka igazi MILF-ként idén nem a Playboy, hanem a CKM ügyeletes Pamela Andersonja lett, ám ő ezt különösebben nem bánja. Két éve még azt nyilatkozta, hogy már csak két-három évig marad a szakmában, azaz táncol és pózol, mert lassan kiöregedik belőle, ezért - vagy poénból - elvégzett egy testőrtanfolyamot, ám bodyguard ugyanúgy nem szeretne lenni, mint magasépítő, ami az eredeti szakmája. Így aztán nincs már túl sok idejük rá szavazni, lehet, hogy jövőre már nem vetkőzik, kiváltképp, mivel megszűnt az FHM, amiben még nem mutatta meg bájait. Ön hány pontot ad Beke 500 köbcentis implantátumaira?

Fogarasy Mariann

ujs2

A Playboy szeptemberi címlaplánya ugyan nem szeretne Beckhammal meg nem történt sztorija miatt a bulvár középpontjába kerülni, és szeptember óta az sem derült ki, hogy milyen szupertitkos bizniszbe kezdett Daniel Ducruet, a monacói hercegnő volt férjével, viszont az biztos, hogy a modellkedés után színészettel kíván foglalkozni, mert szeret szavalni. Így első ránézésre a Barátok Köztbe jó is lesz, mondjuk elcsábíthatná Gézát, vagy ilyesmi. A Playboy-os képekből amúgy kiderül, hogy nagyon szereti az ujját szopogatni, nyilván mert az szexi. Ön szerint ezzel lehet 2009 legszexibb címlaplánya?

Karsai Zita

ujs3

Újabb CKM lány a címlaplányok között, Marglné Karsai Zita idén májusban vált meg ruhái egy részétől, ám ez sem akadályozta meg a pletykalapokat abban, hogy anyagi gondjairól írjanak. Az mindenesetre biztos, hogy a tánciskolája olyan jól nem mehet, hiszen lelépett Abu Dhabiba a férje után, és egyelőre haza sem akar jönni onnan, bár ez utóbbit még akár meg is tudjuk érteni. Ettől függetlenül, ha önök most megválasztják 2009 legszexibb címlaplányának, lehet, hogy mégis hazatér, úgyhogy ne habozzanak!

Köböl Anita

DSC9369x2pggc

Nyílt titok, hogy saját kedvencünk Köböl Anita, hiszen egy hosszú válogatás következményeként mi őt tartottuk arra érdemesnek, hogy képviselje lapunkat. Így aztán nem véletlen, hogy sokszor szerepelt már címlapunkon, hiszen visszük Forma1-es kereket cserélni, meg falat mászni, de nem lehet őt zavarba hozni a tranzisztoros kérdésekkel se, más kérdés, hogy jelenleg éppen ezt tanulja. Köböl ugyan szíve szerint csak egy lány lenne a szomszédból, de azért elindul szépségversenyen, mert exhibicionista, igaz azt sajnálja, hogy nem lett sportoló, és hogy nem tud énekelni.

Kocsis Orsolya

ujs4

A forró augusztusra forró téma, hiszen a CKM augusztusi címlaplányáról hamar felröppent, hogy a neten maszturbál, amit teljesen érthetetlen okokból tagadott ugyan, de azért legalább lehetett írni róla. Amúgy Kocsis saját bevallása szerint, már nemhogy nem nyúlkál a bugyijába kamerák előtt, de nem is vetkőzik, hanem inkább a divatszakmában dolgozik, azt is inkább csak külföldön. Lehet-e nem pornós pornósból 2009 címlaplánya, ez itt a kérdés?

Liptai Claudia

ujs5

Arról is lesz még idén szó, hogy ki hazánk idei legcelebebb celebje, úgyhogy nem kell feltétlenül szegény Liptait az első helyre küldeni, pedig hát a média mindent megtett, hogy oda kerüljön. Először is folyt a csapból azóta, hogy felmerült, esetleg pózolni fog a Playboyban, szinte hihetetlen, hogy először január végén írtunk róla, hogy esetleg hajlandó lenne ledobálni a ruháit. Ennek ellenére a kampány olyan jól sikerült, hogy nem is egy, de rögtön két egymást követő hónapban is ugyanaz a celeb került a nyuszis magazin címlapjára, ezt csinálja utána a Sarka Kata! Hogy ez jó döntés volt-e a magazin szerkesztői, illetve a férjének már nem megbocsátó Liptai részéről, azt most eldöntik önök, hiszen egytől tízig szavazhatnak arról, mennyire lett éppen ő 2009 lefogyott agyonretusált címlaplánya.

Mészáros Dóra

ujs6

Karácsonyra aztán lekattant a Playboy Liptai Claudiáról, és újra friss magyar husit vett elő, hogy megmutassa, amit már azért láthatott a világ: milyen a meztelen sztriptíztáncos. Mészáros Dóra is úgy véli, már csak egy-két évig táncikálhat hamararosan oltár elé lépő, felajzott férjjelöltek előtt, de arról nem beszél, hogy utána mihez akar kezdeni. Az mindenesetre biztos, hogy nem esik neki jól, ha lekurvázzák, mivel szó sincs arról, hogy egy adott pontnál messzebbre eljusson vele a kanos szülinapos.

Sári Éva

ujs7

Sári Éva még márciusban vetkőzött a Playboynak, ami kész szerencse, ugyanis találkoztunk vele Dukaiék naptárának bemutatóján, ahol nem tudtuk nem észrevenni, hogy valahogy mintha nagyobb darab lenne. A Társulat háziasszonya valahogy fontosnak tartotta, hogy elmondja: ő mást is tud ám, nem csak cicit villantani, ez viszont elég furcsán hangzik, mivel éppen a vetkőzésekor jutott eszébe megosztani a külvilággal. Azt is tudhatjuk az egyelőre egyszeri címlaplányról, hogy a macskája a lába között alszik, és hogy nem jön be neki Kedves Ferenc, még annak ellenére se, hogy állítólag haverok, így ő igazán tudhatja, hogy milyen jófej.

Sarka Kata

ujs8

A férje által agyonsztárolt Hajdú-Sarka Kata nagy nehezen mégiscsak felfért idén is egy címlapra, pedig Hajdú már júniusban elkezdte mondogatni, hogy kizárt, hogy a neje vetkőzzön, az utána következő műbalhékról már nem is beszélve. A szülés után kizárólag a fogyásra koncentráló anyukának egy ideig jól álltak a bimbói, de aztán mit ad isten megereszkedtek (segítünk: elfogyott a tej, ami egyben tartotta), ekkor újra kés alá feküdt, és már nem is értette, hogy korábban minek csináltatta meg azokat a fránya ciciket. A már motorháztetőn is szexelt celeb helyett általában férje nyilatkozik, de most kivételesen saját véleményét is kifejtette a feleség, hogy ha lesz még gyerek, vetkőzés is lesz, meg mellműtét is