Ön mivel töltötte eddig ezt a vagy menő, vagy ciki Valentin-napot? Én a Randiblog archívumának önfeledt lapozgatásával. Két és fél év romantikus hülyehíreit azért néztem át, hogy mindegyik típusú sztoriból (randirémálmos, vicces leánykérős, ízléstelen lakodalmas, extrém megcsalós, durva szakítós, stb.) kiválasszam a legbizarrabbat.

Aztán, ahogy Dr. Frankenstein hulladarabokból varrta össze a félelmetes szörnyeteget, én a Randiblog archívumának legfurább híreiből összeállítottam a világ legszaftosabb szerelmi történetét. Mi lett volna, ha ez a sok kalamajka mind ugyanazzal a párral történt volna meg? A válasz alább olvasható, lássuk tehát Bálint és Valentina sosem létezett kapcsolatának igaz történetét!

Bálint egy Ausztráliában élő bevándorlási hivatalnok, akinek mindig gondja van a csajozással. Hiába próbálkozik a legkülönfélébb társkeresőkön, soha nem jár sikerrel, és amikor valakivel végre majdnem összejön a randi, arról az illetőről is kiderül, hogy férfi. Ezért Bálint egy tévés vetélkedőben is szerencsét próbál. Azonban ezúttal is alulmarad - mint később kiderül, a versenyt és az álomnő kezét egy pedofil sorozatgyilkos nyeri meg.

Kétségbeesését Bálint édesanyjának is elpanaszolja, aki úgy dönt, maga veszi kézbe az ügyet, és felírja fiát egy olyan társkeresőre, ahol a szülők választanak partnert gyermeküknek. Közben azonban Bálintnak egy munkahelyi bulin megakad a szeme a kismellű, pakisztáni légiutas-kísérőn, Valentinán, aki és éppen az interneten gyűjt pénzt férfiaktól plasztikai műtétre. Bálint ír egy szerelmeslevelet szíve hölgyét keresve, és azt azonnal 8000 kollégájának küldi el a bevándorlási hivatalban. Szerencséjére csak kiröhögik, az állását nem kell otthagynia, és még Valentinával is sikerül kapcsolatba lépnie. Kifizeti a mellműtétjét, és ő erre beleegyezik az első randiba.

Bálint a találka előtti izgalmában megeszik még egy csokiszeletet, aztán vesz egy macit szerelmének. Amikor először meglátja Valentinát és hatalmas melleit, először átnyújtja neki a plüssállatot, majd megcsókolja. Sajnos azonban Valentina mogyoróallergiás, így a csoki utáni csóktól kórházba kerül. Amikor felépül, a második randi sem sikerül jobban, mert Valentina túl fukarnak találja Bálintot, a harmadikon a férfi túl nagy terpeszben ül, a negyediken pedig Valentina azon háborodik fel, hogy Bálint engedélyt akart kérni a csókolózáshoz.

Az igaz szerelem azonban túléli ezeket a bonyodalmakat. Bálint és Valentina úgy döntenek, várnak a szexszel a házasságkötésig, és így hónapokig virágzik közöttük a szerelem. Egy szép napon Valentina arra ébred, hogy Bálint egy videójátékot szervezett neki, aminek irányításával bejárják az egész várost. Az egynapos kaland végén Valentinának szét kell tépnie az első napon kapott macit, amiben ott az üzenet: gyere hozzám feleségül! Bálint a Brooklyn híd kellős közepén ereszkedik féltérdre a hivatalos leánykéréshez, és Valentina már majdnem ki is mondja az igent, amikor Bálint leánykérés közben véletlenül a folyóba ejti a jegygyűrűt. A vőlegény végül munka közben, egy repülőjáraton kéri meg stewardessként dolgozó menyasszonya kezét, aki kénytelen igent mondani.

Valentina ekkor kábítószert kezd árulni, hogy lakodalmi terveit finanszírozni tudja, és az így összejött pénzből vesz magának egy jó drága esküvői ruhát. Elérkezik a nagy nap, egy orosz filmes még vicces videót is készít a szerelmesekről. Amikor Bálint indul az esküvőre, haverjai viccesen kéz- és lábtörést kívánnak neki, aminek megfelelően Bálint a templomba menet motorbalesetet szenved. A vőlegény ezért nem tud ott lenni saját esküvőjén, de később egy 99 centes boltba szerveznek egy pótlagzit, amin mindenki Shreknek van öltözve. Bálint annyira örül, hogy végre sikerül megnősülnie, hogy még az oltár előtt lefényképezi okostelefonjával feleségét és megfelelően frissíti Facebook-státuszát.

A lakodalom a megittasult násznépnek köszönhetően nem mentes a balesetektől, ráadásul az esküvőt Valentina származása miatt érdekházasságnak tekintik a hatóságok, így a rendőrök bilincsben viszik el az ifjú párt. Az igazi katasztrófa azonban a sittről kikerülve a nászéjszakán üt be. Ekkor ugyanis Valentina újabb túlérzékenységére derül fény: sajnos férje spermájára is allergiás.

Amíg a feleség a kórházban van, eredeti menyasszonyi ruháját minden idők legízléstelenebbikének választják az interneten, így Bálint azonnal elviszi kedvesét a nászútra. Itt azonban Valentina egy súlyos közölnivalóval áll elő: van még négy másik férje, és egyiktől sem vált el.

Azonnal hazatérnek, hogy a feleség elintézze a papírmunkát és megszabaduljon korábbi férjeitől. A börtönt ugyan megússza, de Bálint édesanyja továbbra sem szíveli fia új feleségét. Egyszer egy vita odáig fajul, hogy az anyós letépi a meny mellbimbóját. Valentina így megint az ügyeleten köt ki, ahol Bálint féltékeny lesz az orvosra, ezért törölközőt terít szerelme arcára, és azt vízzel kezdi locsolni, hátha a kínvallatástól a nő bevallja, hogy megcsalta a férjét.

Valentinának azonban nem vall be semmit, azt mondja, őszintén szerelmes férjébe, sőt, hogy szerelmét demonstrálja, folyamatosan szerelmeskedni is akar urával. Bálint végül a rendőrséghez fordul nimfomániás felesége ellen, nem is sejtve, hogy a nő közben tényleg szeretőt tart, aki a légkondira mászik ki, amikor a férj váratlanul hazamegy.

Bálint végülis egy keylogger program segítségével tudja meg, hogy felesége tényleg hűtlen volt hozzá, így kapóra jön neki, hogy Valentina éppen hazautazik pakisztáni rokonait meglátogatni. Míg a feleség külföldön van, a férj munkahelyén, a bevándorlási hivatalban felteszi Valentina nevét a terrorista-listára. Az asszony már három éve Pakisztánban rostokol, hiszen a hazatérést indoklás nélkül megtagadják számára a repülőtéren, miközben Bálint szexbabáival utazgat a világban. Egyszer azonban a férj saját magát fedezi fel felesége egyik gyerekkori mikulásos képén, abból az időből, amikor még nem is ismerték egymást.

A különös véletlen meggyőzi Bálintot, hogy őt és Valentinát a sors is egymásnak rendelte, így intézkedik felesége hazatértéről, vesznek közösen egy kutyát is, és innentől kezdve szexpartikkal próbálják erősíteni házasságukat. A dolog azonban nem válik be, és Valentina végül egy krokodilért elhagyja férjét. Bálint beváltja édesanyjától karácsonyra kapott válási utalványát, így a szétválás során külön kutyaelhelyezési perre kerül sor, amelynek végén az ebet Bálintnak ítélik. A megkeseredett exférj először bosszúból levélben lapostetűt küld Valentinának, majd elveszi a neki ítélt kutyát feleségül. A nő erre azzal vág vissza, hogy a válás után még egyszer plasztikáztat, majd mellét mutogatva kiárusítja volt férje ruháit az interneten.

Bálint azonban innentől kezdve megállíthatatlan, öreg koráig csak úgy falja a nőket. 110 évesen hatodik esküvőjére készül, és megelégedetten olvassa a hírekben, hogy Valentina viszont 107 évesen is csak keresi az igazit.