Keresés

46 találat

2015. május 29., 16:24
Ez történik az agyban szex közben
Élet

Ez történik az agyban szex közben

A férfiak és a nők agya nem különbözik orgazmus közben, és az is kiderült, hogy nincs olyan, hogy orgazmusközpont. Az orgazmus ugyanis mindent ellep az agyban.

2011. szeptember 28., 09:24
Bréking: VV Veronika állítólag okos
Celeb

Bréking: VV Veronika állítólag okos

Még a Bors is óvatosan kezeli a Veronika agyi kapacitását érintő információkat, a cím is az, hogy "Okos vagy buta Veronika?" - főleg, hogy a hírek szerint a csaj nem is liba, csak libát játszik.

2008. február 6., 12:39
A mobiltelefon nem okoz agydaganatot
Celeb

A mobiltelefon nem okoz agydaganatot

Japán szakemberek friss kutatási eredménye szerint a mobiltelefon nem növeli az agydaganat kialakulásának kockázatát. A japán szakemberek első ízben vizsgálták a mobiltelefonból származó sugárzás hatását az agy különböző részeire, de nem találtak semmi károsat. A tokiói női orvostudományi egyetem munkatársai Jamagucsi Naohito vezetésével 322 agydaganatos és 683 egészséges ember esetében vetették össze a mobiltelefon használatát.
A kutatók immár hatvan éve vizsgálják a rádiófrekvenciás mezők egészségügyi hatását világszerte.

2007. december 4., 16:47
Szex és csoki a jó agyműködés titka
Celeb

Szex és csoki a jó agyműködés titka

Étcsokoládé, sok szex, hideg húsok és halak reggelire -ez agyi teljesítőképességünk növelésének receptje a Tanítsd magad! - Az agy tréningje című új könyv szerzői, Terry Horne kognitív pszichológus és Simon Wootton biokémikus szerint.