horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Albérlőket keresnek az amstetteni rém házába

4 órája Módosítva: 2017-04-29 19:42:00
6

Kiadóvá vált a hely, ahol a Jozef Fritzl nevű osztrák férfi 24 éven át fogva tartotta saját lányát a pincében, több ezerszer megerőszakolta, és hét gyereket nemzett neki. A vérfertőző Fritzl 2008-ban bukott le, amikor az egyik gyerek olyan beteg lett, hogy kórházba kellett vinni. 2009-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. 

Az ingatlanhirdetésre a Bild bukkant rá. A 35 négyzetméteres, kétszobás lakás 500 Euróért (körülbelül 155 ezer forintért) kiadó havonta, amiben a leírtak alapján benne van a fűtés és a villany is. 

Távolról sincs vége, olvasson még

És akkor a világ legbénább tolvajának járó díjat kapja...

12 órája Módosítva: 2017-04-29 17:54:48
4

A most látható videót a New Orleans-i rendőrség rejtett kamerájának köszönheti a világ, de a tolvaj fiatalember már kevésbé, és ezt több szempontból is meg tudjuk érteni. Készüljön fel, egy nagyon rafináltan kiötlött rablás szemtanúja lesz, ami  - bocs, lelőjük a poént - csúfos véget ér. De mi történik pontosan?

A képeken látható fiatalember a plafonon át hatol be egy ruhaüzletbe, professzionális, kötéllel összehozott mozdulatsorral. Aztán hirtelen megszólal a riasztó (nyilván), ő pedig úgy dönt, mivel kiiktatni nem tudja, nincs mit keresnie a helyszínen a továbbiakban. 

Ekkor realizálja, hogy a távozást már nem szervezte meg olyan körültekintően, mint az érkezést, úgyhogy megtörténik A BAJ. 

Miután a plafon is leszakad alatta menekülés közben, az ajtót választja, majd kimegy rajta. Egyszerűbb lett volna ezzel kezdeni, vagy inkább elfogadni, hogy egy rablás folyamatának megszervezésére nem árt három és fél másodpercnél több időt szánni legalább. Viszont baromi nagy mázlija van, mert a rendőrség még mindig keresi. 

Forrás: Daily Mail 

Távolról sincs vége, olvasson még

Majdnem egy órán belül két embert is halálra gázoltak az éjszaka

14 órája Módosítva: 2017-04-29 11:28:25
13

2017. április 28-án, 22 óra 38 perc körül Budapest XIII. kerületében, a Váci út 29. szám előtt elgázoltak egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy szinte azonnal életét vesztette. A rendőrség honlapján az áll, hogy a körülmények egyelőre tisztázatlanok.

A Velvet információi szerint a Révész utca közelében haladó kocsisor között akart átkelni körültekintés nélkül, ráadásul egy olyan helyen, ahol zebra sem volt.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Meggyilkolhatták a Tolnán holtan talált nőt

tegnap, 16:21 Módosítva: 2017-04-29 12:27:48
7

Holtan találtak egy nőt Tolnán az otthonában, április 28-án, délelőtt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre annyit közölt, hogy az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrség helyszíni szemlét tart, és vizsgálja az eset körülményeit.

Az ügyben az eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Frissítés!

A Police.hu azt írja, hogy őrizetbe vettek egy 65 éves férfit, aki egy lakcímen lakott azzal a 72 éves nővel, aki a helyszíni szemlén megállapítottak szerint bűncselekmény áldozata lett.

A Velvet információi szerint a gyanúsított férfi az asszony élettársa volt, aki maga is megsérült és kórházba kellett vinni. Mözs nevezetű városrészben történt a gyilkosság a Vasút utcában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Épségben előkerült Tequila, a Devecserről elrabolt 4 hónapos kiskutya

tegnap, 13:59 Módosítva: 2017-04-28 21:52:13
49

A kölyökkutya április 26-án kiszökött a kerítésen, az út szélén járkált, amikor megállt mellette egy autó, a négyhónapos állatot berakták a kocsiba és elvitték. 

Pápáig vitték Tequilát

A kutya gazdája keresni kezdte, megkérdezte a szomszédokat is, akik végignézték a történteket, így pontosan le tudták írni az autót, amivel a kutyát elvitték. 

A rendőrök az adatgyűjtés után néhány órával később már ki is hallgatták a kocsi sofőrjét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egymás után két gyereke is forró vízbe esett az aranyosapáti nőnek

tegnap, 10:04 Módosítva: 2017-04-28 21:52:13
7

Gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétségével vádolják azt az aranyosapáti nőt, akinek öt éves kislánya az anya figyelmetlensége miatt beleesett a fürdéshez előkészített, forró vízbe. A gyereknek harmadfokú égési sérülései keletkeztek. 

Nem ez volt az első ilyen eset, 2013-ban, az akkor még két éves kislányának 

szintén ugyanígy okozott égési sérüléseket az anya, a gyerek akkor is fürdőkádba esett.  

Akkor a bíróság próbára bocsátotta. A nő öt kiskorú gyereket nevelt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyit ért a halálra éheztetett, másfél éves agárdi kisfiú élete

április 27., 13:03 Módosítva: 2017-04-28 13:36:42
82

Az éhen halt agárdi kisfiú szüleinek és nagyszüleinek elsőfokú ítéletét enyhítette április 27-én a Fővárosi Ítélőtábla. 

A szülők büntetését 15 évről, 12-12 évre, a harmadrendű vádlott nagyapáét 10 évre, a nagymamáét pedig 9 év börtönre enyhítették másodfokon. 

A természetgyógyász viszont súlyosabb büntetést kapott, mint első fokon: felfüggesztett szabadságvesztés helyett 3 év letöltendő börtönre ítélték és és örökre eltiltották a szakmájától. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A sör lett a baleset legnagyobb vesztese az M0-s felhajtónál

április 27., 10:36 Módosítva: 2017-04-27 13:08:53
41

A főváros XVII. kerületében a Nagytartcsai úton, az M0 felhajtó előtt felborult egy söröket szállító kamion, a rakománya: nagy mennyiségű sörös láda az úttestre zuhant és benne lévő teli üvegekkel összetört. 

Mivel az úttestet teljes hosszában törmelékek lepték el, a tűzoltók a közterület-fenntartó szakemberek segítségét kérték a feltakarításhoz. 

A balesetben személyi sérülés nem történt, de fennakadásra lehet számítani az M0-ás körforgalomnál. 

Nem finomkodtak a rendőrök a rablógyilkossággal gyanúsított bandával

április 27., 10:27 Módosítva: 2017-04-27 18:18:24
16

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói  2017. április 26-án fogták el azt az öt személyt, akik a gyanú szerint április 11-én olyan súlyosan bántalmaztak egy idős, 86 éves asszonyt nyéstai otthonában, hogy az belehalt sérüléseibe. A gyanúsítottak mind abaújszolnoki lakosok, a bűncselekménnyel minden bizonnyal az volt az elsődleges céljuk, hogy kirabolják a nő lakását. 

A 25 éves L. Miklós, a  27 éves  M. Karolina , a  21 éves G. Etelka , a  25 éves  G. Zsolt és a 38 éves R. Bertalan a gyilkosság után ezért átkutatta az asszony holmijait, majd némi készpénzzel és egyéb, apró tárgyakkal távozott a helyszínről. Mindannyiukat emberöléssel gyanúsítják a rendőrök, ezért indítványozták előzetes letartóztatásukat.  

Forrás: police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Előzetes letartóztatásban marad a bőnyi lövöldöző

április 26., 15:28 Módosítva: 2017-04-26 22:53:25
2

A bíróság döntött: három hónappal meghosszabbították a bőnyi rendőrgyilkossággal gyanúsított nyugdíjas, Győrkös István előzetes letartóztatását. 

A bíróság elfogadta az ügyészség indítványát, miszerint a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása és a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye miatt indokolt, hogy a gyanúsított előzetes letartóztatásban maradjon - közölte lapunkkal Nagy Andrea a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. 

A bőnyi nyugdíjasnál október 26-án a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást akart tartani, feltehetően illegálisan tartott fegyverek miatt. A 76 éves férfi azonban nem akart együttműködni, és tüzelni kezdett a nyomozókra. Egy rendőrt  halálosan megsebesített , de a lövöldözésben Győrkös István is megsérült. Október 27-én a győri kórházban helyezték előzetes letartóztatásba, úgy tudjuk azóta Győrben tartják fogva. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy sértés miatt gyilkolta meg és ásta el volt osztálytársát egy somogyi férfi

április 26., 15:01 Módosítva: 2017-04-27 12:44:26
5

Egy jelentéktelen sértés miatt brutálisan elbánt volt osztálytársával egy többszörösen büntetett előéletű ladi férfi.

Az illető 2016. januárjában Ladon, a helyi presszóban találkozott volt osztálytársával és közösen italozni kezdtek. Miután a presszó bezárt, együtt a vádlott lakására mentek, a gyilkosság ott történt. 

9 hónappal később találták meg a holttestet

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint egy jelentéktelennek tűnő beszélgetésből lett a tragédia. Az áldozatot először eltűntként keresték, a nyomozás után azonban bizonyossá vált, hogy bűncselekmény áldozata lett. Mint kiderült, a tettes egy téglával előbb fejbe ütötte, majd a földre került férfit acélbetétes munkásbakancsával testszerte megrugdosta. Miután áldozata nem mutatott életjeleket, a holttestet elégette, és a maradványokat a melléképületében elásta.

2016. szeptember 7-én találták meg a maradványokat a vádlott házának elhagyatott kamrájában, majd felkutatták az áldozat holmijait is, amiket gyilkosa egy közeli kútba dobott el. 

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a tettessel szemben, életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozták. 

Távolról sincs vége, olvasson még

10 éves kisfiú fulladt bele egy szolnoki víztározóba

április 25., 16:13 Módosítva: 2017-04-26 09:03:49
3

Szolnokon egy oltóvíztározóba fulladt bele egy tízéves kisfiú. A szoljon.hu információi szerint a gyerek április 22-én szombaton, többedmagával játszhatott a Téglagyári úti telephelyen. A kiáltozást meghallotta a telephely egyik biztonsági őre, aki egy kollégájával odaszaladt a tározóhoz, ahol két felnőtt és egy gyerek volt a körülbelül nyolcvan centiméteres vízben. 

Először a férfit húztuk ki, aki a perembe kapaszkodva hajtogatta, hogy nem tud úszni. A nő ekkor már a karjaiban tartotta a tízéves gyermeket. Amikor kimentettük őket is, a kisfiú már nem adott életjeleket.

- mondta a lapnak az egyik őr. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Négy év fogházat kapott a mentőre támadó 18 éves

április 25., 10:51 Módosítva: 2017-04-25 20:19:22
53

Emberölés kísérletében bűnösnek találta, és 4 év, fiatalkorúak fogházában letöltendő büntetésre ítélte a Budapesti Törvényszék azt a 18 éves fiút, aki 2015 októberében [akkor még tehát 16 évesen – a szerk.], drog hatása alatt, pillangókéssel támadt egy mentőre, az öt szállító mentőautóban. Az ítélet elsőfokú, nem jogerős.

A budapesti K. Krisztián a támadás napján iskolába indult, de összetalálkozott az egyik ismerősével, aki elmondása szerint rábeszélte, h szívjanak el egy füves cigit. Így felmentek egy panelház 9. emeletére, ahol K. néhány slukk után rosszul lett, emiatt a lakók mentőt hívtak hozzá.

A mentőautóban történtekre a fiú és a mentőápoló is másként emlékszik.

K. elmondása szerint rettegett, mert az a tévképzet kerítette hatalmába, hogy szervkereskedők rabolták el. Kivett a táskájából egy pillangókést, és hasba szúrta az ápolót. Másodszor is döfni akart, azonban a mentő zsebében lévő telefonon megcsúszott a kés pengéje.

Az ápoló szerint azonban a fiúnak nem voltak tipikus hallucinációs tünetei, és láthatóan tudta hogy mentőben van; így akarhatott kiszabadulni, hogy otthon ne derüljön ki, mit csinált.

K. Krisztián azzal védekezett, hogy csak meglökni akarta a mentőápolót. Az ügyész azonban perbeszédében kiemelte, hogy

nyitott késsel nem lehet senkit meglökni.
Távolról sincs vége, olvasson még

Kigyulladt egy gyógyszergyári raktár Budaörsön

április 25., 10:34 Módosítva: 2017-04-25 20:00:38
16

Tűz ütött ki egy raktárat és irodákat magában foglaló, ötezer négyzetméteres épületben Budaörsön, a Vasút utcában. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, hogy egy gyógyszergyári épület gyulladt ki április 25-én, kedden délelőtt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Frontális baleset a 4-es úton, egy ember meghalt, továbbá egy gyerek is megsérült

április 24., 14:20 Módosítva: 2017-04-25 09:39:38
6

A Velvet információi szerint Monorierdő és Monor között a 4-es számú úton frontális baleset történt. Egyelőre annyit tudunk, hogy egy gyerek megsérült, valamint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az MTI azt írja, hogy két személyautó ütközött össze. Az eset során egy ember a helyszínen életét vesztette. Egy kritikus állapotban lévő sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, míg egy gyermeket és édesanyját mentő vitte el.

(MTI)

Távolról sincs vége, olvasson még

Eltűnt egy 10 éves szegedi kisfiú

április 24., 14:12 Módosítva: 2017-04-25 14:41:43
4

A rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják Kakuszi Tamás Dánielt. A 10 éves szegedi kisfiú április 23-án reggel indult el nagymamájától, azóta nincs hír róla.

Az eltűnt gyermek

  • 140 centiméter magas,
  • 60 kilogramm,
  • sötétbarna hajú,
  • sötét szemű.

Utoljára szürke, elöl cipzáros tréning felsőt, sötét, hosszú melegítőnadrágot és fekete sportcipőt viselt. 

Kakuszi Tamás Dániel
Kakuszi Tamás Dániel
Fotó: Police.hu

Aki bármit tud Kakuszi Tamás Dániel tartózkodási helyével kapcsolatban, az jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a  06-62-562-400-as telefonszámot.

(Police.hu)

Távolról sincs vége, olvasson még

8 év után rács mögé kerülhet a budapesti emberrabló

április 24., 13:37 Módosítva: 2017-04-25 14:41:43
2

8 évvel a bűncselekmény elkövetése után emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki bűntársaival együtt elrabolt egy 41 éves férfit, majd megkötözték, és magára hagyták egy híd alatt. Ezután a kulcsaival bejutottak a lakásába, hogy elvegyék a pénzét – ez azonban nem sikerült mert otthon volt az áldozatuk édesanyja.

Az eset 2009 októberében történt, de a tettes 7 évig bujkált. Tavaly év végén kapták el, bűntársait már rég elítélték nélküle. 

Az ügy fő vádlottja az egyik bűntársától tudta meg, hogy a későbbi áldozatuk nagy mennyiségű készpénzt tart otthon. Harmadik bűntársukkal együtt megegyeztek abban, hogy

a 41 éves budapesti férfit elrabolják, és a pénzét megszerzik.

Tervük megvalósításához béreltek egy kisbuszt és szereztek 2 darab airsoft fegyvert - közölte a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bűnvádi vizsgálatot indítottak a Retyezát-hegységben meghalt két gyerek ügyében

április 24., 08:48 Módosítva: 2017-04-24 12:07:00
4

Korábban mi is megírtuk, hogy lavina sodort el két tizenéves gyermeket szombaton a Retyezát-hegységben. Az európai hegymászó-közösség két fiatal tehetsége, a 14 éves Dor Geta Popescu és a 12 éves Gulácsi Erik az április 22-én bekövetkezett tragédia két áldozata. 

Szombat délután a két kiskorú alpinista öt felnőttel közösen tartott a hegység legmagasabb csúcsa, a 2509 méter magas Peleaga felé, amikor a lavina elindult. Viszont  a hegyi mentő szolgálat pénteken a legmagasabb, ötös fokozatú lavinaveszély-riasztást adott ki a hegységre az elmúlt napokra a vastag és nedves hó miatt. 

A Bors azt írja, hogy az ügyben bűnvádi vizsgálatot indított a Hunyad megyei rendőrség. A nyomozás abból indul ki, hogy a lavinát nagy valószínűséggel maguk a hegymászók idézték elő. Erre jön még az, hogy a pénteken kiadott legmagasabb, ötös fokozatú lavinaveszély-riasztás ellenére indult útnak a hegymászó csoport. Ha kiderül, hogy emberi mulasztás okozta a két gyermek halálát, akkor gondatlanságból elkövetett emberölés lesz a vád.

(Bors)

Megrázott az áram egy fiatal férfit a rákosrendezői pályaudvaron

április 23., 18:30 Módosítva: 2017-04-24 11:02:52
54

Testének nagy része összeégett annak a 20 év körüli fiatalembernek, aki vasárnap délután a rákosrendezői pályaudvaron felmászott egy vagonra és valószínűleg hozzáért a felsővezetékhez, az áram pedig megrázta.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy a férfi sérüléseit jelenleg a mentők látják el, a tűzoltók pedig segítik a munkájukat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Előzetesben a somoskőújfalui emberölés gyanúsítottja

április 23., 11:53 Módosítva: 2017-04-24 08:56:21
3

Szombaton írtuk meg, hogy a rendőrség elfogta azt a férfit, aki gyanúsítható egy somoskőújfalui idős asszony meggyilkolásával. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Két gyermek halt meg a Retyezátban, amikor elsodorta őket a lavina

április 23., 11:19 Módosítva: 2017-04-23 20:08:56
5

Lavina sodort el két tizenéves gyermeket szombaton a Retyezát-hegységben. Az európai hegymászó-közösség két fiatal tehetsége, a 14 éves Dor Geta Popescu és a 12 éves Gulácsi Erik az április 22-én bekövetkezett tragédia két áldozata. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi rabolta ki a második kerületi ékszerüzletet

április 22., 17:51 Módosítva: 2017-04-24 07:54:26
5

A rendőrség a police.hu-n tett közzé több fotót és egy videót is arról a férfiről, aki a gyanú szerint április 22-én délelőtt rabolt ki egy ékszerüzletet a második kerületben.

A 25 év körüli férfi fekete nadrágot, fekete kabátot és kék baseballsapkát viselt, amikor fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót. A nő először ellenállt, ezért a támadó megpofozta majd a bevétellel elmenekült a helyszínről.

Ő az:
retek utca ékszerrabló.png
Távolról sincs vége, olvasson még

Kiraboltak egy ékszerüzletet a II. kerületben

április 22., 13:40 Módosítva: 2017-04-23 14:12:18
6

A Velvet információi szerint kiraboltak egy ékszerüzletet a II. kerületi Retek utcában szombaton, április 22-én kora délután. Kérdéseinkkel kerestük a BRFK-t, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

IMG 1641
Távolról sincs vége, olvasson még

Meggyilkoltak egy idős asszonyt Somoskőújfaluban

április 22., 11:37 Módosítva: 2017-04-22 19:45:29
2

Holtan találtak rá 2017. április 20-án somoskőújfalui otthonában egy idős asszonyra, az orvosszakértők másnap megállapították, hogy a sértett halálát idegenkezűség, bántalmazás okozta.

A rendőrség nyomozásba kezdett, és széleskörű adatgyűjtés után nyolc órán belül elfogták a gyilkossággal gyanúsítható 21 éves Sz. Sándort. A férfi előzetes letartóztatásba kerül, vele szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elszaladt egy játszótérről, majd eltűnt egy tízéves budapesti kisfiú

április 21., 18:28 Módosítva: 2017-04-22 11:46:44
32

A 10 éves Turi Krisztofer április 21-én 11 óra 30 perc körül a HÉV irányába szaladt el a III. kerületben lévő Harrer Pál utca egyik játszóteréről. Azóta semmit nem tudni róla, és a rendőrök sem találják, ezért felkutatásához egy felhívásban kértek segítséget.

Turi Krisztofer
Turi Krisztofer
Fotó: Police.hu

A fiú 155 centiméter magas, barna szeme és rövid barna haja van. Eltűnésekor fehér színű pólót, és egy kockás térdnadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Turi Krisztofert felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– írta közleményében a rendőrség.

Via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Kevés aljasabb húzás létezik, mint amit a speciális mentőkkel csináltak

április 21., 12:59 Módosítva: 2017-04-22 11:46:44
21

A Pest Megyei Kutató-Mentők munkáját nem csak azért követjük, mert nálunk dolgozik a világ egyik legkameraérzékenyebb mentőkutyája, hanem mert általában mindenhol ott vannak, ahol segíteni kell. 

Most viszont nekik kéne egy kis segítség, mert valaki ellopta az egyik vadkamerájukat, miközben egyébként egy kutyát kerestek a XVIII. kerületben. Az állat meglett, a kamerát viszont valaki leszerelte és elvitte. Szóval most szépen kérik az illetőt, hogy inkább adja vissza, mert nekik valamivel nagyobb szükségük van az eszközre.

Távolról sincs vége, olvasson még

140 óra közmunka helyett 450 ezer forintot kell fizetnie Oszter Sándornak ittas vezetés miatt

április 21., 11:58 Módosítva: 2017-04-21 19:14:58
22

Közérdekű munka helyett másodfokon pénzbüntetésre ítélték ittas vezetés és rongálás miatt Oszter Sándort. A színész még 2014 februárjában  nem tudott bevenni egy kanyart a MOM Park budai bevásárlóközpont mélygarázsában: nekiment a falnak, majd egy oszlopnak, később pedig még egyszer meghúzta autóját. Osztert a bíróság első fokon 2016. március 3-án ittas járművezetés és rongálás vétsége miatt

ítélte 140 óra közmunkára, a járművezetéstől 2 év 5 hónapra eltiltotta és vele fizettette volna ki a 77 800 ezer forintos bűnügyi költséget is.

Az ügyészség akkor egyébként azért indítványozta pénzbüntetés helyett a közérdekű munkát, mert a Nemzeti Adó és Vámhivatal adatai szerint  a színész anyagi helyzete nem tette volna lehetővé, hogy fizessen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Villamos szakította le egy autó kerekét a Gát utcánál

április 20., 15:01 Módosítva: 2017-04-21 13:21:56
394

Egyelőre nem tudni, mi történt pontosan a Gát utcánál, ahol annyira szerencsétlenül találkozott egy Audi a 24-es villamossal, hogy az autó bal első kereke a jármű alá szorult.

IMG 1615
Fotó: velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Megint ügyvédet vált a Teréz körúti robbantó

április 20., 14:39 Módosítva: 2017-04-21 09:03:18
1

Fél évvel azután, hogy a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfit, a büntetőeljárásról szóló törvény alapján P. Lászlót április 20-án, csütörtökön délben személyesen kellett elővezetni arra az ülésre, ahol a nyomozási bíró arról döntött, hogy meghosszabbítja-e az előzetes letartóztatást. Emellett arra is lehetőséget kellett adnia, hogy a gyanúsított vallomást tegyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szabadon engedték a veresegyházi férfit, akinek a barátnője túladagolta magát

április 20., 10:13 Módosítva: 2017-04-20 18:02:25
3

Szabadon engedték a rendőrök azt a 32 éves veresegyházi férfit, akinek a barátnője feltehetőleg drog túladagolásban halt meg, két ismerőse pedig kómába került húsvét hétfőn.

F. Imre április 17-én reggel  már csak azután hívta a mentőket, hogy a fiatal nő elhunyt, és két ismerősét sem tudta felébreszteni.

A jó körülmények között élő férfi vasárnap este hívta meg magához ismerőseit ingatlanirodája feletti lakásába, ahol olyan szert adhatott barátnőjének és ismerőseinek, amit nem tolerált a szervezetük. Információnk szerint a rendőrség továbbra is a házigazdát gyanúsítja, de emberölés bűntette helyett, jelenleg

gondatlanságból elkövetett emberöléssel, az eljárás alatt pedig szabadlábon védekezhet.

A férfit egyébként április 17-én, hétfőn reggel vették őrizetbe, a rendőrség pedig kezdeményezte az előzetes letartóztatását és az ügyészségnek legkésőbb ma délelőttig kellett volna döntenie arról, hogy indítványozza-e F. Imre előzetes letartóztatásának elrendelését. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője azonban a Velvetnek azt mondta, hogy ezt nem tartották megalapozottnak.

Távolról sincs vége, olvasson még