Randi

A Velvet randiblogja

3 pofára ejtett menyasszony 3 videón

2014. november 2., 15:50 Módosítva: 2014.11.03 11:32
5

Egy lakodalomban manapság már mindent videóznak, úgyhogy ha valami rosszul sül el, arról is tuti lesz felvétel. Aztán ha a násznép elég tapintatlan, akkor fogja, és feltölti a videót a netre, hadd kasszírozza a nézőszámot az ifjú pár kárára. A fenti videó például a héten kapott nyilvánosságot, ezt látva azt jegyzi meg az ember az életre, hogy a karbanvivés bár nagyon romantikus, egyben balesetveszélyes is. Esküvőkön pedig a balesetveszélyes dolgokat kerülni kell. De nem a fenti az egyetlen menyasszony, akinek a pofáraesését az utóbbi napokban megörökítették, alább mutatunk még két videót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hidegzuhany: elmesélte, előző kapcsolata miért ért véget

2014. november 2., 09:00 Módosítva: 2014.11.03 11:08
3

27 éves lány vagyok, aki azt hitte magáról, hogy erős, de ez megdőlni látszik” – a mai levél beküldőjének a Marianna álnév jutott. Marianna egy szakítás történetét meséli el, igaz, klasszikus szakításnak nem nevezhetjük, mert a srác már akkor lelőtte a kapcsolatot, amikor az még csak éppen elkezdődött volna. Tette ezt ráadásul egy olyan indokkal, amit őszintén szólva kicsit szokatlannak találunk, és valószínűleg Marianna is annak találja, különben nem írt volna nekünk levelet róla. Ön mit szól ehhez a történethez? Ön hogyan reagált volna, ha önnek ilyet mond a szerelme? Vagy esetleg mondtak is már hasonlót önnek? Kérjük, írja meg véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők azok, akiket el lehet csábítani partnerüktől

2014. október 31., 16:06 Módosítva: 2014.11.01 13:55
3

A mai posztban a partnerlenyúlásról lesz szó, azaz arról, amikor valaki olyasvalaki csábít magához, aki éppen kapcsolatban él. Előfordul az ilyesmi, gondolhatjuk erre, de azért meglepő lehet, hogy milyen gyakran: a Brit Pszichológiai Társaság Research Digest nevű oldala foglalkozik a témával, és ők egy olyan nemzetközi kutatást idéznek, ami szerint a férfiak 63%-a és a nők 54%-a azt vallja, hogy azért van jelenlegi kapcsolatában, mert jelenlegi partnere magához csábította (azaz lenyúlta őt) korábbi partnerétől.

Ha ez tényleg igaz, akkor el lehet mondani, hogy a kapcsolatban élők több, mint felét lenyúlta a jelenlegi partnere a korábbi baráttól-barátnőtől. Na de kik azok, akiket ilyen könnyű átcsábítani egy új kapcsolatba? Hát a fentiekből az máris látszik, hogy a férfiak (63% majdnem kétharmados többség!), de egy újabb kutatásban ennél behatóbban is megvizsgálták, hogy mi jellemző azokra, akiket így le lehet nyúlni. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy app azoknak, akiknek minden csaj tetszik

2014. október 30., 20:27 Módosítva: 2014.10.31 14:00
20

Hurrá, íme egy újabb olyan poszt, amiben három társkeresős marhaságot mutathatunk – ezúttal három okostelefonos appról van szó. Az első nem maga a Tinder, hanem ahhoz egy kiegészítés. Jó régen volt, amikor a Tindert először bemutattuk, azóta elég sokan ismerik és használják már Magyarországon. Ha ön még nem ismerné, íme lényeg: a közelben levő pontenciális partnerek fotóit mutogatja ez az app, és aki tetszik, azt be kell jelölni. Ha az illető is bejelölt minket, akkor a Tinder összekapcsol az adott júzerrel, és már mehet is a cset.

Na de milyen fárasztó lehet egyenként bejelölgetni, hogy ki tetszik! Főleg azoknak, akiknek mindenki tetszik! Nyilván nekik szól a Tinder Liker, és ahogy az app website-járól nézzük, elsősorban a férfiak vannak becélozva érthető módon. Elég letölteni ezt az appot, és vége a fáradságos válogatásnak, a Tinderly – Tinder Liker automatikusan bejelöl mindenkit! Ha kell, az egész város összes csaját is. A dolog őszintén szólva viccnek hangzik, de mondjuk simán el tudjuk képzelni, hogy van olyan férfi, aki tényleg úgy tinderezget, hogy az összes csajt bejelöli, hátha valakivel összejön.

Távolról sincs vége, olvasson még

A 20 leggyakoribb ok, amiért a nők szexelnek

2014. október 29., 17:45 Módosítva: 2014.10.31 08:57
188

A Randiblog olvasói többször is segítettek már a Pécsi Tudományegyetem kutatóinak. Egyszer a félrelépéssel kapcsolatban tudtunk meg rengeteg érdekeset, most legutóbb pedig arra kértünk mindenkit, vegyen részt egy olyan kutatásban, ami azt vizsgálja, hogy ki milyen okból szexel – házasságon belül vagy kívül. Az első eredményeket ma kaptuk vissza, és el se tudjuk képzelni, hogy ezek után mi jöhet majd még, mert már ezek a kiinduló adatok is nagyon érdekesek. De lesz ám folytatás és van újabb kérdőív is, a linket a poszt alján találja. Csak előbb jöjjön, amit eddig megtudtak a kutatók 1161 kitöltő válaszaiból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lélekölő a csöcsöket szedegetni társkeresőkről és a Facebookról

2014. október 28., 19:22 Módosítva: 2014.10.29 18:14
11

A Randiblog gyakran foglalkozik a közösségi oldalakkal és a társkeresőkkel, de ezeknek a szolgáltatásoknak van egy olyan vetülete, amiről nem szokás sokat beszélni, részben azért nem, mert maguk a szolgáltatók sem szeretnék, hogy ezzel a témával hozzák őket összefüggésbe. A Wired egy borzasztó érdekes cikkben mégis utánament a dolognak: annak, hogy hogyan érik el, hogy az ilyen website-ok pornó- és erőszakmentesek legyenek.

Merthogy nyilván senki sem akar online csajozás/pasizás/barátkozás közben hardcore képekbe botlani, és az sem kívánatos, hogy egy közösségi oldalon a vicces vagy romantikus fotók között lépten-nyomon felbukkanjon egy állatkínzás vagy kivégzés. Valahogy tehát kontrollálni kell, hogy a felhasználók mit töltenek fel és osztanak meg, mert ahol mindent lehet, ott biztos lesz olyan troll, aki megteszi, amit nem tudnak neki megtiltani, csak hogy sokkolja a többieket. Erre vannak a pornográf és/vagy horrorisztikus videókat vadászó moderátorok, akiknek első pillantásra mintha könnyű, vicces, és egyben érdekes lenne a munkája. Mint alább kiderül, egyáltalán nem az.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem hasonlított a nője a profilképre, megverte

2014. október 27., 17:55 Módosítva: 2014.10.28 19:42
20

A Kentucky.com nevű lap írta meg először ezt a sztorit, ami mélységesen szomorú és egy kicsit vicces is egyszerre. Adott egy 33 éves férfi, Cornelius Jeffersonnak hívják, eredetileg Georgia államban él. Azonban megismert egy nőt az interneten, és az online kapcsolat olyan fázisba jutott, hogy Jefferson átköltözött a nőhöz Kentuckyba. Hogy a költözés és a vita között mennyi idő telt el, azt nem lehet tudni, de az ember valahogy úgy képzeli, hogy a férfi beállított a nőhöz, és azon nyomban el is kezdődött a balhé, amikor meglátta személyesen. De persze lehet, hogy igazából nem így volt, és az illető csak később vágta a nő fejéhez, hogy mi a baja.

1

A rendőrség mindenesetre annyit tett közzé kettejük vitájának tárgyáról, hogy Jefferson „úgy vélte, hogy a nő nem olyan volt az életben, mint az interneten”. Nem szép dolog úgy csinálni például egy társkeresőn, például cseles fotók feltöltésével, mintha szupermodell-kategóriás testünk lenne, holott a valóság inkább az átlag környékén keresendő, de Jefferson rendesen túlreagálta, hogy internetes szerelme, akinek a nevét nem tették közzé, kicsit szépített a tényeken.

Először fojtogatni kezdte a nőt, aztán megdobálta étellel, majd fogta a bőröndjeit és lelépett. Georgiáig azonban nem jutott el, mert még Kentucky államban letartóztatták. A sztori kapcsán a rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy legyenek elővigyázatosak az interneten megismert emberekkel, mert lehet, hogy nem olyanok vagy nem úgy néznek ki, mint állítják magukról. Vagy még rosszabb eset, ha az derül ki róluk, hogy erőszakos, nőverő szararcok.

Elvész belőlem a tüzes kurva, akit megszeretett

2014. október 26., 16:22 Módosítva: 2014.10.27 21:11
12

Nos, már korábban írtam nektek, hogy a főnököm szeretője vagyok, ám most a státuszom megváltozott, így lettem barátnő, szerelem...” – többen is küldtek be nekünk levelet az utóbbi hónapokban munkahelyi szerelmekről, most egyikük újra jelentkezett, de ezúttal más álnevet adunk neki. Amanda ebben a levélben arról ír, mi a helyzet akkor, amikor már nemcsak egy titkos munkahelyi viszonyról van szó, egy bimbózó szenvedélyről, hanem kezd a kapcsolat igazán komolyra fordulni. Amanda távolról sem pusztán felhőtlen boldogságról számol be, sőt, kérdésekkel zárja levelét. Ha van ötlete, mit lehet válaszolni ezekre a kérdésekre, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére! De természetesen továbbra is folyamatosan várjuk a saját történeteket, munkahelyi és egyéb kapcsolatokról is.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 meglepő tény a magányról

2014. október 25., 16:56 Módosítva: 2020.03.12 15:48
266

Néha jó egy kicsit egyedül lenni, de a magányosság érzése hosszú távon szinte elviselhetetlen, és az emberek gyakran olyan dolgokba menekülnek előle, amikbe nagyon nem kéne. Ezek tények, de egyáltalán nem meglepő tények. A témában az érdekességeket Guy Winch pszichológus szedte össze és tette közzé a Psychology Today nevű weboldalon, alább összefoglaljuk, mikkel lepett meg minket. Mondjuk előre szólunk, hogy sok jó hír nincs a 10 pont között.

Távolról sincs vége, olvasson még