horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez a női rab szökött meg az egyik budapesti kórházból

június 28., 16:38 Módosítva: 2017-06-29 18:05
16

Az egyik budapesti kórházból szökött meg június 28-án, szerdán az a 43 éves elítélt nő, aki már jogerős büntetését töltötte. Mivel a rendőrök eddig hiába keresték, most kiadták Kanizsay szilvia fotóját is.

Ő az:

fogoly1.png
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kanizsay Szilvia tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 10 év körüli kislányt keresnek a Dunában a búvárok

június 26., 16:21 Módosítva: 2017-06-27 17:52
8

Egy 10 év körüli kislány és társa, egy szintén 10 év körüli kisfiú merült el hétfő délután a Dunában, a XXII. kerületben. A kisfiút egy uszály legénysége mentette ki a vízből, ezután a mentők újraélesztették, és – úgy tudjuk –mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy jelenleg a tűzoltóság búvárszolgálata keresi a kislányt, de a mentésben segít egy tűzoltóhajó is.

Cikkünket frissítjük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kaszinókban verte el csalással szerzett milliót a manhattani vegán-királynő

június 25., 08:08 Módosítva: 2017-06-26 08:38
44

A 44 éves Sarma Melngailis két vegán kajáldát – a Lucky Duck és a Pure Food & Wine éttermeket – üzemeltetett Manhattanben, amiket a helyi hipszter közösség oszlopos tagjai mellett olyan celebek látogattak, mint Chelsea Clinton, Alec Baldwin, Woody Harrelson és Kyle MacLachlan, de nem egészen úgy kezelte a cég pénzét, ahogy az elvárható lett volna.

Sarma Melngailis vendégkörében celebek is voltak
Sarma Melngailis vendégkörében celebek is voltak
Fotó: instagram

A csinos üzletasszony 40 ezer dollárt tartott vissza a 84 alkalmazott béréből, 840 ezer dollárral rövidítette meg a befektetőket és további 1,6 millió dollárt csapolt le az üzleti számlákról. Ezzel közel 2,5 millió dolláros, vagyis mintegy 691 millió forintos kárt okozott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emiatt a bomba miatt ürítették ki a Ludovika teret

június 24., 15:51 Módosítva: 2017-06-25 18:11
0

A 100 kilós, világháborús bombát szombat délelőtt fedezték fel a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika téri campusánál. Az épületeket kiürítették, az Üllői út egy szakaszát lezárták, a 3-as metró nem állt meg a Nagyvárad téren, és a 24-es villamos útvonala is módosult.

A bombát azóta hatástalanították, a korlátozásokat feloldották.

Túl heves szex miatt fulladt meg autójában egy orosz pár

június 22., 20:56 Módosítva: 2017-06-23 20:13
34

Egy orosz pár, a 22 éves Jevgenyij Csernov és a vele egyidős Jana Rrjucskov egy vologradi tó mellett parkolva esett egymásnak Lada Nivájuk hátsó ülésén, de az akció nem egészen úgy végződött, ahogy elképzelték. A fiatalok veszte a vad szex lett: olyan hevesen ficánkoltak a terepjáróban, hogy az belegurult a vízbe, ők meg nem tudtak kimenekülni belőle, ezért mindketten megfulladtak.

Jevgenyij Csernov és Jana Rrjucskov
Jevgenyij Csernov és Jana Rrjucskov
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

Kisgyerekeket terrorizáltak egy XVI. kerületi óvodában

június 22., 18:09 Módosítva: 2017-06-23 17:57
17

Fizikailag és lelkileg is bántalmazhattak gyerekeket egy XVI. kerületi óvodában, hangzott el az RTL Klub csütörtöki Híradójában.

A szülők azt állítják, hogy az óvónők egyikük gyerekének a kezét megkötözték és a száját is beragasztották, míg egy másik kisfiút üvöltve küldtek ki a mosdóba, mert nem tudott szépen rajzolni. Rendszeresen előfordult az is, hogy az óvónők a gyerekeket úgy nevelték spórolásra, hogy amíg nem ették meg az ételt, nem állhattak fel az asztaltól.

A szülők feljelentést tettek, a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz. Az óvodavezető szerint viszont nem igazak a vádak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy holttestet húztak ki a Dunából Budapesten

június 21., 10:08 Módosítva: 2017-06-22 09:20
5

A Velvet információja szerint egy holttestet sodort a partra a Duna kedden reggel, az Erzsébet híd budai hídfőjénél. Úgy tudjuk, hogy a helyszínen már a rendőrök és a tűzoltók is dolgoznak.

Kérdéseinkkel kerestük a BRFK-t is, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük. 

Frissítés: Megkaptuk a rendőrség válaszát, amiben csak annyit írnak, hogy  

a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 21-én 8 óra 35 perckor érkezett bejelentés, mely szerint egy holttestet találtak az Erzsébet híd budai hídfő közelében. A rendőrök megkezdték a szemlét.
Távolról sincs vége, olvasson még

Felforrósodott autóban hagytak egy kisgyereket a Pólus Center parkolójában

június 19., 14:58 Módosítva: 2017-06-20 17:21
462

Egy bezárt Audiból szabadították ki hétfő délután azt a csecsemőt, akit édesanyja hagyott a Pólus Center parkolójában. Szemtanúk szerint a járőrök törték be az autó ablakát, hogy ki tudják venni a gyereket, akit aztán mentők vizsgáltak meg. A Facebookon viszont egy kommentelő azt írja, hogy  

egy férfi törte be a vezető oldali üveget, miután megkértem rá, mivel szerintem a gyermekélet fontosabb a szabályoknál, és én pedig bemásztam az autóba kicsatoltam a biztonsági övet, hogy kitudjam venni a babát a hordozóból, ekkor érkezett meg az anyuka...

Kerestük a BRFK-t, hogy megtudjuk indult-e eljárás az ázsiai nő ellen, amint válaszolnak posztunkat frissítjük.

Frissítés: Megkaptuk a rendőrség válaszát, amiben azt írják, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 19-én 12 óra 56 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy Budapest XV. kerületében lévő bevásárlóközpont parkolójában, autóban hagytak egy kisgyermeket. 

A rendőrök 6 percen kiérkeztek a helyszínre, ahol észlelték, hogy egy járókelő a gépjármű ablakát betörte. A rendőrök a szükséges intézkedéseket megtették, és mentőt hívtak, akik a csecsemőt kórházba szállították. A történtek tisztázása érdekében a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Hiába a lehúzott ablak

Már 25 fokos melegben is veszélyes lehet az autóban tartózkodni, az utastér ugyanis így is erősen felmelegedhet a napon, és ezen az sem segít, ha az ablakot résnyire nyitva hagyjuk.

A csecsemők különösen nagy veszélynek vannak kitéve, hiszen hőszabályozásuk sem elég stabil és bőrük is vékonyabb, így gyorsabban hőgutát kaphatnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Biztonsági kamerát lopott egy férfi Újbudán

június 19., 14:40 Módosítva: 2017-06-19 19:50
20

A rendőség keresi azt a férfit, aki Újbudán ellopott egy biztonsági kamerát az éj leple alatt 2017. május 12-én. A tolvaj 23 óra 50 perc körül Budapesten a XI. kerület Fehérvári úton egy bolt külső biztonsági kameráját tépte ki a falból, majd elszaladt.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a videón szereplő férfit. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak egy autóban Nyírpazonynál

június 19., 10:02 Módosítva: 2017-06-20 07:53
4

Teljesen összeégett annak az embernek a teste, akinek maradványaira egy nyírpazonyi mezőőr talált rá egy kiégett autóban a település közelében lévő erdős területen.

Éppen azt a részt ellenőriztem délután négy óra előtt nem sokkal, amikor észrevettem a kocsit, amely addigra már teljesen ki is hűlt. Hátulról közelítettem meg a kocsit, ekkor vettem észre a benne lévő test elszenesedett maradványait

– idézte fel a Blikk kérdésére a mezőőr, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Távolról sincs vége, olvasson még

Péntek délután meggyilkoltak egy 65 éves férfit Budapesten

június 16., 20:34 Módosítva: 2017-06-17 13:04
0

A Police.hu azt írja, hogy június 16-án 16 óra 15 perc körüli időben a Budapest XVI., Zrínyi Ilona utcai lakásban előzetes szóváltást követően eddig ismeretlen elkövető késsel mellkason szúrt egy 65 éves férfit, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indít nyomozást, a helyszínelés folyamatban van.

Oktató és növendéke zuhant le a tököli reptéren, mindketten meghaltak

június 16., 15:39 Módosítva: 2017-06-17 10:32
30

A Velvet információja szerint pénteken délután, a tököli reptér közelében lezuhant egy kisrepülőgép, amiben ketten ültek, és mindketten meghaltak. Úgy tudjuk, hogy egy Falke típusú motoros vitorlázógép szenvedett balesetet.

IMG 3840
Fotó: Velvet

Információnk szerint a repülőn F. Tibor, oktató és növendéke ült, de azt egyelőre nem tudni, hogy felszállás vagy landolás közben zuhantak-e le. A Velvetnek egy tapasztalt pilóta azt mondta, hogy a Falke tipusú motoros vitorlázógépek alapvetően fából készülnek és könnyen vezethetőek, ahhoz pedig nagy hibát kell elkövetni, hogy baleset történjen.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megerősítette információnkat, de részleteket későbbre ígért. 

A police.hu a balesettel kapcsolatban azt írja, hogy a város repülőterén eddig tisztázatlan körülmények között zuhant le egy vitorlázógép, amelyen két férfi utazott. Mindketten életüket vesztették.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti Osztálya.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy újpesti gyógymasszőr plasztikai sebésznek hitte magát

június 16., 12:09 Módosítva: 2017-06-16 21:11
6

A rendőrség szerint csak gyógymasszőr végzettsége van annak a nőnek, aki egy újpesti lakásban rendszeresen végzett kisebb plasztikai beavatkozásokat is. 

A rendőrség még június 1-jén tartott házkutatást a nőnél, ahol többek között ismeretlen anyagot tartalmazó ampullákat, a kezeléseket igénybe vevő vendégek beleegyező nyilatkozatait, számlákat, számlatömböket, és kedvezménykuponokat is lefoglaltak.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a nőt kuruzslás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ami ellen panasszal élt, ezt azonban az ügyészség a napokban elutasította.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valami nagyon nem stimmel a nő eltűnésével, akinek bahamai nászútján veszett nyoma

június 15., 19:54 Módosítva: 2017-06-16 20:03
12

Egy brit-ausztrál kettős állampolgár, a 38 éves Lewis Bennett három hónappal az esküvőjük után vitte el hajókázni kolumbiai származású feleségét, a 41 éves Isabella Hellmannt a Bahamákra. A nő május 15-én rejtélyes körülmények között tűnt el katamaránjukról. A férj határozottan állítja, hogy fogalma sincs, mi történt vele.

Saját bevallása szerint Bennett este 8 óra körül feküdt le aludni a kabinban. Felesége ekkor még mentőmellényben ácsorgott a kormánynál. Hajnali fél kettő körül aztán arra riadt, hogy hajójuk nekiment valamilyen ismeretlen objektumnak. Azonnal kiment a fedélzetre, de sehol nem találta a nőt, és mivel a katamarán látványos süllyedésbe kezdett, egy mentőcsónakban elhagyta a fedélzetet.

Távolról sincs vége, olvasson még

A lopás legaljasabb módszerét alkalmazta ez a férfi Zuglóban

június 15., 16:35 Módosítva: 2017-06-16 17:04
15

Egy bevásárlóközpont parkolójában szúrhatta ki a kerekét egy férfi annak a bmw-snek, aki aztán egy benzinkúton cserélt kereket, csakhogy eközben egy óriási hibát elkövetett. Miközben a benzinkutassal szereltek, nyitva hagyta a kocsit, így a tolvaj, aki korábban kiszúrta a kereket, kilopta az autóból a sofőr táskáját, amiben 100 ezer forint volt.

Íme az akció mozgóképekben is.

A tolvaj 165-170 cm magas, a cselekmény elkövetésekor világos felsőt, rövid farmer nadrágot, illetve fekete sportcipőt és fehér zoknit viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fák között kötött ki egy BKV busz a XVIII. kerületben

június 15., 11:34 Módosítva: 2017-06-16 08:31
13

A Velvet információja szerint rosszul lett annak a busznak a sofőrje, amelyik június 15-én, csütörtökön délelőtt a VXIII. kerületi Csévéző utcában hajtott a fák közé. 

A buszon utasok is ültek, de úgy tudjuk közölük senki nem sérült meg, a buszvezetőt viszont a mentők kórházba szállították. A forgalmat a helyszínelés alatt rendőrök irányították.

csévéző út
Fotó: Velvet
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Helyszínelő

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Pisztolyokat akart szerezni a Teréz körúti robbantó, mert túlvilági erőktől félt

június 15., 11:18 Módosítva: 2017-06-16 08:31
1

Gyerekkora óta túlvilági erők próbálják az akaratukat rákényszeríteni, vallomása szerint ezért robbantotta fel a rendőröket a Teréz körúton 2016. szeptember 24-én a támadással gyanúsított 24 éves fiatalember.

Szikinger István, a férfi ügyvédje arról beszélt a Magyar Hírlapnak, hogy P. László állítása szerint nem akart végezni a járőrökkel, és maga is megdöbbent, amikor látta, hogy a bomba milyen súlyos sérüléseket okozott a fiatal rendőröknek. A térfigyelő kamerák felvételein látszik, hogy a detonáció után a tettes odalépett a két sérült rendőrhöz.

A férfit a nyomozás alatt kétszer vizsgálták az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben, ahol épelméjűnek minősítették. Legutóbb májusban hallgatták ki a nyomozók, de nekik eddig egyik fent említett körülményről sem tett említést. 

P. Lászót előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésével gyanúsítják, amiért életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Helyszínelő

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Letartóztatták az egyik népszerű YouTube-sztárt gyerekpornó-vádak miatt

június 14., 10:58 Módosítva: 2017-06-15 08:11
2

A 24 éves YouTube-sztárt, Austin Jones-t gyerekpornó birtoklása és egyéb vádak miatt vettét őrizetbe. A videómegosztó oldalon fél millió feliratkozóval rendelkező videóst két rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, és amennyiben bűnösnek találják, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Hello from Poland **

Austin Jones (@ausdude) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

A szomszédja fegyverével lőtte le kilencéves kislányát a miskolci férfi

június 13., 14:05 Módosítva: 2017-06-14 09:50
14

Véletlenül sült el a pisztoly egy férfi kezében június 12-én, hétfő este Miskolcon, a golyó pedig úgy megsebesítette az apa kilencéves kislányát, hogy a gyermek a kórházban belehalt sérülésébe. 

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a részleteket ismertetve elmondta: a férfi szomszédja hosszabb időre elutazott, értékesebb tárgyait összepakolta és azokat rábízta a férfira, megőrzésre.

Kíváncsiság miatt történt a tragédia

Hétfőn este a férfi úgy döntött, hogy átnézi a nála hagyott szatyrokat. Az egyikben talált egy kis méretű - tenyérben nagyjából észre sem vehető - fegyvert, 

amit addig forgatott, nézegetett, amíg az véletlenül elsült. A golyó pont a kislányát találta el, aki szintén a helyiségben volt. 

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint hétfő este a 112-es központi segélyhívó számon jelentette be egy miskolci nő, hogy a lakásukon a kilenc éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A Kúria szerint nem biztos, hogy a budai orvos csonkította meg Renner Erikát

június 13., 13:16 Módosítva: 2017-06-14 00:40
214

Több mint négy évvel azután, hogy Renner Erikát 2013. március 12-én az otthonában egy maszkos férfi megtámadta, elkábította és maró lúggal öntötte le a nő nemi szervét, a Kúria június 13-án jogerős ítéletet hirdetett a lúgos támadásként ismertté vált ügyben.

A harmadfokú bíróság szerint nem egyértelmű, hogy a Budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatója volt a lúgos támadó, ezért 

a Kúria kedden hatályon kívül helyezte a másodfokú döntést és a Fővárosi Ítélőtáblát új eljárásra utasította. 

Kónya István, a Kúria tanácselnöke szerint ebben az ügyben közvetlen bizonyítékok gyakorlatilag nem álltak a bíróságok rendelkezésre, hiszen a vádlott soha nem tett beismerő vallomást, a sértett pedig soha nem ismerte fel támadóját és a cselekmények csak egy részéig szolgált információkkal. Így nem derült ki, hogy "ki végezte a támadást, ki tartotta a támadás eszközét, mint ahogy az sem, hogy ki öntötte a maró anyagot a sértettre." Renner Erika otthonában ráadásul DNS-nyomokat sem találtak és a bűncselekményt nem látta egy harmadik kívülálló személy. 

A másodfokú bíróság ugyan helyesen ismerte fel az elsőfokú bíróság ítéletének megalapozatlanságát, de azokat nem oldotta fel teljesen. És bár a bíróságok eljutottak egy bizonyos pontig, ahol azt a megállapítást tették, hogy a közvetlen bizonyítékok a bűnösség irányába mutattak, de 

a Kúria szerint ez kevés. Ki kell mondani, hogy ezt a bűncselekményt a vádlott, és csakis ő követte el.

Éppen ezért az új eljárásban a Fővárosi Ítélőtáblának "tovább kell mennie azon az úton, amin elindult." Újra be kell idézni a tanúkat és szembesíteni a vádlottal, valamit a Nemzeti Adó-es Vámhivatal segítségével többek között tisztázni kell azt is, hogy hónapokkal a szakítás után, hogyan került Bene Krisztián irodájába a Renner Erikának címzett hivatalos levél.

Vagyis öt évvel a támadás után, a nőt újra szembesítik majd a lúgos támadással vádolt orvossal. Renner Erika a Velvetnek az ítélethirdetés után azt mondta, hogy a mai napig nem tudja, ki támadta meg 2013-ban, de ezt nem is az ő feladata kideríteni. Gál András, a nő ügyvédje szerint ezt az ügyet bonyolultságánál fogva évtizedekig fogják emlegetni. A Kúria nem akarta, hogy indoklási pontatlanságok maradjanak az ítéletben, ezért helyezte hatályon kívül a másodfokú döntést. Bár szerintük az ügyet ma lezárhatták volna, de minden ügyet lehet még precízebben megvizsgálni. 

Kínkeserves vádemeléstől a Kúriáig jutottak

Bár a nő soha nem ismerte fel a támadóját, és ezért a Fővárosi Főügyészség először vádat sem akart emelni, az első fokon eljáró bíróság tanácsa szerint viszont már ahhoz sem fért kétség, hogy a Budai Irgalmasrendi Kórház akkori igazgatója volt a maszkos támadó, aki a brutális támadással volt szeretője szexuális életét akarta örökre tönkretenni. Bene Krisztiánt első fokon viszont mindössze

4 év börtönbüntetésre ítélték és csupán 5 évre tiltották el az orvosi hivatásától.

Azért csak ennyire, mert  a bíróság előtt a megvizsgált bizonyítékok alapján nem bizonyosodott be, hogy az orvos életveszélyes helyzetet idézett volna elő azzal, hogy Renner Erikát az otthonában elaltatta, nemi szervét maró anyaggal lelocsolta, és magára hagyta. Benét ezért életveszélyt okozó testi sértés helyett, csak maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást okozó testi sértés, valamint kifosztás miatt ítélték el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Átszúrt szíveket ábrázoló tetoválás volt a Belgiumban talált magyar férfi holttestén

június 13., 10:22 Módosítva: 2017-06-14 10:21
22

Belgiumban, a Maas folyóban egy 40 év körüli férfi holtestét találták meg a hatóságok. A férfi 180 centiméter magas lehetett, körülbelül 100-120 kilogramm súlyú, erős testalkatú. Bal vállának felső részén 

Sabine és Peter feliratú, összefonódott, átszúrt szíveket ábrázoló tetoválás látható.

Ezenkívül a testén két műtéti heg látható, az egyik egy valószínűsíthetően vakbélműtéti heg, illetve a has középső részén egy körülbelül 6 centiméteres vágás helye. 

Ki ismeri fel ezt a tetoválást?
Ki ismeri fel ezt a tetoválást?
Fotó: Police.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Lelőtte a kislányát egy miskolci férfi

június 13., 08:16 Módosítva: 2017-06-13 14:07
10

Véletlenül lőtte le 9 éves kislányát június 12-én hétfőn kora este egy férfi Miskolcon. 

A rendőrségre a gyerek édesanyja telefonált, miután férje eltalálta lányt a lakásukban. A mentők a gyereket kórházba szállították, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem sokkal később meghalt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatnak ki gyanúsítottként, írja a police.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még nincs 30 éves, de a bíróság szerint méltatlan a szabad életre

június 12., 14:59 Módosítva: 2017-06-13 15:50
12

Az már az első fokon eljáró bíróság szerint is egyértelmű volt, hogy az olyan embert, aki különösen kegyetlen módszerekkel képes ölni, „ki kell vonni a társadalomból″, de amíg 2015-ben Surdy Miklós tanácsa 35 év után adott volna esélyt az újrakezdéshez, a megismételt eljárásban döntő bíróság szerint, a sapkás rabló néven elhíresült 29 éves férfi

méltatlan a szabad életre.

A Budapest Környéki Törvényszék ezért L. Gyulát június 12-én, hétfőn előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, és 10 évre kitiltotta Magyarország területéről. A döntést hallva a férfi összeomlott, ezért kivezették a tárgyalóteremből és már vissza sem tudták hozni, így egyelőre csak ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Több súlyos sérültje van a Baross utcai tömegkarambolnak

június 12., 13:13 Módosítva: 2017-06-13 13:56
3

A tűzoltók az összes járművet áramtalanították, miután négy autó ütközött össze egymással Budapesten, a VIII. kerületben, a Baross utca és a Szigetvári utca kereszteződésénél, egész pontosan a Baross utca 110. előtt. Az eset június 12-én, hétfő délelőtt történt. A rendőrség elsődleges közlése alapján a karambolban ketten súlyos, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A Blikk úgy tudja, az egyik súlyos sérült a kórházban életét vesztette, de ezt egyelőre sem a mentők, sem a rendőrség nem erősítette meg. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Helyszínelő

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Tűz ütött ki egy vecsési társasházban, egy ember meghalt

június 11., 11:50 Módosítva: 2017-06-12 12:12
2

A vecsési Dózsa György úton épülő társasházban tört ki tűz vasárnap reggel. A tűzoltók a tűz eloltása után egy holttestet találtak. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a lángok egy földszinti helyiségből indultak.

Vecsés tűz 2
Fotó: velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Busz és autó ütközött Budapesten, négyen megsérültek

június 10., 19:10 Módosítva: 2017-06-11 19:58
18

A XIX. kerület Nádasdy utca és Kisfaludy utca sarkán ütközött a 194-es busz egy személyautóval szombat délután. 

A balesetben négyen megsérültek, ketten a buszon, ketten az autóban.  A műszaki mentés idejére a Nádasdy utcát lezárták, a buszforgalmat pedig elterelték.

BKV busz karambol 1
Fotó: velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos motorbaleset történt Piliscsabánál

június 10., 11:11 Módosítva: 2017-06-11 13:50
6

Egy autó és egy motoros ütközött össze szombaton a 10-es út piliscsabai szakaszán, egy közért parkolóbehajtójánál. Információink szerint karambolban a motoros annyira súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Válságos állapotban van a 12 éves miskolci fiú, akit egy rendőrautó gázolt el

június 9., 21:47 Módosítva: 2017-06-10 11:15
7

Még mindig küzdenek az orvosok annak a 12 éves kisfiúnak az életéért, akit csütörtökön gázolt el egy rendőrautó Miskolcon, hangzott el az RTL Klub Híradójában.

A gyerek a busz takarásából lépett ki az úttestre, a szemtanúk szerint a rendőrautó viszont a záróvonalat átlépve akarta megelőzni a buszt, de megkülönböztetőjelzést nem használt.

A gyereket továbbra is az intenzív osztályon ápolják koponyaűri vérzéssel és a bal lábszár darabos törésével

– nyilatkozta Tiba Sándor, a megyei központi kórház főigazgatója.

Mivel rendőrök gázoltak, a baleset körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja, a nyomozást a főügyészség debreceni regionális osztálya végzi közlekedési baleset gondatlan okozása miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hét zuhanását hozta össze egy audis Kőbányán

június 9., 15:53 Módosítva: 2017-06-10 18:24
11

A X. kerületben a Maglódi útnál egy kiásott és vízzel teli gödrében landolt pénteken délután egy Audi A8-as, miután a sofőr teljesen elvesztette az autó felett az uralmát.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy az autóban két férfi ült, a zuhanás után mindketten kimásztak a kocsiból és partra úsztak.

Úgy tudjuk, hogy egyikőjüknek sem esett komolyabb baja és a helyszínen nézhetik végig, ahogy az autót a fővárosi tűzoltók kipecázzák a vízből. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megölte apját, majd elásta a kertjükben

június 9., 10:33 Módosítva: 2017-06-10 13:10
1

Június 8-án tett bejelentést egy nő, hogy napok óta eltűnt Ecsegen lakó testvére. A nyomozók megállapították, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

dsc 0013 19
Fotó: Police.hu

Rendelkezésre álló adatok szerint egy 25 éves férfi, az áldozat fia még június 1-jén szóváltásba keveredett apjával, majd bántalmazni kezdte. Az idősebb férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Ezt követően a fiú elásta apja holttestét a családi házukhoz tartozó kertben.

A nyomozók a helyszíni szemle során a gyanúsított lakásán és a melléképületekben engedély nélkül tartott különböző kaliberű lőszereket, lőfegyvereket találtak és foglaltak le. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerte, hogy ő követte el a bűncselekményt.

(police.hu)

Távolról sincs vége, olvasson még