Ön is elkezdett visszatérni a munkahelyére? Esetleg több dolga volt a héten, és kevesebb ideje maradt az olvasgatásra? Ne aggódjon, ismét összegyűjtöttük, miről maradt le a héten.

A hét hírei

Megszületett Lovas Rozi kisfia, aki a Horváth János Misa nevet kapta. Völgyi Zsuzsi házasságát viszont taccsra tette a házépítés körüli veszekedés, így az énekesnő egy időre az édesanyjához költözött, majd nem a férjével közös fészekbe, hanem előző lakásába tért vissza kislányával.

Brian Austin Green először kissé virágnyelven jelezte követőinek, hogy valami nincs rendben közte és felesége között. Másnap megerősítette, hogy ő és Megan Fox szakítottak, majd nem sokkal később a színésznő fehérneműben tűnt fel Machine Gun Kelly klipjében, akivel már a szakítás előtt összehozták, bár Green szerint a felesége és a rapper csak barátok. (Szakításilag itt közzétettünk egy körképet is, sokan nem boldogok mostanában.)

A Page Six szerint Joaquin Phoenix, aki legutóbb a Joker címszerepében láthattak, hamarosan apai örömök elé néz. De nem ő az egyetlen, ugyanis Jude Law kedvese is állapotos, ami azt jelenti, hogy a színész hamarosan hatszoros apa lesz.

Ez vár rájuk: Eva Mendes megengedte, hogy a kislányai kisminkeljék, amit szerencsére meg is örökített az utókor számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

They’ve won ❤️

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés,

Brad Pitt a Missouri Egyetem végzős diákjainak kedveskedett videóüzenetben, amelyből mellékesen az is kiderül, hogy a színész 60 felé közeledve is nagyon sármos, a hajviselete pedig karrierje korai szakaszát idézi.

Jason Derulo fúróval próbált kukoricát enni. Lehet, hogy a foga bánta. De ez még mindig nem akkora őrület, mint Paris Hilton instagramos ámokfutása.

Kárpáti Rebeka legújabb vlogjában pletykákat olvasott fel saját magáról. Valaki szó szerint le is kurvázta őt, amit a műsorvezető nem hagyott szó nélkül.

Erre a hétre sajnos egy gyászhír is jutott, elhunyt ugyanis az Alkonyat-filmek egyik szereplője, és vele együtt a barátnője is. A lakásukon találták meg őket.

A hét legérdekesebb sztorijai:

A héten a Feleségek Luxuskivitelben celebnői válaszoltak néhány kérdésünkre. Vasvári Vivien például azt mondta, számára a pénz egyfajta energia. Volt szó nemceleb magyarokról is: ők a saját szavaikkal számoltak be arról, hogyan jutottak haza Kubából a járvány idején.

Meghan Markle és Harry herceg második házassági évfordulójának alkalmából összegyűjtöttünk önöknek az övékén kívül öt másik rojálesküvőt, amelyeket akár teljes egészében vissza is nézhet, emellett pedig néhány érdekességet is megtudhat róluk. Például azt, hogy Diana hercegnő ruháját 15 alkalommal kellett újraszabni a fogyásai miatt. De, hogy a párkapcsolatoknál maradjunk, az is kiderült, hogy Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy többek között a gyerekkérdés miatt döntött a válás mellett.

Jennifer Lawrence elárulta kedvenc éltelének receptjét, közben pedig más érdekességeket is mondott, például azt, hogy általában igyekszik este hatig várni a piálással, ezért ötkor még csak egy alapozó sört dob be.

Olvashatták (volna) továbbá egy New York-i lány megható történetét is, aki nevelőapja utolsó kívánságát teljesítette – ebben a történetben Sting, illetve a lánya is szerepel! De ha most nem szeretme érzelmeket átélni, akkor ajánljuk figyelmébe az idei bikinitrendről szóló írásunkat.

Még több kép!

Mindezeken kívül öt galériánk is van, amit érdemes átlapozgatni.

  • Például az elsőként nálunk megjelent sorozatot a Feleségek Luxuskivitelben Molnár Ninijéről, a saját tervezésű fürdőruháiban.
  • Vagy azt, amely felgöngyölíti, tulajdonképpen hová lett Alyson Hannigan (azaz Lily az Így jártam anyátokkal című sorozatból), illetve a karrierje.
  • Vagy azt, amely megmutatja, hogyan is nézett ki Pripjaty a csernobili atomkatasztrófa előtt.
  • Egy szerencsés nő életét is megismerhették, akinek rengeteg pénzt hozott a konyhára, hogy a párja kétszer idősebb nála. Mondjuk láttunk már hasonlót.
  • Naomi Campbell 50 éves lett a héten. Róla sem feledkeztünk meg, olyan bevállalós képeket kerestünk elő róla, hogy csak na!