Randi

A Velvet randiblogja

Szerelem volt első látásra – vagy első orálra

2014. november 30., 19:48 Módosítva: 2014.12.01 12:36
1

Régebben már gondolkodtam azon, hogy történetemet beküldöm, de mindezidáig elvetettem az ötletet. Most, a korábbi meleg olvasói levélen felbátorodva papírra, azaz jelen esetben monitorra vetettem gondolataimat” – ez áll a bevezetőjében az alábbi történetnek. A beküldőnek az András álnév jutott, és András azt is hozzátette, hogy ha akarjuk, cenzúrázzuk nyugodtan a szöveget. Nem akartuk, pedig tényleg szerepel benne egy elég kemény kirohanás a meleg férfiak egy bizonyos típusa ellen, de András azért (vagy annak ellenére) engedi meg magának az ilyesmit, mert maga is meleg. Szóval nem cenzúrázunk, hanem inkább figyelmeztetünk, hogy aki nem bírja a trágárságot és a szókimondást, az ne görgessen lejjebb.

András történetét azért érdemes elolvasni, mert nagyon érzékletesen ír le egy olyan kapcsolatot, amilyenről férfi-nő felállásban rengetegszer hallottunk már: ezek szerint a melegeknél is ugyanúgy előfordulnak ilyen rosszul működő kapcsolatok. Ha ön is szívesen írna, ön se fogja vissza magát, mi mindenkire kíváncsiak vagyunk! Kérjük, írja meg történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megcsömörlöttem az exemmel, nem tudok elélvezni vaginálisan

2014. november 29., 21:34 Módosítva: 2014.12.01 10:08
1

Kedves Ödön!” – ez a levél már a megszólítással egyértelművé teszi, hogy melyik korábbi posztra reagál. Nagyon sokan írtak még választ Ödönnek, de a sok közül először is az alábbi üzenetet emeljük ki, mert a levélözön egyik legérdekesebb darabja. A beküldőnek a Filoména álnév jutott, és ő részletesen leírja, hogy mi lehet amögött, ha egy nővel úgy kell megkívántatni a szexet, ahogy Ödön írta a múlt héten.

Filoména saját tapasztalatból beszél, ezért is különösen érdekes a levele, de persze ezzel még korántsem tekintjük lezártnak a témát! Olvassa el először az eredeti posztot, aztán ezt az alábbi beszámolót is, és ha van hozzáfűznivalója, saját tapasztalata vagy további kérdése, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Dr. Csernus: Lucát az élet megedzette, de a megértésből megalkuvás lett

2014. november 28., 15:06 Módosítva: 2014.11.30 15:24
553

Nemrég együttműködésbe kezdett a Randiblog Dr. Csernus kapcsolati böngészőjével, és úgy alakult, hogy ezen a héten a péntek lett a feelingfinderes napunk – most a társkeresős posztsorozatot folytatjuk. Hogy az elejéről kezdjük: először is feltettünk 10 kérdést mindenkinek, aki úgy érezte, bevállalja a társkeresést a Velvet Randiblogjában. A sok-sok jelentkező közül kiválasztottunk hármat, és mindegyiküket összehoztuk egy-egy újságíróval, aki elment velük egy-egy próbarandira, ahol persze fotók is készültek. Az újságíró megírta, hogy mi volt a találkán, aztán az egészet továbbítottuk Dr. Csernus Imrének, aki a beszámolók alapján szintén megírta a véleményét az adott jelentkezőről.

Az első posztban Zsófit mutattuk be, a másodikban Tamást, most pedig Luca következik, aki már olvasta, miket írt róla az újságíró és Dr. Csernus Imre, így a poszt végén még hozzá is fűz pár mondatot a róla szóló leírásokhoz.

Mi bízunk benne, hogy aki végigolvassa az alábbiakat, az a lehetőségekhez képest elég pontos és megbízható képet kap Lucáról, ezért ha ön is társat keres, és megtetszik Luca a poszt alapján, akkor ne habozzon, vegye fel vele a kapcsolatot! Ennek a módja roppant egyszerű: írjon egy levelet Lucának, és küldje el a Randiblog e-mailcímére – mi továbbítjuk üzenetét a címzettnek, aki ezek után már közvetlenül önnek fog válaszolni, és innentől kezdve már minden önökre van bízva. Reméljük, így világos minden, mutatjuk tehát, hogy mi mindent tudtunk meg Lucáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt dolog, amit soha ne tegyen, ha veszekszik

2014. november 27., 15:46 Módosítva: 2014.11.28 13:29
100

Mi arra szavazunk, hogy jobb a béke egy kapcsolatban, de sokan gondolkodnak úgy, hogy a veszekedés feldobja a szürke hétköznapokat és édes a békülés pillanata. Szóval ha mégis mérgelődős szócsatával akarja megoldani a konfliktusukat partnerével, akkor legalább tegye okosan. Összeszedtük azokat a dolgokat, amiket semmiképp ne kövessen el, ha vitás helyzetbe keveredik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a kétszemélyes anorák, lehet matatni!

2014. november 26., 17:21 Módosítva: 2014.11.27 20:59
38

Romantikus estékhez ajánlják a brit gyártók ezt a ruhadarabot, aminek a neve Takeaway Twosie. A második felét magyarázzuk meg előbb: a onesie az egyberészes kezeslábast jelenti. Ebből lett a one helyett twosie, mivelhogy ez kétszemélyes. Sokat elmond viszont a név első fele az angolokról: szerintük az egyik legromantikusabb dolog a világon kaját rendelni és otthon a díványon dögölve megzabálni a szemetet, miközben biztos valami velőtrázóan ordenáré reality megy a tévében.

A kétszemélyes kezeslábas ötlete jópofa, de a Randiblog kötelességének érzi felhívni olvasói figyelmét, hogy jobb, ha mindenki magának főz a rendelgetés helyett, egyrészt mert így (jó esetben) finomabb és egészségesebb a kaja, másrészt már maga a főzés is lehet egy jópofa közös program, aminek mégiscsak több értelme van a tévézésnél. És ha elkészült az étel, nehogymár a kanapén tehénkedve egyék meg, hanem inkább fogyasszák el rendesen, asztalnál, külön kezeslábasban, mert így egyrészt romantikusabb, másrészt meg nem megy rá a szójaszósz a díványhuzatra. Szóval a kétszemélyes kezeslábast pont a kajarendeléshez nem igazán ajánljuk, van viszont 5 sokkal jobb ötletünk a használatához.

Távolról sincs vége, olvasson még

13 évesen ment férjhez, 89 éve házasok

2014. november 25., 15:01 Módosítva: 2014.11.26 15:28
141

Mindig örülünk, ha aranyos idős párokat mutathatunk, akik együtt élték le az életüket. Elvileg ez mindannyiunk álma: a hosszú életen át tartó boldogság egy hű férj/feleség oldalán. Karam és Katari Chand indiai származásúak, Indiában házasodtak össze csaknem 89 évvel ezelőtt, 1925-ben, amikor India még Nagy-Britannia részének számított. A férj ekkor 20 éves volt, felesége viszont csak 13, ami adatra a derék brit újságok nem szoktak rávilágítani, ha a korrekorder öregekről tudósítanak, mindenesetre akkoriban arrafelé egy 13 éves menyasszony valószínűleg távolról sem számított botránynak.

Emellé valószínűsíthető az is, ők ketten nem azért házasodtak össze, mert annyira szerelmesek lettek volna egymásba, hanem azért, mert családjaik így állapodtak meg. Szóval ez a mindannyiunk álma igazából egy rémálomként kezdődött mai, európai fogalmaink szerint, de Chandék a jelek szerint még innen kiindulva is megtalálták a boldogságot. Igaz, nem Indiában, hanem Bradfordban, 1965-ben ugyanis átköltöztek Angliába, hogy újra a brit korona alattvalói lehessenek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell koszorúslánykodással lefogyni

2014. november 24., 17:41 Módosítva: 2014.11.26 16:44
4

Nem az összes, de a legtöbb menyasszony fogy valamennyit (vagy legalábbis megpróbál) az esküvőjére. Nem feltétlenül abszolút jó dolog azonban egy nagy alkalomra hirtelen drasztikusan sokat fogyni, sokkal jobb a lassú, fokozatos súlycsökkentés, mint ahogy ezt a mai posztban bemutatott, 34 éves skót hölgy, bizonyos Suzanne MacCrimmon tette. Ő ugyanis nem egy, hanem négy alkalomra, négy egyre kisebb ruhába fogyott bele, mindig egy kicsit leadva. Mindezt négy barátnője esküvője kapcsán tette, mindegyiken koszorúslányként vett ugyanis részt. Alább a fotók és sztori részletei.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szereti a feleségét, de valamit csak férfitől tud megkapni

2014. november 23., 16:18 Módosítva: 2018.11.22 14:46
64

Sziasztok! Rendszeresen olvasom a Randiblog történeteit. Sokféle sztori volt már, de még mindig van hiányérzetem, és kíváncsi lennék” – ma újra egy olvasói levél kerül sorra, a beküldőnek ezúttal a Kelemen álnevet dobta a gép. Elsőre olvasásra az elején nem volt világos, hogy Kelemennek mivel kapcsolatban van hiányérzete, ezért talán jobb, ha ezt nem hagyjuk a végére, hanem előre szólunk, hogy ezúttal egy meleg kapcsolatról lesz szó. Ha a leszbikus társkeresésről szóló két posztot nem számítjuk, tényleg elég régen került utoljára elő a téma.

Pedig a melegek történeteit is várjuk szeretettel, ugyanúgy, mint mindenki másét: ha ön úgy érzi, szívesen mesélne egy randijáról, egy kapcsolatáról, vagy éppen annak hiányáról, a Randiblog e-mailcímére írjon és öntse ki a szívét bátran! Kelemen a levele végén meg is mondja, milyen történetekre lenne a legkíváncsibb, úgyhogy ha megszólítva érzi magát, akkor még egy okkal több, hogy írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 rossz indok a házasság bevállalására

2014. november 21., 19:40 Módosítva: 2014.11.23 10:19
10

Rengeteg minden közre tud játszani abban a döntésben, hogy az ember elhatározza, hogy házasságot köt valakivel. A probléma azonban az, hogy a sok tényező helyett igazából csak egyvalaminek szabadna számítania: hogy boldog leszek-e tényleg ezzel az illetővel, és ő boldog lesz-e velem. A Psychology Today oldalán találtunk egy érdekes listát a leggyakoribb olyan „rossz” okokról, amikre hivatkozással emberek a házasságkötés mellett szoktak dönteni.

Andrea Bonior pszichológusnő azt ajánlja, akármennyire is nyomást tud gyakorolni ez a hét dolog az emberre, nem szabad, hogy befolyásolják a döntésünket, ha eljegyzésről, illetve házasságkötésről van szó. Amerikában például a karácsonyi szezon egyben a lánykérések szezonja is – na ez például máris egy rossz ok arra, hogy az ember igent mondjon. Ne azért vállaljuk be a házasságkötést, mert pont karácsony volt, amikor megkérdezték. Nem sok értelme lenne az alábbi listának, ha ilyen súlyú dolgok szerepelnének rajta, de szerencsére a hét között ennél jóval gyakoribb érvek vannak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így reagálnak a férfiak, amikor megtudják, hogy a nőjük terhes

2014. november 20., 16:49 Módosítva: 2014.11.21 19:46
369

Ön látott már gyűjteményt olyan videókból, amikben nők azt hozzák a pasijuk tudomására, hogy terhesek? Reméljük, még nem, mert mára egy ilyen összeállítást készítettünk. Bár az se baj, ha igen, mert a fenti videó például nagyon vicces és elég új, szóval remélhetőleg nem látta még és élvezni fogja – mi a Jezebelen találtuk, nekünk is tetszett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, miben tér el a férfiak és a nők véleménye a nőiességről

2014. november 19., 16:57 Módosítva: 2014.11.20 15:31
150

Ha ön még nem hallotta volna: együttműködésbe kezdtünk a FeelingFinderrel! A FeelingFinder az a kapcsolati böngésző, amiről Dr. Csernus Imre részvétele és a társkeresős posztok kapcsán valószínűleg már ön is hallott, és ahol többek között rengeteg érdekes tesztet lehet kitölteni ismerkedés közben.

A regisztrálók száma folyamatosan nő, így a tesztek anonimmá tett eredményeiből a FeelingFinder pszichológusai egyre több érdekes következtetést tudnak levonni. Így végre hazai adatokból tudhatjuk meg, hogy milyenek vagyunk mi magyarok, ha párkapcsolatokról van szó. A posztsorozatot rögtön az egyik legizgalmasabb témával kezdjük ma.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem merte elmondani a csajának, mi lesz az esti program

2014. november 18., 17:04 Módosítva: 2014.11.19 12:30
2

Egy bizonyos szintig normális minden kapcsolatban, hogy a feleknek vannak titkaik egymás elől. Persze, az ember az első szenvedélyes szerelem hevében úgy érzi, mindent meg kell osztania a másikkal a totális bizalom jegyében, de aztán lassanként kiderül, hogy ez a minden nem feltétlenül jelent tényleg mindent. Érthető például, ha valaki nem akarja feleségének elmondani, hogy mennyi pornót néz vagy hogy van még egy felesége. De azt, hogy este el akar menni a haverjaival? Egy bizarr rendőrségi hír következik Arizona államból, ahol él egy olyan pár, akik a jelek szerint nem szoktak mindent megbeszélni egymással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Solange „Beyoncéhúga” Knowles mellet villantva ment férjhez

2014. november 17., 16:25 Módosítva: 2014.11.18 11:33
10

Az év legszimpatikusabb celebesküvőjén mindenki fehérben volt, csak a menyasszony (egyik) ruhája volt túldekoltálva.

Néha meg kell kívántatni vele a szexet

2014. november 16., 14:35 Módosítva: 2020.11.09 12:07
124

25 éves férfi vagyok aki rendszeres olvasójuk és nagyon hasznosnak tartom a Randiblogot, ezért is döntöttem úgy, hátha én is kaphatok itt segítséget!” – elnézést kérünk a mai levél beküldőjétől, de az Ödön nevet dobta neki a gép. (És persze elnézést kérünk minden Ödöntől is, hogy viccet csinálunk a nevükből). Ödön legutóbbi kapcsolatáról ad egy rövid leírást alább, és arról számol be, nem igazán tudott mit kezdeni azzal, ahogyan barátnője viszonyult a szexhez. Tényleg minden nő ilyen, mint amit Ödön leír? Szavazni is lehet a poszt legalján, de rendesen inkább csak levélben lehet választ adni erre az igazából elég összetett kérdésre, szóval ha van egy kis ideje, kérjük, írja meg nekünk véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Dugok velük, utána sírok

2014. november 15., 15:16 Módosítva: 2017.06.08 16:12
105

Azért írom meg nektek a történetemet, mert ha még nem is kerül be a többi közé, legalább valakinek leírhattam” – így kezdődik Alberta levele, ami majdnem tényleg nem került be a többi közé, mert Alberta a Velvet központi címére küldte azt, nem nekünk, a Randiblog címére, de persze ami a miénk, az előbb-utóbb mindenképpen eljut hozzánk! Albertának persze nem ez az igazi neve (nem is tudjuk, hogy hívják), és ő feltételezhetően a Ribanc vagyok, tudom... című posztnál érezte úgy, hogy neki is mesélnie kéne – van mit. Ön is mesélne, önnek is nyomja valami a lelkét? Vagy saját véleményét, tapasztalatait írná meg szívesen? Kérjük, egy üzenetben küldje meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell kirakatból csajozni

2014. november 14., 16:38 Módosítva: 2014.11.15 12:35
1

A férfiak folyamatosan keresik az újabb és újabb módjait a csajozásnak, ezért van mindig annyi új társkeresős app. Ezt a mai akciót is egy internetes társkereső szervezte, a Match.com, bár szerintünk az egésznek csak annyi volt az értelme, hogy megmutassák, hogy a hagyományos módszer azért valószínűleg még mindig jóval praktikusabb. Mindenesetre két fiatalember, a 26 éves Keron Knight és a 33 éves Michael Catuogno bevállalta, hogy kinyomtassák pontos, életnagyságú másukat 3D-nyomtatóval, és az így elkészült próbababákat kiállítsák Londonban egy kirakatban egy forgalmas helyre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez most szívatás vagy lánykérés?

2014. november 13., 16:16 Módosítva: 2014.11.14 18:32
6

Nagyon divatosak manapság a lánykérős és a szívatós videók is. Ki gondolta, hogy egyszer valakinek eszébe jut majd a két műfajt ötvözni? A fenti videót akkora szenzációnak találta a Daily Mail, hogy meg is vette exkluzívba és náluk lehet fotókat is megnézni a főszereplőkről, ha a videó nem lenne elég. A meglepetést egyébként egy 48 éves francia férfi, bizonyos Peter Ntephe eszelte ki és egy lánykérésszervezéssel foglalkozó céggel közösen valósította meg. Nyilván jó sokba került, ezért kellett utólag az anyagot eladni egy újságnak, hogy a költségek megtérüljenek. A ráfordított idő viszont sosem fog megtérülni: Ntephe azt adta be a barátnőjének, hogy Londonba várják egy igen kecsegtető állásinterjúra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csernus: Tamás nem a kellő időben mondja el fájdalmait

2014. november 12., 15:41 Módosítva: 2014.11.13 07:16
6

A múlt héten Zsófival kezdődött el a Randiblog társkeresős posztsorozata, ezért ezen a héten egy férfit mutatunk be olvasóinknak, nyilván ezúttal elsősorban a hölgyeknek. Tamás is ugyanarra a felhívásra jelentkezett, mint Zsófi, ugyanazokra a kérdésekre válaszolt, de máshol és más újságíróval volt próbarandin. A FeelingFinder továbbra is segít minket, ezért a leírásokat a megjelenés előtt elküldtük Dr. Csernus Imrének egy gyors véleményezésre, hogy Tamást még több oldalról meg tudjuk mutatni. A poszt legalján pedig Tamás gondolatait lehet elolvasni a róla szóló értékelésekről.

Na és mi az egésznek az értelme? A dolog ugyanúgy működik, mint Zsófi esetében: ha önmindent végigolvasott, és úgy érzi, hogy Tamás profilja megszólította önt, kérjük, írjon a Randiblog címére! Küldje el nekünk rövid bemutatkozását, vagy bármit, amit gondol. Ami jön, azt mi továbbítjuk Tamásnak, és innentől kezdve már csak rajta múlik, hogy kezdődik-e az igazi, éles randizás.

Távolról sincs vége, olvasson még

9 év után találta meg eltűnt férjét – egy új házasságban

2014. november 11., 21:17 Módosítva: 2017.05.30 09:51
7

Rengeteg házaspárral előfordul, hogy az egyik fél egy durva veszekedés után rávágja a másikra az ajtót és elmegy otthonról egy időre. Az viszont elég ritka, hogy az illető soha többet nem is tér vissza, miután egy szó nélkül lelépett. Még ritkább, hogy az adott személyről 9 év keresés után az derül ki, hogy újraházasodott, holott még el sem vált korábbi házastársától. Ebben a posztban pontosan egy ilyen történettel ismerkedhet meg, a főszereplő egy szerencsétlen amerikai asszony és egy olyan férfi, akinek a szerelemi élete innentől kezdve a bíróságon folytatódik. Történetüket először a Post-Crescent Media osztotta meg a világgal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a néni táblázatban pontozta mind a 140 pasiját

2014. november 10., 17:27 Módosítva: 2014.11.11 21:21
4

Na a mai poszt aztán tényleg próbára teszi az ember előítéleteit a nőkről. Szokás azt emlegetni, hogy egy férfinél dicsőségszámba megy, ha minél több csaj volt meg neki, de ha a skalpgyűjtést egy nő csinálja puszta hobbiból, akkor azt rögtön leribancozzák és/vagy megszégyenítik, minél idősebb, annál jobban. Hát akkor most itt van Sandy Nardo, aki 53 éves, ír származású, és nem szégyell semmit – kíváncsian várjuk, önben milyen vélemény alakul ki majd róla. Ez a hölgy büszkén meséli, hogy mennyire szereti a szexet, már 140 pasija volt életében, és ráadásul mindre emlékszik is, mert pontozni szokta a szeretőit egy táblázatban. A nyilvántartás egy részét szintén megosztotta a nagyvilággal, úgyhogy ha kíváncsi, alább mindent megtalál.

Távolról sincs vége, olvasson még

Extrém: társába csimpaszkodva lógott 119 m magasról

2014. november 9., 16:30 Módosítva: 2021.07.06 19:35
12

Nem újdonság a Don't Look Down (Ne nézz lefelé) című brit dokumentumfilm, de én ezen a héten láttam először, amikor rátaláltam egy féllegális youtube-videó formájában. A főszereplőjét ismertem már: James Kingstonról itt a Velveten is lehet néha olvasni. Ebből a filmből kiderül róla, hogy nem szerette az iskolát, mert nem volt kedve olyasmit tanulni, ami nem érdekelte, úgyhogy abbahagyta. Ezek után évekig csak otthon videójátékozott, anyukája meg nem tudta, mit csináljon. Pár év után Jamesnek magának lett egy jó ötlete: elkezdett parkourozni, aztán pedig daruk és más magas építmények biztonsági felszerelés nélküli megmászására specializálódott. Tériszonya, az nincs.

Ebben a bizonyos dokumentumfilmben ukrán hasonmásával találkozik, akit MustangWantednek hívnak, és ő is belekerült már néhányszor a hírekbe egy-egy vakmerő mászással. A dokumentumfilm két különc őrültként mutatja be a két srácot, teheti ezt azért, mert azok is. De közben meg van bennük valami, amiben annyira hasonlítanak önre és énrám, hogy abba szinte fáj belegondolni. És igen, ez a téma a pontosan a Randiblogba való. Bízzon bennem és szánja rá a következő öt percet az alábbi néhány bekezdésre!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagykorúságára minden 4. magyar túl van a 12. szexuális partnerén

2014. november 8., 15:53 Módosítva: 2014.11.09 17:14
52

Ön ismeri az intimkerdes.hu nevű oldalt? Mi őszintén szólva nem hallottunk róla egészen addig, amíg nem kaptunk tőlük egy egészen érdekes sajtóközleményt ezen a héten. A „nemi és párkapcsolati problémákra specializálódott közösségi kérdésfeltevő oldal” ugyanis a nemi betegségekkel kapcsolatban tett fel néhány elég húsbavágó kérdést a fiataloknak. Összesen nyolcezren válaszoltak, és nem csak az intimkérdés.hu felhasználói közül, hogy minél szélesebb kép alakuljon ki a magyar tizenévesek és a nemi betegségek viszonyáról.

Bizonyos adatok meglehetősen elrettentőek, főleg a 14 és 18 év közöttiek múltbéli szexuális partnereinek számáról szólók, de az is, hogy valamilyen nemi betegségen minden harmadik megkérdezett tizenéves átesett már. Ezek után csak reménykedhetünk benne, hogy legalább az óvszerhasználatot tényleg komolyan veszik a fiatalok. A sajtóközlemény szövegét alább olvashatja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor 35 év után köszön vissza a norvégiai futó kaland

2014. november 7., 18:39 Módosítva: 2014.11.09 14:05
1

A Peterborough Today nevű angol lap dobta fel a mai sztorit. A főszereplő bizonyos Chris Brent, és a történet 36 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Brent 26 éves volt. Tengerészként dolgozott akkoriban, és egy időre Norvégiába kellett mennie. Itt összejött egy Magnhild nevű nővel. A románc addig a pár hétig tartott, amíg Brentnek a munkája miatt ott kellett maradnia, aztán a férfi távozott. A nővel azonban kapcsolatban maradtak: levélben hamarosan meg is írta az örvendetes hírt, miszerint terhes. A sztori innentől igazán érdekes, részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

180 óra gyakorlás ment a jófej apuka esküvői meglepetésébe

2014. november 6., 16:32 Módosítva: 2014.11.07 18:25
26

A mai poszt egy olyan angol esküvőt mutat be, amire a múlt hétvégén került sor. Az ifjú (26 és 29 éves) párt Ian és Natalie Wrightnak hívják, tavaly szeptemberben jegyezték el egymást, amikor az USA-ban jártak egy nyaraláson. A lánykérésre konkrétan Disneyworldben került sor, úgyhogy az esküvőn is felbukkantak itt-ott a rajzfilmfigurák, de azért nem egy borzalmas hülyeesküvőre kell gondolni, csak pl. a lagzin az asztalok mesealakokról voltak elnevezve. Szóval ment szépen a maga útján a lakodalom, amikor a menyasszony 50 éves édesapja egyszer csak bejelentette, hogy most egy meglepetés következik. És John Butcher ekkor egy olyat tett, amire tényleg senki nem számított tőle, pedig biztosan sokan tudták róla, hogy mekkora Elvis-rajongó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csernus: kevés pasi tudja az ilyen nőket kezelni, mint Zsófi

2014. november 5., 15:57 Módosítva: 2014.11.06 16:35
85

Pár hete egy posztban meghirdettük, hogy társkereső szolgáltatást indítunk a Randiblogon – mostanra jutottunk el odáig, hogy a társkeresés tényleg be is indulhat. A mai posztban Zsófit mutatjuk be, aki 10 kérdés megválaszolásával jelentkezett a társkeresésre, és akit sok-sok jelentkező közül választottunk ki. Ezek után egy újságíró elvitte őt egy próbarandira, hogy az érdeklődők objektív képet kapjanak arról, milyen Zsófival egy első randi. Fotós is volt, szóval a képeken sem az látszik, hogy Zsófi milyennek szeretné mutatni magát, hanem az, hogy mi milyennek láttuk.

És a legizgalmasabb az egészben: a FeelingFinder lehetővé tette, hogy a bemutatkozást és a próbarandi leírását Dr. Csernus Imrének is elküldjük, és ő szintén megosztotta velünk véleményét-benyomásait Zsófiról. Hát kellhet még ennél több ahhoz, hogy ön eldönthesse, hogy meg szeretné-e ismerni ezt a lányt? Szerintünk nem! Ha úgy érzi, szívesen felvenné a kapcsolatot Zsófival, írjon a Randiblog emailcímére, és megkeresését továbbítjuk neki. Innentől kezdve már minden csak önön és Zsófin múlik (és megígérjük, a további fejleményeket nem fogjuk megszellőztetni a Velveten). Szóval ha ön társat keres, és úgy gondolja, Zsófival érdemes lenne randizni egyet, írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amit a férfiak a nőjüktől akarnak

2014. november 4., 15:09 Módosítva: 2014.11.06 11:39
280

Az alábbi öt pontot Jill P. Weber amerikai pszichológus állította össze és tette közzé egyik kedvenc website-unkon, a Psychology Today-en. A téma: mit akarnak a férfiak, mármint a nőjüktől, és mármint a szexen kívül. Azt bocsátja az összeállítás elé a pszichológusnő, hogy a férfiak és a nők közötti különbségeket ugyan hangsúlyozni szokták, mert nyilván az ilyesmiket a legérdekesebb kiemelni, de azért igazából a férfiak és a nők több mindenben hasonlítanak, mint amennyiben különböznek. A különbségek egy része pl. abból származik, hogy a férfiakat gyerekkoruktól kezdve az úgynevezett férfias magatartásra nevelik, aminek aztán ők vagy megfelelnek vagy nem, de ha nem, akkor is valószínűleg próbálkoznak vele. Szóval a lényeg: játszmázás helyett ezt az öt pontot jó szem előtt tartani, és nem a tipikus férfit belelátni az összes hímbe. A férfi is csak ember, és mint ilyen, tartós kapcsolatától a következőket várja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szavazással szervezték az esküvőjüket, ilyen lett

2014. november 3., 16:11 Módosítva: 2014.11.04 12:01
10

Az esküvőszervezés a legtöbb házasulandó számára terhet is jelent, mert marha sok munka megy rá annak az egyetlen napnak a megszervezésére. Az viszont jó benne, hogy végre egyszer az ember kiélheti magát, és végre minden úgy lehet, ahogy szeretné (a pénztárcája által megszabott keretek között legalábbis). Ön feladná ezt a jó oldalát a dolognak, ha cserébe a hátrányoktól is megszabadulna? A fenti videón látható brit pár ugyanis ezt tette. Egy Pearl White nevű fogfehérítős cég akciójában lettek ők a győztesek, és a dolognak az volt a lényege, hogy a társaság megszervezi 25 ezer font (kb. tízmillió forint) értékben a nyertesek esküvőjét, de az ifjú párnak nem lehet beleszólása abba, hogy mi hogyan legyen, hanem minden részletet a Facebookon szavazó júzerek döntenek el demokratikusan. Na a végeredmény az alábbi videón látható.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 pofára ejtett menyasszony 3 videón

2014. november 2., 15:50 Módosítva: 2014.11.03 11:32
5

Egy lakodalomban manapság már mindent videóznak, úgyhogy ha valami rosszul sül el, arról is tuti lesz felvétel. Aztán ha a násznép elég tapintatlan, akkor fogja, és feltölti a videót a netre, hadd kasszírozza a nézőszámot az ifjú pár kárára. A fenti videó például a héten kapott nyilvánosságot, ezt látva azt jegyzi meg az ember az életre, hogy a karbanvivés bár nagyon romantikus, egyben balesetveszélyes is. Esküvőkön pedig a balesetveszélyes dolgokat kerülni kell. De nem a fenti az egyetlen menyasszony, akinek a pofáraesését az utóbbi napokban megörökítették, alább mutatunk még két videót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hidegzuhany: elmesélte, előző kapcsolata miért ért véget

2014. november 2., 09:00 Módosítva: 2014.11.03 11:08
3

27 éves lány vagyok, aki azt hitte magáról, hogy erős, de ez megdőlni látszik” – a mai levél beküldőjének a Marianna álnév jutott. Marianna egy szakítás történetét meséli el, igaz, klasszikus szakításnak nem nevezhetjük, mert a srác már akkor lelőtte a kapcsolatot, amikor az még csak éppen elkezdődött volna. Tette ezt ráadásul egy olyan indokkal, amit őszintén szólva kicsit szokatlannak találunk, és valószínűleg Marianna is annak találja, különben nem írt volna nekünk levelet róla. Ön mit szól ehhez a történethez? Ön hogyan reagált volna, ha önnek ilyet mond a szerelme? Vagy esetleg mondtak is már hasonlót önnek? Kérjük, írja meg véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők azok, akiket el lehet csábítani partnerüktől

2014. október 31., 16:06 Módosítva: 2014.11.01 13:55
3

A mai posztban a partnerlenyúlásról lesz szó, azaz arról, amikor valaki olyasvalaki csábít magához, aki éppen kapcsolatban él. Előfordul az ilyesmi, gondolhatjuk erre, de azért meglepő lehet, hogy milyen gyakran: a Brit Pszichológiai Társaság Research Digest nevű oldala foglalkozik a témával, és ők egy olyan nemzetközi kutatást idéznek, ami szerint a férfiak 63%-a és a nők 54%-a azt vallja, hogy azért van jelenlegi kapcsolatában, mert jelenlegi partnere magához csábította (azaz lenyúlta őt) korábbi partnerétől.

Ha ez tényleg igaz, akkor el lehet mondani, hogy a kapcsolatban élők több, mint felét lenyúlta a jelenlegi partnere a korábbi baráttól-barátnőtől. Na de kik azok, akiket ilyen könnyű átcsábítani egy új kapcsolatba? Hát a fentiekből az máris látszik, hogy a férfiak (63% majdnem kétharmados többség!), de egy újabb kutatásban ennél behatóbban is megvizsgálták, hogy mi jellemző azokra, akiket így le lehet nyúlni. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még