Tíz év olyan rettenetesen sok idő, hogy nem bírtuk ki, és megnéztük, mi történt 2005-ben, miről írt a Velvet tíz évvel ezelőtt. Ön még emlékszik, mit csinált akkor? Mi már egyáltalán nem, úgyhogy feltúrtuk az archívumunkat, hogy kiderüljön, mi történt június 1-től 8-ig abban az évben. Most már biztos, hogy a régi hírek pont ugyanolyan jók, mint a frissek.

Itthon

Albert Györgyi könyvet adott ki a depressziójáról, Miért pont én címmel, ennek bemutatóján ennyi idő elteltével is sokkolónak mondható interjút adott a terhességeiről, a lelki betegségeiről és öngyilkossági kísérleteiről. (Az újságíró 2008 októberében hunyt el.)

Zalatnay Sarolta éppen börtönben ült, csalás miatt, és azon kesergett, hogy senki sem látogatja. Nyugalom, épp most úszta meg, hogy visszakerüljön. Bockhor Gábor is siránkozott, ő azért, mert Molnár Anikó a kapcsolatukról beszélt a sajtónak. Emellett nagyon kereste a szerelmet, amit azóta szerencsésen megtalálta. Császár Elődnek megint autóbalesete volt, de nem sérült meg senki.

Nem sokkal korábban ért véget a Való Világ harmadik évada, amit Milo nyert, és akkoriban éppen könyvet írt. Bulvárszempontból azóta sem pörgött fel az élete, a könyvről sincs infónk. További készülések: Konta Barbara gyerekfociműsor vezetésére készült, Gáspár Győző pedig örült, mert szerinte a felesége az első meztelen roma híresség, legalábbis ezt mondta, amikor a CKM-be ment, hogy pucérkodjon. Illetve Tóth Vera megígérte, hogy ha lefogy, akkor majd levetkőzik egy újságnak. De nem lehetne, hogy ennyi év után végre senkit se érdekeljen, hogy Tóth Vera hány kiló?

Külföldön

Michael Jackson még az ítéletet várta gyermekmolesztálási ügyében (a vádak alól felmentették), Britney Spears pedig azért volt érdekes, mert arról beszélt hosszasan: terhesen jobban szeret dugni, mert úgy egyszerűen őrült jó a szex.

Tom Cruise hol azzal volt elfoglalva, hogy beszóljon Brooke Shieldsnek, mert bevette az antidepresszánsait, hol megKatie Holmes őszinte imádatával. Ami egyébként kölcsönös volt.

Jennifer Aniston bánatában buddhista lett, Dave Grohl rettenet részegen a csakráit nyitogatta, Russel Crowe meg csak verekedett.

Nagy segg = hosszú élet

Szakértők szerint Angelina Jolie volt a világ legszebb nője, és úgy alapvetően a barna hajú nők szebbek, a szétretusált címlapnőkről peig már akkor is tudtuk, hogy nem tesznek jót a lelkünknek.

Kiderült, hogy a langusztának nem rossz, ha fáj, a röhögéstől fogyni lehet, a génjeink pedig eldöntik, hogy hogyan élvezünk. Ha meg nagy a seggünk, legalább hosszú életűek leszünk. Ja, van GPS-sel ellátott tanga. Önnek hiányzott az elmúlt években?