Csütörtök hajnalban, élete 47. évében elhunyt Benedek Tibor vízilabdázó. A lesújtó hírről bizonyára ön is hallott, ám mivel ez a Velvet heti hírösszefoglalója, nem tehetünk mást, mint kiemeljük: ennél fontosabb dolog nem történt a héten. A sportoló halála sokakat megrendített, híresek és kevésbé híresek egyaránt megemlékeztek róla.

Mi történt még?

Haladjunk időrendben: egy hete írtuk meg, hogy Jim Parsons, az Agymenők szereplője félt comingoutolni, nehogy a sorozatra rossz fényt vessen – ez elég jól érzékelteti, milyen kiszolgáltatott helyzetben lehetnek a nem-heteroszexuális munkavállalók a filmiparban (is). Maradjunk az Egyesült Államokban: Louisianában is téma, mi legyen a gyarmatosítók és rabszolgatartók köztéri szobraival, ott egyesek szerint Britney Spearsnek kellene szobrot állítani, mert ő mindig a közjóért munkálkodott. Irina Shayk és Bradley Cooper talán újra összejöttek, Amber Heard és Johnny Depp válásának per-krónikája pedig egy hármasszex említésével gazdagodott. Eszerint az egykori feleség még feleség korában hetyegett Cara Delevingne-nel és Elon Muskkal, amit ez utóbbi tagad.

Ugrás Európába: a briteknél részesült a vállalkozásmentő kormányzati csomagból egy swingerklub is, amelyet több A-listás celeb előszeretettel látogatott, és történetesen Kate Middleton egykori iskolatársa alapította. És maradjunk is nála, mert a héten az is kiderült, hogy férje, Vilmos herceg annyira izgult, amikor először megközelítette, hogy majdnem ráesett.

Térjünk át a magyar hírességekre: Bochkor Gábor talán kicsit szerencsétlenül fejezte ki magát egykori barátnőivel kapcsolatban („biztos beteg vagyok”). Az exeknél maradva kijelenthetjük, hogy a Vasvári Vivien-Kedves Szegedi Ferenc kapcsolati háló minden érintettje elzarándokolt már a Reggelibe, de legalábbis megnyilatkozott azzal kapcsolatban, mit gondolnak egymásról. Akit valamiért ez még mindig érdekel, itt olvashat róla. Schobert Norbert pedig egyszerűen csak Schobert Norbert volt a héten is.

Végül ejtsünk szót az újdonságokról: Csernus Imre YouTube-csatornát indított, Dér Henriett coaching közben felidézte, amikor bepisilt a Megasztár színpada előtt, a mindig jólöltözött Müller Cecília megnevezte kedvenc mémjét, Radics Gigi pedig bejelentette, hogy lányt vár.

Olvasnivalók

Ha most van ideje és kedve olvasni, akkor ajánljuk figyelmébe azokat az írásainkat is, amelyek nem feltétlenül a hírértékükkel tűnnek ki, de attól még érdekesek. Megismerkedtünk például Mészáros Mercédesz Kanadában élő magyar influenszerrel, és a szakmájánál maradva: írtunk angol-ausztrál párról, akik összeinfluenszerkedtek maguknak egy bali luxusvillát, személyzettel. Ön egyébként el tudja dönteni, hogy ingyen, vagy pénzért szexiző személyt lát egy adott képen?

Egészen más irányokba indul az önérvényesítés és életre való felkészítés tekintetében viszont Michelle Obama, akiről azt szemlézhettük, mire neveli a lányaitFolytattuk az európai trónörökösöket bemutató sorozatunkat is, ezúttal a liechtensteini Alajossal, és összegyűjtöttünk néhány meglepő dolgot, amit celebek mondtak arról, hogyan nevelik a gyerekeiket.

És bár egy-két napja azt hittük, az eBay-fejesek lejárató és fenyegető hadjáratánál nem lesz durvább bűnügyi sztorink a héten, Danny Masterson színészt letartóztatták a héten nemi erőszak vádjával – vádlói azt állítják, mindannyiukat bántalmazta szexuálisan, a Szcientológia Egyháza pedig ezt igyekezett eltitkolni a nyilvánosság elől, őket meg megfélemlítették. Az érintettek tagadnak.

Néznivalók

Képben és videóban is erős volt az elmúlt hét: mutattunk luxus-lakóhajót és luxusházat is, mindkettő ugyanolyan érdekes volt, mint amilyen drága, de csak az egyik készült két csűrből. 

Térjünk át a bikinikre: felfedeztünk egy érdekes állandó elemet a divatnők fürdőruha-alsóiban, és azt is, hogy Courteney Cox a Baywatchból sem lógott volna ki olyan nagyon. Amely sorozatnak egyik szereplője, Donna D'Errico rendezett egy másik sorozatot, így a koronavírus-járvány kitörése óta először bemutathattuk egy premier képeit! Ott volt Marty McFly csaja is. A Trónok harca két szereplője is érdekeset láttatott a héten: az egyikük hajat, a másikuk hasat. Has-ügyben Vajna Tímea is megnyilvánult.

Mindezeken felül mutattunk néhány celebet, akik utálják a lábukat, és egy vicces kisfilmet, amelyben pornósok kopogtatnak be egy mit sem sejtő anyukához. Akinek ez sem elég, nézze meg, ahogy Zámbó Krisztiánt „torkon bassza” (idézet tőle) a tokastimulátor.